Veelgestelde vragen

Wanneer je jouw tickets succesvol hebt gepersonaliseerd, kan je jouw ticket toevoegen aan de ’ticket-wallet’ van de app. Volg de onderstaande stappen om jouw ticket in de ticket-wallet van de DutchGP app toe te voegen:

1. Download de Dutch Grand Prix app voor iOS of Android
2. Klik in de app op de ‘My Tickets’-button en klik vervolgens op ‘Add tickets
3. Ga via de computer naar je MyDGP-omgeving en zoek je gepersonaliseerde ticket onder ‘My Tickets
4. Download je ticket(s) en open deze op je scherm of print het uit
5. Scan vervolgens met de DutchGP app de QR-code van je ticket
6. Vul vervolgens in de pop-up in de app het e-mailadres in dat correspondeert met je ticket in jouw MyDGP-account
7. Na het voltooien van deze stappen, verschijnt je Dutch Grand Prix ticket in jouw ticket wallet in de app!

Let op: aangezien de tickets gepersonaliseerd moeten worden op je eigen naam, kun je alleen je eigen ticket aan de app toevoegen die correspondeert met je e-mailadres.

Kidstickets zonder personalisatie kunnen worden toegevoegd aan de app met het e-mailadres van de hoofdboeker.

Overige tickethouders kunnen de tickets in hun eigen app plaatsen, de tickets uitgeprint meenemen of een digitale versie tonen vanuit hun eigen MyDGP-account

Alle hoofdboekers van de ticketorder hebben op woensdag 18 augustus informatie ontvangen per mail. Let op: Dit geldt alleen als je je tickets via ons officiële ticketplatform hebt aangeschaft. Indien je tickets via een reseller hebt aangeschaft, raden we aan om daarmee contact op te nemen. Zij hanteren een eigen policy en zullen je zelf informeren. 

Al onze mails naar tickethouders zijn gespreid verstuurd. Check ook je spam of reclamefolder, onze mails willen daar ook nog weleens terecht komen. 

Indien je de afgelopen maanden helemaal geen communicatie van ons hebt ontvangen, controleer dan even of je wel het goede e-mailadres gebruikt hebt. 

De actuele huisregels van Circuit Zandvoort kun je vinden op deze pagina.

Kinderen onder de 13 jaar hoeven niet getest te worden. Het is aan te raden om een ID mee te nemen van jouw kind, zodat we de leeftijd kunnen checken. Boven de 13 jaar geldt het testen voor toegang en moet een corona toegangsbewijs kunnen worden getoond.

De officiële Dutch Grand Prix app kan je downloaden in de App Store of de Google Play Store.

Na de bekendmaking van de overheid op 13 augustus dat de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix in 2021 mag plaatsvinden met een bezetting van 67%, heeft de organisatie van het evenement besloten het evenement, ook met deze beperkte bezetting, in afgeslankte vorm, door te laten gaan.

Naar aanleiding van de inventarisatie van de exacte impact van de aangekondigde maatregelen van de overheid, hebben wij op woensdag 18 augustus de hoofdboekers per email geïnformeerd of hun order dit jaar de race mee kan maken.

Wat ontzettend jammer dat je bericht hebt gekregen dat je niet mag komen. Vandaag hebben we helaas sommige tickethouders moeten mededelen dat de ticket/order als gevolg van de overheidsmaatregelen is komen te vervallen.  

Na de bekendmaking van de overheid op 13 augustus dat de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix in 2021 mag plaatsvinden met een bezetting van 67%, heeft de organisatie van het evenement besloten het evenement, ook met deze beperkte bezetting, in afgeslankte vorm door te laten gaan.   

Helaas heeft dit tot gevolg dat we dit jaar een flink aantal fans moeten teleurstellen. Hopelijk kunnen we je volgend jaar in goede gezondheid ontvangen op Zandvoort! 

Wanneer je voor de Dutch Grand Prix 2021 geen tickets toegewezen krijgt blijft je ticket geldig voor de Dutch Grand Prix in 2022. Daarnaast bieden we iedereen die geen ticket toegewezen heeft gekregen in de periode van 23 augustus tot 16 september de mogelijkheid om via de ontvangen e-mail de ticket/order te behouden of een eventuele refund aan te vragen voor de gehele bestelling. Heb je geen e-mail ontvangen? Dan raden we aan om z.s.m. contact op te nemen via WhatsApp onze ticketpartner CM op +31 76 201 2630!

De ticketverdeling heeft plaatsgevonden op gehele orders. Dus tickethouders uit dezelfde order mogen of allemaal wel, of allemaal niet komen. 

Tickets die al op naam staan, worden uiterlijk 23 augustus per mail toegestuurd. Op het ticket staat de naam van de tribune en uiteraard het nummer van de rij en stoel(en). Vanaf maandag 23 augustus is het weer mogelijk om tickets in te zien en op naam te zetten in de MyDGP-omgeving. Om jouw e-tickets te kunnen ontvangen is het verplicht om de gehele bestelling eerst op naam te zetten. 

Als je van de tickets wilt afzien, kun je deze vanaf maandag 23 augustus te koop aanbieden op het officiële resell platform via https://dutchgp.com/resell-platform/

In verband met de drukte kunnen wij dit momenteel niet zelf voor je opzoeken.
Op de bestelbevestiging kun je opzoeken voor welke dagen je exact tickets hebt aangeschaft. Indien je niet de hoofdboeker bent, kun je hiernaar vragen aan de desbetreffende hoofdboeker. 

Vanaf maandag 23 augustus kun je ook zelf de tickets weer in zien en personaliseren via je MyDGP account.

