Veelgestelde vragen

Filteren op

Het dagticket is geldig voor alle buslijnen van Connexxion in de regio Amstelland Meerlanden en Haarlem-IJmond. Bekijk hier welke knooppunten en buslijnen vallen binnen deze regio.

 

Ja, de Dutch Grand Prix zal een driedaags raceweekend blijven. Door het enthousiasme van alle racefans willen wij zoveel mogelijk racefans de mogelijkheid geven om bij de Dutch Grand Prix aanwezig te zijn.

Van 1 tot en met 15 juni ontvang je 20% op het normale tarief van je treinticket. Schaf je jouw treinticket vanaf 16 juni aan, dan betaal je weer het normale tarief voor jouw treinticket.

Bezoekers kunnen als groep ook een privé touringcar huren via Event Travel. Neem contact op met Event Travel via info@eventtravel.nl voor een prijsopgave en dan wordt alles voor jouw groep geregeld!

Het is mogelijk om met een eigen touringcar naar het circuit te komen. Hier zitten wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Bekijk de exacte voorwaarden op de touringcar pagina.

 

Nee, tijdens het evenement is Zandvoort en de omgeving van Zandvoort niet bereikbaar voor taxi’s. Een taxi kan niet dichterbij komen dan 1,5 uur lopen naar het circuit. Mochten bezoekers toch met de taxi willen komen, moeten zij zich laten afzetten op één van de Park+Ride locaties en verder gaan met de pendelbus.

Op dit momenten zijn er vanuit ons als organisatie geen kaarten meer beschikbaar. Via het officiële resell platform kunnen ticketkopers hun tickets direct aan andere racefans in binnen- en buitenland aanbieden. Check nu het officiële resell platform om te zien welke tickets er aangeboden worden!

Naast de bekende Dutch GP kanalen, zijn er in Nederland mogelijk ook kaarten beschikbaar bij onze exclusieve reseller Verstappen Travel (www.verstappentravel.nl).

Het is alleen mogelijk om gebruik te maken van de P+B-parkeerterreinen, zolang je jouw auto parkeert en verder reist met de fiets. Heb je geen eigen fiets? Dan is het mogelijk om een fiets te huren op één van onze P+B-parkeerterreinen.

Op dit moment worden er geen campings tickets voor de Dutch Grand Prix 2021 verkocht. Wij zijn de mogelijkheden voor een uitbreiding van de camping rond de nieuwe datum van de Dutch Grand Prix aan het inventariseren. Zodra wij meer informatie over de camping hebben en/of er nog extra plaatsen beschikbaar komen, zullen wij dit delen op onze communicatiekanalen. Tickethouders zullen hier automatisch bericht over ontvangen.

Nee, refunds konden, ongeacht de nieuwe datum, worden aangevraagd tijdens de officiële refundperiode van 2 tot en met 29 juni 2020. Mocht je écht niet kunnen op de nieuwe datum, dan kan je jouw ticket(s) aanbieden op het officiële resell platform van Dutch Grand Prix.

Er zijn geen extra (algemene) mindervalide parkeerplaatsen beschikbaar in Zandvoort om met eigen vervoer af te reizen naar het circuit. Voor de bezoekers met een ticket voor de mindervalidetribune zijn speciale parkeergelegenheden en vervoersopties beschikbaar. Meer informatie hierover krijgen deze bezoekers persoonlijk toegestuurd.

Om gegarandeerd te zijn van jouw (brom)fietsparkeerplek moet je vooraf jouw parkeerplek reserveren. De reservering kost niks en gebruiken we alleen om ervoor te zorgen dat we op de door jou gewenste locatie een (brom-)fietsparkeerplaats voor jou beschikbaar hebben.

Deze tickets gaan op een later moment in de verkoop (exacte datum onbekend). Houd er rekening mee dat parkeren op deze terreinen gratis is, maar dat het verder reizen met de pendelbus €35,00 per persoon kost (voor een dagretour).

Wanneer je woont of verblijft in Zandvoort, Bloemendaal aan Zee of in de directe omgeving van Zandvoort, is lopen de beste optie! Je bent van niemand afhankelijk en kan makkelijk overal langs. Bovendien moet je met alternatieve vervoersmogelijkheden altijd nog een deel van de reis te voet afleggen, dus is lopen vaak de snelste optie.

