Tickets Menu

Veelgestelde
vragen.

 • Hoe kan ik een ticket kopen?

  Helaas is het niet mogelijk om op dit moment een ticket aan te vragen/te kopen.

  Alle geregisterde racefans hadden van 25 juni t/m 9 juli 2019 de kans om tickets aan te vragen. De unieke persoonlijke link was eenmaal te verzilveren, waarbij maximaal 6 tickets konden worden aangevraagd. Alle aanvragen binnen de benoemde periode maakten evenveel kans op toewijzing.

  Indien er op een later moment nog tickets beschikbaar komen dan zullen we dit communiceren via onze website.

 • Hoe kan ik het beste naar Circuit Zandvoort komen?

  De F1 Heineken Dutch Grand Prix 2020 is het beste te bereiken te voet, met de fiets (eventueel in combinatie met parkeren op afstand) of met de trein. In samenwerking met de NS wordt de trein het meest aantrekkelijke vervoersmiddel om af te reizen Circuit Zandvoort. Na toewijzing van je tickets ontvang je van ons nadere informatie én aanbiedingen voor verblijfs- en reismogelijkheden.

 • Hoe kom ik van het station Zandvoort naar het circuit?

  Vanaf station Zandvoort loop je binnen een kleine kilometer naar het circuit. De fiets meenemen in de trein is niet toegestaan vanwege de verwachte drukte.

 • Ik heb tickets toegewezen gekregen in een andere categorie of op een andere tribune dan dat ik had aangevraagd. Kan dit teruggezet worden?

  De organisatie streeft ernaar om iedere racefan zijn of haar eerste ticketkeuze toe te kennen. Indien jij voor de optie hebt gekozen om je ticketkeuze uit te breiden tijdens jouw aanvraag, dan zal je ook mee loten in de andere categorieën als jouw eerste keuze niet meer beschikbaar is. Dit kan na de toewijzing niet meer gewijzigd worden.

 • Ik wil minder tickets afnemen dan ik nu heb toegewezen gekregen.

  Helaas is het niet mogelijk om het aantal van jouw toegewezen tickets te wijzigen. Je zult de gehele toewijzing moeten afnemen.

 • Is er een mogelijkheid om twee aparte aanvragen bij elkaar op een tribune te plaatsen?

  Iedere aanvraag van max 6 tickets op dezelfde tribune en in dezelfde prijscategorie zal bij elkaar zitten, mits de aanvraag als één geheel is ontvangen. Dutch GP kan niet garanderen dat meerdere apart aangevraagde en toegewezen tickets bij elkaar zullen zitten op de tribune.

 • Is het mogelijk om kaarten te kopen via Marktplaats of een vergelijkbare website?

  We raden je ten strengste af om tickets te kopen via ieder ander kanaal dan www.dutchgp.com of de genoemde officiële resellers. Momenteel zijn er nog GEEN resellers aangesteld en is www.dutchgp.com het enige kanaal voor officiële entreekaarten.

  Voor kaarten gekocht via onbekende kanalen (bv. Marktplaats of ticketwebsites) is het onmogelijk te achterhalen of deze kaarten echt zijn. Kaarten kopen boven de vastgestelde prijs door de Dutch GP is ten allen tijde onverstandig, omdat dit niet is toegestaan en daarom zullen deze kaarten door de Dutch GP ongeldig worden verklaard.

  Voor mensen die echt niet van hun kaarten gebruik kunnen maken, zijn er voldoende mogelijkheden om de kaarten op een betrouwbare manier door te verkopen via het Dutch GP resell platform dat in 2020 gelanceerd wordt of aan vrienden en bekenden tegen normale prijs.

 • Is het veilig om tickets te kopen via andere verkoop kanalen?

  We verwachten binnenkort een aantal officiële resellers van pakketten & tickets aan te stellen. Deze resellers zullen worden vermeld op onze website.  We raden je aan om geen tickets te kopen via ieder ander kanaal dan www.dutchgp.com en de genoemde officiële resellers. Enkel wanneer je tickets hebt aangevraagd en ontvangen via onze website www.dutchgp.com of een van onze resellers ben je verzekerd van een geldig ticket. Momenteel zijn er nog GEEN resellers aangesteld en is www.dutchgp.com het enige kanaal voor officiële entreekaarten.

 • Kan iemand anders mijn betaling voldoen?

  Indien je vanwege vakantie of andere omstandigheden de betaling niet kan voltooien, dan is het mogelijk om de betaallink naar iemand anders per email door te sturen. Je blijft daarmee wel de eigenaar van de tickets. Houd er wel rekening mee dat de betaling voor de gestelde deadline voltooid is.

