Veelgestelde vragen

Als organisator zijn we afhankelijk van de regels en voorwaarden die de landelijke overheid aan ons als organisatie en jou als fan stelt. De nieuwe maatregelen gelden tot en met 13 augustus en treffen vooral de festivals en in mindere mate de sportevenementen. We gaan er vanuit dat de maatregelen van de overheid het gewenste effect hebben en na 13 augustus kunnen worden losgelaten voor professioneel georganiseerde evenementen. Zodoende bereiden we ons op dit moment voor op de terugkeer van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix op basis van volledige capaciteit.

Wij gaan er voorlopig vanuit dat we de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix met alle tickethouders kunnen organiseren. Wij zullen in overleg met de overheden verschillende scenario’s met bijbehorende maatregelen uitwerken en mocht de situatie daarom vragen deze scenario’s extern communiceren. We gaan momenteel niet in op deze scenario’s en gaan ervan uit dat we het evenement met alle tickethouders kunnen organiseren. 

Indien het landelijk wordt bepaald dat je bijvoorbeeld een negatief testresultaat of een vaccinatiebewijs moet laten zien dan zullen we dit tijdig communiceren richting alle fans. Voor meer informatie over de huidige regelgeving rondom grootschalige evenementen check dan de website van de Rijksoverheid via https://www.rijksoverheid.nl/. 

De meeste tickets voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix zijn inmiddels uitverkocht, maar er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor Qualifying Saturday op zaterdag 4 september. Je kunt de beschikbare tickets bekijken op onze ticketpagina.

Het is ook mogelijk om extra tickets bij te kopen via het officiële resell platform. Via dit platform is het mogelijk om op een veilige manier een ticket te kopen van een andere race-fan. Naast de originele prijs van het ticket wordt er €10,00 administratiekosten in rekening gebracht. Na de betaling van het bedrag ben jij automatisch de eigenaar van het ticket. Klik hier om naar het resell platform te gaan. 

Let er wel op dat indien je reeds tickets hebt en voor diezelfde dag een ticket bijkoopt, deze bestellingen niet samengevoegd kunnen worden en dus niet naast elkaar geplaatst kunnen worden op de tribune. Dit is vanwege het grote aantal tickets die verkocht zijn. 

De bestelling van de tickets kun je terugvinden in MyDGP-omgeving. De tickets worden pas verstrekt zodra deze op naam zijn gezet. De digitale tickets ontvang je enkele weken voor het evenement om zwarthandel zoveel mogelijk tegen te gaan. De ontvangen bevestiging staat garant voor de tickets en is ook overdraagbaar aan derden.

Om je tickets voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix te ontvangen, moet je ze eerst personaliseren via de MyDGP-omgeving. Het personalisatieproces wordt stap voor stap uitgelegd op deze pagina.

Zeker, je kunt momenteel arrangementen boeken op onze camping pal naast het circuit voor de ultieme Formule 1 beleving, de Official 538 Dutch Grand Prix Village. Je vindt alle informatie over de camping en de beschikbare accommodaties op https://dutchgp.com/village/

Wij adviseren iedereen om op de fiets, met de trein of een touringcar af te reizen naar het circuit. 

De wegen naar Zandvoort zijn afgesloten vanaf donderdag 2 september 00:01 uur en daardoor is het helaas niet mogelijk om met de auto dichtbij het circuit te komen. 

We stimuleren graag duurzame vervoersopties; Lees hier alle informatie over de verschillende vervoersmogelijkheden tijdens de Dutch Grand Prix. 

Op het hele evenemententerrein zijn verschillende cateringplekken en toiletten aanwezig. Uiteraard is er over het gehele terrein EHBO beschikbaar. Ook vind je diverse merchandise stands en verwelkomen we je graag in de fanzone. Meer informatie over het programma en de faciliteiten volgt in de aanloop naar september. 

Alle entreetickets geven toegang tot het evenemententerrein inclusief festivalzone. Je kunt de hele dag genieten van veel race evenementen en entertainment op het terrein. Het programma is nog niet definitief bekend. Meer informatie over het evenement en het programma volgt in aanloop naar september. Zodra de details bekend zijn zullen we dit communiceren naar alle tickethouders. Houd hiervoor ook onze website en social mediakanalen in de gaten! 

Ja, je kunt tot aan 10 dagen voor het evenement de tickets op naam zetten. Zet de tickets zo snel mogelijk op naam zodat iedereen met wie jij naar de Dutch Grand Prix komt volledig op de hoogte wordt gehouden van het laatste nieuws en toegang krijgt tot de DutchGP Club.

