WIL JE EEN TICKET ALERT ONTVANGEN?

Ontvang informatie over beschikbare tickets in je mail.

Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen

FAQ

Bekijk hieronder alle veelgestelde vragen

ONTDEK MEER

Geniet nog even na van de Dutch GP 2023!
Bekijk meer
Tickets 2024/2025
Hospitality
Meer
Wanneer gaat de verkoop van tickets voor 2024 en 2025 van start?

We verwachten weer veel animo gezien populariteit van de Formule 1 en de prestaties van Max Verstappen in het bijzonder. De procedure voor de kaartverkoop start op 17 augustus met een pre-sale voor mensen die een ticket hebben voor de race in 2023. Voor overige fans bestaat de kans om vanaf 25 augustus t/m 8 september een aanvraag te doen voor tickets.

Lees meer op deze pagina.

Waar kan ik mindervaliden tickets kopen?

Tickets voor het Extra Care Court en de faciliteiten die we aanbieden voor bezoekers die rolstoelgebonden zijn, zijn nog niet in de verkoop. De verkoop van deze tickets verloopt via onze partner HandicapNL.

Waar kan ik de algemene boekingsvoorwaarden vinden?

De algemene boekingsvoorwaarden van 2024 kan je op deze pagina vinden.

Meer informatie over tickets
Wat is de MyDGP-omgeving?

In de MyDGP omgeving kan de hoofdboeker zijn bestelde tickets voor 2023 op naam zetten. Via deze link kom je bij de MyDGP omgeving. Let op: alleen de hoofdboeker kan de tickets personaliseren. Zodra alle tickets uit de bestelling zijn gepersonaliseerd worden de tickets twee weken voor het evenement beschikbaar in de MyDGP omgeving.

Het lukt mij niet om in te loggen in de MyDGP-omgeving, wat nu?

De hoofdboeker van de bestelde tickets dient in te loggen met het e-mailadres waarmee destijds de tickets zijn aangeschaft. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan kun je een nieuw wachtwoord aanvragen. Lukt het dan nog steeds niet? Stuur dan een e-mail met jouw ordernummer, gebruikte e-mailadres en naam naar onze ticketpartner CM.com via support@cmtickets.com

Ik ben geen hoofdboeker, maar ik wil wel een MyDGP account. Wat moet ik doen?

Zodra er een ticket op jouw naam is gezet ontvang je daar een e-mail van. Met het gebruikte e-mailadres kun je een MyDGP account aanmaken. Met jouw account ontvang je automatisch updates over het evenement in 2023. Je kunt een MyDGP account aanmaken met het bij ons bekende emailadres via deze link.

Ga naar de MyDGP-omgeving
Wat is een resell platform?

Wanneer je tickets hebt kunnen bemachtigen via de Dutch Grand Prix in 2023, maar je hier toch geen gebruik van wilt maken dan kun je via het officiële resell platform deze op een veilige manier aan andere race-fans aanbieden. Je kan jouw ticket(s) altijd weer uit de verkoop halen, totdat een andere race-fan jouw ticket(s) heeft gekocht. Na verkoop ontvang je binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag minus €10,00 administratiekosten per ticket retour.

Let op: het is niet mogelijk om eerder aangeschafte tickets opnieuw aan te bieden op het resell platform.

Hoe werkt het resell platform?

Iedereen die een ticket heeft gekocht kan gebruik maken van het officiële resell platform. Als je een ticket op naam hebt, maar je hebt het niet zelf gekocht, dan is het helaas niet mogelijk om de tickets door te verkopen. Je ticket(s) verkopen op het resell platform kan via de MyDGP-omgeving. Op dit platform vind je het resell platform via de knop ‘Resell’ bovenaan in de menubalk.

Hoe kan ik mijn tickets doorverkopen?

Het is strikt verboden om een ticket door te verkopen of aan te bieden op iedere andere commerciële wijze. Het is wel toegestaan tickets over te dragen of door te verkopen aan andere natuurlijke personen (van wie de gegevens online gekoppeld worden aan de kaarten) op voorwaarde dat:

 • de entreekaarten voor persoonlijk gebruik zijn;
 • deze doorverkoop nooit geschied tegen een vergoeding hoger dan de gepubliceerde prijs van de entreekaart op www.dutchgp.com, eventueel vermeerderd met handling fee zoals betaald door de ticketeigenaar;
 • en de nieuwe tickethouder, de algemene voorwaarden aanvaardt zoals die gepubliceerd zijn op deze website.

Degene die de tickets toegewezen heeft gekregen, is te allen tijde verantwoordelijk voor een correct gebruik van de tickets. Bij (poging tot) doorverkoop of commercieel gebruik in strijd met de voorwaarden van de organisator, is Formula 1 Dutch Grand Prix gerechtigd de betreffende aanvragen/tickets ongeldig te maken. De tickets kunnen te koop worden aangeboden via het officiële resell platform.

Is het veilig om tickets te kopen via een reseller?

Koop geen tickets via onofficiële kanalen! Alleen onderstaande webshops zijn aangesloten bij de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Als je tickets hebt gekocht via een andere shop, heb je geen garantie dat je ticket geldig is. Hieronder vind je de officiële resellers van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix:

 • Motorsport Tickets
 • F1.nl
 • Goo Tickets
 • Der Touristik
 • Rapido Reizen / Top Tours
 • GP Ticketshop
 • BeResor
 • F1 Ervaringen
 • Grand Prix Evenementen
 • Grand Prix Kaarten
 • K-Rejser
Ga naar het Resell Platform

538 Village

Meer informatie
Waar is de Official 538 Dutch Grand Prix Village gevestigd en hoe kan ik daar komen?

De Official 538 Dutch Grand Prix Village is gevestigd aan de Duintjesveldweg 3 in Zandvoort.

Raadpleeg de website (klik hier) voor vervoersopties om naar het circuit Zandvoort. In aanvulling op deze reisopties is het voor gasten van de Official 538 Dutch Grand Prix Village mogelijk om gebruik te maken van Kiss & Ride. Voor de aankomst kan dit op donderdag 24 augustus van 11.00 – 22.00 uur en voor het vertrek kan dit tot maandag 28 augustus 12.00 uur. De Kiss & Ride service kan optioneel worden toegevoegd in de webwinkel

Ik ben mindervalide/rolstoel-afhankelijk. Kan ik terecht op de Official 538 Dutch Grand Prix Village?

Mocht je meer informatie willen, neem dan even contact op met de organisatie via village@dutchgp.com zodat we samen kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Wat zijn de huisregels van de Official 538 Dutch Grand Prix Village? 

De huisregels van de Official 538 Dutch Grand Prix Village vind je hier!

Meer informatie