Helaas moeten wij sommige tickethouders mededelen dat de ticket/order als gevolg van de overheidsmaatregelen komt te vervallen. In de periode van 23 augustus tot 16 september bieden we iedereen die geen ticket toegewezen de mogelijkheid aan om via de ontvangen email de ticket/order te behouden of een eventuele refund aan te vragen voor de gehele bestelling. Heb je geen email ontvangen? Dan raden we aan om z.s.m. contact op te nemen via WhatsApp met onze ticketpartner CM.com op +31 76 201 2630.

De Dutch Grand Prix camping is een reguliere camping en biedt slaapplaatsen, net zoals alle andere campings in Nederland en net zoals vele andere camping in de omgeving van het circuit. Er is plaats voor maximaal 5.000 mensen, waarvan het overgrote deel mensen zijn die werken op het evenement en een klein deel van de kaarten is voor Racefans. Ieder persoon heeft 7,5 m2 voor zichzelf. Deze camping is gelegen vlak bij het F1 Heineken Dutch Grand Prix terrein, maar valt onder een eigen vergunning en dus niet onder de van de F1 Heineken Dutch Grand Prix.

De Dutch Grand Prix camping is tijdens de F1 Heineken Dutch Grand Prix gewoon beschikbaar en opereert straks ook onder dezelfde voorwaarden zoals alle andere campings in Nederland op dit moment. Dat wil zeggen dat het 1,5 meter beleid van toepassing is. Dat er geen feestjes mogen worden georganiseerd, geen schermen, geen optredens etc. Indien bezoekers van de Dutch Grand Prix camping naar de F1 Dutch Grand Prix willen, moeten ze naast een afzonderlijk toegangsticket voor de F1 ook voldoen aan de ‘Testen voor Toegang’ als voorwaarde om op het terrein van de F1 te komen. Net zoals alle andere mensen die in Zandvoort en omgeving verblijven en de F1 willen bezoeken.

Na de bekendmaking van de overheid op 13 augustus dat de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix in 2021 mag plaatsvinden met een bezetting van 67%, heeft de organisatie van het evenement besloten het evenement, ook met deze beperkte bezetting, in afgeslankte vorm, door te laten gaan.  

Om het evenement veilig te kunnen organiseren maken we voor de toegang gebruik van de CoronaCheck-app. Lees ruim vóór je bezoek aan de Dutch Grand Prix de informatie op deze pagina aandachtig door! 

Zorg dat je goed voorbereid bent voor de Dutch Grand Prix 2021. Lees ruim van te voren de informatie op https://dutchgp.com/dit-is-wat-je-moet-regelen-voor-jouw-bezoek-aan-de-dutch-grand-prix/ aandachtig door!

Om het evenement veilig te kunnen organiseren maken we voor de toegang gebruik van de CoronaCheck-app. De Dutch Grand Prix is één van de grootste evenementen van het jaar en daarom krijg je t/m vrijdag 20 augustus bezoekersvoorrang bij het inboeken van de test. Ben je nog niet volledig gevaccineerd (14 dagen na je tweede prik, of 4 weken na je Janssen-prik, of heb je geen herstelbewijs in de CoronaCheck-app) dan is het belangrijk dat je zo snel mogelijk je testafspraak maakt. Lees meer over het inplannen van je testen voor toegang afspraak op deze pagina. 

Na de bekendmaking van de overheid op 13 augustus dat de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix in 2021 mag plaatsvinden met een bezetting van 67%, heeft de organisatie van het evenement besloten het evenement, ook met deze beperkte bezetting, in afgeslankte vorm door te laten gaan.  

Momenteel zijn we de exacte impact van de aangekondigde maatregelen van de overheid aan het inventariseren. Over de verdeling van tickets kunnen we geen uitspraken doen. We begrijpen de mogelijke impact van de ticketverdeling naar aanleiding van de overheidsmaatregelen en betreuren de situatie. 

Sportief Directeur Jan Lammers heeft hierover het volgende gezegd: “De verdeling is niet simpelweg een loting, maar een complexe puzzel. Voorafgaand aan het toewijzen van de beschikbare tickets moeten rekening houden met verschillende variabelen. De General Admission zonder vaste zitplaatsen is niet toegestaan. Ook hebben we geprobeerd zoveel mogelijk groepen en families niet splitsen en moeten we rekening houden met o.a het veiligheids- en mobiliteitsplan rondom Zandvoort, de belangen van lokale ondernemers en uiteraard de Covid-beleidsregels. Uiteindelijk zullen er flink aantal fans niet kunnen komen, en voor hun kunnen we het nu eigenlijk nooit goed doen en dat begrijp ik. Gelukkig is er volgend jaar weer een race, en dan zijn deze fans er vanzelfsprekend zeker wel bij.”

Daarover kunnen we helaas nu nog niets zeggen. We informeren alle tickethouders in aanloop naar het evenement. Je kunt hiervoor ook onze website en social media kanalen in de gaten houden.

Het is nog mogelijk om een plek op de camping te reserveren. De beschikbare accommodaties op de Official 538 Dutch Grand Prix Village kun je vinden op de website https://dutchgp.com/village/ 
 

Momenteel zijn we de exacte impact van de aangekondigde maatregelen van de overheid aan het inventariseren. Over de verdeling van tickets kunnen we geen uitspraken doen. We begrijpen de mogelijke impact van de ticketverdeling naar aanleiding van de overheidsmaatregelen en betreuren de situatie. 
 
Voor de groep fans die er helaas niet bij kan zijn, is er de mogelijkheid om ticket(s) door te schuiven naar de Dutch Grand Prix van 2022 of een refund aan te vragen. 
 
Uiterlijk woensdag 18 augustus informeren we onze fans en tickethouders, we adviseren de emailbox in de gaten te houden.