Het op naam zetten van de tickets is verplicht. Alle populaire evenementen hebben helaas te maken met zwarthandel. Om te voorkomen dat onze bezoekers te veel betalen voor een ticket, moeten tickets daarom op naam gezet worden. Daarnaast krijgt iedereen die een ticket op zijn/haar naam heeft staan toegang tot de exclusieve DutchGP Club met heel veel voordelen.

Nee, helaas zijn ticketorders die je op verschillende momenten hebt gekocht niet aan elkaar te koppelen.

Ja, bekijk de overnachtingsmogelijkheden op onze website.

De huisregels van de Official 538 Dutch Grand Prix Village vind je hier!

Je kunt voor vragen met betrekking tot de 538 Village contact opnemen met de organisatie via het volgende e-mail adres: village@dutchgp.com. Voor algemene vragen over de Dutch Grand Prix kun je contact opnemen met info@dutchgp.com

Mocht je meer informatie willen, neem dan even contact op met de organisatie via village@dutchgp.com zodat we samen kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Je kunt contact opnemen met de organisatie via het volgende e-mail adres: village@dutchgp.com.

Nee, er mogen helaas geen huisdieren worden meegenomen (m.u.v. hulphonden).

Kleine draagbare speakers met een maximaal vermogen van 30 Watt op batterijen zijn toegestaan, mits er geen overlast ontstaat voor andere gasten. Het produceren van geluid is alleen toegestaan tussen 08.00 uur en 23.00 uur.

Het is niet toegestaan de volgende zaken mee te nemen naar de 538 Village:    

soft- of harddrugs, lachgas, glaswerk, messen, laserpennen, slag-, stoot- of vuurwapens, of op wapens gelijkende of aanstootgevende voorwerpen, aggregaten, gas- en olielampen, gasflessen, gasstellen en (wegwerp)barbecues, spuitbussen (m.u.v. zonnebrandcrème, deo en parfum), kaarsen, paraplu’s (wij adviseren als voorzorg om poncho’s mee te nemen), muziekinstrumenten, toeters of vergelijkbare items, vuurwerk of fakkels, provocerende uitingen op kleding, huisdieren (m.u.v. hulphonden), reclamemateriaal zoals flyers, folders, spandoeken (tenzij goedgekeurd en met toestemming door de organisatie), professionele film- foto- of geluidsapparatuur (tenzij goedgekeurd en met accreditatie voorzien door de organisatie), drones (zowel op de grond als in de lucht).   

  Je mag wel een kleine opvouwbare paraplu meenemen, mits deze geen scherpe punt heeft. Opvouwbare selfie-sticks, of een stok voor je GoPro zijn ook toegestaan, mits ze niet langer zijn dan 1m.  

Als je twijfelt over bepaalde voorwerpen kun je contact opnemen met village@dutchgp.

Om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, mag je natuurlijk eigen spullen meenemen. Hou er wel rekening mee dat je ongeveer 2,5 km moet lopen met je spullen als je op vrijdag of zaterdag incheckt. Op donderdag 2 september is er een speciale Kiss & Ride. Zo kun je je dichtbij de 538 Village laten afzetten. Op maandag 6 september is de Kiss & Ride ook beschikbaar om je weer op te laten halen. Indien je op andere dagen aankomt en vertrekt, dien je gebruik te maken van het reguliere vervoersaanbod.

Voor verzoeken met betrekking tot je plaats op de camping kun je contact opnemen met village@dutchgp.com.

Op de Bring-your-own plek heb je 7,5 m² kampeerruimte per persoon (dus voor 2 personen 15 m², voor 3 personen 22,5 m², voor 4 personen 30 m² etcetera)

De afmetingen van de kampeerplekken zijn als volgt:

 • Voor 1 persoon: 3 x 2,5 meter (b x l)
 • Voor 2 personen: 3 x 5 meter (b x l)
 • Voor 3 personen: 3 x 7,5 meter (b x l)
 • Voor 4 personen: 6 x 5 meter (b x l)
 • Voor 5 personen: 6 x 6,25 meter (b x l)
 • Voor 6 personen: 6 x 7,5 meter (b x l)
 • Voor 7 personen: 6 x 8,75 meter (b x l)
 • Voor 8 personen: 6 x 10 meter (b x l)

Neem dus kampeermaterialen mee die binnen deze ruimte passen.