 • Kan ik de betaallink doorsturen?

  Ja, dit is mogelijk. Je kunt de betaallink doorsturen naar iemand anders. Wanneer de betaling is voldaan ontvang jij als aanvrager wel de bevestiging van de tickets en blijf jij als tickethouder van de tickets in het systeem staan.

 • Kan ik een parkeerkaart kopen?

  Er worden diverse P+R terreinen gecreëerd waar de racefans kunnen parkeren. Deze terreinen bevinden zich op afstand van het circuit. Tussen het circuit en de parkeerplaats rijden shuttlebussen om de racefans van en naar het circuit te verplaatsen. Hier is een parkeerkaart voor nodig. Deze zijn op een later moment te koop. Hier ontvangen de tickethouders per email bericht over.

 • Kan ik een souvenirticket kopen?

  Als je een van de gelukkigen racefans bent met een toegewezen ticket, dan krijg je tijdens de betaling de optie om een souvenirticket aan te schaffen. De kosten per ticket zijn €12,50 incl. btw. Een souvenirticket is een mooi en uniek aandenken aan de race, maar fungeert tegelijkertijd als officieel toegangsbewijs. Je kan ervoor kiezen om het souvenirticket mee te nemen naar het circuit of je digitale e-ticket. De barcode op beide tickets is identiek en kan maar 1x gescand worden. Momenteel werken wij hard aan hoe onze souvenirtickets eruit gaan zien. Wij rekenen erop dat dit een echt collectors item zal worden met coole extra features. In de loop van 2019 hoor je hierover meer van ons.

 • Kan ik ergens mijn fiets parkeren?

  In Zandvoort zijn verschillende mogelijkheden om je fiets te parkeren. Rondom Circuit Zandvoort zijn speciaal ingerichte fietsparkeerplaatsen. De exacte locaties worden later gepubliceerd.

 • Kan ik me opgeven als vrijwilliger?

  Zonder vrijwilligers geen evenement! Het vrijwilligersmanagement voor de F1 Heineken Dutch Grand Prix in Zandvoort wordt verzorgd door EventMakers, hét landelijke platform voor vrijwilligers in sportevenementen. De werving van vrijwilligers voor 2020 zal in het najaar van 2019 starten. Ben jij nu al enthousiast en weet je zeker dat je dit evenement niet wil missen? Maak dan alvast een EventMakers profiel aan op www.eventmakers.nl en geef in het opmerkingenveld van je profiel aan dat je geïnteresseerd bent om vrijwilliger te worden voor de F1 Heineken Dutch Grand Prix. Voor vragen of opmerkingen kan je mailen naar de vrijwilligersmanagers via team@eventmakers.nl.

 • Kan ik met de trein naar Zandvoort komen?

  Ja dat kan, meer informatie hierover zullen wij in de loop van 2019 met tickethouders delen.

 • Kan ik mijn gegevens na aankoop van mijn tickets nog wijzigen?

  Vanaf begin 2020 kunnen tickets voor de Dutch GP gepersonaliseerd worden, gedurende dit proces kunnen de persoonsgegevens van de tickethouders aangepast worden. Na personalisatie worden de tickets verstuurd naar de persoon die de bevestiging van de order heeft ontvangen.

 • Kan ik mijn tickets in termijnen betalen?

  Ja het is mogelijk om je tickets in termijnen te betalen. Tickets voor 2020 kunnen in 3 termijnen betaald worden en tickets voor 3 jaar in 9 termijnen. Alle details over het gespreid betalen vind je terug in onze algemene voorwaarden.

 • Kan ik mijn tickets na aankoop retourneren, annuleren en/of gerestitueerd krijgen?

  Nadat je jouw tickets hebt betaald, kun je deze tickets niet meer annuleren of retourneren. Vanaf aankoop gelden 100% annuleringskosten. Alleen in het geval van afgelasting gelden mogelijk andere voorwaarden. Raadpleeg hiervoor onze algemene- en boekingsvoorwaarden in de aanvraagportal.

 • Kan ik mijn tickets op een later moment betalen?

  Na ontvangst van de betaallink heb je 5 werkdagen de tijd om deze te voldoen. De betaallinks zullen op woensdag 24 juli 2019 verstuurd worden. Het is mogelijk om het bedrag in termijnen te betalen. Meer informatie vind je in de algemene voorwaarden via https://static.ticketflow.eu/legal/cmtickets_gebruikers_overeenkomst_v1.1.pdf.  Het is niet mogelijk om je tickets op een later moment te betalen.

