Veelgestelde vragen

Filteren op

De F1 Heineken Dutch Grand Prix 2020 is het beste te bereiken te voet, met de fiets (eventueel in combinatie met parkeren op afstand) of met de trein. In samenwerking met de NS wordt de trein het meest aantrekkelijke vervoersmiddel om af te reizen Circuit Zandvoort. Na toewijzing van je tickets ontvang je van ons nadere informatie én aanbiedingen voor verblijfs- en reismogelijkheden.

Stuur een mail naar village@dutchgp.com voor het wijzigen van jouw persoonsgegevens. Vermeld in de mail ook even je ordernummer.

Voor de bezoekers van de Dutch GP Village is er op donderdag 30 april en maandag 4 mei een kiss & ride optie. Alle overige informatie over bereikbaarheid volgt op een later moment.

Je kunt contact opnemen met de organisatie via het volgende e-mail adres: village@dutchgp.com.

Vanaf station Zandvoort loop je binnen een kleine kilometer naar het circuit. De fiets meenemen in de trein is niet toegestaan vanwege de verwachte drukte.

Om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, mag je natuurlijk eigen spullen meenemen. Hou er wel rekening mee dat je ongeveer 2,5 km moet lopen met je spullen (behalve wanneer je gebruik maakt van de exclusieve opties op donderdag 30 april en maandag 4 mei!). Je mag een kleine opvouwbare paraplu meenemen, mits deze geen scherpe punt heeft. Opvouwbare selfie-sticks, of een stok voor je GoPro zijn ook toegestaan, mits ze niet langer zijn dan 1m.

Let op: de toegangspoortjes van de Dutch GP Village zijn 90cm breed, dus je kunt geen spullen meenemen die breder zijn dan 90 cm!

Helaas is de Dutch GP Village niet goed toegankelijk voor minder valide gasten. Mocht je meer informatie willen, neem dan even contact op met de organisatie via village@dutchgp.com, zodat we samen kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Op de Dutch GP Village is er 24 uur per dag beveiliging aanwezig. 

Op de Dutch GP Village is er 24 uur per dag een EHBO post aanwezig om eerste hulp te verlenen.  

De accommodaties zijn niet standaard voorzien van stroom. Deze kun je in het boekingsproces extra bijboeken. Ook bestaat er de mogelijkheid om ter plaatse een kluisje met stroom te huren. Hier kun je je telefoon (en eventueel laptop) opladen. Bij de douches zijn stopcontacten aanwezig die geschikt zijn voor stijltangen, föhns en scheerapparaten.

Er is op de Dutch GP Village geen openbaar Wifi-netwerk aanwezig.  

Alle tickethouders met tickets voor de Dutch GP Village ontvangen automatisch bericht wanneer de tickets op naam gezet moeten worden. Dit is verplicht. Houd er rekening mee dat een passe partout ticket in het campingpakket op slechts één naam kan worden gezet.

Alle accommodaties die in één bestelling worden geboekt, worden in principe naast elkaar geplaatst. Wanneer je meerdere bestellingen moet doen om alle gewenste accommodaties te boeken, stuur dan een mail met je gegevens en ordernummer naar village@dutchgp.com. Wij gaan dan proberen om de geboekte accommodaties naast elkaar te plaatsen.

Officiële tickets voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix zijn te verkrijgen via deze website, via acties van onze officiële partners en via een aantal (buitenlandse) resellers:

 • Motorsport Tickets
 • BeResor
 • Grand Prix Ticket
 • GP Ticketshop
 • K-Rejser
 • Rapido Travel
 • F1.com
 • Goo tickets

Enkel wanneer je via één van deze kanalen tickets hebt aangevraagd en ontvangen, ben je verzekerd van een geldig ticket. 

Er worden diverse P+R terreinen gecreëerd waar de racefans kunnen parkeren. Deze terreinen bevinden zich op afstand van het circuit. Tussen het circuit en de parkeerplaats rijden shuttlebussen om de racefans van en naar het circuit te verplaatsen. Hier is een parkeerkaart voor nodig. Deze zijn op een later moment te koop. Hier ontvangen de tickethouders per email bericht over.