Wil je graag naast familie, vrienden of kennissen staan die ook een plek op de 538 Village hebben geboekt? Geef dit verzoek dan zo snel mogelijk aan ons door via village@dutchgp.com.

Op het horecaplein is een klein assortiment aan praktische artikelen verkrijgbaar (tandenborstel, tandpasta, gel, shampoo etc.).

Er worden geen rookwaren verkocht op de 538 Village.

Op het horecaplein van de 538 Village is een gevarieerd aanbod aan food en dranken aanwezig.

Openingstijden horecaplein:

Donderdag 1 september:                      12.00 - 23.30 uur

Vrijdag 2 t/m zondag 5 september:       07.00 - 23.30 uur

Maandag 6 september:                        07.00 - 12.00 uur

BBQ’s, gasstelletjes en open vuur zijn niet toegestaan.

Het is toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen naar de kampeergronden van de 538 Village. Wanneer je drinken mee wilt nemen geldt er wel een limiet. Je mag maximaal 4,5 liter frisdrank en drank met minder dan 14,5% alcohol meenemen. Sterke drank is niet toegestaan. Alle drank moet geseald zijn en verpakt in de originele verpakking. Glaswerk is verboden!

Er is op de 538 Village geen openbaar WIFI netwerk aanwezig.

Betalen op de 538 Village kan alleen cashless.

De kampeerplaatsen en accommodaties zijn niet standaard voorzien van stroom. Bij de vooropgezette accommodaties (m.u.v. de Official 538 Dutch Grand Prix tent) kun je stroom bijboeken. Dit wordt als optie aangeboden wanneer je een vooropgezette accommodatie op de 538 Village boekt. De kosten van een stroomaansluiting bedragen € 50,- voor je gehele verblijf.

Bij de douches zijn stopcontacten aanwezig die geschikt zijn voor stijltangen, föhns en scheerapparaten.

Bij de receptie zijn powerbanks te huur.

Op de 538 Village zijn (tegen betaling) lockers aanwezig. Om er zeker van te zijn dat je een locker hebt, kun je deze het beste vooraf reserveren. Dit wordt als optie aangeboden wanneer je een verblijf op de 538 Village boekt. De kosten van een locker bedragen € 25,- voor je gehele verblijf.

De afmetingen van de locker zijn 25 x 30 x 45 cm.

Op de 538 Village is 24 uur per dag beveiliging aanwezig.

Op de 538 Village is 24 uur per dag een EHBO post aanwezig om eerste hulp te verlenen.

Op de 538 Village zijn toiletten en warme douches aanwezig. Hier kun je gratis gebruik van maken.

Voor de bezoekers van de 538 Village zijn er op donderdag 2 september en maandag 6 september exclusieve vervoersopties beschikbaar. Op donderdag 2 september is er een speciale Kiss & Ride. Zo kun je je dichtbij de 538 Village laten afzetten. Op maandag 6 september is de Kiss & Ride ook beschikbaar om je weer op te laten halen. Indien je op andere dagen aankomt en vertrekt, dien je gebruik te maken van het reguliere vervoersaanbod.

De Official 538 Dutch Grand Prix Village is gevestigd aan de Duintjesveldweg in Zandvoort.

Ja, alle mensen moeten zich kunnen identificeren en bereid zijn fouillering te ondergaan bij het betreden van de 538 Village. De naam op het identiteitsbewijs moet overeenkomen met de naam die aan het arrangement gekoppeld is.

Alle tickethouders met tickets voor de 538 Village ontvangen automatisch bericht wanneer de tickets op naam gezet moeten worden. Dit is verplicht. Houd er rekening mee dat een passe-partout ticket in het arrangement op slechts één naam kan worden gezet.

Stuur een mail naar support@cmtickets.com voor het wijzigen van jouw persoonsgegevens. Vermeld in de mail ook even je ordernummer.

Nadat je jouw arrangement hebt betaald, kun je deze niet meer annuleren of retourneren. Vanaf aankoop gelden 100% annuleringskosten. Alleen in het geval van afgelasting gelden mogelijk andere voorwaarden. Raadpleeg hiervoor de Algemene Voorwaarden van de 538 Village.

Vanaf begin 2020 kunnen tickets voor de Dutch Grand Prix en de 538 Village gepersonaliseerd worden, gedurende dit proces kunnen de persoonsgegevens van de tickethouders aangepast worden. Na personalisatie worden de tickets verstuurd naar de persoon die de bevestiging van de order heeft ontvangen. Wil je na de personalisatie nog iets wijzigen aan je boeking op de Village? Neem dan contact op met village@dutchgp.com.

