Veelgestelde vragen

Je hebt tot 10 december 23.59 uur de tijd om de tickets te betalen.

Helaas is dat niet mogelijk. Jouw toegewezen order is niet te wijzigen. We vragen je om deze order af te rekenen, zodat jij recht houdt op jouw tickets.

Helaas kunnen wij jouw ingelote tickets niet annuleren. Je bent een betalingsverplichting aangegaan tijdens het aanvragen van het proces. We vragen je ook om deze tickets dus te voldoen. Eind maart 2023 opent het officiële resell platform weer op onze website. Op dit resell platform kun je de tickets op een veilige en eerlijke manier doorverkopen.

Op dit moment zijn tickets voor mindervalide fans en begeleiders nog niet in de verkoop. Houd onze website in de gaten voor het laatste nieuws rondom mindervalide tickets. Deze verkoop zal verlopen via onze partner HandicapNL. Check voor meer informatie onze digitale Race Engineer via deze link.

De actuele huisregels van Circuit Zandvoort kun je vinden op deze pagina.

Iedere aanvraag van max. 6 tickets op dezelfde tribune en in dezelfde prijscategorie zal bij elkaar zitten, mits de aanvraag als één geheel is ontvangen. Het is niet mogelijk om twee verschillende orders naast elkaar te plaatsen.

Boek nu jouw arrangement op de Official 538 Dutch Grand Prix Village! Alle informatie lees je terug via deze link.

Op dit moment is het niet mogelijk om de tickets aan te bieden op het resell platform. Eind maart 2023 zal het resell platform openen.

Wij adviseren iedereen om op de fiets, met de trein of een touringcar af te reizen naar het circuit. 

De wegen naar Zandvoort zijn afgesloten vanaf donderdag 24 augustus 00:01 uur en daardoor is het helaas niet mogelijk om met de auto dichtbij het circuit te komen. 

We stimuleren graag duurzame vervoersopties. Alle vervoersopties komen in aanloop naar het evenement online. Hierover zullen we alle ticketkopers en tickethouders informeren. 

De aangepaste betaaltermijnen voor de 3-jaars tickets zijn:

 • 1e termijn 2022 = juni 2021
 • 2e termijn 2022 = februari 2022
 • 3e termijn 2022 = juni 2022
 • 1e termijn 2023 = begin augustus 2022
 • 2e termijn 2023 = februari 2023
 • 3e termijn 2023 = juni  2023

Uiteraard ontvang je ruim van tevoren bericht per e-mail over deze betaling.

Een persoonlijk omgeving voor tickethouders waarin de tickets kunnen worden ingezien en beheerd. Per e-mail ontvangen alle tickethouders een link om een account aan te maken.

Je kunt een nieuw wachtwoord opvragen voor het bij ons bekende e-mailadres via deze link. Mocht dit onverhoopt niet lukken, stuur dan een email met jouw gebruikte e-mailadres naar onze ticketpartner CM.com via support@cmtickets.com

 

Mogelijk is de e-mail in de spambox terecht gekomen. Heb je geen email ontvangen? Stuur dan een e-mail dan naar info@dutchgp.com.

Als je meerdere dagen naar de F1 Heineken Dutch Grand Prix komt, zijn er meerdere opties om in de buurt te overnachten. Kampeer pal naast het circuit en ervaar het Formule 1 spektakel van heel dichtbij op de official 538 Dutch Grand Prix village. Deze arrangementen zijn nog niet in de verkoop. Daarnaast is het ook mogelijk een hotel te boeken in de omgeving. Bekijk hier alle hotels.

Wanneer je tickets hebt kunnen bemachtigen via de Dutch Grand Prix in 2023, maar je hier toch geen gebruik van wilt maken dan kun je via het officiële resell platform deze op een veilige manier aan andere race-fans aanbieden. Je kan jouw ticket(s) altijd weer uit de verkoop halen, totdat een andere race-fan jouw ticket(s) heeft gekocht. Na verkoop ontvang je binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag minus €10,00 administratiekosten per ticket retour.

Let op: het is niet mogelijk om eerder aangeschafte tickets op het resell platform opnieuw aan te bieden op het resell platform.

Als jouw ticket wordt verkocht dan ontvang je automatisch een notificatie per e-mail. Het aankoopbedrag minus €10,00 administratiekosten wordt vervolgens binnen 10 werkdagen overgemaakt.

Je kan jouw ticket altijd weer uit de verkoop halen, totdat een andere race-fan jouw ticket heeft gekocht. Via de button ‘Resell’ in jouw MYDGP-account kan je de tickets eventueel terugtrekken.

Er zijn diverse buitenlandse resellers die officiële tickets verkopen voor het evenement. De resellers zijn:

 • Motorsport Tickets
 • F1.com
 • Goo Tickets
 • Der Touristik
 • Rapido Travel / Top Tours
 • GP Ticketshop
 • BeResor
 • F1 Experiences
 • Grand Prix Events
 • Grand Prix Tickets
 • K-Rejser

Het is strikt verboden om een ticket door te verkopen of aan te bieden op iedere andere commerciële wijze. Het is wel toegestaan tickets over te dragen of door te verkopen aan andere natuurlijke personen (van wie de gegevens online gekoppeld worden aan de kaarten) op voorwaarde dat: 

 • de entreekaarten voor persoonlijk gebruik zijn; 
 • deze doorverkoop nooit geschied tegen een vergoeding hoger dan de gepubliceerde prijs van de entreekaart op www.dutchgp.com, eventueel vermeerderd met handling fee zoals betaald door de ticketeigenaar;
 • en de nieuwe tickethouder, de algemene voorwaarden aanvaardt zoals die gepubliceerd zijn op deze website.
   

Degene die de tickets toegewezen heeft gekregen, is te allen tijde verantwoordelijk voor een correct gebruik van de tickets. Bij (poging tot) doorverkoop of commercieel gebruik in strijd met de voorwaarden van de organisator, is Formula 1 Dutch Grand Prix gerechtigd de betreffende aanvragen/tickets ongeldig te maken. 

De tickets kunnen te koop worden aangeboden via het officiële resell platform.

Klik hier voor een overzicht van alle prijzen. De prijzen zijn berekend inclusief 9% btw. De handling fee is berekend inclusief 21% BTW.

Geen resultaten gevonden gebaseerd op jouw trefwoord.