Veelgestelde vragen

– Van 1 november t/m 22 november krijg je de mogelijkheid om tickets aan te vragen.
– Alle aanvragen maken evenveel kans op toewijzing van tickets ongeacht de datum van de aanvraag. Je hebt dus ruim de tijd om de aanvraag te doen.
– In de aanvraagperiode kun je ten alle tijden de aanvraag-shop in. Je kunt alleen maximaal 6 tickets per emailadres aanvragen.
– Meerdere orders kunnen niet naast elkaar worden geplaatst.
– Om de kans op tickets te vergroten kan je aangeven of je ook in aanmerking wil komen voor goedkopere of duurdere tickets dan die je hebt aangevraagd.
– General admission tickets (staanplaatsen) zijn helaas niet meer beschikbaar, omdat deze door de corona-maatregelen doorgeschoven zijn vanuit 2021.
– Log in met het email-adres waar je deze email op ontvangt. Vervolgens dien je eenmalig een wachtwoord aan te maken om toegang te krijgen.
– Bij toewijzing van de tickets geldt een automatische betalingsverplichting middels een betaallink die in de week van 13 december per e-mail wordt verzonden en moet binnen 7 dagen worden voldaan. Let op, het is niet mogelijk om gespreid te betalen.
– Kies je ervoor om met vrienden via meerdere accounts tickets aan te vragen dan blijft de betalingsverplichting bestaan.
– Je hoort uiterlijk in de week van 6 december of de tickets zijn toegewezen.

De prijzen voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2022 zijn terug te vinden via https://dutchgp.com/tickets/ . De prijzen zijn berekend inclusief 9% btw. De handling fee is berekend inclusief 21% BTW.

Nee, alle mensen die tussen 1 en 22 november 2022 de aanvraag hebben gedaan hebben gelijke rechten/positie in de loting.  

Om zoveel mogelijk racefans de kans te geven om erbij te zijn vragen we om je gewenste tickets aan te vragen in een categorie op een tribune. Op basis van de aanvraag worden de tickets vervolgens al dan niet toegewezen. Je kunt geen aanvraag voltooien zonder aan te geven voor welke tribune/categorie jij tickets wil aanvragen. Wel kun je in de “vergroot je kansen” sectie aangeven dat je ook bereid bent om tickets op andere tribunes af te nemen. 

Nee, je kan 1 tribune selecteren als voorkeur bij je aanvraag. Als je toch meerdere tickets op meerdere tribunes wil bestellen moet je 2 of meerdere aanvragen doen (let op dat moet met verschillende emailadressen). 

Nee, nadat je op ‘Aanvraag voltooien’ hebt gedrukt in de aanvraagportal en vervolgens definitief hebt bevestigd, is je aanvraag definitief en heb je een wettelijk aanbod tot koop gedaan. Je kan dit niet meer annuleren. Let dus goed op dat je alles helemaal gecheckt hebt voor je op ‘Aanvraag voltooien’ drukt. Ook nadat je jouw tickets hebt betaald, kun je deze tickets niet meer annuleren of retourneren.  

Iedere aanvraag van max. 6 tickets op dezelfde tribune en in dezelfde prijscategorie zal bij elkaar zitten, mits de aanvraag als één geheel is ontvangen. De Dutch GP kan niet garanderen dat meerdere apart aangevraagde en toegewezen tickets bij elkaar zullen zitten op de tribune. 

Ja, er zijn speciale kids tickets beschikbaar. Deze kids tickets zijn beschikbaar in de categorie brons. De kids tickets zijn beschikbaar in de productsoort losse dagkaart of weekendkaart. Check de prijzen via https://dutchgp.com/tickets/Kids tickets zijn beperkt beschikbaar en bij overvraag zal er worden geloot. Alleen als de gehele aanvraag beschikbaar is, zal de aanvraag worden toegewezen.  

Alleen members van de DutchGP club die ons toestemming hebben gegeven hebben een mail ontvangen. Vanaf maandag 18 oktober 11:00 is de link voor alle members in de MyDGP omgeving zichtbaar.

 

Ja, deze blijven gelden voor de aankomende editie ook al is het kind nu officieel te oud.

Je hebt de mogelijkheid om bij het personaliseren van de weekend tickets per dag andere gegevens in te vullen. Dit proces start later, waarover je dan per mail wordt geïnformeerd.