Dat kan zolang er arrangementen beschikbaar zijn.

Er wordt geen minimum leeftijd gehanteerd voor een verblijf op de Official 538 Dutch Grand Prix Village. Voor het zelfstandig bezoeken van de 538 Village en de Dutch Grand Prix is de minimum leeftijd 18 jaar. Bezoekers onder de 18 jaar moeten onder begeleiding van een volwassene zijn.

Inchecken kan bij de receptie. De openingstijden zijn als volgt:

Donderdag 2 september           12.00 – 22.00 uur

Vrijdag 3 september                 08.00 – 22.00 uur

Zaterdag 4 september              08.00 – 14.00 uur

De Official 538 Dutch Grand Prix Village gaat open op donderdag 2 september om 12.00 uur, en sluit op maandag 6 september om 12.00 uur.

Op dit momenten zijn er vanuit ons als organisatie geen kaarten meer beschikbaar. Via het officiële resell platform kunnen ticketkopers hun tickets direct aan andere racefans in binnen- en buitenland aanbieden. Check nu het officiële resell platform om te zien welke tickets er aangeboden worden!

Naast de bekende Dutch GP kanalen, zijn er in Nederland mogelijk ook kaarten beschikbaar bij onze exclusieve reseller Verstappen Travel (www.verstappentravel.nl).

Wij gaan er voorlopig vanuit dat we de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix met alle tickethouders kunnen organiseren. Mocht dit te zijner tijd niet mogelijk zijn, zullen wij dit communiceren aan onze tickethouders. Wij zullen in overleg met de overheden verschillende scenario’s met bijbehorende maatregelen uitwerken, maar we gaan er voorlopig van uit dat we het evenement met alle tickethouders kunnen organiseren.

De wegen naar Zandvoort zijn afgesloten vanaf donderdag 2 september 00:01 uur en daardoor is het helaas niet mogelijk om met de auto dichtbij het circuit te komen. Er zijn geen extra (algemene) mindervalide parkeerplaatsen beschikbaar in Zandvoort om met eigen vervoer af te reizen naar het circuit.   

Voor de bezoekers met een ticket voor de mindervalidetribune zijn speciale parkeergelegenheden en vervoersopties beschikbaar. Meer informatie hierover krijgen deze bezoekers persoonlijk toegestuurd. 

Alle verschillende beschikbare vervoersopties zijn te vinden op deze pagina.

Voor de volledigheid wijzen wij erop dat het terrein van de Dutch Grand Prix vrij uitgestrekt en glooiend is en verschillende ondergronden heeft zoals zand, half verharding en asfalt. De afstanden kunnen lang zijn en een stuk kunnen lopen is nodig om vanaf de ingang bij je zit- of staanplaats te kunnen komen. 

Nee, tijdens het evenement is Zandvoort en de omgeving van Zandvoort niet bereikbaar voor taxi’s. De wegen naar Zandvoort zijn afgesloten vanaf donderdag 2 september 00:01 uur en een taxi kan niet dichterbij komen dan circa 1,5 uur lopen naar het circuit. Mochten bezoekers toch met de taxi willen komen, moeten zij zich laten afzetten op één van de Park+Ride locaties en verder gaan met de pendelbus. 

Je kunt alle vervoersmogelijkheden bekijken op deze pagina.

Maar je kunt ook via WhatsApp je vragen stellen aan onze Race Engineer via https://dutchgp.com/contact-opnemen-via-whatsapp/. De Race Engineer helpt je op weg naar het circuit! 

Het is alleen mogelijk om gebruik te maken van de P+B-parkeerterreinen, zolang je jouw auto parkeert en verder reist met de fiets. Heb je geen eigen fiets? Dan is het mogelijk om een fiets te huren op één van onze P+B-parkeerterreinen.

Deze tickets gaan op een later moment in de verkoop (exacte datum onbekend). Houd er rekening mee dat parkeren op deze terreinen gratis is, maar dat het verder reizen met de pendelbus €35,00 per persoon kost (voor een dagretour).

Het is mogelijk om met een georganiseerde touringcar reis van Event Travel af te reizen naar de Dutch Grand Prix. Verspreid over Nederland zijn er meer dan 275 opstapplaatsen om op een comfortabele manier en zonder enige vervoerszorgen naar de Dutch Grand Prix te komen. Bekijk de beschikbare tickets op deze pagina

Het is ook mogelijk om met een eigen touringcar naar het circuit te komen. Hier zitten wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Bekijk de exacte voorwaarden op de touringcar pagina.