 • Kan ik mijn toegewezen tickets nog wijzigen?

  Het is niet mogelijk om jouw toegewezen tickets te wijzigen.

 • Komen er op een later moment nog kaarten beschikbaar?

  Mocht het evenement na de aanvraagronde niet uitverkocht zijn, of er komen extra kaarten beschikbaar in een later stadium, dan zullen wij mensen hiervan (en van de manier waarop deze te koop zullen worden aangeboden) middels de mail, de website en de social media kanalen op de hoogte brengen.

 • Komt er een officieel resell platform voor kaarten?

  Ja, indien je je toegewezen kaarten onverhoopt niet wenst of kunt gebruiken, kan je deze in 2020 aanbieden via het officiële resell platform van Dutch GP. Meer informatie hierover volgt in de loop van 2019.

 • Mag ik eten en drinken meenemen naar het circuit?

  Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen naar het evenement. Er zijn voldoende cateringfaciliteiten op het terrein. Indien je een strikt dieet volgt is het toegestaan om eigen eten/drinken mee te nemen. Neem in dit geval wel een document mee waarmee je dit kunt aantonen. Dit om misverstanden bij de bewaking bij aan de deur te voorkomen.

 • Mag ik met mijn tribunekaart ook de zone general admission in?

  Vanwege de beperkte capaciteit is het niet mogelijk om met een tribunekaart de general admission zone te betreden. Wel is het mogelijk om de algemene zones te bezoeken, zoals de fanzone.

 • Mag ik mijn tickets doorverkopen?

  Het is strikt verboden om een ticket door te verkopen of aan te bieden op iedere andere commerciële wijze. Het is wel toegestaan tickets over te dragen of door te verkopen aan andere natuurlijke personen (van wie de gegevens online gekoppeld worden aan de kaarten) op voorwaarde dat:

  -de entreekaarten voor persoonlijk gebruik zijn;
  -deze doorverkoop nooit geschied tegen een vergoeding hoger dan de gepubliceerde prijs van de entreekaart op www.dutchgp.com, eventueel vermeerderd met handling fee zoals betaald door de ticketeigenaar; en
  -de nieuwe tickethouder, de algemene voorwaarden aanvaardt zoals die gepubliceerd zijn op deze website.

  Degene die de tickets toegewezen heeft gekregen, is te allen tijden verantwoordelijk voor een correct gebruik van de tickets. Bij (poging tot) doorverkoop of commercieel gebruik in strijd met de voorwaarden van de organisator, is Formula 1 Dutch Grand Prix gerechtigd de betreffende aanvragen/tickets ongeldig te maken.

 • Mag ik overnachten in een camper op de parkeerplaats (in Zandvoort of bij P&R)?

  Nee, overnachten op een (tijdelijke) parkeerplaats is verboden. Meer informatie over overnachtingsmogelijkheden voor mensen met caravans en campers volgt zo snel mogelijk en wordt gecommuniceerd via onze nieuwsbrief en op de website.

 • Mijn kaarten zijn niet toegewezen, maak ik op een later moment nog kans op tickets?

  Gezien de enorme interesse in de Dutch GP, zal de organisatie zich de komende weken beraden op het beschikbaar maken van extra capaciteit. Dat is uiteraard van heel veel factoren afhankelijk, maar uiteindelijk wil Dutch GP op een verantwoorde manier zoveel mogelijk racefans blij maken.

 • Mijn persoonsgegevens kloppen niet, hoe kan ik dit aanpassen?

  Stuur een mail naar support@cmtickets.com voor het wijzigen van jouw persoonsgegevens. Vermeld in de mail ook even jouw ordernummer.

 • Moet ik mijzelf kunnen identificeren bij de ingang van het circuit?

  Ja alle mensen moeten zich kunnen identificeren en bereid zijn fouillering te ondergaan bij betreden van het evenementen terrein. De naam op het identiteitsbewijs moet overeenkomen met de naam die aan de ticket gekoppeld is.

 • Staan er TV-schermen op het circuit?

  We proberen alle tribuneplekken op Circuit Zandvoort te voorzien van TV-schermen, zodat de race ten alle tijden te volgen is. Voor de duinen geldt dat helaas niet voor alle plekken.

 • Waar bevindt het mindervaliden platform zich?

  Het platform voor mindervaliden bevindt zich in de laatste bocht voor het rechte stuk. Deze staat in de plattegrond aangegeven als ‘accessibility platform’. De prijzen voor het mindervaliden platform zijn gelijk aan de prijscategorie Brons II.

 • Waar kan ik als mindervalide fan parkeren?

