WIL JE EEN TICKET ALERT ONTVANGEN?

Ontvang informatie over beschikbare tickets in je mail.

Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen

Veiligheid

Op de Dutch Grand Prix

ONTDEK MEER

Tickets 2024/2025
Tickets
Geniet nog even na van de Dutch GP 2023!
Bekijk meer
Hospitality
Meer

Het is voor ons belangrijk dat iedereen, van bezoeker tot medewerker zich veilig kan voelen en van ons evenement kan genieten. Daarom bieden we onze bezoekers de mogelijkheid om altijd direct met ons in contact te komen, mocht dit onverhoopt niet het geval zijn. We hebben hiervoor verschillende kanalen ingericht waar meldingen of situaties betreft uw veiligheid bij gemeld kunnen worden.

Wat te doen bij een

calamiteit of incident

In geval van een levensbedreigende situatie bel je altijd eerst 112. In geval van een calamiteit of incident richt je dan tot een medewerker van de organisatie, denk aan een dichtstbijzijnde beveiliger of willekeurige medewerker die je kan aanspreken.  Al onze medewerkers kunnen in contact komen met het veiligheidsteam die direct kunnen handelen en verschillende teams kunnen aan- of bijsturen (EHBO, Brandweer, Productie, Beveiliging, Politie, enz).

Zie je geen medewerker van de Dutch Grand Prix neem dan contact op via onderstaande kanalen. In het geval van een melding betreft jouw veiligheid wordt deze door getrainde medewerkers direct opgepakt.

Download de Dutch Grand Prix app
Melding tijdens de Dutch GP

Vertrouwenspersonen

Van 24 augustus tot en met 8 september zijn er tussen 09.00 – 17.00 uur vertrouwenspersonen van de GGD telefonisch bereikbaar. Stuur een e-mail naar helpandsupport@dutchgp.com. Wij zorgen dat je in contact gebracht wordt met de GGD.

Van vrijdag 25 t/m maandag 28 augustus van 9.00 – 21.00 uur zijn er vertrouwenspersonen fysiek aanwezig op locatie. Indien je wenst hier gebruik van te maken, spreek dan een medewerker aan.

 

Melding achteraf

E-mail

Heb je een melding, vraag, suggestie of feedback betreft veiligheid en ongewenst gedrag? U kunt u een e-mail sturen naar helpandsupport@dutchgp.com

Contact

Heb je een vraag over het evenement? Check dan onze Digitale Race Engineer via onderstaande button.

Wil je telefonisch met ons contact opnemen? Telefonisch contact klantenservice. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 uur tot 17.00 uur. Van 24 tot en met 27 augustus zijn we telefonisch bereikbaar van 08.00 uur tot 21.00 uur. Het telefoonnummer is 0031(0)23 201 02 89.

DGP Engineer