Je kunt verder alle vervoersmogelijkheden bekijken op onze vervoer pagina.

Maar je kunt ook via WhatsApp je vragen stellen aan onze Race Engineer via https://dutchgp.com/contact-opnemen-via-whatsapp/. De Race Engineer helpt je op weg naar het circuit!

Het busticket is de gehele kalenderdag geldig voor één persoon in de reisgebieden Amstelland Meerlanden en Haarlem-IJmond + de speciale Dutch Grand Prix buslijn 33 van Haarlem Station naar Bloemendaal, De Lakens (op 15 min. lopen van het circuit) en terug. Reizen met lijn 33 richting circuit kan uitsluitend in het gekozen uurblok, zoals vermeld op dit ticket. Vergeet niet het ticket te scannen bij het betreden en verlaten van de bus. Alleen een gescand ticket is een geldig vervoerbewijs. Dit kan met een smartphone of een geprinte versie. De algemene voorwaarden voor streekvervoer zijn van toepassing.

Onder de reisgebieden Amstelland Meerlanden en Haarlem-IJmond vallen de volgende buslijnen:

 • Amstelland Meerlanden: 161 t/m 663
 • Haarlem IJmond: 2 t/m 680
 • DGP buslijn op 3, 4, 5 september: 33

Het dagticket is geldig voor alle buslijnen van Connexxion in de regio Amstelland Meerlanden en Haarlem-IJmond. Bekijk hier welke knooppunten en buslijnen vallen binnen deze regio.

 

De NS heeft een speciaal Dutch Grand Prix Retour beschikbaar gesteld om je heen- en terugreis gemakkelijk in één keer te regelen met een retour naar station Zandvoort aan Zee. 

De NS bood het DGP-retour aan met 20% vroegboekkorting tussen 1 juni 2021 en 15 juni 2021. Schaf je jouw treinticket vanaf 16 juni aan, dan betaal je weer het normale tarief voor jouw reis. 

Plan je reis in en boek het Dutch Grand Prix treinticket via deze website.

Voor overige vragen verwijzen wij je graag naar de Algemene Voorwaarden van het DGP retour. Met specifieke vragen over de dienstregeling van de NS kunnen wij je helaas niet helpen. Je kunt het beste kijken op de website van de NS of voor vragen naar de NS klantenservice. Zij zijn te bereiken via  https://www.ns.nl/klantenservice 

Om gegarandeerd te zijn van jouw (brom)fietsparkeerplek moet je vooraf jouw parkeerplek reserveren. De reservering kost niks en gebruiken we alleen om ervoor te zorgen dat we op de door jou gewenste locatie een (brom-)fietsparkeerplaats voor jou beschikbaar hebben.

Wanneer je woont of verblijft in Zandvoort, Bloemendaal aan Zee of in de directe omgeving van Zandvoort, is lopen de beste optie! Je bent van niemand afhankelijk en kan makkelijk overal langs. Bovendien moet je met alternatieve vervoersmogelijkheden altijd nog een deel van de reis te voet afleggen, dus is lopen vaak de snelste optie.

De aangepaste betaaltermijnen voor de 3-jaars tickets zijn:

 • 1e termijn 2022 = begin juni 2021
 • 2e termijn 2022 = eind oktober 2021
 • 3e termijn 2022 = begin januari  2022
 • 1e termijn 2023 = begin april 2022
 • 2e termijn 2023 = eind oktober 2022
 • 3e termijn 2023 = eind januari  2023

 

Uiteraard ontvang je ruim van tevoren bericht per e-mail over deze betaling.

Nee, refunds konden, ongeacht de nieuwe datum, worden aangevraagd tijdens de officiële refundperiode van 2 tot en met 29 juni 2020. Mocht je écht niet kunnen op de nieuwe datum, dan kan je jouw ticket(s) aanbieden op het officiële resell platform van Dutch Grand Prix.

Mocht je echt niet kunnen op de nieuwe datum van de Grand Prix dan kan je jouw ticket(s) aanbieden op het officiële resell platform van Dutch Grand Prix. Op dit platform kunnen tickets direct aangeboden worden aan andere racefans in binnen- en buitenland.

