WIL JE EEN TICKET ALERT ONTVANGEN?

Ontvang informatie over beschikbare tickets in je mail.

Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
05.07.23

Datum Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2024 bekend!

De organisatie achter de Formule 1 heeft vandaag bekend gemaakt dat de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix in 2024 plaatsvindt op zondag 25 augustus. Daarmee valt de Grand Prix weer in het voorlaatste weekend van de zomervakantie in de regio. De procedure voor de kaartverkoop start op 17 augustus met een pre-sale voor mensen die een ticket hebben voor de race in 2023. Voor overige fans bestaat de kans om vanaf 25 augustus een aanvraag te doen voor tickets.

Pre-sale
De Dutch grand Prix organisatie verwacht weer veel animo gezien populariteit van de Formule 1 en van Max Verstappen in het bijzonder. De pre-sale voor 2024 is beschikbaar voor iedereen die voor 10 augustus 2023 in het bezit is van ticket voor de race van 2023 en deze op naam gezet heeft.

Deze groep krijgt van 17 augustus 2023 tot en met 1 september een week de tijd om kaarten te bestellen voor 2024. Al deze fans krijgen een persoonlijke link per email opgestuurd om de keuze te maken onder de volgende voorwaarden:

  • Maximaal zes kaarten per order
  • Maximaal één order per combinatie van emailadres & telefoonnummer
  • Direct en gespreid betalen mogelijk
  • Het is mogelijk direct voor 2024 en 2025 te kopen.

Start reguliere verkoop
Voor die fans die er in dit jaar niet bij zijn geweest, maar het evenement in 2024 willen meemaken bestaat de mogelijkheid mee te doen aan het aanvraag- en toewijzingsproces in de reguliere verkoop. Deze start op vrijdag 25 Augustus tot en met 8 september 2023. In die periode van twee weken kan iedereen een aanvraag doen.

In dit proces is het niet van belang of je als eerste of als laatste aanvraagt. Iedereen krijgt ruim de tijd om een goede keuze te maken. De willekeurige toewijzing van de kaarten wordt verwacht tussen 22 september en 6 oktober 2023. Aanvragen voor twee edities 2024 en 2025 kan ook. De organisatie maakt net als bij de vorige cyclus een aantal combikaarten voor 2024-2025 beschikbaar. Op deze aanvragen voor 2 jaar wordt voorrang verleend. En als je uitgeloot wordt voor deze ‘2-jaar kaarten’, dan loot je automatisch mee voor 2024 tickets. Daarmee heb je dus dubbele kans om erbij te zijn.

Voor deze aanvraag gelden de volgende voorwaarden:

  • Maximaal zes kaarten per order
  • Maximaal een order per combinatie emailadres & telefoonnummer
  • Directe betaallink (gespreid betalen mogelijk)
  • Betalingsverplichting als je aangevraagd hebt.