We gaan ervan uit dat de Dutch Grand Prix zoals gepland in 2021 doorgaat. Mocht dit toch niet het geval zijn, dan hebben ticketkopers wederom de mogelijkheid om ervoor te kiezen om hun ticket te behouden (nu voor 2022) of alsnog een refund aan te vragen.

Mocht je echt niet kunnen op de nieuwe datum van de Grand Prix dan kan je jouw ticket(s) aanbieden op het officiële resell platform van Dutch Grand Prix. Op dit platform kunnen tickets direct aangeboden worden aan andere racefans in binnen- en buitenland.

Wij gaan er voorlopig vanuit dat we de Fofrmula 1 Heineken Dutch Grand Prix met alle tickethouders kunnen organiseren. Wij zullen in overleg met de overheden verschillende scenario’s met bijbehorende maatregelen uitwerken en mocht de situatie daarom vragen deze scenario’s extern communiceren. We gaan momenteel niet in op deze scenario’s en gaan ervan uit dat we het evenement met alle tickethouders kunnen organiseren.

De aangepaste betaaltermijnen voor de 3-jaars tickets zijn:

 • 1e termijn 2022 = begin juni 2021
 • 2e termijn 2022 = eind oktober 2021
 • 3e termijn 2022 = begin januari  2022
 • 1e termijn 2023 = begin april 2022
 • 2e termijn 2023 = eind oktober 2022
 • 3e termijn 2023 = eind januari  2023

 

Uiteraard ontvang je ruim van tevoren bericht per e-mail over deze betaling.

Het busticket is de gehele kalenderdag geldig voor één persoon in de reisgebieden Amstelland Meerlanden en Haarlem-IJmond + de speciale Dutch Grand Prix buslijn 33 van Haarlem Station naar Bloemendaal, De Lakens (op 15 min. lopen van het circuit) en terug. Reizen met lijn 33 richting circuit kan uitsluitend in het gekozen uurblok, zoals vermeld op dit ticket. Vergeet niet het ticket te scannen bij het betreden en verlaten van de bus. Alleen een gescand ticket is een geldig vervoerbewijs. Dit kan met een smartphone of een geprinte versie. De algemene voorwaarden voor streekvervoer zijn van toepassing.

Onder de reisgebieden Amstelland Meerlanden en Haarlem-IJmond vallen de volgende buslijnen:

 • Amstelland Meerlanden: 161 t/m 663
 • Haarlem IJmond: 2 t/m 680
 • DGP buslijn op 3, 4, 5 september: 33

Kijk hier voor de exacte voorwaarden voor het Dutch Grand Prix Retour van NS.

 

Wij gaan er voorlopig vanuit dat we de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix met alle tickethouders kunnen organiseren. Mocht dit te zijner tijd niet mogelijk zijn, zullen wij dit communiceren aan onze tickethouders. Wij zullen in overleg met de overheden verschillende scenario’s met bijbehorende maatregelen uitwerken, maar we gaan er voorlopig van uit dat we het evenement met alle tickethouders kunnen organiseren.

Door de wereldwijde verspreiding van het coronavirus (COVID-19) is de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix, zoals bekend, uitgesteld. De organisatie van de Dutch Grand Prix, heeft in samenspraak met de Formula One Management, moeten concluderen dat het niet meer mogelijk is om dit jaar nog een race met publiek te kunnen houden. Er is daarom besloten om de race definitief uit te stellen naar 2021.

Een persoonlijk omgeving voor tickethouders waarin de tickets kunnen worden ingezien en beheerd. Per e-mail ontvangen alle tickethouders een link om een account aan te maken.

De MyDGP-omgeving is alleen voor tickethouders die hun kaarten hebben aangeschaft voor de Dutch Grand Prix en voor iedereen die een ticket op zijn of haar naam heeft staan. Als het niet lukt om in te loggen op je MyDGP-account kun je een mail sturen naar onze ticketpartner via support@cmtickets.com. De link naar de MyDGP-omgeving is: https://shop.cmtickets.com/dutch-grand-prix/

De bestelling van de tickets kun je terugvinden in MyDGP omgeving. De tickets worden pas verstrekt zodra deze op naam zijn gezet. De digitale tickets ontvang je enkele weken voor het evenement om zwarthandel zoveel mogelijk tegen te gaan. De ontvangen bevestiging staat garant voor de tickets en is ook overdraagbaar aan derden.