We gaan ervan uit dat de Dutch Grand Prix zoals gepland in 2021 doorgaat. Mocht dit toch niet het geval zijn, dan hebben ticketkopers wederom de mogelijkheid om ervoor te kiezen om hun ticket te behouden (nu voor 2022) of alsnog een refund aan te vragen.

Een persoonlijk omgeving voor tickethouders waarin de tickets kunnen worden ingezien en beheerd. Per e-mail ontvangen alle tickethouders een link om een account aan te maken.

De MyDGP-omgeving is alleen voor tickethouders die hun kaarten hebben aangeschaft voor de Dutch Grand Prix en voor iedereen die een ticket op zijn of haar naam heeft staan. Als het niet lukt om in te loggen op je MyDGP-account kun je een mail sturen naar onze ticketpartner via support@cmtickets.com. De link naar de MyDGP-omgeving is: https://shop.cmtickets.com/dutch-grand-prix/

Ja, het is mogelijk om tussentijds de gegevens op te slaan en deze op een later moment verder in te vullen. Let op: iemand krijgt pas toegang tot de DutchGP Club als alle verplichte velden van deze persoon zijn ingevuld en het proces tussentijds is opgeslagen of afgerond.

 

 

Jouw geslacht en adres kun je zelf aanpassen door in te loggen in de MyDGP omgeving via deze link met het e-mailadres waarmee je ticket op naam is gezet. 
Je kunt je naam, e-mailadres en telefoonnummer gemakkelijk laten wijzigen door de hoofdboeker van het ticket. Diegene kan in de MyDGP-omgeving via ‘Bestellingen’ jouw kaart resetten en opnieuw op naam zetten met de juiste gegevens

Indien je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van de gegevens van een medebezoeker en deze gegevens hebt opgeslagen en afgerond, kan de hij of zij vervolgens de NAW-gegevens zelf aanpassen in de MyDGP omgeving. Let op: dit geldt niet voor de naam en het e-mailadres, dit kan alleen de persoon die de tickets heeft aangeschaft wijzigen.

Je kunt vanaf eind oktober de gegevens van de door jouw aangeschafte tickets wijzigen, en zo aan iemand anders koppelen. Zodra een ticket niet meer op iemands naam staat, zal er voor hem of haar geen toegang meer verleend worden aan de MyDGP-omgeving. De persoon op wie zijn of haar naam het ticket vanaf eind oktober is gekoppeld, krijgt na het personaliseren van het ticket toegang tot de MyDGP-omgeving. De link naar de MyDGP-omgeving is: https://shop.cmtickets.com/dutch-grand-prix/

Het aanpassen van de naam en e-mailadres kun je zelf vanaf eind oktober regelen. Mocht je dit voor die tijd willen aanpassen kun je dit mailen naar support@cmtickets.com.

De kinderkaarten komen automatisch op naam te staan van degene die de tickets heeft aangeschaft, je hoeft deze dus niet te personaliseren. Voor iedereen vanaf 13 jaar dient een ticket op naam gezet te worden met een uniek e-mailadres. Alle aangeschafte reguliere tickets dienen gepersonaliseerd te worden met een uniek e-mailadres ongeacht de leeftijd van de persoon die naar de Dutch Grand Prix komt.

Wij begrijpen dat je wellicht nu nog niet weet met welk vervoersmiddel je zult afreizen naar Zandvoort. In dit geval kun je de optie ‘Ik weet niet’ aanklikken. Op een later moment zal dit nog wel noodzakelijk zijn om in te vullen, zodat wij je de juiste informatie kunnen toesturen. Deze gegevens dienen bijgewerkt te zijn voordat de tickets verstuurd kunnen worden.

Als er een ticket op iemand zijn of haar naam is gezet, krijgt deze persoon automatisch een e-mail met daarin een link naar het MYDGP-account om deze te activeren. De persoon heeft dan ook direct toegang tot de DutchGP Club.

Als er een ticket op iemand zijn of haar naam is gezet, krijgt deze persoon automatisch een email met daarin een link naar het MYDGP-account om deze te activeren. De persoon heeft dan ook direct toegang tot de DutchGP Club.

Een exclusief programma voor tickethouders van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Als lid van de DutchGP Club heb je het recht om als eerste de meest gewilde tickets aan te schaffen voor de volgende edities van de Dutch Grand Prix. Verder ontvang je kortingen op diverse producten, maak je kans op unieke experiences op Circuit Zandvoort en krijg je als eerste toegang tot exclusieve behind the scenes content.