Helaas is het niet mogelijk om vrijwillig je tickets aan te bieden voor de ticketverdeling onder de fans. Momenteel zijn we de exacte impact van de aangekondigde maatregelen van de overheid aan het inventariseren. Op uiterlijk woensdag 18 augustus word je via de email geïnformeerd of je dit jaar de race mee kan maken. Voor de groep fans die er helaas niet bij kan zijn, is er de mogelijkheid om ticket(s) door te schuiven naar de Dutch Grand Prix van 2022 of een refund aan te vragen.

Als je er wel bij mag zijn, maar helaas zelf van de tickets wilt afzien, kun je deze te koop aanbieden op het officiële resell platform!
Let op: Dit platform is momenteel nog offline, maar in de loop van deze week weer beschikbaar.

In de periode van 23 augustus tot 16 september bieden we iedereen die geen ticket toegewezen de mogelijkheid aan om via de ontvangen email de ticket/order te behouden of een eventuele refund aan te vragen voor de gehele bestelling. Heb je geen email ontvangen? Dan raden we aan om z.s.m. contact op te nemen via WhatsApp met onze ticketpartner CM.com op +31 76 201 2630.

Let op: Dit is alleen voor de desbetreffende fans waarvan de tickets komen te vervallen in 2021! 

In de periode van 23 augustus tot 16 september bieden we iedereen die geen ticket toegewezen de mogelijkheid aan om via de ontvangen email de ticket/order te behouden of een eventuele refund aan te vragen voor de gehele bestelling. Heb je geen email ontvangen? Dan raden we aan om z.s.m. contact op te nemen via WhatsApp met onze ticketpartner CM.com op +31 76 201 2630.

Let op: Het is alleen mogelijk om een refund aan te vragen wanneer je ticket voor de Dutch Grand Prix 2021 is komen te vervallen.

Je kunt het bedrag van je ticket/order refund uiterlijk 16 oktober 2021 op je bankrekening terug verwachten.   

Vanaf maandag 23 augustus is het weer mogelijk om tickets in te zien en te personaliseren via de MyDGP-omgeving. 

Helaas zijn er vanuit ons als organisator geen tickets meer verkrijgbaar voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2021.  
 
Wel is het vanaf maandag 23 augustus mogelijk om (extra) tickets te kopen via het officiële resell platform. Op dit platform verkopen andere racefans hun tickets op een veilige manier door en dit is beschikbaar tot twee weken voor het evenement. Let er wel op dat indien je reeds tickets hebt en voor diezelfde dag een ticket bijkoopt, deze bestellingen niet samengevoegd kunnen worden en dus niet naast elkaar geplaatst kunnen worden op de tribune. Dit is vanwege het grote aantal tickets die verkocht zijn.

Vanaf maandag 23 augustus kun je het resell platform weer raadplegen via https://dutchgp.com/resell-platform/ 

Alle entreetickets geven toegang tot het evenemententerrein inclusief fanzone. Je kunt alle dagen genieten van een bomvol raceprogramma en entertainment op het terrein. Lees meer over het programma op https://dutchgp.com/dutchgp-programma-2021/

Op het hele evenemententerrein zijn verschillende cateringplekken en toiletten aanwezigUiteraard is er over het gehele terrein EHBO beschikbaar. Ook vind je diverse merchandise stands en verwelkomen we je graag in de fanzone. Meer informatie over het programma vind je op https://dutchgp.com/dutchgp-programma-2021/

Om je tickets voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix te ontvangen, moet je ze eerst personaliseren via de MyDGP-omgeving. Het personalisatieproces wordt stap voor stap uitgelegd op deze pagina.

Wij adviseren iedereen om op de fiets, met de trein of een touringcar af te reizen naar het circuit. 

De wegen naar Zandvoort zijn afgesloten vanaf donderdag 2 september 00:01 uur en daardoor is het helaas niet mogelijk om met de auto dichtbij het circuit te komen. 

We stimuleren graag duurzame vervoersopties; Lees hier alle informatie over de verschillende vervoersmogelijkheden tijdens de Dutch Grand Prix. 

Alle verkochte bustickets blijven geldig voor de Dutch Grand Prix van 2022. Hiervoor hoeven klanten niks te doen. Mochten klanten onverhoopt geen gebruik kunnen maken van hun ticket(s) voor de Dutch Grand Prix, is het ook mogelijk om de aangeschafte busticket(s) in te wisselen voor een voucher van dezelfde waarde als de aangeschafte busticket(s). Deze voucher kan per mail aangevraagd worden bij Event Travel via info@eventtravel.nl. Ook is het mogelijk om de busreis voor de Dutch Grand Prix 2022 volledig te annuleren en het betaalde bedrag terug te vragen. Dit kan wederom via info@eventtravel.nl. 

Alle verkochte Park&Rike-tickets (met de daaraan gekoppelde pendelbustickets) komen te vervallen voor de nieuwe datum van de Dutch Grand Prix. Alle bestellingen zullen worden geannuleerd en het volledig betaalde bedrag zal worden teruggestort op de betreffende bankrekening. Hierover zal contact met desbetreffende klanten worden opgenomen.

Je zult het gehele bedrag welke is uitgegeven aan touringcar ticket(s) teruggestort krijgenGelieve hierover een mailtje te sturen naar info@eventtravel. Zij streven ernaar om binnen 2 weken na de DutchGP iedereen gerefund te hebben

Wanneer je voor de Dutch Grand Prix 2021 geen tickets toegewezen hebt gekregen, kan je een refund aanvragen voor jouw Dutch Grand Prix Retour bij NS. Neem contact op met de klantenservice NS met de gegevens van jouw boeking en zij informeren je over het terugbetalingsproces van jouw treinticket.

De Park+Bike locaties worden beheerd door onze partner Mobian. Gelieve een bericht te sturen met daarin je Mobian ID nummer naar contact@mobian.global. Zij zullen het gehele bedrag zo snel mogelijk terugstorten op de rekening. 

