WIL JE EEN TICKET ALERT ONTVANGEN?

Ontvang informatie over beschikbare tickets in je mail.

Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen

FAQ

Bekijk hieronder alle veelgestelde vragen

ONTDEK MEER

Tickets 2024/2025
Tickets
Geniet nog even na van de Dutch GP 2023!
Bekijk meer
Hospitality
Meer

Event

Is de datum voor de race in 2024 al bekend? 

De Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix vindt plaats op 23, 24 en 25 augustus.

Is de datum voor de race in 2025 al bekend? 

De Formula 1 Dutch Grand Prix in 2025 plaats op 29, 30 en 31 augustus.

Kan ik nog tickets kopen voor de race van 2024 en 2025?

Helaas zijn er op dit moment geen tickets meer beschikbaar voor de race in 2024 & 2025. Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste ticketsales? Meld je dan aan voor ons ticketalert om altijd als eerste een melding te ontvangen wanneer er nieuwe tickets in de verkoop gaan!

Wat zijn de termijnen voor gespreid betalen?

1-jaars producten worden verdeeld in 3 betaaltermijnen. De 3 termijnen zijn als volgt:

 • Termijn 1: 40% van het totaalbedrag bij bevestiging;
 • Termijn 2: 30% van het totaalbedrag 6 maanden voor de race (rond 5 februari 2024)
 • Termijn 3*: 30% van het totaalbedrag 3 maanden voor de race (rond 3 juni 2024)

*Eind termijn 3 moeten alle tickets van 2024 volledig betaald zijn waardoor percentages van periode 2 en 3 iets kunnen afwijken afhankelijk van de bestelling

2-jaars producten worden verdeeld over 6 betaaltermijnen. Om recht te houden op de aangeschafte Tickets voor de race in 2024 dient de eerste betaaltermijn voor jaar 2 vóór aanvang van de race in 2024 voldaan te zijn.

 • Termijn 1: 40% of the purchase – bij aankoop van de tickets
 • Termijn 2: 12% – 5 februari 2024
 • Termijn 3: 12% – 3 juni 2024
 • Termijn 4: 12% – 5 augustus 2024
 • Termijn 5: 12% – 7 oktober 2024
 • Termijn 6: 12% – 3 februari 2025
Hoe kan ik mijn tickets gespreid betalen?

Voor de gespreid betalen optie kan worden gekozen in het betalingsproces voor toegewezen tickets. CM.com stuurt op bovengenoemde datum een betaallink naar de ticketkoper. Deze dient binnen de daarvoor gestelde termijn voldaan te worden (1 week/7 dagen). Nadat er gekozen is voor gespreide betaling, kan dit niet teruggedraaid worden. 

Ik kan mijn ticketorder niet aanpassen, wat nu?

Alleen de hoofdboeker van de tickets kan de order in de MyDGP-omgeving beheren en aanpassen. 

Waar kan ik zien op welke tribune en stoel ik zit? 

Alle zitplaatsen wordt automatisch toegewezen op de tribunes. Je kunt niet zelf een plek kiezen op de tribune. Welke tribune en zitplaats je hebt staat aangegeven op je ticket die je in de aanloop naar het evenement ontvangt. Alle tickets uit dezelfde order worden naast elkaar geplaatst op de tribune.

Wat zijn staanplaatsen/General Admission tickets? 

Tickets voor de General Admission geven toegang tot het gebied rondom het circuit. Je hebt hier een specifiek General Admission ticket voor nodig. Fans met een tribune ticket hebben geen toegang tot de General Admission zone vanwege de beperkte capaciteit.

Tot welke leeftijd is een kidsticket geldig? 

Een kidsticket is geldig t/m 12 jaar.

Kunnen mijn bestellingen worden samengevoegd zodat we naast elkaar kunnen zitten?

Helaas is het niet mogelijk om ticketorders aan elkaar te koppelen die je op verschillende momenten zijn geplaatst.

Waar kan ik mijn tickets terugzien? 

In de MyDGP omgeving kan jij als ticketkoper jouw bestelde tickets terugvinden. Inloggen in deze portal kan met het e-mailadres waarmee destijds de tickets zijn gekocht. Let op: tickets zijn enkel zichtbaar voor degene die de tickets hebben aangeschaft. Indien jouw ticket door iemand anders is aangeschaft, wordt jouw ticket zichtbaar nadat deze is gepersonaliseerd. Het ticket blijft in beheer van degene die de ticket(s) heeft aangeschaft, en worden ook naar hem of haar per e-mail verstuurd.

Wanneer ontvang ik mijn tickets voor 2024? 

Je kunt jouw tickets één week voor het evenement downloaden in de MyDGP-omgeving, mits alle tickets uit de bestelling gepersonaliseerd zijn.