Zeker! Op de evenementenlocatie kun je op vrijdag, zaterdag en zondag een souvenirticket kopen met toffe, unieke en digitale features. Ook ontvang je hierbij een officieel Dutch Grand Prix keycord.

In Zandvoort zijn verschillende mogelijkheden om je fiets te parkeren. Rondom Circuit Zandvoort zijn speciaal ingerichte fietsparkeerplaatsen. De exacte locaties worden later gepubliceerd.

Zonder vrijwilligers geen evenement! Het vrijwilligersmanagement voor de F1 Heineken Dutch Grand Prix in Zandvoort wordt verzorgd door EventMakers, hét landelijke platform voor vrijwilligers in sportevenementen. Wil jij je opgeven? Klik dan hier.

Ja dat kan. Meer informatie hierover zullen wij persoonlijk met tickethouders delen.

Een aantal weken voor het evenement kunnen tickets voor de Dutch GP gepersonaliseerd worden, gedurende dit proces kunnen de persoonsgegevens van de tickethouders aangepast worden. Na personalisatie worden de tickets verstuurd naar de persoon die de bevestiging van de order heeft ontvangen.

Ja het is mogelijk om je tickets in termijnen te betalen. Tickets voor 2020 kunnen in 3 termijnen betaald worden en tickets voor 3 jaar in 9 termijnen. Alle details over het gespreid betalen vind je terug in onze algemene voorwaarden.

Nadat je jouw tickets hebt betaald, kun je deze tickets niet meer annuleren of retourneren. Vanaf aankoop gelden 100% annuleringskosten. Alleen in het geval van afgelasting gelden mogelijk andere voorwaarden. Raadpleeg hiervoor onze algemene- en boekingsvoorwaarden in de aanvraagportal.

Kleine draagbare speakers met een maximaal vermogen van 30 Watt op batterijen zijn toegestaan. Het produceren van geluid is alleen toegestaan tussen 08.00 uur en 23.00 uur.  

Het is toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen naar de kampeergronden van de Dutch GP Village. Wanneer je drinken mee wilt nemen geldt er wel een limiet. Je mag maximaal 4,5 liter frisdrank/ drank met minder dan 14,5% alcohol meenemen. Sterke drank is niet toegestaan. Alle drank moet geseald zijn en verpakt in de originele verpakking. Glaswerk is verboden!

Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen naar het evenement. Er zijn voldoende cateringfaciliteiten op het terrein. Indien je een strikt dieet volgt is het toegestaan om eigen eten/drinken mee te nemen. Neem in dit geval wel een document mee waarmee je dit kunt aantonen. Dit om misverstanden bij de bewaking bij aan de deur te voorkomen.

Nee, er mogen helaas geen huisdieren worden meegenomen. 

Barbecues, gasstelletjes en open vuur zijn niet toegestaan. Er zijn voldoende foodtrucks op het terrein aanwezig om elke trek te overwinnen 

Vanwege de beperkte capaciteit is het niet mogelijk om met een tribunekaart de general admission zone te betreden. Wel is het mogelijk om de algemene zones te bezoeken, zoals de fanzone.

Het is strikt verboden om een ticket door te verkopen of aan te bieden op iedere andere commerciële wijze. Het is wel toegestaan tickets over te dragen of door te verkopen aan andere natuurlijke personen (van wie de gegevens online gekoppeld worden aan de kaarten) op voorwaarde dat:

-de entreekaarten voor persoonlijk gebruik zijn;
-deze doorverkoop nooit geschied tegen een vergoeding hoger dan de gepubliceerde prijs van de entreekaart op www.dutchgp.com, eventueel vermeerderd met handling fee zoals betaald door de ticketeigenaar; en
-de nieuwe tickethouder, de algemene voorwaarden aanvaardt zoals die gepubliceerd zijn op deze website.

Degene die de tickets toegewezen heeft gekregen, is te allen tijden verantwoordelijk voor een correct gebruik van de tickets. Bij (poging tot) doorverkoop of commercieel gebruik in strijd met de voorwaarden van de organisator, is Formula 1 Dutch Grand Prix gerechtigd de betreffende aanvragen/tickets ongeldig te maken.