Deze tickets zijn wegens de op dat moment geldende corona maatregelen doorgeschoven naar de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2022. Deze waren volledig uitverkocht en zijn nu dus ook niet beschikbaar.

De verkoop van tickets voor mindervaliden verloop via HandicapNL en start op een later nog te bepalen moment.

Ticketverkoop Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2022

Vanaf 1 november 16:00 kan je mits geregistreerd tickets aanvangen voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2022. De aanvraag periode loopt tot 22 november 12:00. Uiterlijk 10 december maken we bekend of de tickets zijn toegewezen. Daarna volgt de betaallink om de toegewezen tickets te betalen.

Doorgeschoven tickets 2021

Voor tickethouders die door de geldende covid-19 maatregelen niet bij de editie 2021 aanwezig konden zijn is hun ticket doorgeschoven naar 2022 of via een refund terugbetaald. Bestaande tickets (ook van 3-jaar kaarthouders) zijn vanaf 18 oktober weer zichtbaar in de MyDGP omgeving.

Pre-sale Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2022

Voor members van de Dutch Grand Prix Club (tickethouders 2021) start op vrijdag 15 oktober 12:15 een exclusieve pre-sale en loopt tot 22 oktober 16:00. Het gaat hier om een beperkt aantal tickets en op=op. Aankopen kan via een persoonlijke link die via mail wordt verstrekt.

Je kunt het bedrag van je ticket/order refund uiterlijk 16 oktober 2021 op je bankrekening terug verwachten.   

De actuele huisregels van Circuit Zandvoort kun je vinden op deze pagina.

Helaas moeten wij sommige tickethouders mededelen dat de ticket/order als gevolg van de overheidsmaatregelen komt te vervallen. In de periode van 23 augustus tot 16 september bieden we iedereen die geen ticket toegewezen de mogelijkheid aan om via de ontvangen email de ticket/order te behouden of een eventuele refund aan te vragen voor de gehele bestelling. Heb je geen email ontvangen? Dan raden we aan om z.s.m. contact op te nemen via WhatsApp met onze ticketpartner CM.com op +31 76 201 2630.

Helaas weten we de datum voor de Dutch Grand Prix in 2022 nog niet. De FIA maakt voor het nieuwe seizoen de nieuwe kalender voor het seizoen 2022 bekend. 

Wij adviseren iedereen om op de fiets, met de trein of een touringcar af te reizen naar het circuit. 

De wegen naar Zandvoort zijn afgesloten vanaf donderdag 2 september 00:01 uur en daardoor is het helaas niet mogelijk om met de auto dichtbij het circuit te komen. 

We stimuleren graag duurzame vervoersopties; Lees hier alle informatie over de verschillende vervoersmogelijkheden tijdens de Dutch Grand Prix. 

Het proces van het op naam zetten van tickets is uitgesteld vanwege de uitstel van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Zodra er een nieuwe datum bekend is, informeren we alle tickethouders opnieuw over dit proces. Het streven is om de tickets 2 maanden voorafgaand het evenement op naam te zetten.

Ja, bekijk de overnachtingsmogelijkheden op onze website.

De huisregels van de Official 538 Dutch Grand Prix Village vind je hier!

Je kunt voor vragen met betrekking tot de 538 Village contact opnemen met de organisatie via het volgende e-mail adres: village@dutchgp.com. Voor algemene vragen over de Dutch Grand Prix kun je contact opnemen met info@dutchgp.com

Mocht je meer informatie willen, neem dan even contact op met de organisatie via village@dutchgp.com zodat we samen kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Je kunt contact opnemen met de organisatie via het volgende e-mail adres: village@dutchgp.com.

Nee, er mogen helaas geen huisdieren worden meegenomen (m.u.v. hulphonden).

Kleine draagbare speakers met een maximaal vermogen van 30 Watt op batterijen zijn toegestaan, mits er geen overlast ontstaat voor andere gasten. Het produceren van geluid is alleen toegestaan tussen 08.00 uur en 23.00 uur.