Ja, je kunt tot aan 10 dagen voor het evenement de tickets op naam zetten. Zet de tickets zo snel mogelijk op naam zodat iedereen met wie jij naar de Dutch Grand Prix komt volledig op de hoogte wordt gehouden van het laatste nieuws en toegang krijgt tot de DutchGP Club.

Het op naam zetten van de tickets is verplicht. Daarnaast krijgt iedereen die een ticket op zijn/haar naam heeft staan toegang tot de exclusieve DutchGP Club met heel veel voordelen.

Ja, het is mogelijk om tussentijds de gegevens op te slaan en deze op een later moment verder in te vullen. Let op: iemand krijgt pas toegang tot de DutchGP Club als alle verplichte velden van deze persoon zijn ingevuld en het proces tussentijds is opgeslagen of afgerond.

 

 

Zodra je de tickets hebt gepersonaliseerd en op ‘personalisatie afronden’ hebt geklikt kun je de gegevens helaas niet direct meer aanpassen. Vanaf oktober 2020 zal dit weer mogelijk zijn in de MyDGP-omgeving. Wil je voor die tijd gegevens wijzigen, mail dan naar support@cmtickets.com.

De NAW-gegevens van een medebezoeker kunnen wél aangepast worden,  hij of zij kan dit zelf doen in zijn of haar persoonlijke MyDGP-account.

Indien je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van de gegevens van een medebezoeker en deze gegevens hebt opgeslagen en afgerond, kan de hij of zij vervolgens de NAW-gegevens zelf aanpassen in de MyDGP omgeving. Let op: dit geldt niet voor de naam en het e-mailadres, dit kan alleen de persoon die de tickets heeft aangeschaft wijzigen.

Je kunt vanaf eind oktober de gegevens van de door jouw aangeschafte tickets wijzigen, en zo aan iemand anders koppelen. Zodra een ticket niet meer op iemands naam staat, zal er voor hem of haar geen toegang meer verleend worden aan de MyDGP-omgeving. De persoon op wie zijn of haar naam het ticket vanaf eind oktober is gekoppeld, krijgt na het personaliseren van het ticket toegang tot de MyDGP-omgeving. De link naar de MyDGP-omgeving is: https://shop.cmtickets.com/dutch-grand-prix/

Het aanpassen van de naam en e-mailadres kun je zelf vanaf eind oktober regelen. Mocht je dit voor die tijd willen aanpassen kun je dit mailen naar support@cmtickets.com.

De kinderkaarten komen automatisch op naam te staan van degene die de tickets heeft aangeschaft, je hoeft deze dus niet te personaliseren. Voor iedereen vanaf 13 jaar dient een ticket op naam gezet te worden met een uniek e-mailadres. Alle aangeschafte reguliere tickets dienen gepersonaliseerd te worden met een uniek e-mailadres ongeacht de leeftijd van de persoon die naar de Dutch Grand Prix komt.

Nee, helaas zijn ticketorders die je op verschillende momenten hebt gekocht niet aan elkaar te koppelen.

Wij begrijpen dat je wellicht nu nog niet weet met welk vervoersmiddel je zult afreizen naar Zandvoort. In dit geval kun je de optie ‘Ik weet niet’ aanklikken. Op een later moment zal dit nog wel noodzakelijk zijn om in te vullen, zodat wij je de juiste informatie kunnen toesturen. Deze gegevens dienen bijgewerkt te zijn voordat de tickets verstuurd kunnen worden.

Als er een ticket op iemand zijn of haar naam is gezet, krijgt deze persoon automatisch een e-mail met daarin een link naar het MYDGP-account om deze te activeren. De persoon heeft dan ook direct toegang tot de DutchGP Club.