  Bij elke mindervalidekaart kan één parkeerkaart voor één auto/minibusje in de nabijheid van het circuit worden aangevraagd. Deze kaart is aan te schaffen nadat jij je tickets hebt betaald. Je ontvangt hier automatisch bericht over via de organisatie. Aan het parkeren zitten extra kosten verbonden. Hierover volgt later meer informatie.

 • Waar kan ik als mindervalide met andere vrienden of familie afspreken?

  De Fanzone is toegankelijk voor iedere tickethouder. Dit is de meest geschikte plek voor groepen om elkaar te ontmoeten.

 • Waar kan ik officiële hospitality pakketten bemachtigen?

  Officiële hospitality pakketten zijn alleen verkrijgbaar via Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Ben je geïnteresseerd, klik hier.

 • Waar kan ik parkeren?

  Parkeren in Zandvoort en omgeving is niet mogelijk. Parkeren kan alleen op afstand. Gedetailleerde informatie over parkeren op afstand volgt op een later moment. We bieden in ieder geval mogelijkheden voor zogenaamde Park & Bike (parkeren op afstand en het vervolg met een eigen fiets, leen- of huurfiets) of de traditionele Park & Ride (parkeren en shuttle bus).

 • Waar vindt de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2020 plaats?

  Circuit Zandvoort, Burgemeester van Alphenstraat 108, 2041 KP Zandvoort.

 • Wanneer gaat het resell platform live?

  De verwachting is begin 2020.

 • Wanneer heb ik recht op een mindervalide ticket?

  Aanvragers van mindervalidentickets zijn, na toewijzing van hun tickets, verplicht om een bewijs van invaliditeit te mailen naar de organisatie. Het bewijs van invaliditeit moet een document zijn dat in Nederland algemeen wordt geaccepteerd. Dit kan een officiële mindervalide parkeerkaart zijn uitgegeven door een Nederlandse gemeente. Indien u niet in het bezit bent van een officiële mindervalide parkeerkaart, dan vragen we u een doktersverklaring te versturen. Meer informatie over het toesturen van de documenten volgt na eventuele toewijzing van de tickets.

 • Wanneer krijg ik mijn tickets?

  De tickets worden naar verwachting tussen februari en april 2020 digitaal of per koerier (in geval je een souvenirticket gekocht hebt) verstuurd. Meer informatie over de exacte datum en wijze waarop verzending plaatsvindt, ontvang je begin 2020.

 • Wanneer moet ik betalen?

  Indien je kaarten zijn toegewezen, ontvang je op woensdag 24 juli 2019 een betaallink. Vanaf de dag van ontvangst (per email) heb jij 5 werkdagen de tijd om deze betaling te voldoen. De bevestiging en daarmee de betaallink zal 23 juli 2019 naar alle toegewezen aanvragers worden verstuurd via het bij ons bekende emailadres. Houd er dus rekening mee dat je in deze periode de betaling voor de tickets voor de F1 Heineken Dutch Grand Prix moet voldoen. Neem bijvoorbeeld de identifier van je bank mee indien je op vakantie gaat en zorgt dat je vrienden hun Tikkie hebben betaald.

 • Wanneer moet ik de tickets op naam zetten?

  Het op naam zetten van jouw tickets hoeft pas op een later moment. Hierover krijg je later bericht. Houd er rekening mee dat dit in het eerste kwartaal van 2020 zal zijn.

 • Wanneer ontvang ik mijn tickets?

  Nadat de betaling is afgerond ontvang je een bevestiging per email. Je ontvangt de tickets omstreeks april 2020. Je zult de tickets daarvoor eerst op naam moeten zetten. Meer informatie hierover volgt.

 • Wanneer vindt de F1 Heineken Dutch Grand Prix plaats?

  De FOM heeft de voorlopige kalender van de Formule 1 in 2020 bekend gemaakt. De F1 Heineken Dutch Grand Prix is gepland op 3 mei 2020. De FIA moet dit nog officieel bevestigen, maar de organisatie gaat uit van deze datum.

 • Wat als ik met mijn groep meerdere aanvragen toegewezen heb gekregen?

  De Dutch GP behandelt iedere aanvraag afzonderlijk en houdt geen rekening met mogelijk dubbel aangevraagde tickets. We hebben vooraf geadviseerd om voor iedere persoon één ticket aan te vragen om zoveel mogelijk racefans de kans te geven om erbij te zijn in 2020.