Helaas is de pitlane walk op donderdag niet inbegrepen. Alleen fans met een geldig ticket via de ANWB of fans die overnachten op de Official 538 Dutch GP Village hebben toegang tot de exclusieve pitlane walk op donderdag. Losse tickets voor de pitlane walk zijn helaas niet te koop.

 

Nee, de organisatie van de F1 Dutch Grand Prix heeft geen toegewezen camper parkeerplekken.

Stuur een mail naar support@cmtickets.com voor het wijzigen van jouw persoonsgegevens. Vermeld in de mail ook even jouw ordernummer.

Ja alle mensen moeten zich kunnen identificeren en bereid zijn fouillering te ondergaan bij betreden van het evenementen terrein. De naam op het identiteitsbewijs moet overeenkomen met de naam die aan de ticket gekoppeld is.

Ja, alle mensen moeten zich kunnen identificeren en bereid zijn fouillering te ondergaan bij het betreden van de Dutch GP Village. De naam op het identiteitsbewijs moet overeenkomen met de naam die aan het arrangement gekoppeld is.

We proberen alle tribuneplekken op Circuit Zandvoort te voorzien van TV-schermen, zodat de race ten alle tijden te volgen is.

Het platform voor mindervaliden bevindt zich in de laatste bocht voor het rechte stuk. Deze staat in de plattegrond aangegeven als ‘accessibility platform’. De prijzen voor het mindervaliden platform zijn gelijk aan de prijscategorie Brons II.

De Official 538 Dutch Grand Prix Village is gevestigd aan de Duintjesveldweg in Zandvoort.  

Kaart Village

Bij elke mindervalidekaart kan één parkeerkaart voor één auto/minibusje in de nabijheid van het circuit worden aangevraagd. Deze kaart is aan te schaffen nadat jij je tickets hebt betaald. Je ontvangt hier automatisch bericht over via de organisatie. Aan het parkeren zitten extra kosten verbonden. Hierover volgt later meer informatie.

De Fanzone is toegankelijk voor iedere tickethouder. Dit is de meest geschikte plek voor groepen om elkaar te ontmoeten.

Tickets voor Super Friday (vrijdag 1 mei) zijn alleen verkrijgbaar via onze event supporter Jumbo bij aankoop van actieproducten gedurende 27 januari t/m 18 februari. Op = op!

Officiële hospitality pakketten zijn alleen verkrijgbaar via Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Ben je geïnteresseerd, stuur dan een mailtje naar hospitality@dutchgp.com.

Als je meerdere dagen naar de F1 Heineken Dutch Grand Prix komt, zijn er meerdere opties om in de buurt te overnachten. Een slaapplek in de official 538 Dutch Grand Prix Village is mogelijk voor 3 of 4 nachten. Bekijk hier de mogelijkheden. Het is ook mogelijk een hotel te boeken via Hotels 4 Hope. Bekijk hier alle hotels.

Parkeren in Zandvoort en omgeving is niet mogelijk. Parkeren kan alleen op afstand. Gedetailleerde informatie over parkeren op afstand volgt op een later moment. We bieden in ieder geval mogelijkheden voor zogenaamde Park & Bike (parkeren op afstand en het vervolg met een eigen fiets, leen- of huurfiets) of de traditionele Park & Ride (parkeren en shuttle bus).

Je kunt voor vragen met betrekking tot de Dutch GP Village contact opnemen met de organisatie via het volgende e-mail adres: village@dutchgp.com. Voor algemene vragen over de Dutch Grand Prix kun je contact opnemen met info@dutchgp.com.

Het huishoudelijk reglement voor de Official 538 Dutch Grand Prix Village is hier terug te vinden.

Circuit Zandvoort, Burgemeester van Alphenstraat 108, 2041 KP Zandvoort.

De verwachting is dat het resell platform in februari 2020 wordt gelanceerd.