Ja, je kunt tot aan 10 dagen voor het evenement de tickets op naam zetten. Zet de tickets zo snel mogelijk op naam zodat iedereen met wie jij naar de Dutch Grand Prix komt volledig op de hoogte wordt gehouden van het laatste nieuws en toegang krijgt tot de DutchGP Club.

Het op naam zetten van de tickets is verplicht. Alle populaire evenementen hebben helaas te maken met zwarthandel. Om te voorkomen dat onze bezoekers te veel betalen voor een ticket, moeten tickets daarom op naam gezet worden. Daarnaast krijgt iedereen die een ticket op zijn/haar naam heeft staan toegang tot de exclusieve DutchGP Club met heel veel voordelen.

Nee, helaas zijn ticketorders die je op verschillende momenten hebt gekocht niet aan elkaar te koppelen.

Ja, bekijk de overnachtingsmogelijkheden op onze website.

De huisregels van de Official 538 Dutch Grand Prix Village vind je hier!

Je kunt voor vragen met betrekking tot de 538 Village contact opnemen met de organisatie via het volgende e-mail adres: village@dutchgp.com. Voor algemene vragen over de Dutch Grand Prix kun je contact opnemen met info@dutchgp.com

Mocht je meer informatie willen, neem dan even contact op met de organisatie via village@dutchgp.com zodat we samen kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Je kunt contact opnemen met de organisatie via het volgende e-mail adres: village@dutchgp.com.

Nee, er mogen helaas geen huisdieren worden meegenomen (m.u.v. hulphonden).

Kleine draagbare speakers met een maximaal vermogen van 30 Watt op batterijen zijn toegestaan, mits er geen overlast ontstaat voor andere gasten. Het produceren van geluid is alleen toegestaan tussen 08.00 uur en 23.00 uur.

Het is niet toegestaan de volgende zaken mee te nemen naar de 538 Village:    

soft- of harddrugs, lachgas, glaswerk, messen, laserpennen, slag-, stoot- of vuurwapens, of op wapens gelijkende of aanstootgevende voorwerpen, aggregaten, gas- en olielampen, gasflessen, gasstellen en (wegwerp)barbecues, spuitbussen (m.u.v. zonnebrandcrème, deo en parfum), kaarsen, paraplu’s (wij adviseren als voorzorg om poncho’s mee te nemen), muziekinstrumenten, toeters of vergelijkbare items, vuurwerk of fakkels, provocerende uitingen op kleding, huisdieren (m.u.v. hulphonden), reclamemateriaal zoals flyers, folders, spandoeken (tenzij goedgekeurd en met toestemming door de organisatie), professionele film- foto- of geluidsapparatuur (tenzij goedgekeurd en met accreditatie voorzien door de organisatie), drones (zowel op de grond als in de lucht).   

  Je mag wel een kleine opvouwbare paraplu meenemen, mits deze geen scherpe punt heeft. Opvouwbare selfie-sticks, of een stok voor je GoPro zijn ook toegestaan, mits ze niet langer zijn dan 1m.  

Als je twijfelt over bepaalde voorwerpen kun je contact opnemen met village@dutchgp.

Om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, mag je natuurlijk eigen spullen meenemen. Hou er wel rekening mee dat je ongeveer 2,5 km moet lopen met je spullen als je op vrijdag of zaterdag incheckt. Op donderdag 2 september is er een speciale Kiss & Ride. Zo kun je je dichtbij de 538 Village laten afzetten. Op maandag 6 september is de Kiss & Ride ook beschikbaar om je weer op te laten halen. Indien je op andere dagen aankomt en vertrekt, dien je gebruik te maken van het reguliere vervoersaanbod.

Voor verzoeken met betrekking tot je plaats op de camping kun je contact opnemen met village@dutchgp.com.

Op de Bring-your-own plek heb je 7,5 m² kampeerruimte per persoon (dus voor 2 personen 15 m², voor 3 personen 22,5 m², voor 4 personen 30 m² etcetera)

De afmetingen van de kampeerplekken zijn als volgt:

 • Voor 1 persoon: 3 x 2,5 meter (b x l)
 • Voor 2 personen: 3 x 5 meter (b x l)
 • Voor 3 personen: 3 x 7,5 meter (b x l)
 • Voor 4 personen: 6 x 5 meter (b x l)
 • Voor 5 personen: 6 x 6,25 meter (b x l)
 • Voor 6 personen: 6 x 7,5 meter (b x l)
 • Voor 7 personen: 6 x 8,75 meter (b x l)
 • Voor 8 personen: 6 x 10 meter (b x l)

Neem dus kampeermaterialen mee die binnen deze ruimte passen.

Wil je graag naast familie, vrienden of kennissen staan die ook een plek op de 538 Village hebben geboekt? Geef dit verzoek dan zo snel mogelijk aan ons door via village@dutchgp.com.

Op het horecaplein is een klein assortiment aan praktische artikelen verkrijgbaar (tandenborstel, tandpasta, gel, shampoo etc.).

Er worden geen rookwaren verkocht op de 538 Village.

Op het horecaplein van de 538 Village is een gevarieerd aanbod aan food en dranken aanwezig.

Openingstijden horecaplein:

Donderdag 1 september:                      12.00 - 23.30 uur

Vrijdag 2 t/m zondag 5 september:       07.00 - 23.30 uur

Maandag 6 september:                        07.00 - 12.00 uur

BBQ’s, gasstelletjes en open vuur zijn niet toegestaan.

Het is toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen naar de kampeergronden van de 538 Village. Wanneer je drinken mee wilt nemen geldt er wel een limiet. Je mag maximaal 4,5 liter frisdrank en drank met minder dan 14,5% alcohol meenemen. Sterke drank is niet toegestaan. Alle drank moet geseald zijn en verpakt in de originele verpakking. Glaswerk is verboden!

Er is op de 538 Village geen openbaar WIFI netwerk aanwezig.