Het is niet toegestaan de volgende zaken mee te nemen naar de 538 Village:    

soft- of harddrugs, lachgas, glaswerk, messen, laserpennen, slag-, stoot- of vuurwapens, of op wapens gelijkende of aanstootgevende voorwerpen, aggregaten, gas- en olielampen, gasflessen, gasstellen en (wegwerp)barbecues, spuitbussen (m.u.v. zonnebrandcrème, deo en parfum), kaarsen, paraplu’s (wij adviseren als voorzorg om poncho’s mee te nemen), muziekinstrumenten, toeters of vergelijkbare items, vuurwerk of fakkels, provocerende uitingen op kleding, huisdieren (m.u.v. hulphonden), reclamemateriaal zoals flyers, folders, spandoeken (tenzij goedgekeurd en met toestemming door de organisatie), professionele film- foto- of geluidsapparatuur (tenzij goedgekeurd en met accreditatie voorzien door de organisatie), drones (zowel op de grond als in de lucht).   

  Je mag wel een kleine opvouwbare paraplu meenemen, mits deze geen scherpe punt heeft. Opvouwbare selfie-sticks, of een stok voor je GoPro zijn ook toegestaan, mits ze niet langer zijn dan 1m.  

Als je twijfelt over bepaalde voorwerpen kun je contact opnemen met village@dutchgp.

Om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, mag je natuurlijk eigen spullen meenemen. Hou er wel rekening mee dat je ongeveer 2,5 km moet lopen met je spullen als je op vrijdag of zaterdag incheckt. Op donderdag 2 september is er een speciale Kiss & Ride. Zo kun je je dichtbij de 538 Village laten afzetten. Op maandag 6 september is de Kiss & Ride ook beschikbaar om je weer op te laten halen. Indien je op andere dagen aankomt en vertrekt, dien je gebruik te maken van het reguliere vervoersaanbod.

Voor verzoeken met betrekking tot je plaats op de camping kun je contact opnemen met village@dutchgp.com.

Op de Bring-your-own plek heb je 7,5 m² kampeerruimte per persoon (dus voor 2 personen 15 m², voor 3 personen 22,5 m², voor 4 personen 30 m² etcetera)

De afmetingen van de kampeerplekken zijn als volgt:

 • Voor 1 persoon: 3 x 2,5 meter (b x l)
 • Voor 2 personen: 3 x 5 meter (b x l)
 • Voor 3 personen: 3 x 7,5 meter (b x l)
 • Voor 4 personen: 6 x 5 meter (b x l)
 • Voor 5 personen: 6 x 6,25 meter (b x l)
 • Voor 6 personen: 6 x 7,5 meter (b x l)
 • Voor 7 personen: 6 x 8,75 meter (b x l)
 • Voor 8 personen: 6 x 10 meter (b x l)

Neem dus kampeermaterialen mee die binnen deze ruimte passen.

Wil je graag naast familie, vrienden of kennissen staan die ook een plek op de 538 Village hebben geboekt? Geef dit verzoek dan zo snel mogelijk aan ons door via village@dutchgp.com.

Op het horecaplein is een klein assortiment aan praktische artikelen verkrijgbaar (tandenborstel, tandpasta, gel, shampoo etc.).

Er worden geen rookwaren verkocht op de 538 Village.

Op het horecaplein van de 538 Village is een gevarieerd aanbod aan food en dranken aanwezig.

Openingstijden horecaplein:

Donderdag 1 september:                      12.00 - 23.30 uur

Vrijdag 2 t/m zondag 5 september:       07.00 - 23.30 uur

Maandag 6 september:                        07.00 - 12.00 uur

BBQ’s, gasstelletjes en open vuur zijn niet toegestaan.

Het is toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen naar de kampeergronden van de 538 Village. Wanneer je drinken mee wilt nemen geldt er wel een limiet. Je mag maximaal 4,5 liter frisdrank en drank met minder dan 14,5% alcohol meenemen. Sterke drank is niet toegestaan. Alle drank moet geseald zijn en verpakt in de originele verpakking. Glaswerk is verboden!

Er is op de 538 Village geen openbaar WIFI netwerk aanwezig.

Betalen op de 538 Village kan alleen cashless.

De kampeerplaatsen en accommodaties zijn niet standaard voorzien van stroom. Bij de vooropgezette accommodaties (m.u.v. de Official 538 Dutch Grand Prix tent) kun je stroom bijboeken. Dit wordt als optie aangeboden wanneer je een vooropgezette accommodatie op de 538 Village boekt. De kosten van een stroomaansluiting bedragen € 50,- voor je gehele verblijf.

Bij de douches zijn stopcontacten aanwezig die geschikt zijn voor stijltangen, föhns en scheerapparaten.

