Veelgestelde vragen

Filteren op

Door de wereldwijde verspreiding van het coronavirus (COVID-19) is de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix, zoals bekend, uitgesteld. De organisatie van de Dutch Grand Prix, heeft in samenspraak met de Formula One Management, moeten concluderen dat het niet meer mogelijk is om dit jaar nog een race met publiek te kunnen houden. Er is daarom besloten om de race definitief uit te stellen naar 2021.

Het behoud van jouw ticket(s) geeft de garantie dat je er volgend jaar gewoon bij de eerste editie van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix, bent. Daarnaast zullen alle tickethouders worden beloond met een lidmaatschap voor onze exclusieve DutchGP Club met heel veel voordelen.

Indien je op de nieuwe datum in 2021 niet kan is het mogelijk om je ticket(s) in te wisselen voor de editie in 2022. Je hebt hiermee dus de garantie dat je het jaar erna alsnog de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix kunt bezoeken.

In de periode van 2 juni 2020 t/m 29 juni 2020 is het mogelijk om aan te geven of je de tickets wilt behouden of een refund wilt aanvragen voor jouw gehele bestelling.

Bestellingen kunnen alleen in zijn geheel teruggevraagd worden tijdens het refund proces van 2 juni t/m 29 juni.

Restitutie zal plaatsvinden uiterlijk een maand na de bekendmaking van de nieuwe officiële datum in 2021 door de FOM & FIA. De verwachting is dat de datum eind 2020 bekend wordt gemaakt. Bij het vaststellen van deze termijn heeft de organisatie rekening gehouden met de belangen van de consument, de financiële mogelijkheden en de principes vastgesteld door de branche, ministeries van VWS, EZ, OCW en de ACM, in de Regeling Ticketgelden Corona-crisis.

Een persoonlijk omgeving voor tickethouders waarin de tickets kunnen worden ingezien en beheerd. Per e-mail ontvangen alle tickethouders een link om een account aan te maken.

De MyDGP-omgeving is alleen voor tickethouders die hun kaarten hebben aangeschaft voor de Dutch Grand Prix en voor iedereen die een ticket op zijn of haar naam heeft staan. Als het niet lukt om in te loggen op je MyDGP-account kun je een mail sturen naar onze ticketpartner via support@cmtickets.com. De link naar de MyDGP-omgeving is: https://shop.cmtickets.com/dutch-grand-prix/

De bestelling van de tickets kun je terugvinden in MyDGP omgeving. De tickets worden pas verstrekt zodra deze op naam zijn gezet. De digitale tickets ontvang je enkele weken voor het evenement om zwarthandel zoveel mogelijk tegen te gaan. De ontvangen bevestiging staat garant voor de tickets en is ook overdraagbaar aan derden.

Ja, je kunt tot aan 10 dagen voor het evenement de tickets op naam zetten. Zet de tickets zo snel mogelijk op naam zodat iedereen met wie jij naar de Dutch Grand Prix komt volledig op de hoogte wordt gehouden van het laatste nieuws en toegang krijgt tot de DutchGP Club.

Het op naam zetten van de tickets is verplicht. Daarnaast krijgt iedereen die een ticket op zijn/haar naam heeft staan toegang tot de exclusieve DutchGP Club met heel veel voordelen.

Ja, het is mogelijk om tussentijds de gegevens op te slaan en deze op een later moment verder in te vullen. Let op: iemand krijgt pas toegang tot de DutchGP Club als alle verplichte velden van deze persoon zijn ingevuld en het proces tussentijds is opgeslagen of afgerond.

 

 

Zodra je de tickets hebt gepersonaliseerd en op ‘personalisatie afronden’ hebt geklikt kun je de gegevens helaas niet direct meer aanpassen. Vanaf oktober 2020 zal dit weer mogelijk zijn in de MyDGP-omgeving. Wil je voor die tijd gegevens wijzigen, mail dan naar support@cmtickets.com.

