Tickets Menu

Veelgestelde
vragen.

 • Hoe kan ik het beste naar Circuit Zandvoort komen?

  De F1 Heineken Dutch Grand Prix 2020 is het beste te bereiken te voet, met de fiets (eventueel in combinatie met parkeren op afstand) of met de trein. In samenwerking met de NS wordt de trein het meest aantrekkelijke vervoersmiddel om af te reizen Circuit Zandvoort. Na toewijzing van je tickets ontvang je van ons nadere informatie én aanbiedingen voor verblijfs- en reismogelijkheden.

 • Hoe kom ik van het station Zandvoort naar het circuit?

  Vanaf station Zandvoort loop je binnen een kleine kilometer naar het circuit. De fiets meenemen in de trein is niet toegestaan vanwege de verwachte drukte.

 • Is het veilig om tickets te kopen via andere verkoop kanalen?

  We verwachten binnenkort een aantal officiële resellers van pakketten & tickets aan te stellen. Deze resellers zullen worden vermeld op onze website.  We raden je aan om geen tickets te kopen via ieder ander kanaal dan www.dutchgp.com en de genoemde officiële resellers. Enkel wanneer je tickets hebt aangevraagd en ontvangen via onze website www.dutchgp.com of een van onze resellers ben je verzekerd van een geldig ticket. Momenteel zijn er nog GEEN resellers aangesteld en is www.dutchgp.com het enige kanaal voor officiële entreekaarten.

 • Kan ik een parkeerkaart kopen?

  Er worden diverse P+R terreinen gecreëerd waar de racefans kunnen parkeren. Deze terreinen bevinden zich op afstand van het circuit. Tussen het circuit en de parkeerplaats rijden shuttlebussen om de racefans van en naar het circuit te verplaatsen. Hier is een parkeerkaart voor nodig. Deze zijn op een later moment te koop. Hier ontvangen de tickethouders per email bericht over.

 • Kan ik een souvenirticket kopen?

  Als je een van de gelukkigen racefans bent met een toegewezen ticket, dan krijg je tijdens de betaling de optie om een souvenirticket aan te schaffen. De kosten per ticket zijn €12,50 incl. btw. Een souvenirticket is een mooi en uniek aandenken aan de race, maar fungeert tegelijkertijd als officieel toegangsbewijs. Je kan ervoor kiezen om het souvenirticket mee te nemen naar het circuit of je digitale e-ticket. De barcode op beide tickets is identiek en kan maar 1x gescand worden. Momenteel werken wij hard aan hoe onze souvenirtickets eruit gaan zien. Wij rekenen erop dat dit een echt collectors item zal worden met coole extra features. In de loop van 2019 hoor je hierover meer van ons.

 • Kan ik ergens mijn fiets parkeren?

  In Zandvoort zijn verschillende mogelijkheden om je fiets te parkeren. Rondom Circuit Zandvoort zijn speciaal ingerichte fietsparkeerplaatsen. De exacte locaties worden later gepubliceerd.

 • Kan ik me opgeven als vrijwilliger?

  Zonder vrijwilligers geen evenement! Het vrijwilligersmanagement voor de F1 Heineken Dutch Grand Prix in Zandvoort wordt verzorgd door EventMakers, hét landelijke platform voor vrijwilligers in sportevenementen. Wil jij je opgeven? Klik dan hier.

 • Kan ik met de trein naar Zandvoort komen?

  Ja dat kan. Meer informatie hierover zullen wij persoonlijk met tickethouders delen.

 • Kan ik mijn gegevens na aankoop van mijn tickets nog wijzigen?

  Vanaf begin 2020 kunnen tickets voor de Dutch GP gepersonaliseerd worden, gedurende dit proces kunnen de persoonsgegevens van de tickethouders aangepast worden. Na personalisatie worden de tickets verstuurd naar de persoon die de bevestiging van de order heeft ontvangen.

 • Kan ik mijn tickets in termijnen betalen?

  Ja het is mogelijk om je tickets in termijnen te betalen. Tickets voor 2020 kunnen in 3 termijnen betaald worden en tickets voor 3 jaar in 9 termijnen. Alle details over het gespreid betalen vind je terug in onze algemene voorwaarden.

 • Kan ik mijn tickets na aankoop retourneren, annuleren en/of gerestitueerd krijgen?

  Nadat je jouw tickets hebt betaald, kun je deze tickets niet meer annuleren of retourneren. Vanaf aankoop gelden 100% annuleringskosten. Alleen in het geval van afgelasting gelden mogelijk andere voorwaarden. Raadpleeg hiervoor onze algemene- en boekingsvoorwaarden in de aanvraagportal.

