WIL JE EEN TICKET ALERT ONTVANGEN?

Ontvang informatie over beschikbare tickets in je mail.

Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
25.08.23

Verlening samenwerking Talpa Network

25 Augustus 2023

Radio 538 ook in 2024 en 2025 Event Supporter van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix

Talpa Network en de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix maken vandaag bekend hun samenwerking met nog eens twee jaar te verlengen. Als een van de eerste partners committeerde Talpa Network zich al ver voor de eerste editie in 2021 aan de plannen voor de terugkeer van de Dutch Grand Prix naar Nederland. Meerdere merken van het medianetwerk zijn onderdeel van het partnership, waarvan Radio 538 als Event Supporter het meest zichtbaar is.
image
In het hart van de Fanzone (foto Ben Houdijk)
Radio 538 als Event Supporter
Al drie jaar maakt Radio 538, onderdeel van Talpa Network, tijdens het hele raceweekend live radio vanaf het CM.com Circuit Zandvoort. Met de 538-studio in het hart van de Fanzone brengen dj’s, samen met artiesten en fans, de sfeer en de oranjegekte over op de luisteraars. Ook via TV 538 en social media doet de hitzender het hele weekend live verslag.
Daarnaast maken de 538-dj’s onderdeel uit van het overkoepelende entertainmentprogramma en kunnen bezoekers overnachten in een 538-tent op de DGP Camping. Zo draagt Radio 538 bij aan de complete festivalervaring van de Dutch Grand Prix.
Oranjegevoel
Dave Minneboo, Creative Director Radio Talpa Network: “De samenwerking tussen 538 en de Dutch Grand Prix is een perfecte fit: samen omarmen en vergroten we het oranjegevoel. Niet alleen tijdens het raceweekend, maar het hele jaar door.”
Pim Schmitz, CEO Talpa Network, voegt daaraan toe: “Dankzij het partnership van Talpa Network en de Dutch Grand Prix omarmen we met ons hele netwerk het F1-domein. Van winacties op de radio en branded content campagnes op onze tv-zenders tot social formats opgenomen op het CM.com Circuit in Zandvoort. We zijn blij dat we deze succesvolle samenwerking de komende jaren kunnen voortzetten.”
Jan Lammers, sportief directeur van de Dutch Grand Prix: “Talpa Network is een van de loyale partners die al in onze plannen geloofde toen weinigen nog een cent durfden te geven voor het slagen van die plannen. Het geeft mij dan ook een trots gevoel dat ze de komende jaren aan boord blijven. Entertainment is een belangrijk onderdeel van het succes van de Dutch Grand Prix en daar levert Talpa Network, met onder meer Radio 538, een niet te onderschatten bijdrage aan.”