De NAW-gegevens van een medebezoeker kunnen wél aangepast worden,  hij of zij kan dit zelf doen in zijn of haar persoonlijke MyDGP-account.

Indien je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van de gegevens van een medebezoeker en deze gegevens hebt opgeslagen en afgerond, kan de hij of zij vervolgens de NAW-gegevens zelf aanpassen in de MyDGP omgeving. Let op: dit geldt niet voor de naam en het e-mailadres, dit kan alleen de persoon die de tickets heeft aangeschaft wijzigen.

Je kunt vanaf eind oktober de gegevens van de door jouw aangeschafte tickets wijzigen, en zo aan iemand anders koppelen. Zodra een ticket niet meer op iemands naam staat, zal er voor hem of haar geen toegang meer verleend worden aan de MyDGP-omgeving. De persoon op wie zijn of haar naam het ticket vanaf eind oktober is gekoppeld, krijgt na het personaliseren van het ticket toegang tot de MyDGP-omgeving. De link naar de MyDGP-omgeving is: https://shop.cmtickets.com/dutch-grand-prix/

Het aanpassen van de naam en e-mailadres kun je zelf vanaf eind oktober regelen. Mocht je dit voor die tijd willen aanpassen kun je dit mailen naar support@cmtickets.com.

De kinderkaarten komen automatisch op naam te staan van degene die de tickets heeft aangeschaft, je hoeft deze dus niet te personaliseren. Voor iedereen vanaf 13 jaar dient een ticket op naam gezet te worden met een uniek e-mailadres. Alle aangeschafte reguliere tickets dienen gepersonaliseerd te worden met een uniek e-mailadres ongeacht de leeftijd van de persoon die naar de Dutch Grand Prix komt.

Nee, helaas zijn ticketorders die je op verschillende momenten hebt gekocht niet aan elkaar te koppelen.

Wij begrijpen dat je wellicht nu nog niet weet met welk vervoersmiddel je zult afreizen naar Zandvoort. In dit geval kun je de optie ‘Ik weet niet’ aanklikken. Op een later moment zal dit nog wel noodzakelijk zijn om in te vullen, zodat wij je de juiste informatie kunnen toesturen. Deze gegevens dienen bijgewerkt te zijn voordat de tickets verstuurd kunnen worden.

Als er een ticket op iemand zijn of haar naam is gezet, krijgt deze persoon automatisch een e-mail met daarin een link naar het MYDGP-account om deze te activeren. De persoon heeft dan ook direct toegang tot de DutchGP Club.

Als er een ticket op iemand zijn of haar naam is gezet, krijgt deze persoon automatisch een email met daarin een link naar het MYDGP-account om deze te activeren. De persoon heeft dan ook direct toegang tot de DutchGP Club.

Een exclusief programma voor tickethouders van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Als lid van de DutchGP Club heb je het recht om als eerste de meest gewilde tickets aan te schaffen voor de volgende edities van de Dutch Grand Prix. Verder ontvang je kortingen op diverse producten, maak je kans op unieke experiences op Circuit Zandvoort en krijg je als eerste toegang tot exclusieve behind the scenes content.

De DutchGP Club is exclusief voor tickethouders van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Na het op naam zetten van de tickets krijgen ook de andere tickethouders toegang tot de DutchGP club.

 

Tickets zijn enkel zichtbaar voor degene die de tickets hebben aangeschaft. Indien jouw ticket door iemand anders is aangeschaft, wordt jouw ticket op een later moment zichtbaar. Het ticket blijft in beheer van degene die de ticket(s) heeft aangeschaft, en worden ook naar hem of haar per e-mail verstuurd.

De MyDGP-omgeving is alleen voor tickethouders die hun kaarten hebben aangeschaft voor de Dutch Grand Prix en voor iedereen die een ticket op zijn of haar naam heeft staan.