Het op naam zetten van de tickets zal eind maart kunnen. Hier ontvangen alle tickethouders automatisch bericht over. Ongeveer 3 weken voor het evenement worden de tickets vervolgens uitgegeven.

Inchecken kan bij de receptie. De openingstijden zijn als volgt: 

Donderdag 30 april 12.00 – 22.00 uur
Vrijdag 1 mei 08.00 – 22.00 uur
Zaterdag 2 mei 08.00 – 14.00 uur

 

Je ontvangt de tickets omstreeks april 2020. Je zult de tickets daarvoor eerst op naam moeten zetten. Meer informatie hierover volgt.

De FOM heeft de kalender van de Formule 1 in 2020 bekend gemaakt. De F1 Heineken Dutch Grand Prix vindt plaats op 3 mei 2020.

Voor het zelfstandig bezoeken van het evenement is de minimum leeftijd 16 jaar. De minimum leeftijd om tickets te kunnen kopen is 18 jaar.

Er wordt geen minimum leeftijd gehanteerd voor een verblijf op de Official 538 Dutch Grand Prix Village. Bezoekers onder de 16 jaar moeten wel onder begeleiding van een volwassene zijn. Voor het zelfstandig bezoeken van de Dutch GP Village en de Dutch Grand Prix is de minimum leeftijd 16 jaar. De minimum leeftijd om tickets te kunnen kopen is 18 jaar.

Het resell platform stelt fans, die hun kaarten niet wensen te gebruiken, in staat om deze via een officieel kanaal aan andere fans aan te bieden. Meer informatie over de livegang hiervan, volgt begin 2020.

Het is niet toegestaan om de volgende voorwerpen mee te nemen naar de Official 538 Dutch Grand Prix Village: drugs, wapens, messen, drones, laserpennen, vuurwerk, gas- en olielampen, grote gasflessen, kaarsen, fakkels, glaswerk, aggregaten en barbecues. Als je twijfelt over bepaalde voorwerpen kun je contact opnemen met village@dutchgp.com.

De Official 538 Dutch Grand Prix Village gaat open op donderdag 30 april om 12.00 uur, en sluit op maandag 4 mei om 12.00 uur. 

Klik hier voor een overzicht van alle prijzen. De prijzen zijn berekend inclusief 9% btw. De handling fee is berekend inclusief 21% BTW.

De tribunes zijn opgedeeld in verschillende categorieën, te weten;

 • Main straight
 • Goud
 • Zilver I
 • Zilver II
 • Brons I
 • Brons II
 • General Admission

Als Tribunes gesplitst zijn in meerdere categorieën hebben ze een eigen nummer en/of letter meegekregen. Deze gesplitste Tribunes worden voor de aanvraag en de toewijzing als apart Tribunes beschouwd.

Klik hier voor een overzicht van de ticket categorieën.

Deze tickets geven je toegang tot de zones rondom het circuit. In tegenstelling tot de andere tickets krijg je hiermee niet een zitplaats op een van de tribunes. Tevens is het niet vanzelfsprekend dat tickets op een tribune toegang geven tot de General Admission zones. Waar deze zones zich bevinden kun je hier zien.

Bekijk hier de laatste tickets voor Het Ultieme Racefestival!

Alle tickets zullen voor versturing op naam gezet moeten worden, dit kan je in de loop van 2020 online doen. Weekend en passe-partout tickets kunnen op elke dag een andere naam hebben.
Pas hierna zal je, kort voor het evenement, jouw tickets ontvangen. De aankoper blijft ten alle tijden verantwoordelijk voor een correct gebruik van de tickets.

Aangezien wij veel bezoekers verwachten die op verschillende parkeerterreinen parkeren, kunnen wij geen elektrische oplaadpunten voorzien. Houd hier dus rekening mee in je reis van en naar het circuit.

Een aantal accommodaties op de Dutch GP Village zijn voorzien van een slot. Daarnaast is het mogelijk om ter plaatse een kluisje te huren. We adviseren je om je waardevolle bezittingen thuis te laten of bij je te houden.

Op de Dutch GP Village zijn toiletten en warme douches aanwezig. Hier kun je gratis gebruik van maken