Betalen op de 538 Village kan alleen cashless.

De kampeerplaatsen en accommodaties zijn niet standaard voorzien van stroom. Bij de vooropgezette accommodaties (m.u.v. de Official 538 Dutch Grand Prix tent) kun je stroom bijboeken. Dit wordt als optie aangeboden wanneer je een vooropgezette accommodatie op de 538 Village boekt. De kosten van een stroomaansluiting bedragen € 50,- voor je gehele verblijf.

Bij de douches zijn stopcontacten aanwezig die geschikt zijn voor stijltangen, föhns en scheerapparaten.

Bij de receptie zijn powerbanks te huur voor €5,-. Hiervoor dient een CASH borg betaald te worden van €10,- die u bij inlevering van de powerbank retour krijgt.

Op de 538 Village zijn (tegen betaling) lockers aanwezig. Om er zeker van te zijn dat je een locker hebt, kun je deze het beste vooraf reserveren. Dit wordt als optie aangeboden wanneer je een verblijf op de 538 Village boekt. De kosten van een locker bedragen € 25,- voor je gehele verblijf.

De afmetingen van de locker zijn 25 x 30 x 45 cm.

Op de 538 Village is 24 uur per dag beveiliging aanwezig.

Op de 538 Village is 24 uur per dag een EHBO post aanwezig om eerste hulp te verlenen.

Op de 538 Village zijn toiletten en warme douches aanwezig. Hier kun je gratis gebruik van maken.

Voor de bezoekers van de 538 Village zijn er op donderdag 2 september en maandag 6 september exclusieve vervoersopties beschikbaar. Op donderdag 2 september is er een speciale Kiss & Ride. Zo kun je je dichtbij de 538 Village laten afzetten. Op maandag 6 september is de Kiss & Ride ook beschikbaar om je weer op te laten halen. Indien je op andere dagen aankomt en vertrekt, dien je gebruik te maken van het reguliere vervoersaanbod.

De Official 538 Dutch Grand Prix Village is gevestigd aan de Duintjesveldweg in Zandvoort.

Ja, alle mensen moeten zich kunnen identificeren en bereid zijn fouillering te ondergaan bij het betreden van de 538 Village. De naam op het identiteitsbewijs moet overeenkomen met de naam die aan het arrangement gekoppeld is.

Alle tickethouders met tickets voor de 538 Village ontvangen automatisch bericht wanneer de tickets op naam gezet moeten worden. Dit is verplicht. Houd er rekening mee dat een passe-partout ticket in het arrangement op slechts één naam kan worden gezet.

Voor het wijzigen van je persoonsgegevens kan je contact opnemen met onze ticketpartner CM.com via WhatsApp op +31 762012630. Let op: zij zijn niet telefonisch bereikbaar op dit nummer. Vermeld hierbij ook even je ordernummer.

Nadat je jouw arrangement hebt betaald, kun je deze niet meer annuleren of retourneren. Vanaf aankoop gelden 100% annuleringskosten. Alleen in het geval van afgelasting gelden mogelijk andere voorwaarden. Raadpleeg hiervoor de Algemene Voorwaarden van de 538 Village.

Vanaf begin 2020 kunnen tickets voor de Dutch Grand Prix en de 538 Village gepersonaliseerd worden, gedurende dit proces kunnen de persoonsgegevens van de tickethouders aangepast worden. Na personalisatie worden de tickets verstuurd naar de persoon die de bevestiging van de order heeft ontvangen. Wil je na de personalisatie nog iets wijzigen aan je boeking op de Village? Neem dan contact op met village@dutchgp.com.

Dat kan zolang er arrangementen beschikbaar zijn.

Er wordt geen minimum leeftijd gehanteerd voor een verblijf op de Official 538 Dutch Grand Prix Village. Voor het zelfstandig bezoeken van de 538 Village en de Dutch Grand Prix is de minimum leeftijd 18 jaar. Bezoekers onder de 18 jaar moeten onder begeleiding van een volwassene zijn.

Inchecken kan bij de receptie. De openingstijden zijn als volgt:

Donderdag 2 september           12.00 – 22.00 uur

Vrijdag 3 september                 08.00 – 22.00 uur

Zaterdag 4 september              08.00 – 14.00 uur

De Official 538 Dutch Grand Prix Village gaat open op donderdag 2 september om 12.00 uur, en sluit op maandag 6 september om 12.00 uur.

Helaas zijn er vanuit ons als organisator geen tickets meer verkrijgbaar voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2021.  
 
Wel is het vanaf maandag 22 augustus mogelijk om (extra) tickets te kopen via het officiële resell platform. Op dit platform verkopen andere racefans hun tickets op een veilige manier door en dit is beschikbaar tot twee weken voor het evenement. Let er wel op dat indien je reeds tickets hebt en voor diezelfde dag een ticket bijkoopt, deze bestellingen niet samengevoegd kunnen worden en dus niet naast elkaar geplaatst kunnen worden op de tribune. Dit is vanwege het grote aantal tickets die verkocht zijn.

De wegen naar Zandvoort zijn afgesloten vanaf donderdag 2 september 00:01 uur en daardoor is het helaas niet mogelijk om met de auto dichtbij het circuit te komen. Er zijn geen extra (algemene) mindervalide parkeerplaatsen beschikbaar in Zandvoort om met eigen vervoer af te reizen naar het circuit.   

Voor de bezoekers met een ticket voor de mindervalidetribune zijn speciale parkeergelegenheden en vervoersopties beschikbaar. Meer informatie hierover krijgen deze bezoekers persoonlijk toegestuurd. 

Alle verschillende beschikbare vervoersopties zijn te vinden op deze pagina.