Als het niet lukt om in te loggen op je MyDGP-account kun je een mail sturen naar onze ticketpartner via support@cmtickets.com. De link naar de MyDGP-omgeving is: https://shop.cmtickets.com/dutch-grand-prix/

Indien je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van de gegevens van een medebezoeker en deze gegevens hebt opgeslagen, kan de hij of zij vervolgens zelf de NAW-gegevens aanpassen in de MyDGP omgeving. Let op: dit geldt niet voor de naam en het e-mailadres.

Het aanpassen van de naam en e-mailadres kun je zelf vanaf eind oktober regelen. Mocht je dit voor die tijd willen aanpassen kun je dit mailen naar support@cmtickets.com.

De verkochte Park&Bike-tickets blijven niet geldig op de nieuwe datum van de Dutch Grand Prix. Alle bestellingen zullen worden geannuleerd en het volledig betaalde bedrag zal worden terugbetaald. Hierover zal onze leverancier van de Park&Bike-tickets Mobian contact opnemen met de betreffende klanten via de mail. Binnen twee weken na dit mailcontact zal het bedrag worden teruggestort op de betreffende bankrekening.

Alle verkochte bustickets blijven geldig voor de Dutch Grand Prix van 2021. Hiervoor hoeven klanten niks te doen. Mochten klanten onverhoopt geen gebruik kunnen maken van hun ticket(s) voor de Dutch Grand Prix, is het ook mogelijk om de aangeschafte busticket(s) in te wisselen voor een voucher van dezelfde waarde als de aangeschafte busticket(s). Deze voucher kan per mail aangevraagd worden bij Event Travel via info@eventtravel.nl. Ook is het mogelijk om de busreis voor de Dutch Grand Prix 2021 volledig te annuleren en het betaalde bedrag terug te vragen. Dit kan wederom via info@eventtravel.nl.

Alle verkochte treintickets blijven ook geldig voor de Dutch Grand Prix van 2021. De NS zal desbetreffende klanten de optie bieden om de aangeschafte treinticket(s) mee te nemen naar volgend jaar of hun geld terug te vragen. De NS zal hierover contact opnemen met de betreffende klanten via de mail.

Alle verkochte Park&Rike-tickets (met de daaraan gekoppelde pendelbustickets) komen te vervallen voor de nieuwe datum van de Dutch Grand Prix. Alle bestellingen zullen worden geannuleerd en het volledig betaalde bedrag zal worden teruggestort op de betreffende bankrekening. Hierover zal contact met desbetreffende klanten worden opgenomen.

Als tickethouder heb je een persoonlijke kortingscode ontvangen voor de Verstappen-webshop: www.verstappenshop.nl. De code is verzilverd zodra je deze invoert in de webshop. Indien je de betaling afbreekt of niet afrond, is de code niet meer te gebruiken. Als de code niet meer werkt adviseren we je contact op te nemen met de Verstappen webshop via info@verstappenshop.nl.

De korting geldt alleen op de Red Bull Racing Teamline collectie 2020.

Jouw tickets blijven geldig voor de uitgestelde 1e editie in 2021en voor de races van 2022 en 2023. Voor de uitgestelde eerste editie van de Formula Heineken Dutch Grand Prix in 2021 heb je de keuze om je ticket te houden of een refund aan te vragen. Op 2 juni krijg je bericht om je tickets te kunnen inzien en beheren en je keuze te kunnen maken.

Mogelijk is de e-mail in de spambox terecht gekomen. Heb je geen email ontvangen? Stuur dan een e-mail dan naar info@dutchgp.com.

Alleen in de MyDGP omgeving van 2 juni t/m 29 juni is het mogelijk om een refund aan te vragen.

Ja, sinds 9 juli is het mogelijk om de tickets op naam te zetten in de MYDGP-omgeving.

Je kan gebruiken maken van het resell platform tot aan 2 weken tot het evenement.