Meer informatie over tickets

Super Friday

Waar kan ik kaarten kopen voor Super Friday? 

De Super Friday van de Dutch Grand Prix vindt plaats op vrijdag 23 augustus 2024. Je kunt o.a. getuige zijn van de vrije training, de meest toffe optredens en leuke side events. De tickets voor Super Friday gaan binnenkort in de verkoop. Meld je aan voor ons ticketalert om als eerste een melding te ontvangen wanneer de sale van start gaat! 

Wat is de MyDGP-omgeving?

In de MyDGP omgeving kan de hoofdboeker zijn bestelde tickets voor 2023 op naam zetten. Via deze link kom je bij de MyDGP omgeving. Let op: alleen de hoofdboeker kan de tickets personaliseren. Zodra alle tickets uit de bestelling zijn gepersonaliseerd worden de tickets twee weken voor het evenement beschikbaar in de MyDGP omgeving.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten van mijn MyDGP account, wat nu? 

Als je je inloggegevens vergeten ben is dat geen probleem. In het inlogvenster van de MyDGP-omgeving vul je je e-mailadres in. Hierna kun je klikken op ‘wachtwoord vergeten?’. Mocht het daarna niet naar behoren werken, neem dan contact contact op met onze ticketpartner CM.com

Ik ben hoofdboeker en wil mijn persoonsgegevens wijzigen.

Wijzigen van je persoonsgegevens kan via onze ticketpartner CM.com via support@cmtickets.com. Zij kunnen je hier verder bij helpen. Vermeld in jouw email ook het gebruikte emailadres en mogelijk ordernummer.

Ik ben geen hoofdboeker, maar ik wil wel een MyDGP account. Wat moet ik doen?

Zodra er een ticket op jouw naam is gezet ontvang je daar een e-mail van. Met het gebruikte e-mailadres kun je een MyDGP account aanmaken. Met jouw account ontvang je automatisch updates over het evenement in 2023. Je kunt een MyDGP account aanmaken met het bij ons bekende emailadres via deze link.

Ga naar de MyDGP-omgeving
Wat is een resell platform?

Wanneer je tickets hebt kunnen bemachtigen via de Dutch Grand Prix in 2024, maar je hier toch geen gebruik van kunt of wilt maken dan kun je via het officiële resell platform deze op een veilige manier aan andere race-fans aanbieden.

Je kan jouw ticket(s) altijd weer uit de verkoop halen, totdat een andere race-fan jouw ticket(s) heeft gekocht. Na verkoop ontvang je binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag minus €10,00 administratiekosten per ticket retour.

Let op: het is niet mogelijk om eerder aangeschafte tickets opnieuw aan te bieden op het platform. Ook is het niet mogelijk om tickets aan te bieden op het resell platform als je gebruikt maakt van gespreid betalen.

Hoe werkt het resell platform?

Iedereen die een ticket heeft gekocht kan gebruik maken van het officiële resell platform. Alleen de hoofdboeker kan tickets uit zijn/haar bestelling aanbieden op het resell platform. Je ticket(s) verkopen op het resell platform kan via de MyDGP-omgeving. Op dit platform vind je het resell platform via de knop ‘Resell’ bovenaan in de menubalk.

Let op: je kunt geen tickets aanbieden op het resell platform als je gebruik hebt gemaakt van de optie gespreid betalen.

Is het veilig om een ticket te kopen via een ander platform dan het Dutch GP Resell Platform?

We adviseren met klem om alleen tickets of pakketten van Dutch GP of van deze resellers te kopen omdat je dan zeker weet dat je officiële tickets in handen krijgt. Koop je van een andere reseller of op de zwarte markt dan loop je het risico dat je tickets vals zijn, meerdere keren uitgegeven en dat je wordt geweigerd aan de gates. Dutch Grand Prix treedt actief op tegen resellers die handelen in strijd met onze vooraarden en wij blokkeren elk jaar honderden tickets die op een ongeoorloofde manier doorverkocht zijn.

Wat zijn officiële resellers van tickets voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix?

De Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix heeft voor de periode 2024-2025 onderstaande officiële resellers aangewezen:

F1tickets.com
Goo Tickets
Verstappen Travel
XS2Events
F1 Experiences

We adviseren met klem om alleen tickets of pakketten van Dutch GP of van deze resellers te kopen.

Ik heb tickets gekocht via een officiële reseller. Waar kan ik meer informatie vinden over mijn ticket?

Wij kunnen helaas alleen helpen met informatie over het evenement en tickets die je hebt besteld via ons eigen ticketwebshop op www.dutchgp.com. Indien je tickets hebt gekocht via één van onze officiële resellers dan adviseren we contact op te nemen met de betreffende reseller.