Voor de volledigheid wijzen wij erop dat het terrein van de Dutch Grand Prix vrij uitgestrekt en glooiend is en verschillende ondergronden heeft zoals zand, half verharding en asfalt. De afstanden kunnen lang zijn en een stuk kunnen lopen is nodig om vanaf de ingang bij je zit- of staanplaats te kunnen komen. 

Nee, tijdens het evenement is Zandvoort en de omgeving van Zandvoort niet bereikbaar voor taxi’s. De wegen naar Zandvoort zijn afgesloten vanaf donderdag 2 september 00:01 uur en een taxi kan niet dichterbij komen dan circa 1,5 uur lopen naar het circuit. Mochten bezoekers toch met de taxi willen komen, moeten zij zich laten afzetten op één van de Park+Ride locaties en verder gaan met de pendelbus. 

Je kunt alle vervoersmogelijkheden bekijken op deze pagina.

Maar je kunt ook via WhatsApp je vragen stellen aan onze Race Engineer via https://dutchgp.com/contact-opnemen-via-whatsapp/. De Race Engineer helpt je op weg naar het circuit! 

Het is alleen mogelijk om gebruik te maken van de P+B-parkeerterreinen, zolang je jouw auto parkeert en verder reist met de fiets. Heb je geen eigen fiets? Dan is het mogelijk om een fiets te huren op één van onze P+B-parkeerterreinen.

Vanaf heden kun je ook jouw fietsparkeerplek reserveren of jouw Park+Ride ticket boeken! Check hier alle vervoersmogelijkheden en bestel snel je vervoerstickets voor jou en jouw reisgezelschap.

Het is mogelijk om met een georganiseerde touringcar reis van Event Travel af te reizen naar de Dutch Grand Prix. Verspreid over Nederland zijn er meer dan 275 opstapplaatsen om op een comfortabele manier en zonder enige vervoerszorgen naar de Dutch Grand Prix te komen. Bekijk de beschikbare tickets op deze pagina

Het is ook mogelijk om met een eigen touringcar naar het circuit te komen. Hier zitten wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Bekijk de exacte voorwaarden op de touringcar pagina.

Je kunt verder alle vervoersmogelijkheden bekijken op onze vervoer pagina.

Maar je kunt ook via WhatsApp je vragen stellen aan onze Race Engineer via https://dutchgp.com/contact-opnemen-via-whatsapp/. De Race Engineer helpt je op weg naar het circuit!

Het busticket is de gehele kalenderdag geldig voor één persoon in de reisgebieden Amstelland Meerlanden en Haarlem-IJmond + de speciale Dutch Grand Prix buslijn 33 van Haarlem Station naar Bloemendaal, De Lakens (op 15 min. lopen van het circuit) en terug. Reizen met lijn 33 richting circuit kan uitsluitend in het gekozen uurblok, zoals vermeld op dit ticket. Vergeet niet het ticket te scannen bij het betreden en verlaten van de bus. Alleen een gescand ticket is een geldig vervoerbewijs. Dit kan met een smartphone of een geprinte versie. De algemene voorwaarden voor streekvervoer zijn van toepassing.

Onder de reisgebieden Amstelland Meerlanden en Haarlem-IJmond vallen de volgende buslijnen:

 • Amstelland Meerlanden: 161 t/m 663
 • Haarlem IJmond: 2 t/m 680
 • DGP buslijn op 3, 4, 5 september: 33

Het dagticket is geldig voor alle buslijnen van Connexxion in de regio Amstelland Meerlanden en Haarlem-IJmond. Bekijk hier welke knooppunten en buslijnen vallen binnen deze regio.

 

De NS heeft een speciaal Dutch Grand Prix Retour beschikbaar gesteld om je heen- en terugreis gemakkelijk in één keer te regelen met een retour naar station Zandvoort aan Zee. 

De NS bood het DGP-retour aan met 20% vroegboekkorting tussen 1 juni 2021 en 15 juni 2021. Schaf je jouw treinticket vanaf 16 juni aan, dan betaal je weer het normale tarief voor jouw reis. 

Plan je reis in en boek het Dutch Grand Prix treinticket via deze website.

Voor overige vragen verwijzen wij je graag naar de Algemene Voorwaarden van het DGP retour. Met specifieke vragen over de dienstregeling van de NS kunnen wij je helaas niet helpen. Je kunt het beste kijken op de website van de NS of voor vragen naar de NS klantenservice. Zij zijn te bereiken via  https://www.ns.nl/klantenservice 

Om gegarandeerd te zijn van jouw (brom)fietsparkeerplek moet je vooraf jouw parkeerplek reserveren. De reservering kost niks en gebruiken we alleen om ervoor te zorgen dat we op de door jou gewenste locatie een (brom-)fietsparkeerplaats voor jou beschikbaar hebben.

Wanneer je woont of verblijft in Zandvoort, Bloemendaal aan Zee of in de directe omgeving van Zandvoort, is lopen de beste optie! Je bent van niemand afhankelijk en kan makkelijk overal langs. Bovendien moet je met alternatieve vervoersmogelijkheden altijd nog een deel van de reis te voet afleggen, dus is lopen vaak de snelste optie.

De aangepaste betaaltermijnen voor de 3-jaars tickets zijn:

 • 1e termijn 2022 = begin juni 2021
 • 2e termijn 2022 = eind oktober 2021
 • 3e termijn 2022 = begin januari  2022
 • 1e termijn 2023 = begin april 2022
 • 2e termijn 2023 = eind oktober 2022
 • 3e termijn 2023 = eind januari  2023

 

Uiteraard ontvang je ruim van tevoren bericht per e-mail over deze betaling.

Mocht je echt niet kunnen op de nieuwe datum van de Grand Prix dan kan je jouw ticket(s) aanbieden op het officiële resell platform van Dutch Grand Prix. Op dit platform kunnen tickets direct aangeboden worden aan andere racefans in binnen- en buitenland.