Wanneer je tickets hebt kunnen bemachtigen via de Dutch Grand Prix in 2021, maar je hier toch geen gebruik van wilt maken dan kun je via het officiële resell platform deze op een veilige manier aan andere race-fans aanbieden. Je kan jouw ticket(s) altijd weer uit de verkoop halen, totdat een andere race-fan jouw ticket(s) heeft gekocht. Na verkoop ontvang je binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag minus €10,00 administratiekosten per ticket retour.

Iedereen die een ticket heeft aangeschaft kan gebruik maken van het resell platform. Heb je een ticket op jouw naam staan, maar deze niet zelf aangeschaft, dan is het helaas niet mogelijk om de tickets door te verkopen. Het aanbieden van jouw ticket(s) op het resell platform kan via de MyDGP-omgeving. In deze omgeving vind je het resell platform onder de button ‘Resell’ bovenaan in de menubalk. Klik hier om een ticket te kopen via het Dutch Grand Pirx resell platform.

Vanaf eind oktober is het mogelijk om tickets door te verkopen aan bekenden via het officiële Dutch Grand Prix resell platform.

Als jouw ticket wordt verkocht dan ontvang je automatisch een notificatie per e-mail. Het aankoopbedrag minus €10,00 administratiekosten wordt vervolgens binnen 10 werkdagen overgemaakt.

Nee, souvenir tickets kunnen niet worden verkocht via het resell platform. Jouw souvenir ticket komt automatisch te vervallen na de verkoop van jouw ticket(s).

Je kan jouw ticket altijd weer uit de verkoop halen, totdat een andere race-fan jouw ticket heeft gekocht. Via de button ‘Resell’ in jouw MYDGP-account kan je de tickets eventueel terugtrekken.

Via het officieel resell platform van de Dutch Grand Prix is het mogelijk om op een veilige manier een ticket te kopen van een andere race-fan. Naast de originele prijs van het ticket wordt er €10,00 administratiekosten in rekening gebracht. Na de betaling van het bedrag ben jij automatisch de eigenaar van het ticket. Klik hier om naar het resell platform te gaan.

Stuur een mail naar support@cmtickets.com voor het wijzigen van jouw persoonsgegevens. Vermeld in de mail ook even jouw ordernummer.

Het resell platform gaat 1 augustus 2020 live.

Het resell platform stelt fans, die hun kaarten niet wensen te gebruiken, in staat om deze via een officieel kanaal aan andere fans aan te bieden.

De eerste editie van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix vindt plaats in 2021. Formula One Management stelt samen met de autosportfederatie FIA de agenda op voor 2021 en daarmee ook de nieuwe datum van de Dutch Grand Prix. Zoals ieder jaar wordt de datum tegen eind 2020 bekend gemaakt door de FIA. Alle tickets blijven geldig. Alle tickethouders worden op 2 juni persoonlijk geïnformeerd met de mogelijkheid om de aangeschafte tickets te behouden of een refund aan te vragen.

Het is strikt verboden om een ticket door te verkopen of aan te bieden op iedere andere commerciële wijze. Het is wel toegestaan tickets over te dragen of door te verkopen aan andere natuurlijke personen (van wie de gegevens online gekoppeld worden aan de kaarten) op voorwaarde dat:

-de entreekaarten voor persoonlijk gebruik zijn;
-deze doorverkoop nooit geschied tegen een vergoeding hoger dan de gepubliceerde prijs van de entreekaart op www.dutchgp.com, eventueel vermeerderd met handling fee zoals betaald door de ticketeigenaar; en
-de nieuwe tickethouder, de algemene voorwaarden aanvaardt zoals die gepubliceerd zijn op deze website.

Degene die de tickets toegewezen heeft gekregen, is te allen tijden verantwoordelijk voor een correct gebruik van de tickets. Bij (poging tot) doorverkoop of commercieel gebruik in strijd met de voorwaarden van de organisator, is Formula 1 Dutch Grand Prix gerechtigd de betreffende aanvragen/tickets ongeldig te maken.

Klik hier voor een overzicht van alle prijzen. De prijzen zijn berekend inclusief 9% btw. De handling fee is berekend inclusief 21% BTW.