Als er een ticket op iemand zijn of haar naam is gezet, krijgt deze persoon automatisch een email met daarin een link naar het MYDGP-account om deze te activeren. De persoon heeft dan ook direct toegang tot de DutchGP Club.

Een exclusief programma voor tickethouders van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Als lid van de DutchGP Club heb je het recht om als eerste de meest gewilde tickets aan te schaffen voor de volgende edities van de Dutch Grand Prix. Verder ontvang je kortingen op diverse producten, maak je kans op unieke experiences op Circuit Zandvoort en krijg je als eerste toegang tot exclusieve behind the scenes content.

De DutchGP Club is exclusief voor tickethouders van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Na het op naam zetten van de tickets krijgen ook de andere tickethouders toegang tot de DutchGP club.

 

Tickets zijn enkel zichtbaar voor degene die de tickets hebben aangeschaft. Indien jouw ticket door iemand anders is aangeschaft, wordt jouw ticket op een later moment zichtbaar. Het ticket blijft in beheer van degene die de ticket(s) heeft aangeschaft, en worden ook naar hem of haar per e-mail verstuurd.

De MyDGP-omgeving is alleen voor tickethouders die hun kaarten hebben aangeschaft voor de Dutch Grand Prix en voor iedereen die een ticket op zijn of haar naam heeft staan.

Als het niet lukt om in te loggen op je MyDGP-account kun je een mail sturen naar onze ticketpartner via support@cmtickets.com. De link naar de MyDGP-omgeving is: https://shop.cmtickets.com/dutch-grand-prix/

Indien je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van de gegevens van een medebezoeker en deze gegevens hebt opgeslagen, kan de hij of zij vervolgens zelf de NAW-gegevens aanpassen in de MyDGP omgeving. Let op: dit geldt niet voor de naam en het e-mailadres.

Het aanpassen van de naam en e-mailadres kun je zelf vanaf eind oktober regelen. Mocht je dit voor die tijd willen aanpassen kun je dit mailen naar support@cmtickets.com.

Alle verkochte bustickets blijven geldig voor de Dutch Grand Prix van 2021. Hiervoor hoeven klanten niks te doen. Mochten klanten onverhoopt geen gebruik kunnen maken van hun ticket(s) voor de Dutch Grand Prix, is het ook mogelijk om de aangeschafte busticket(s) in te wisselen voor een voucher van dezelfde waarde als de aangeschafte busticket(s). Deze voucher kan per mail aangevraagd worden bij Event Travel via info@eventtravel.nl. Ook is het mogelijk om de busreis voor de Dutch Grand Prix 2021 volledig te annuleren en het betaalde bedrag terug te vragen. Dit kan wederom via info@eventtravel.nl.

Alle verkochte treintickets blijven ook geldig voor de Dutch Grand Prix van 2021. De NS zal desbetreffende klanten de optie bieden om de aangeschafte treinticket(s) mee te nemen naar volgend jaar of hun geld terug te vragen. De NS zal hierover contact opnemen met de betreffende klanten via de mail.

Alle verkochte Park&Rike-tickets (met de daaraan gekoppelde pendelbustickets) komen te vervallen voor de nieuwe datum van de Dutch Grand Prix. Alle bestellingen zullen worden geannuleerd en het volledig betaalde bedrag zal worden teruggestort op de betreffende bankrekening. Hierover zal contact met desbetreffende klanten worden opgenomen.

Jouw tickets blijven geldig voor de uitgestelde 1e editie in 2021en voor de races van 2022 en 2023. Voor de uitgestelde eerste editie van de Formula Heineken Dutch Grand Prix in 2021 heb je de keuze om je ticket te houden of een refund aan te vragen. Op 2 juni krijg je bericht om je tickets te kunnen inzien en beheren en je keuze te kunnen maken.

Mogelijk is de e-mail in de spambox terecht gekomen. Heb je geen email ontvangen? Stuur dan een e-mail dan naar info@dutchgp.com.

Alleen in de MyDGP omgeving van 2 juni t/m 29 juni is het mogelijk om een refund aan te vragen.

Ja, sinds 9 juli is het mogelijk om de tickets op naam te zetten in de MYDGP-omgeving.

Je kan gebruiken maken van het resell platform tot aan 2 weken tot het evenement.

