Veelgestelde vragen

Filteren op

In principe blijven alle bustickets geldig voor de nieuwe datum waarop de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix wordt verreden. Hoe het verlengen van de geldigheid van jouw busticket of het restitueren van jouw busticket in zijn werk zal gaan, weten wij op dit moment nog niet. Zodra er meer duidelijkheid is communiceren wij dit via onze kanalen.

We zijn momenteel de gevolgen voor onze Park&Bike tickets aan het inventariseren en kunnen hier op dit moment nog geen duidelijkheid over verschaffen. Zodra er meer duidelijkheid is communiceren wij dit via onze kanalen.

In principe blijven alle treintickets geldig voor de nieuwe datum dat de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix verreden zal worden. Hoe het verlengen van de geldigheid van jouw treinticket of het restitueren van jouw treinticket in zijn werk zal gaan, weten wij op dit moment nog niet. Zodra er meer duidelijkheid is communiceren wij dit via onze kanalen.

Gezien de voortdurende wereldwijde verspreiding van het coronavirus(COVID-19) heeft Formula One Management onlangs bevestigd dat de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix niet in het weekend van 3 mei 2020 verreden zal worden. De race is tot nader order uitgesteld. Daarbij geven de FIA en FOM aan dat ze de komende periode de tijd nemen om mogelijke alternatieve data voor elke Grand Prix later in het jaar te bestuderen. Wij ondersteunen beide partijen hierin door voor hen de situatie en het sentiment in Nederland dagelijks te monitoren. Alle toegangskaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Meer informatie over de refund policy zullen wij zo snel mogelijk verstrekken naar de tickethouders.

Alle toegangskaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Mocht je op de nieuwe datum aantoonbaar niet kunnen, dan kan je een refund aanvragen. Het is niet mogelijk om nu al een refund aan te vragen. Voor meer informatie, check onze algemene voorwaarden.

Het is strikt verboden om een ticket door te verkopen of aan te bieden op iedere andere commerciële wijze. Het is wel toegestaan tickets over te dragen of door te verkopen aan andere natuurlijke personen (van wie de gegevens online gekoppeld worden aan de kaarten) op voorwaarde dat:

-de entreekaarten voor persoonlijk gebruik zijn;
-deze doorverkoop nooit geschied tegen een vergoeding hoger dan de gepubliceerde prijs van de entreekaart op www.dutchgp.com, eventueel vermeerderd met handling fee zoals betaald door de ticketeigenaar; en
-de nieuwe tickethouder, de algemene voorwaarden aanvaardt zoals die gepubliceerd zijn op deze website.

Degene die de tickets toegewezen heeft gekregen, is te allen tijden verantwoordelijk voor een correct gebruik van de tickets. Bij (poging tot) doorverkoop of commercieel gebruik in strijd met de voorwaarden van de organisator, is Formula 1 Dutch Grand Prix gerechtigd de betreffende aanvragen/tickets ongeldig te maken.

Stuur een mail naar support@cmtickets.com voor het wijzigen van jouw persoonsgegevens. Vermeld in de mail ook even jouw ordernummer.

Het proces van het op naam zetten van tickets is uitgesteld vanwege de uitstel van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Zodra er een nieuwe datum bekend is, informeren we alle tickethouders opnieuw over dit proces. Het streven is om de tickets 2 maanden voorafgaand het evenement op naam te zetten.

Na het definitieve statement van de FIA en de FOM dat de Dutch Grand Prix niet in het weekend van 3 mei 2020 verreden zal worden, zijn wij de gevolgen voor onze tickethouders aan het inventariseren. Meer informatie over het resell platform zullen wij zo spoedig mogelijk communiceren via onze kanalen nadat er duidelijkheid is over een nieuwe datum vanuit Formula One Management en de FIA.

Gezien de voortdurende wereldwijde verspreiding van het Corona virus (COVID-19) heeft Formula One Management bevestigd dat de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix niet in het weekend van 3 mei 2020 verreden zal worden. De race is tot nader order uitgesteld. Daarbij geven de FIA en FOM aan dat ze de komende periode de tijd nemen om mogelijke alternatieve data voor elke Grand Prix later in het jaar te bestuderen. Wij ondersteunen beide partijen hierin door voor hen de situatie en het sentiment in Nederland dagelijks te monitoren. Alle toegangskaarten blijven geldig voor de nieuwe datum.

Het resell platform stelt fans, die hun kaarten niet wensen te gebruiken, in staat om deze via een officieel kanaal aan andere fans aan te bieden.