De DutchGP Club is exclusief voor tickethouders van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Na het op naam zetten van de tickets krijgen ook de andere tickethouders toegang tot de DutchGP club.

 

Tickets zijn enkel zichtbaar voor degene die de tickets hebben aangeschaft. Indien jouw ticket door iemand anders is aangeschaft, wordt jouw ticket op een later moment zichtbaar. Het ticket blijft in beheer van degene die de ticket(s) heeft aangeschaft, en worden ook naar hem of haar per e-mail verstuurd.

De MyDGP-omgeving is alleen voor tickethouders die hun kaarten hebben aangeschaft voor de Dutch Grand Prix en voor iedereen die een ticket op zijn of haar naam heeft staan.

Als het niet lukt om in te loggen op je MyDGP-account kun je een mail sturen naar onze ticketpartner via support@cmtickets.com. De link naar de MyDGP-omgeving is: https://shop.cmtickets.com/dutch-grand-prix/

Indien je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van de gegevens van een medebezoeker en deze gegevens hebt opgeslagen, kan de hij of zij vervolgens zelf de NAW-gegevens aanpassen in de MyDGP omgeving. Let op: dit geldt niet voor de naam en het e-mailadres.

Het aanpassen van de naam en e-mailadres kun je zelf vanaf eind oktober regelen. Mocht je dit voor die tijd willen aanpassen kun je dit mailen naar support@cmtickets.com.

Alle verkochte bustickets blijven geldig voor de Dutch Grand Prix van 2021. Hiervoor hoeven klanten niks te doen. Mochten klanten onverhoopt geen gebruik kunnen maken van hun ticket(s) voor de Dutch Grand Prix, is het ook mogelijk om de aangeschafte busticket(s) in te wisselen voor een voucher van dezelfde waarde als de aangeschafte busticket(s). Deze voucher kan per mail aangevraagd worden bij Event Travel via info@eventtravel.nl. Ook is het mogelijk om de busreis voor de Dutch Grand Prix 2021 volledig te annuleren en het betaalde bedrag terug te vragen. Dit kan wederom via info@eventtravel.nl.

Alle verkochte treintickets blijven ook geldig voor de Dutch Grand Prix van 2021. De NS zal desbetreffende klanten de optie bieden om de aangeschafte treinticket(s) mee te nemen naar volgend jaar of hun geld terug te vragen. De NS zal hierover contact opnemen met de betreffende klanten via de mail.

Alle verkochte Park&Rike-tickets (met de daaraan gekoppelde pendelbustickets) komen te vervallen voor de nieuwe datum van de Dutch Grand Prix. Alle bestellingen zullen worden geannuleerd en het volledig betaalde bedrag zal worden teruggestort op de betreffende bankrekening. Hierover zal contact met desbetreffende klanten worden opgenomen.

Jouw tickets blijven geldig voor de uitgestelde 1e editie in 2021en voor de races van 2022 en 2023. Voor de uitgestelde eerste editie van de Formula Heineken Dutch Grand Prix in 2021 heb je de keuze om je ticket te houden of een refund aan te vragen. Op 2 juni krijg je bericht om je tickets te kunnen inzien en beheren en je keuze te kunnen maken.

Mogelijk is de e-mail in de spambox terecht gekomen. Heb je geen email ontvangen? Stuur dan een e-mail dan naar info@dutchgp.com.

Alleen in de MyDGP omgeving van 2 juni t/m 29 juni is het mogelijk om een refund aan te vragen.

Het is niet toegestaan om professionele film- foto- of geluidsapparatuur of drones (zowel op de grond als in de lucht) mee te nemen naar de Dutch Grand Prix.  Om foto’s en video’s te maken is het toegestaan om een smartphone, een kleine digitale compact camera, of een GoPro camera mee te nemen.  