  Indien je meerdere aanvragen hebt gedaan die zijn toegewezen dan dien je de tickets te betalen. Check de algemene voorwaarden voor de betalingsvoorwaarden. Mocht je geen gebruik willen maken van je kaarten, dan kan je deze aan vrienden of anderen aanbieden tegen de waarde op de kaart. Ken je niemand die een kaart wil kopen, dan kan je de kaart begin 2020 aanbieden op het officiële resale platform van Dutch GP.

 • Wat gebeurt er als ik niet betaal?

  Als je een definitieve aanvraag hebt gedaan, dan moet je de tickets betalen als deze worden toegewezen binnen de betaaltermijn van 5 werkdagen. Het is niet mogelijk op een andere manier te betalen dan via de betaallink. Indien je niet aan deze verplichting voldoet, dan kom je helaas niet de gesloten overeenkomst met de organisatie na. Hierdoor heeft de organisatie het recht om de betaling van rechtswege af te dwingen.

 • Wat gebeurt er als ik niet betaal?

  Als je een definitieve aanvraag hebt gedaan, dan moet je de tickets betalen als deze worden toegewezen binnen de betaaltermijn van 5 werkdagen. Het is niet mogelijk op een andere manier te betalen dan via de betaallink. Indien je niet aan deze verplichting voldoet, dan kom je helaas niet de gesloten overeenkomst met de organisatie na. Hierdoor heeft de organisatie het recht om de betaling van rechtswege af te dwingen.

 • Wat is de minimum leeftijd?

  Voor het zelfstandig bezoeken van het evenement is de minimum leeftijd 16 jaar. De minimum leeftijd om tickets te kunnen kopen is 18 jaar.

 • Wat is een resell platform?

  Het resell platform stelt fans, die hun kaarten niet wensen te gebruiken in staat om deze via een officieel kanaal aan andere fans aan te bieden. Meer informatie hierover volgt in de loop van 2019.

 • Wat is het officiële ticketkanaal?

  www.dutchgp.com (deze website) is het enige officiële ticketplatform waarop kaarten voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix worden aangeboden. We raden je aan om geen tickets te kopen via ieder ander kanaal. Enkel wanneer je tickets hebt aangevraagd en ontvangen via onze website ben je verzekerd van een geldig ticket. CM.COM is als Event Supporter van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix als enige bevoegd toegangskaarten aan te bieden in Nederland. Dit geldt ook voor ticket inclusieve pakketten.

 • Wat zijn de prijzen van de tickets?

  Klik hier voor een overzicht van alle prijzen. De prijzen zijn berekend inclusief 9% btw. De handling fee is berekend inclusief 21% BTW.

 • Wat zijn de tribunes en categorieën?

  De tribunes zijn opgedeeld in verschillende categorieën, te weten;

  • Main straight
  • Goud
  • Zilver I
  • Zilver II
  • Brons I
  • Brons II
  • General Admission

  Als Tribunes gesplitst zijn in meerdere categorieën hebben ze een eigen nummer en/of letter meegekregen. Deze gesplitste Tribunes worden voor de aanvraag en de toewijzing als apart Tribunes beschouwd.

  Klik hier voor een overzicht van de ticket categorieën.

 • Wat zijn General Admission tickets?

  Deze tickets geven je toegang tot de zones rondom het circuit. In tegenstelling tot de andere tickets krijg je hiermee niet een zitplaats op een van de tribunes. Tevens is het niet vanzelfsprekend dat tickets op een tribune toegang geven tot de General Admission zones. Waar deze zones zich bevinden kunt u hier zien.

 • Zijn de tickets persoonsgebonden/op naam?

  Alle tickets zullen voor versturing op naam gezet moeten worden, dit kan je in de loop van 2020 online doen. Weekend en passe-partout tickets kunnen op elke dag een andere naam hebben.
  Pas hierna zal je, kort voor het evenement, jouw tickets ontvangen. De aankoper blijft ten alle tijden verantwoordelijk voor een correct gebruik van de tickets.

 • Zijn er elektrische laadpalen beschikbaar op de parkeerplaatsen?

  Aangezien wij veel bezoekers verwachten die op verschillende parkeerterreinen parkeren, kunnen wij geen elektrische oplaadpunten voorzien. Houd hier dus rekening mee in je reis van en naar het circuit.

 • Zijn er mindervaliden parkeerplaatsen beschikbaar bij het circuit?

  Bij elke mindervalidekaart kan één parkeerkaart voor één auto/minibusje in de nabijheid van het circuit worden aangevraagd. Deze kaart is aan te schaffen nadat jij je tickets hebt betaald. Je ontvangt hier automatisch bericht over via de organisatie. Aan het parkeren zitten extra kosten verbonden. Hierover volgt later meer informatie.