Veelgestelde vragen

Alle tickets moeten gepersonaliseerd worden. Dit kan in aanloop na het evenement. Zodra al jouw tickets zijn gepersonaliseerd ontvang je de tickets in de MyDGP omgeving een aantal weken voor het evenement. Alle ticketkopers ontvangen automatisch bericht wanneer het personaliseren mogelijk is. Dit zal mogelijk zijn omstreeks juni 2022.

Iedere aanvraag van max. 6 tickets op dezelfde tribune en in dezelfde prijscategorie zal bij elkaar zitten, mits de aanvraag als één geheel is ontvangen. Het is niet mogelijk om twee verschillende orders naast elkaar te plaatsen.

Ja, deze blijven gelden voor de aankomende editie ook al is het kind nu officieel te oud.

Het is, ten opzichte van 2021, niet mogelijk om jouw weekend/passe partout tickets per dag op een andere naam te zetten. Het is wel mogelijk om per dag iemand anders naar het evenement te laten gaan. De hoofdboeker blijft verantwoordelijk voor de juiste verspreiding van de tickets die half augustus worden verspreid.

De verkoop van tickets voor mindervalide fans en begeleiders start vanaf mei 2022. Check voor meer informatie onze digitale Race Engineer via deze link.

Om op de wachtlijst te kopen voor deze mindervalide tickets adviseren we een email te sturen naar miva@dutchgp.com. Goed om te weten is dat er maximaal één begeleider toegestaan is per mindervalide fan.

De actuele huisregels van Circuit Zandvoort kun je vinden op deze pagina.

Boek nu jouw arrangement op de Official 538 Dutch Grand Prix Village! Alle informatie lees je terug via deze link.

Om je tickets voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix te ontvangen, moet je ze eerst personaliseren via de MyDGP-omgeving. Het personaliseren van de tickets kan omstreeks juni 2022. Alle tickethouders ontvangen daar per e-mail automatisch bericht over. Kijk voor meer info op deze pagina.

Wij adviseren iedereen om op de fiets, met de trein of een touringcar af te reizen naar het circuit. 

De wegen naar Zandvoort zijn afgesloten vanaf donderdag 1 september 00:01 uur en daardoor is het helaas niet mogelijk om met de auto dichtbij het circuit te komen. 

We stimuleren graag duurzame vervoersopties. Alle vervoersopties komen in aanloop naar het evenement online. Hierover zullen we alle ticketkopers en tickethouders informeren. 

Je kunt jouw tickets op naam zetten in de MyDGP omgeving. Na het personaliseren van de tickets ontvang je de tickets digitaal. Kijk voor meer informatie op deze pagina.

Ja dat kan! Bekijk de overnachtingsmogelijkheden op onze website.

De aangepaste betaaltermijnen voor de 3-jaars tickets zijn:

 • 1e termijn 2022 = juni 2021
 • 2e termijn 2022 = februari 2022
 • 3e termijn 2022 = juni 2022
 • 1e termijn 2023 = begin augustus 2022
 • 2e termijn 2023 = februari 2023
 • 3e termijn 2023 = juni  2023

Uiteraard ontvang je ruim van tevoren bericht per e-mail over deze betaling.

Een persoonlijk omgeving voor tickethouders waarin de tickets kunnen worden ingezien en beheerd. Per e-mail ontvangen alle tickethouders een link om een account aan te maken.

Tickets zijn enkel zichtbaar voor degene die de tickets hebben aangeschaft. Indien jouw ticket door iemand anders is aangeschaft, wordt jouw ticket op een later moment zichtbaar. Het ticket blijft in beheer van degene die de ticket(s) heeft aangeschaft, en worden ook naar hem of haar per e-mail verstuurd.

De MyDGP-omgeving is alleen voor tickethouders die hun kaarten hebben aangeschaft voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix op de officiële Dutch Grand Prix website en voor iedereen die een ticket op zijn of haar naam heeft staan.

Als het niet lukt om in te loggen op je MyDGP-account kun je contact op nemen met onze ticketpartner via Whatsapp door een bericht te sturen naar +31 762012630. Let op: zij zijn niet telefonisch bereikbaar op dit nummer. 

Mogelijk is de e-mail in de spambox terecht gekomen. Heb je geen email ontvangen? Stuur dan een e-mail dan naar info@dutchgp.com.

Het is niet toegestaan om professionele film- foto- of geluidsapparatuur of drones (zowel op de grond als in de lucht) mee te nemen naar de Dutch Grand Prix.  Om foto’s en video’s te maken is het toegestaan om een smartphone, een kleine digitale compact camera, of een GoPro camera mee te nemen.  