Bij de receptie zijn powerbanks te huur voor €5,-. Hiervoor dient een CASH borg betaald te worden van €10,- die u bij inlevering van de powerbank retour krijgt.

Op de 538 Village zijn (tegen betaling) lockers aanwezig. Om er zeker van te zijn dat je een locker hebt, kun je deze het beste vooraf reserveren. Dit wordt als optie aangeboden wanneer je een verblijf op de 538 Village boekt. De kosten van een locker bedragen € 25,- voor je gehele verblijf.

De afmetingen van de locker zijn 25 x 30 x 45 cm.

Op de 538 Village is 24 uur per dag beveiliging aanwezig.

Op de 538 Village is 24 uur per dag een EHBO post aanwezig om eerste hulp te verlenen.

Op de 538 Village zijn toiletten en warme douches aanwezig. Hier kun je gratis gebruik van maken.

Voor de bezoekers van de 538 Village zijn er op donderdag 2 september en maandag 6 september exclusieve vervoersopties beschikbaar. Op donderdag 2 september is er een speciale Kiss & Ride. Zo kun je je dichtbij de 538 Village laten afzetten. Op maandag 6 september is de Kiss & Ride ook beschikbaar om je weer op te laten halen. Indien je op andere dagen aankomt en vertrekt, dien je gebruik te maken van het reguliere vervoersaanbod.

De Official 538 Dutch Grand Prix Village is gevestigd aan de Duintjesveldweg in Zandvoort.

Ja, alle mensen moeten zich kunnen identificeren en bereid zijn fouillering te ondergaan bij het betreden van de 538 Village. De naam op het identiteitsbewijs moet overeenkomen met de naam die aan het arrangement gekoppeld is.

Alle tickethouders met tickets voor de 538 Village ontvangen automatisch bericht wanneer de tickets op naam gezet moeten worden. Dit is verplicht. Houd er rekening mee dat een passe-partout ticket in het arrangement op slechts één naam kan worden gezet.

Voor het wijzigen van je persoonsgegevens kan je contact opnemen met onze ticketpartner CM.com via WhatsApp op +31 762012630. Let op: zij zijn niet telefonisch bereikbaar op dit nummer. Vermeld hierbij ook even je ordernummer.

Nadat je jouw arrangement hebt betaald, kun je deze niet meer annuleren of retourneren. Vanaf aankoop gelden 100% annuleringskosten. Alleen in het geval van afgelasting gelden mogelijk andere voorwaarden. Raadpleeg hiervoor de Algemene Voorwaarden van de 538 Village.

Vanaf begin 2020 kunnen tickets voor de Dutch Grand Prix en de 538 Village gepersonaliseerd worden, gedurende dit proces kunnen de persoonsgegevens van de tickethouders aangepast worden. Na personalisatie worden de tickets verstuurd naar de persoon die de bevestiging van de order heeft ontvangen. Wil je na de personalisatie nog iets wijzigen aan je boeking op de Village? Neem dan contact op met village@dutchgp.com.

Dat kan zolang er arrangementen beschikbaar zijn.

Er wordt geen minimum leeftijd gehanteerd voor een verblijf op de Official 538 Dutch Grand Prix Village. Voor het zelfstandig bezoeken van de 538 Village en de Dutch Grand Prix is de minimum leeftijd 18 jaar. Bezoekers onder de 18 jaar moeten onder begeleiding van een volwassene zijn.

Inchecken kan bij de receptie. De openingstijden zijn als volgt:

Donderdag 2 september           12.00 – 22.00 uur

Vrijdag 3 september                 08.00 – 22.00 uur

Zaterdag 4 september              08.00 – 14.00 uur

De Official 538 Dutch Grand Prix Village gaat open op donderdag 2 september om 12.00 uur, en sluit op maandag 6 september om 12.00 uur.

De wegen naar Zandvoort zijn afgesloten vanaf donderdag 2 september 00:01 uur en daardoor is het helaas niet mogelijk om met de auto dichtbij het circuit te komen. Er zijn geen extra (algemene) mindervalide parkeerplaatsen beschikbaar in Zandvoort om met eigen vervoer af te reizen naar het circuit.   

Voor de bezoekers met een ticket voor de mindervalidetribune zijn speciale parkeergelegenheden en vervoersopties beschikbaar. Meer informatie hierover krijgen deze bezoekers persoonlijk toegestuurd. 

Alle verschillende beschikbare vervoersopties zijn te vinden op deze pagina.