Een persoonlijk omgeving voor tickethouders waarin de tickets kunnen worden ingezien en beheerd. Per e-mail ontvangen alle tickethouders een link om een account aan te maken.

De MyDGP-omgeving is alleen voor tickethouders die hun kaarten hebben aangeschaft voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix op de officiële Dutch Grand Prix website en voor iedereen die een ticket op zijn of haar naam heeft staan. Als het niet lukt om in te loggen op je MyDGP-account via Whatsapp contact opnemen met onze ticketpartner CM.com door een bericht te sturen naar +31 762012630. Let op: zij zijn niet telefonisch bereikbaar op dit nummer. De link naar de MyDGP-omgeving is: https://shop.cmtickets.com/dutch-grand-prix/

Ja, het is mogelijk om tussentijds de gegevens op te slaan en deze op een later moment verder in te vullen. Let op: iemand krijgt pas toegang tot de DutchGP Club als alle verplichte velden van deze persoon zijn ingevuld en het proces tussentijds is opgeslagen of afgerond.

 

 

Jouw geslacht en adres kun je zelf aanpassen door in te loggen in de MyDGP omgeving via deze link met het e-mailadres waarmee je ticket op naam is gezet. 
Je kunt je naam, e-mailadres en telefoonnummer gemakkelijk laten wijzigen door de hoofdboeker van het ticket. Diegene kan in de MyDGP-omgeving via ‘Bestellingen’ jouw kaart resetten en opnieuw op naam zetten met de juiste gegevens

Indien je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van de gegevens van een medebezoeker en deze gegevens hebt opgeslagen en afgerond, kan de hij of zij vervolgens de NAW-gegevens zelf aanpassen in de MyDGP omgeving. Let op: dit geldt niet voor de naam en het e-mailadres, dit kan alleen de persoon die de tickets heeft aangeschaft wijzigen.

Je kunt vanaf eind oktober de gegevens van de door jouw aangeschafte tickets wijzigen, en zo aan iemand anders koppelen. Zodra een ticket niet meer op iemands naam staat, zal er voor hem of haar geen toegang meer verleend worden aan de MyDGP-omgeving. De persoon op wie zijn of haar naam het ticket vanaf eind oktober is gekoppeld, krijgt na het personaliseren van het ticket toegang tot de MyDGP-omgeving.

Het aanpassen van de naam en e-mailadres kun je zelf vanaf eind oktober regelen. Mocht dit toch niet lukken dan kan je contact opnemen met onze ticketpartner CM.com via Whatsapp door een bericht te sturen naar +31 762012630. Let op: zij zijn niet telefonisch bereikbaar op dit nummer. 

De kinderkaarten komen automatisch op naam te staan van degene die de tickets heeft aangeschaft, je hoeft deze dus niet te personaliseren. Voor iedereen vanaf 13 jaar dient een ticket op naam gezet te worden met een uniek e-mailadres. Alle aangeschafte reguliere tickets dienen gepersonaliseerd te worden met een uniek e-mailadres ongeacht de leeftijd van de persoon die naar de Dutch Grand Prix komt.

Wij begrijpen dat je wellicht nu nog niet weet met welk vervoersmiddel je zult afreizen naar Zandvoort. In dit geval kun je de optie ‘Ik weet niet’ aanklikken. Op een later moment zal dit nog wel noodzakelijk zijn om in te vullen, zodat wij je de juiste informatie kunnen toesturen. Deze gegevens dienen bijgewerkt te zijn voordat de tickets verstuurd kunnen worden.

Als er een ticket op iemand zijn of haar naam is gezet, krijgt deze persoon automatisch een e-mail met daarin een link naar het MYDGP-account om deze te activeren. De persoon heeft dan ook direct toegang tot de DutchGP Club.

Als er een ticket op iemand zijn of haar naam is gezet, krijgt deze persoon automatisch een email met daarin een link naar het MYDGP-account om deze te activeren. De persoon heeft dan ook direct toegang tot de DutchGP Club.

Een exclusief programma voor tickethouders van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Als lid van de DutchGP Club heb je het recht om als eerste de meest gewilde tickets aan te schaffen voor de volgende edities van de Dutch Grand Prix. Verder ontvang je kortingen op diverse producten, maak je kans op unieke experiences op Circuit Zandvoort en krijg je als eerste toegang tot exclusieve behind the scenes content.

De DutchGP Club is exclusief voor tickethouders van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Na het op naam zetten van de tickets krijgen ook de andere tickethouders toegang tot de DutchGP club.

 

Tickets zijn enkel zichtbaar voor degene die de tickets hebben aangeschaft. Indien jouw ticket door iemand anders is aangeschaft, wordt jouw ticket op een later moment zichtbaar. Het ticket blijft in beheer van degene die de ticket(s) heeft aangeschaft, en worden ook naar hem of haar per e-mail verstuurd.

De MyDGP-omgeving is alleen voor tickethouders die hun kaarten hebben aangeschaft voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix op de officiële Dutch Grand Prix website en voor iedereen die een ticket op zijn of haar naam heeft staan.

Als het niet lukt om in te loggen op je MyDGP-account kun je contact op nemen met onze ticketpartner via Whatsapp door een bericht te sturen naar +31 762012630. Let op: zij zijn niet telefonisch bereikbaar op dit nummer. 

Indien je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van de gegevens van een medebezoeker en deze gegevens hebt opgeslagen, kan de hij of zij vervolgens zelf de NAW-gegevens aanpassen in de MyDGP omgeving. Let op: dit geldt niet voor de naam en het e-mailadres.

Het aanpassen van de naam en e-mailadres kun je zelf vanaf eind oktober regelen. Mocht dit niet lukken kan je via Whatsapp contact opnemen met onze ticketpartner CM.com door een bericht te sturen naar +31 762012630. Let op: zij zijn niet telefonisch bereikbaar op dit nummer. 