Hoe kan ik mijn tickets verkopen via het Dutch GP resell platform?

Wanneer je tickets hebt kunnen bemachtigen voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix in 2024 via dutchgp.com, maar je hier toch geen gebruik van wilt maken dan kun je via het officiële resell platform deze op een veilige manier aan andere racefans aanbieden.

Na verkoop ontvangt de hoofdboeker binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag minus €10,00 administratiekosten per ticket retour. Dit geld wordt teruggestort op het bankrekeningnummer waarmee destijds de tickets zijn aangeschaft. Let op: het is strikt verboden om een ticket door te verkopen of aan te bieden op iedere andere commerciële wijze.

Kan ik mijn tickets op een ander platform dan het Dutch GP resell platform verkopen?

Het is strikt verboden om een ticket door te verkopen of aan te bieden op iedere andere commerciële wijze.

Het is wel toegestaan tickets over te dragen of door te verkopen aan andere natuurlijke personen (van wie de gegevens online gekoppeld worden aan de tickets) op voorwaarde dat:

 • de tickets voor persoonlijk gebruik zijn;
 • deze doorverkoop nooit geschied tegen een vergoeding hoger dan de gepubliceerde prijs van het ticket op www.dutchgp.com, eventueel vermeerderd met handling fee zoals betaald door de ticketeigenaar;
 • en de nieuwe tickethouder, de algemene voorwaarden aanvaardt zoals die gepubliceerd zijn op deze website.

Degene die de tickets toegewezen heeft gekregen, is te allen tijde verantwoordelijk voor een correct gebruik van de tickets. Bij (poging tot) doorverkoop of commercieel gebruik in strijd met de voorwaarden van de organisator, is Formula 1 Dutch Grand Prix gerechtigd de betreffende aanvragen/tickets ongeldig te maken. De tickets kunnen te koop worden aangeboden via het officiële resell platform.

Ik heb mijn tickets verkocht via het resell platform. Wanneer ontvang ik mijn geld terug?

Na verkoop ontvangt de hoofdboeker binnen 15 werkdagen het aankoopbedrag minus €10,00 administratiekosten per ticket retour. Dit geld wordt teruggestort op het bij ons bekende bankrekeningnummer. Let op: het is niet mogelijk om eerder aangeschafte tickets op het resell platform opnieuw aan te bieden op het resell platform.

Ik heb mijn tickets gekocht via het resell platform en wil ze nu weer verkopen. Kan dat?

Het is helaas niet mogelijk om je tickets op het resell platform te verkopen, als de tickets eerder op dit platform zijn aangeschaft.

Een advies is om de tickets onderhands aan een bekende te verkopen, mits dat voor dezelfde prijs gebeurt. Dat is wettelijk toegestaan in Nederland en kun je gemakkelijk organiseren door de tickets op naam van de bekende te personaliseren. De ticketkoper blijft verantwoordelijk voor het ontvangen en verspreiden van de tickets, maar hoeft op deze manier geen administratiekosten af te dragen.

Wat moet ik doen als ik mijn ticket op het resell platform heb gezet, maar toch wil behouden?

Het ticket kan altijd weer ingetrokken worden van het resell platform indien het ticket nog niet is verkocht. Via de button ‘Resell’ in jouw MyDGP-account kan de ticketkoper het ticket eventueel terugtrekken.

Moet ik tickets die ik heb gekocht via een officiële reseller ook personaliseren?

Tickets die zijn gekocht via een van onze officiële (buitenlandse) resellers hoeven niet gepersonaliseerd te worden. Men zal deze tickets ontvangen via desbetreffende reseller.
Indien tickets zijn gekocht via een ander verkooppunt als een van bovenstaande of via onze eigen website, dan kunnen we mensen niet verder helpen. We raden aan om contact op te nemen met de verkopende partij.

Ik heb tickets gekocht via Marktplaats, Via Gogo, Ticketswap of overgenomen van een (on)bekende en niets gehoord. Wat nu?

Je hebt jouw tickets gekocht via een onofficieel verkoopkanaal waar veel fraude plaatsvindt. Wij kunnen niet garanderen dat jouw tickets geldig zullen zijn.
Degene van wie jij jouw tickets hebt overgenomen zal als ticketkoper verantwoordelijk blijven voor de communicatie over het event en je tickets. Deze persoon zal de tickets op jouw naam moeten personaliseren en deze persoon zal ook de tickets ontvangen, waarmee jij naar binnen kan. We raden dus aan met deze persoon contact op te nemen om dit goed af te stemmen.

Ga naar het Resell Platform

Official 538 Dutch Grand Prix Village

Meer informatie
Waar kan ik een overnachting boeken op de Official 538 Dutch Grand Prix Village?