Wanneer je tickets hebt kunnen bemachtigen via de Dutch Grand Prix in 2021, maar je hier toch geen gebruik van wilt maken dan kun je via het officiële resell platform deze op een veilige manier aan andere race-fans aanbieden. Je kan jouw ticket(s) altijd weer uit de verkoop halen, totdat een andere race-fan jouw ticket(s) heeft gekocht. Na verkoop ontvang je binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag minus €10,00 administratiekosten per ticket retour.

De mogelijkheid om een ticket aan een bekende te verkopen op het resell platform is naar verwachting begin 2021 gereed. Houd hiervoor de MyDGP omgeving in de gaten.

Als jouw ticket wordt verkocht dan ontvang je automatisch een notificatie per e-mail. Het aankoopbedrag minus €10,00 administratiekosten wordt vervolgens binnen 10 werkdagen overgemaakt.

Nee, souvenir tickets kunnen niet worden verkocht via het resell platform. Jouw souvenir ticket komt automatisch te vervallen na de verkoop van jouw ticket(s).

Je kan jouw ticket altijd weer uit de verkoop halen, totdat een andere race-fan jouw ticket heeft gekocht. Via de button ‘Resell’ in jouw MYDGP-account kan je de tickets eventueel terugtrekken.

Via het officieel resell platform van de Dutch Grand Prix is het mogelijk om op een veilige manier een ticket te kopen van een andere race-fan. Naast de originele prijs van het ticket wordt er €10,00 administratiekosten in rekening gebracht. Na de betaling van het bedrag ben jij automatisch de eigenaar van het ticket. Klik hier om naar het resell platform te gaan.

Stuur een mail naar support@cmtickets.com voor het wijzigen van jouw persoonsgegevens. Vermeld in de mail ook even jouw ordernummer.

Het resell platform gaat 1 augustus 2020 live.

Het resell platform stelt fans, die hun kaarten niet wensen te gebruiken, in staat om deze via een officieel kanaal aan andere fans aan te bieden.

De eerste editie van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix vindt plaats in 2021. Formula One Management stelt samen met de autosportfederatie FIA de agenda op voor 2021 en daarmee ook de nieuwe datum van de Dutch Grand Prix. Zoals ieder jaar wordt de datum tegen eind 2020 bekend gemaakt door de FIA. Alle tickets blijven geldig. Alle tickethouders worden op 2 juni persoonlijk geïnformeerd met de mogelijkheid om de aangeschafte tickets te behouden of een refund aan te vragen.

Er zijn diverse buitenlandse resellers die officiële tickets verkopen voor het evenement. De resellers zijn:

 • Motorsport Tickets
 • F1.com
 • Der Touristik
 • Rapido Travel / Top Tours
 • GP Ticketshop
 • BeResor
 • F1 Experiences
 • Grand Prix Events
 • Grand Prix Tickets
 • K-Rejser

Het is strikt verboden om een ticket door te verkopen of aan te bieden op iedere andere commerciële wijze. Het is wel toegestaan tickets over te dragen of door te verkopen aan andere natuurlijke personen (van wie de gegevens online gekoppeld worden aan de kaarten) op voorwaarde dat:

-de entreekaarten voor persoonlijk gebruik zijn;
-deze doorverkoop nooit geschied tegen een vergoeding hoger dan de gepubliceerde prijs van de entreekaart op www.dutchgp.com, eventueel vermeerderd met handling fee zoals betaald door de ticketeigenaar; en
-de nieuwe tickethouder, de algemene voorwaarden aanvaardt zoals die gepubliceerd zijn op deze website.

Degene die de tickets toegewezen heeft gekregen, is te allen tijden verantwoordelijk voor een correct gebruik van de tickets. Bij (poging tot) doorverkoop of commercieel gebruik in strijd met de voorwaarden van de organisator, is Formula 1 Dutch Grand Prix gerechtigd de betreffende aanvragen/tickets ongeldig te maken.

Klik hier voor een overzicht van alle prijzen. De prijzen zijn berekend inclusief 9% btw. De handling fee is berekend inclusief 21% BTW.

Geen resultaten gevonden gebaseerd op jouw trefwoord.