 • Kan ik nu ook tickets kopen als ik mij niet geregistreerd heb?

  Ja dat kan. De tickets die nu nog in de webshop hangen, zijn beschikbaar voor iedereen.

 • Mag ik eten en drinken meenemen naar het circuit?

  Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen naar het evenement. Er zijn voldoende cateringfaciliteiten op het terrein. Indien je een strikt dieet volgt is het toegestaan om eigen eten/drinken mee te nemen. Neem in dit geval wel een document mee waarmee je dit kunt aantonen. Dit om misverstanden bij de bewaking bij aan de deur te voorkomen.

 • Mag ik met mijn tribunekaart ook de zone general admission in?

  Vanwege de beperkte capaciteit is het niet mogelijk om met een tribunekaart de general admission zone te betreden. Wel is het mogelijk om de algemene zones te bezoeken, zoals de fanzone.

 • Mag ik mijn tickets doorverkopen?

  Het is strikt verboden om een ticket door te verkopen of aan te bieden op iedere andere commerciële wijze. Het is wel toegestaan tickets over te dragen of door te verkopen aan andere natuurlijke personen (van wie de gegevens online gekoppeld worden aan de kaarten) op voorwaarde dat:

  -de entreekaarten voor persoonlijk gebruik zijn;
  -deze doorverkoop nooit geschied tegen een vergoeding hoger dan de gepubliceerde prijs van de entreekaart op www.dutchgp.com, eventueel vermeerderd met handling fee zoals betaald door de ticketeigenaar; en
  -de nieuwe tickethouder, de algemene voorwaarden aanvaardt zoals die gepubliceerd zijn op deze website.

  Degene die de tickets toegewezen heeft gekregen, is te allen tijden verantwoordelijk voor een correct gebruik van de tickets. Bij (poging tot) doorverkoop of commercieel gebruik in strijd met de voorwaarden van de organisator, is Formula 1 Dutch Grand Prix gerechtigd de betreffende aanvragen/tickets ongeldig te maken.

 • Mag ik overnachten in een camper op de parkeerplaats (in Zandvoort of bij P&R)?

  Nee, overnachten op een (tijdelijke) parkeerplaats is verboden. Meer informatie over overnachtingsmogelijkheden voor mensen met caravans en campers volgt zo snel mogelijk en wordt persoonlijk naar bezoekers gecommuniceerd.

 • Mijn persoonsgegevens kloppen niet, hoe kan ik dit aanpassen?

  Stuur een mail naar support@cmtickets.com voor het wijzigen van jouw persoonsgegevens. Vermeld in de mail ook even jouw ordernummer.

 • Moet ik mijzelf kunnen identificeren bij de ingang van het circuit?

  Ja alle mensen moeten zich kunnen identificeren en bereid zijn fouillering te ondergaan bij betreden van het evenementen terrein. De naam op het identiteitsbewijs moet overeenkomen met de naam die aan de ticket gekoppeld is.

 • Staan er TV-schermen op het circuit?

  We proberen alle tribuneplekken op Circuit Zandvoort te voorzien van TV-schermen, zodat de race ten alle tijden te volgen is. Voor de duinen geldt dat helaas niet voor alle plekken.

 • Tot wanneer kan ik tickets kopen in de openbare webshop?

  Dat kan zolang er nog tickets beschikbaar zijn. Je hoeft nu geen tickets meer aan te vragen, zoals vorige keer. Je kunt tickets in één keer bestellen en betalen.

 • Waar bevindt het mindervaliden platform zich?

  Het platform voor mindervaliden bevindt zich in de laatste bocht voor het rechte stuk. Deze staat in de plattegrond aangegeven als ‘accessibility platform’. De prijzen voor het mindervaliden platform zijn gelijk aan de prijscategorie Brons II.

 • Waar kan ik als mindervalide fan parkeren?

  Bij elke mindervalidekaart kan één parkeerkaart voor één auto/minibusje in de nabijheid van het circuit worden aangevraagd. Deze kaart is aan te schaffen nadat jij je tickets hebt betaald. Je ontvangt hier automatisch bericht over via de organisatie. Aan het parkeren zitten extra kosten verbonden. Hierover volgt later meer informatie.

 • Waar kan ik als mindervalide met andere vrienden of familie afspreken?

  De Fanzone is toegankelijk voor iedere tickethouder. Dit is de meest geschikte plek voor groepen om elkaar te ontmoeten.

 • Waar kan ik officiële hospitality pakketten bemachtigen?