Het meenemen van een (opvrouwbare) kruk of stoel is niet toegestaan op het terrein vanwege de steile hellingen in de General Admission en de beperkte capaciteit. 
 Het is niet toegestaan de volgende zaken mee te nemen naar het evenemententerrein: tassen groter dan een A4-formaat en dikker dan 10 cm, soft- of harddrugs, lachgas, glaswerk, slag-, stoot- of vuurwapens, of op wapens gelijkende of aanstootgevende voorwerpen, vlaggen met een stok langer dan een meter, spuitbussen (m.u.v. zonnebrandcrème, deo en parfum), gasstellen en (wegwerp)barbecues, paraplu’s (wij adviseren als voorzorg om poncho’s mee te nemen), muziekinstrumenten, geluidsdragers en toeters of vergelijkbare items, vuurwerk of fakkels, provocerende uitingen op kleding, koelboxen, (opvouwbare) stoeltjes en krukjes, alle items die te groot zijn om onder een tribunestoel te kunnen plaatsen, huisdieren (m.u.v. hulphonden), rolschaatsen, skeelers, skateboards, hoverboards, stepjes, fietsen, (brom) scooters, reclamemateriaal zoals flyers, folders, spandoeken (tenzij goedgekeurd en met toestemming door de organisatie), professionele film- foto- of geluidsapparatuur (tenzij goedgekeurd en met accreditatie voorzien door de organisatie), selfiesticks, drones (zowel op de grond als in de lucht).  

Alle afgenomen items worden weggegooid in de daarvoor speciaal aanwezige afvalcontainers en niet in bewaring genomen.

Ook kinderwagens en (opvouwbare) buggy's zijn helaas niet toegestaan. 

Een uitgebreide lijst van wat wel en niet is toegestaan om mee te nemen is terug te vinden in de huisregels van Circuit Zandvoort.

Als je meerdere dagen naar de F1 Heineken Dutch Grand Prix komt, zijn er meerdere opties om in de buurt te overnachten. Kampeer pal naast het circuit en ervaar het Formule 1 spektakel van heel dichtbij op de official 538 Dutch Grand Prix village. Deze arrangementen zijn nog niet in de verkoop. Daarnaast is het ook mogelijk een hotel te boeken in de omgeving. Bekijk hier alle hotels.

Wanneer je tickets hebt kunnen bemachtigen via de Dutch Grand Prix in 2022, maar je hier toch geen gebruik van wilt maken dan kun je via het officiële resell platform deze op een veilige manier aan andere race-fans aanbieden. Je kan jouw ticket(s) altijd weer uit de verkoop halen, totdat een andere race-fan jouw ticket(s) heeft gekocht. Na verkoop ontvang je binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag minus €10,00 administratiekosten per ticket retour.

Let op: het is niet mogelijk om eerder aangeschafte tickets op het resell platform opnieuw aan te bieden op het resell platform.

Op het officiële resell platform worden op een veilige manier tickets voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix aangeboden van andere race-fans. Je kunt gebruiken maken van het resell platform tot 5 september 2022.

Als jouw ticket wordt verkocht dan ontvang je automatisch een notificatie per e-mail. Het aankoopbedrag minus €10,00 administratiekosten wordt vervolgens binnen 10 werkdagen overgemaakt.

Je kan jouw ticket altijd weer uit de verkoop halen, totdat een andere race-fan jouw ticket heeft gekocht. Via de button ‘Resell’ in jouw MYDGP-account kan je de tickets eventueel terugtrekken.

Er zijn diverse buitenlandse resellers die officiële tickets verkopen voor het evenement. De resellers zijn:

 • Motorsport Tickets
 • F1.com
 • Goo Tickets
 • Der Touristik
 • Rapido Travel / Top Tours
 • GP Ticketshop
 • BeResor
 • F1 Experiences
 • Grand Prix Events
 • Grand Prix Tickets
 • K-Rejser

Het is strikt verboden om een ticket door te verkopen of aan te bieden op iedere andere commerciële wijze. Het is wel toegestaan tickets over te dragen of door te verkopen aan andere natuurlijke personen (van wie de gegevens online gekoppeld worden aan de kaarten) op voorwaarde dat: 

 • de entreekaarten voor persoonlijk gebruik zijn; 
 • deze doorverkoop nooit geschied tegen een vergoeding hoger dan de gepubliceerde prijs van de entreekaart op www.dutchgp.com, eventueel vermeerderd met handling fee zoals betaald door de ticketeigenaar;
 • en de nieuwe tickethouder, de algemene voorwaarden aanvaardt zoals die gepubliceerd zijn op deze website.
   

Degene die de tickets toegewezen heeft gekregen, is te allen tijde verantwoordelijk voor een correct gebruik van de tickets. Bij (poging tot) doorverkoop of commercieel gebruik in strijd met de voorwaarden van de organisator, is Formula 1 Dutch Grand Prix gerechtigd de betreffende aanvragen/tickets ongeldig te maken. 

De tickets kunnen te koop worden aangeboden via het officiële resell platform.

Klik hier voor een overzicht van alle prijzen. De prijzen zijn berekend inclusief 9% btw. De handling fee is berekend inclusief 21% BTW.

Geen resultaten gevonden gebaseerd op jouw trefwoord.