WIL JE EEN TICKET ALERT ONTVANGEN?

Ontvang informatie over beschikbare tickets in je mail.

Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
08.12.22

We are here to stay

Het is officieel: ook in 2024 en 2025 komt de koningsklasse van de wereldwijde autosport weer naar Zandvoort. Vandaag werd het contract met de Formule 1 met 2 jaar verlengd. Dat kondigde Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix sportief directeur Jan Lammers vanochtend aan bij Radio 538.

Na talloze historische races op het circuit in de duinen verliet de Formule 1 Nederland voor 36 lange jaren. Het was het wachten waard, want die lange opbouw maakte het verlangen naar comeback nog groter. Alle ogen waren gericht op Zandvoort. Na twee onvergetelijke jaren verlengen we tot 2025 en staat Zandvoort op de F1-kalender tussen steden als Las Vegas, Monaco en São Paulo. We are ready for more. We are here to stay!

Deze twee nieuwe edities betekent ook goed nieuws voor de vele fans die zijn uitgeloot voor de Dutch Grand Prix 2023. Zij krijgen als eerste, exclusief een kans om kaarten voor de Dutch Grand Prix 2024 aan te schaffen, voordat de kaarten worden aangeboden aan alle andere geïnteresseerden.

Ticket alert
Wil jij ook op de hoogte blijven van de ticketverkoop voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix? Meld je dan aan voor het ticket alert en ontvang als allereerste het laatste nieuws rondom de verkoop van tickets voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix!

Het enthousiasme van de fans en het bedrijfsleven is groot
Afgelopen jaar hebben we gezien dat naast de wereldwijde interesse ook het enthousiasme onder fans en het bedrijfsleven in Nederland voor de Formule 1 ontzettend groot blijft. De Dutch Grand Prix voor 2023 is wederom volledig uitverkocht, met meer dan 1,5 miljoen ticketaanvragen, was de belangstelling weer overweldigend.

“Wij kijken uit naar de komende edities. Met geweldige races waarin de Nederlandse fans nu kunnen genieten van maar liefst twee Nederlandse coureurs.” – Jan Lammers

Economische opsteker voor de regio Zandvoort
De eerste twee edities, na de terugkeer van de F1 naar Nederland, worden gezien als een groot sportief en organisatorisch succes. Maar ook maatschappelijk en economisch heeft de Dutch Grand Prix de regio een enorme impuls gegeven en in het bijzonder Zandvoort weer wereldwijd weer op de kaart gezet.