Het meenemen van een (opvrouwbare) kruk of stoel is niet toegestaan op het terrein vanwege de steile hellingen in de General Admission en de beperkte capaciteit. 
 Het is niet toegestaan de volgende zaken mee te nemen naar het evenemententerrein: tassen groter dan een A4-formaat en dikker dan 10 cm, soft- of harddrugs, lachgas, glaswerk, slag-, stoot- of vuurwapens, of op wapens gelijkende of aanstootgevende voorwerpen, vlaggen met een stok langer dan een meter, spuitbussen (m.u.v. zonnebrandcrème, deo en parfum), gasstellen en (wegwerp)barbecues, paraplu’s (wij adviseren als voorzorg om poncho’s mee te nemen), muziekinstrumenten, geluidsdragers en toeters of vergelijkbare items, vuurwerk of fakkels, provocerende uitingen op kleding, koelboxen, (opvouwbare) stoeltjes en krukjes, alle items die te groot zijn om onder een tribunestoel te kunnen plaatsen, huisdieren (m.u.v. hulphonden), rolschaatsen, skeelers, skateboards, hoverboards, stepjes, fietsen, (brom) scooters, reclamemateriaal zoals flyers, folders, spandoeken (tenzij goedgekeurd en met toestemming door de organisatie), professionele film- foto- of geluidsapparatuur (tenzij goedgekeurd en met accreditatie voorzien door de organisatie), selfiesticks, drones (zowel op de grond als in de lucht).  

Alle afgenomen items worden weggegooid in de daarvoor speciaal aanwezige afvalcontainers en niet in bewaring genomen.

Ook kinderwagens en (opvouwbare) buggy's zijn helaas niet toegestaan. 

Een uitgebreide lijst van wat wel en niet is toegestaan om mee te nemen is terug te vinden in de huisregels van Circuit Zandvoort.

Op het officiële resell platform worden op een veilige manier tickets voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix aangeboden van andere race-fans. Je kunt gebruiken maken van het resell platform tot twee weken voor het evenement. 

Wanneer je tickets hebt kunnen bemachtigen via de Dutch Grand Prix in 2021, maar je hier toch geen gebruik van wilt maken dan kun je via het officiële resell platform deze op een veilige manier aan andere race-fans aanbieden. Je kan jouw ticket(s) altijd weer uit de verkoop halen, totdat een andere race-fan jouw ticket(s) heeft gekocht. Na verkoop ontvang je binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag minus €10,00 administratiekosten per ticket retour.

Als jouw ticket wordt verkocht dan ontvang je automatisch een notificatie per e-mail. Het aankoopbedrag minus €10,00 administratiekosten wordt vervolgens binnen 10 werkdagen overgemaakt.

Nee, souvenir tickets kunnen niet worden verkocht via het resell platform. Jouw souvenir ticket komt automatisch te vervallen na de verkoop van jouw ticket(s).

Je kan jouw ticket altijd weer uit de verkoop halen, totdat een andere race-fan jouw ticket heeft gekocht. Via de button ‘Resell’ in jouw MYDGP-account kan je de tickets eventueel terugtrekken.

Stuur een mail naar support@cmtickets.com voor het wijzigen van jouw persoonsgegevens. Vermeld in de mail ook even jouw ordernummer.

Het resell platform stelt fans, die hun kaarten niet wensen te gebruiken, in staat om deze via een officieel kanaal aan andere fans aan te bieden.

Er zijn diverse buitenlandse resellers die officiële tickets verkopen voor het evenement. De resellers zijn:

 • Motorsport Tickets
 • F1.com
 • Der Touristik
 • Rapido Travel / Top Tours
 • GP Ticketshop
 • BeResor
 • F1 Experiences
 • Grand Prix Events
 • Grand Prix Tickets
 • K-Rejser

Het is strikt verboden om een ticket door te verkopen of aan te bieden op iedere andere commerciële wijze. Het is wel toegestaan tickets over te dragen of door te verkopen aan andere natuurlijke personen (van wie de gegevens online gekoppeld worden aan de kaarten) op voorwaarde dat: 

 • de entreekaarten voor persoonlijk gebruik zijn; 
 • deze doorverkoop nooit geschied tegen een vergoeding hoger dan de gepubliceerde prijs van de entreekaart op www.dutchgp.com, eventueel vermeerderd met handling fee zoals betaald door de ticketeigenaar;
 • en de nieuwe tickethouder, de algemene voorwaarden aanvaardt zoals die gepubliceerd zijn op deze website.
   

Degene die de tickets toegewezen heeft gekregen, is te allen tijde verantwoordelijk voor een correct gebruik van de tickets. Bij (poging tot) doorverkoop of commercieel gebruik in strijd met de voorwaarden van de organisator, is Formula 1 Dutch Grand Prix gerechtigd de betreffende aanvragen/tickets ongeldig te maken. 

De tickets kunnen te koop worden aangeboden via het officiële resell platform.

Klik hier voor een overzicht van alle prijzen. De prijzen zijn berekend inclusief 9% btw. De handling fee is berekend inclusief 21% BTW.

Geen resultaten gevonden gebaseerd op jouw trefwoord.