Het is vanaf nu mogelijk om een accommodatie te boeken op de Official 538 Dutch Grand Prix Village. Deze camping bevindt zich op loopafstand van CM.com Circuit Zandvoort, zodat jij niets hoeft te missen van het evenement! Kijk snel op https://dutchgp.com/village/ voor het volledige aanbod.

Waar kan ik alle accommodaties van de Official 538 Dutch Grand Prix Village vinden?

Overnacht op een steenworp afstand van Circuit Zandvoort in je eigen tent of een van de al volledig aangeklede logeerplekken. Een overzicht van alle accommodaties en prijzen is te vinden op https://dutchgp.com/village/. 

Tot wanneer kan ik mijn overnachting op de Official 538 Dutch Grand Prix Village boeken? 

Zolang er accommodaties beschikbaar zijn kan jij jouw plekje op de Official 538 Dutch Grand Prix Village claimen. Op=op!

Wat is de minimumleeftijd op de Official 538 Dutch Grand Prix Village? 

Er wordt geen minimumleeftijd gehanteerd voor een verblijf op de Official 538 Dutch Grand Prix Village. Voor het zelfstandig bezoeken van de Village en de Dutch Grand Prix is de minimumleeftijd 18 jaar. Bezoekers onder de 18 jaar moeten onder begeleiding van een volwassene zijn.

Zijn er toiletten en douches aanwezig op de Official 538 Dutch Grand Prix Village? 

Op de Official 538 Dutch Grand Prix Village zijn toiletten en warme douches aanwezig. Hier kun je gratis gebruik van maken.

Is er een campingwinkel op de Village? 

Op het horecaplein is een klein assortiment aan praktische artikelen verkrijgbaar (tandenborstel, tandpasta, gel, shampoo etc.).

Waar kan ik de algemene boekingsvoorwaarden van de Official 538 Dutch Grand Prix Village vinden?

Op al onze tickets zijn onze algemene en boekingsvoorwaarden van toepassing. Bekijk ze hier.  

Wat zijn de huisregels van de Official 538 Dutch Grand Prix Village?

Om ervoor te zorgen dat de Official 538 Dutch Grand Prix Village een plek is waar iedereen het naar zijn of haar zin kan hebben, zijn er een aantal regels die gelden voor alle campingbezoekers. Lees de regels hier.  

Meer informatie

VERVOER

Wanneer gaan de vervoerstickets in de verkoop?

De vervoerstickets zijn nog niet in de verkoop. De verkoop van alle vervoersproducten zal naar verwachting eind mei 2024 live gaan.

Hoe kan ik het beste naar de Dutch GP in Zandvoort afreizen? 

Woon je in de regio Zandvoort of verblijf je in Bloemendaal aan Zee? Dan kun je het beste met de fiets of te voet naar het circuit! Voor bezoekers die buiten de regio Zandvoort verblijven, zijn de Park & Bike, de Dutch Grand Prix Shuttle, het openbaar busvervoer, de trein of Park & Ride goede opties. 

Bepaal jouw racestrategie op dutchgp.com/vervoer om een passend reisadvies te ontvangen op basis van jouw postcode. 

BEREIKBAARHEID

Ik woon, werk of verblijf in Zandvoort of omgeving Zandvoort, wat zijn de (verkeers)regelingen waar ik rekening mee moet houden?

Om Zandvoort en de regio bereikbaar te houden voor mensen die er wonen, werken en verblijven, is het gebied op gedeeld in verschillende zones om hen te informeren. Bekijk deze pagina voor meer informatie.

Waar kan ik terecht met vragen over mijn doorlaatbewijs?

Meer informatie volgt eind juni. Net als voorgaande jaren ontvangen de bewoners en ondernemers in Zandvoort en omliggende gemeenten een brief met meer informatie. Houd de brievenbus (en de Zandvoortse Courant) in de gaten. Voor verdere vragen, kun je terecht bij je gemeente.

HOSPITALITY

Waar kan ik officiële VIP/Hospitality pakketten kopen? 

De Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix is voor bedrijven de perfecte plek om gasten te ontvangen en samen een bijzondere dag te beleven. Vanuit een unieke locatie en met de exclusieve gastvrijheid, maak je alle actie en race-activiteiten van heel dichtbij mee. Een betere manier om van dit racespektakel te genieten is er niet!

Heb je interesse in de hospitality mogelijkheden? Neem dan snel een kijkje op https://dutchgp.com/hospitality/ of vraag onze hospitality brochure aan.

Ik heb een vraag over een sponsorpakket of VIP/Hospitality pakket 

Ons hospitality team helpt je graag verder met alle vragen over onze sponsor of hospitality pakketten. Neem contact op met één van onze medewerkers via hospitality@dutchgp.com en zij helpen je graag verder.