Tickets Menu

Veelgestelde
vragen.

 • Hoe kunnen racefans tickets kopen?

  Door de verwachte populariteit werken we met een aanvraagproces. Racefans die tickets willen kopen, kunnen zich via deze website registreren. De registratieperiode loopt van 27 mei 2019 09:00 uur tot en met 16 juni 2019. Iedereen die zich in deze periode registreert, maakt evenveel kans om tickets te bemachtigen. Registreren is niets meer dan jouw gegevens achterlaten via een formulier dat vanaf 27 mei beschikbaar komt op deze website. Registreren is kosteloos en zonder enige vorm van verplichtingen. Na de registratie periode ontvang je per email de informatie over hoe en per wanneer je tickets aan kan vragen.  Als er meer inschrijvingen zijn dan tickets, wordt er geloot. Zijn er na toewijzing nog tickets beschikbaar dan worden deze later in het jaar in een webshop verkocht.

 • Hoeveel tickets kan ik kopen?

  Per persoon kun je maximaal 6 tickets aanvragen. Daarnaast kun je maar 1 aanvraag (van maximaal 6 tickets) per email adres doen.

 • Hoeveel tickets zijn er beschikbaar?

  Het is nog niet bekend hoeveel tickets er beschikbaar zijn, maar de verwachting is dat de Dutch Grand Prix snel uitverkocht is. Het is daarom als fan het beste om je te registreren in de periode 27 mei tot en met 16 juni 2019. Dan weet je zeker dat je kans maakt om tickets te kunnen kopen.

 • Kan ik na 16 juni nog tickets kopen?

  Indien er na de registratie periode nog tickets beschikbaar zijn, zullen deze later in het jaar via een webshop op deze website worden aangeboden. Gezien de enorme interesse adviseren wij fans daar niet op te wachten, omdat wij niet kunnen garanderen dat er na de registratie periode nog tickets beschikbaar zijn.

 • Wat worden de prijzen van tickets?

  De prijzen voor de F1 Dutch Grand Prix zullen wij binnen enkele weken bekend maken. Wij streven ernaar vergelijkbare prijzen aan te bieden als omliggende Grand Prix, zoals Spa en Silverstone.