 

Mogelijk is de e-mail in de spambox terecht gekomen. Heb je geen email ontvangen? Stuur dan een e-mail dan naar info@dutchgp.com.

Het is niet toegestaan om professionele film- foto- of geluidsapparatuur of drones (zowel op de grond als in de lucht) mee te nemen naar de Dutch Grand Prix.  Om foto’s en video’s te maken is het toegestaan om een smartphone, een kleine digitale compact camera, of een GoPro camera mee te nemen.  

Het meenemen van een (opvrouwbare) kruk of stoel is niet toegestaan op het terrein vanwege de steile hellingen in de General Admission en de beperkte capaciteit. 
 Het is niet toegestaan de volgende zaken mee te nemen naar het evenemententerrein: tassen groter dan een A4-formaat en dikker dan 10 cm, soft- of harddrugs, lachgas, glaswerk, slag-, stoot- of vuurwapens, of op wapens gelijkende of aanstootgevende voorwerpen, vlaggen met een stok langer dan een meter, spuitbussen (m.u.v. zonnebrandcrème, deo en parfum), gasstellen en (wegwerp)barbecues, paraplu’s (wij adviseren als voorzorg om poncho’s mee te nemen), muziekinstrumenten, geluidsdragers en toeters of vergelijkbare items, vuurwerk of fakkels, provocerende uitingen op kleding, koelboxen, (opvouwbare) stoeltjes en krukjes, alle items die te groot zijn om onder een tribunestoel te kunnen plaatsen, huisdieren (m.u.v. hulphonden), rolschaatsen, skeelers, skateboards, hoverboards, stepjes, fietsen, (brom) scooters, reclamemateriaal zoals flyers, folders, spandoeken (tenzij goedgekeurd en met toestemming door de organisatie), professionele film- foto- of geluidsapparatuur (tenzij goedgekeurd en met accreditatie voorzien door de organisatie), selfiesticks, drones (zowel op de grond als in de lucht).  

Alle afgenomen items worden weggegooid in de daarvoor speciaal aanwezige afvalcontainers en niet in bewaring genomen.

Ook kinderwagens en (opvouwbare) buggy's zijn helaas niet toegestaan. 

Een uitgebreide lijst van wat wel en niet is toegestaan om mee te nemen is terug te vinden in de huisregels van Circuit Zandvoort.

Op het officiële resell platform worden op een veilige manier tickets voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix aangeboden van andere race-fans. Je kunt gebruiken maken van het resell platform tot twee weken voor het evenement. 

Wanneer je tickets hebt kunnen bemachtigen via de Dutch Grand Prix in 2021, maar je hier toch geen gebruik van wilt maken dan kun je via het officiële resell platform deze op een veilige manier aan andere race-fans aanbieden. Je kan jouw ticket(s) altijd weer uit de verkoop halen, totdat een andere race-fan jouw ticket(s) heeft gekocht. Na verkoop ontvang je binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag minus €10,00 administratiekosten per ticket retour.

Als jouw ticket wordt verkocht dan ontvang je automatisch een notificatie per e-mail. Het aankoopbedrag minus €10,00 administratiekosten wordt vervolgens binnen 10 werkdagen overgemaakt.

Nee, souvenir tickets kunnen niet worden verkocht via het resell platform. Jouw souvenir ticket komt automatisch te vervallen na de verkoop van jouw ticket(s).

Je kan jouw ticket altijd weer uit de verkoop halen, totdat een andere race-fan jouw ticket heeft gekocht. Via de button ‘Resell’ in jouw MYDGP-account kan je de tickets eventueel terugtrekken.

Het resell platform stelt fans, die hun kaarten niet wensen te gebruiken, in staat om deze via een officieel kanaal aan andere fans aan te bieden.

Wanneer je gegevens niet kloppen kan je contact opnemen met onze ticketpartner CM via WhatsApp op +31 762012630. Let op: zij zijn niet telefonisch bereikbaar op dit nummer. Vermeld daarnaast in het bericht ook even jouw ordernummer.

Er zijn diverse buitenlandse resellers die officiële tickets verkopen voor het evenement. De resellers zijn:

 • Motorsport Tickets
 • F1.com
 • Der Touristik
 • Rapido Travel / Top Tours
 • GP Ticketshop
 • BeResor
 • F1 Experiences
 • Grand Prix Events
 • Grand Prix Tickets
 • K-Rejser

Het is strikt verboden om een ticket door te verkopen of aan te bieden op iedere andere commerciële wijze. Het is wel toegestaan tickets over te dragen of door te verkopen aan andere natuurlijke personen (van wie de gegevens online gekoppeld worden aan de kaarten) op voorwaarde dat: 

 • de entreekaarten voor persoonlijk gebruik zijn; 
 • deze doorverkoop nooit geschied tegen een vergoeding hoger dan de gepubliceerde prijs van de entreekaart op www.dutchgp.com, eventueel vermeerderd met handling fee zoals betaald door de ticketeigenaar;
 • en de nieuwe tickethouder, de algemene voorwaarden aanvaardt zoals die gepubliceerd zijn op deze website.
   

Degene die de tickets toegewezen heeft gekregen, is te allen tijde verantwoordelijk voor een correct gebruik van de tickets. Bij (poging tot) doorverkoop of commercieel gebruik in strijd met de voorwaarden van de organisator, is Formula 1 Dutch Grand Prix gerechtigd de betreffende aanvragen/tickets ongeldig te maken. 

De tickets kunnen te koop worden aangeboden via het officiële resell platform.

Klik hier voor een overzicht van alle prijzen. De prijzen zijn berekend inclusief 9% btw. De handling fee is berekend inclusief 21% BTW.

Geen resultaten gevonden gebaseerd op jouw trefwoord.