  Officiële hospitality pakketten zijn alleen verkrijgbaar via Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Ben je geïnteresseerd, stuur dan een mailtje naar hospitality@dutchgp.com.

 • Waar kan ik parkeren?

  Parkeren in Zandvoort en omgeving is niet mogelijk. Parkeren kan alleen op afstand. Gedetailleerde informatie over parkeren op afstand volgt op een later moment. We bieden in ieder geval mogelijkheden voor zogenaamde Park & Bike (parkeren op afstand en het vervolg met een eigen fiets, leen- of huurfiets) of de traditionele Park & Ride (parkeren en shuttle bus).

 • Waar vindt de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2020 plaats?

  Circuit Zandvoort, Burgemeester van Alphenstraat 108, 2041 KP Zandvoort.

 • Wanneer gaat het resell platform live?

  De verwachting is begin 2020.

 • Wanneer moet ik de tickets op naam zetten?

  Het op naam zetten van jouw tickets hoeft pas op een later moment. Hierover krijg je later bericht. Houd er rekening mee dat dit in het eerste kwartaal van 2020 zal zijn.

 • Wanneer ontvang ik mijn tickets?

  Je ontvangt de tickets omstreeks april 2020. Je zult de tickets daarvoor eerst op naam moeten zetten. Meer informatie hierover volgt.

 • Wanneer vindt de F1 Heineken Dutch Grand Prix plaats?

  De FOM heeft de kalender van de Formule 1 in 2020 bekend gemaakt. De F1 Heineken Dutch Grand Prix vindt plaats op 3 mei 2020.

 • Wat is de minimum leeftijd?

  Voor het zelfstandig bezoeken van het evenement is de minimum leeftijd 16 jaar. De minimum leeftijd om tickets te kunnen kopen is 18 jaar.

 • Wat is een resell platform?

  Het resell platform stelt fans, die hun kaarten niet wensen te gebruiken, in staat om deze via een officieel kanaal aan andere fans aan te bieden. Meer informatie hierover volgt in de loop van 2019.

 • Wat is het officiële ticketkanaal?

  www.dutchgp.com (deze website) is het enige officiële ticketplatform waarop kaarten voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix worden aangeboden. We raden je aan om geen tickets te kopen via ieder ander kanaal. Enkel wanneer je tickets hebt aangevraagd en ontvangen via onze website ben je verzekerd van een geldig ticket. CM.COM is als Event Supporter van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix als enige bevoegd toegangskaarten aan te bieden in Nederland. Dit geldt ook voor ticket inclusieve pakketten.

 • Wat zijn de prijzen van de tickets?

  Klik hier voor een overzicht van alle prijzen. De prijzen zijn berekend inclusief 9% btw. De handling fee is berekend inclusief 21% BTW.

 • Wat zijn de tribunes en categorieën?

  De tribunes zijn opgedeeld in verschillende categorieën, te weten;

  • Main straight
  • Goud
  • Zilver I
  • Zilver II
  • Brons I
  • Brons II
  • General Admission

  Als Tribunes gesplitst zijn in meerdere categorieën hebben ze een eigen nummer en/of letter meegekregen. Deze gesplitste Tribunes worden voor de aanvraag en de toewijzing als apart Tribunes beschouwd.

  Klik hier voor een overzicht van de ticket categorieën.

 • Wat zijn General Admission tickets?

  Deze tickets geven je toegang tot de zones rondom het circuit. In tegenstelling tot de andere tickets krijg je hiermee niet een zitplaats op een van de tribunes. Tevens is het niet vanzelfsprekend dat tickets op een tribune toegang geven tot de General Admission zones. Waar deze zones zich bevinden kunt u hier zien.

 • Welke tickets kan ik kopen?

  Er zijn alleen nog losse zaterdagtickets beschikbaar. Deze vind je in onze webshop. Alle overige tickets zijn helaas uitverkocht.

 • Zijn de tickets persoonsgebonden/op naam?

  Alle tickets zullen voor versturing op naam gezet moeten worden, dit kan je in de loop van 2020 online doen. Weekend en passe-partout tickets kunnen op elke dag een andere naam hebben.
  Pas hierna zal je, kort voor het evenement, jouw tickets ontvangen. De aankoper blijft ten alle tijden verantwoordelijk voor een correct gebruik van de tickets.

 • Zijn er elektrische laadpalen beschikbaar op de parkeerplaatsen?

  Aangezien wij veel bezoekers verwachten die op verschillende parkeerterreinen parkeren, kunnen wij geen elektrische oplaadpunten voorzien. Houd hier dus rekening mee in je reis van en naar het circuit.