Voor de volledigheid wijzen wij erop dat het terrein van de Dutch Grand Prix vrij uitgestrekt en glooiend is en verschillende ondergronden heeft zoals zand, half verharding en asfalt. De afstanden kunnen lang zijn en een stuk kunnen lopen is nodig om vanaf de ingang bij je zit- of staanplaats te kunnen komen. 

Nee, tijdens het evenement is Zandvoort en de omgeving van Zandvoort niet bereikbaar voor taxi’s. De wegen naar Zandvoort zijn afgesloten vanaf donderdag 2 september 00:01 uur en een taxi kan niet dichterbij komen dan circa 1,5 uur lopen naar het circuit. Mochten bezoekers toch met de taxi willen komen, moeten zij zich laten afzetten op één van de Park+Ride locaties en verder gaan met de pendelbus. 

Je kunt alle vervoersmogelijkheden bekijken op deze pagina.

Maar je kunt ook via WhatsApp je vragen stellen aan onze Race Engineer via https://dutchgp.com/contact-opnemen-via-whatsapp/. De Race Engineer helpt je op weg naar het circuit! 

Het is alleen mogelijk om gebruik te maken van de P+B-parkeerterreinen, zolang je jouw auto parkeert en verder reist met de fiets. Heb je geen eigen fiets? Dan is het mogelijk om een fiets te huren op één van onze P+B-parkeerterreinen.

Vanaf heden kun je ook jouw fietsparkeerplek reserveren of jouw Park+Ride ticket boeken! Check hier alle vervoersmogelijkheden en bestel snel je vervoerstickets voor jou en jouw reisgezelschap.

Het is mogelijk om met een georganiseerde touringcar reis van Event Travel af te reizen naar de Dutch Grand Prix. Verspreid over Nederland zijn er meer dan 275 opstapplaatsen om op een comfortabele manier en zonder enige vervoerszorgen naar de Dutch Grand Prix te komen. Bekijk de beschikbare tickets op deze pagina

Het is ook mogelijk om met een eigen touringcar naar het circuit te komen. Hier zitten wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Bekijk de exacte voorwaarden op de touringcar pagina.

Je kunt verder alle vervoersmogelijkheden bekijken op onze vervoer pagina.

Maar je kunt ook via WhatsApp je vragen stellen aan onze Race Engineer via https://dutchgp.com/contact-opnemen-via-whatsapp/. De Race Engineer helpt je op weg naar het circuit!

Het busticket is de gehele kalenderdag geldig voor één persoon in de reisgebieden Amstelland Meerlanden en Haarlem-IJmond + de speciale Dutch Grand Prix buslijn 33 van Haarlem Station naar Bloemendaal, De Lakens (op 15 min. lopen van het circuit) en terug. Reizen met lijn 33 richting circuit kan uitsluitend in het gekozen uurblok, zoals vermeld op dit ticket. Vergeet niet het ticket te scannen bij het betreden en verlaten van de bus. Alleen een gescand ticket is een geldig vervoerbewijs. Dit kan met een smartphone of een geprinte versie. De algemene voorwaarden voor streekvervoer zijn van toepassing.

Onder de reisgebieden Amstelland Meerlanden en Haarlem-IJmond vallen de volgende buslijnen:

 • Amstelland Meerlanden: 161 t/m 663
 • Haarlem IJmond: 2 t/m 680
 • DGP buslijn op 3, 4, 5 september: 33

Het dagticket is geldig voor alle buslijnen van Connexxion in de regio Amstelland Meerlanden en Haarlem-IJmond. Bekijk hier welke knooppunten en buslijnen vallen binnen deze regio.

 

De NS heeft een speciaal Dutch Grand Prix Retour beschikbaar gesteld om je heen- en terugreis gemakkelijk in één keer te regelen met een retour naar station Zandvoort aan Zee. 

De NS bood het DGP-retour aan met 20% vroegboekkorting tussen 1 juni 2021 en 15 juni 2021. Schaf je jouw treinticket vanaf 16 juni aan, dan betaal je weer het normale tarief voor jouw reis. 

Plan je reis in en boek het Dutch Grand Prix treinticket via deze website.

Voor overige vragen verwijzen wij je graag naar de Algemene Voorwaarden van het DGP retour. Met specifieke vragen over de dienstregeling van de NS kunnen wij je helaas niet helpen. Je kunt het beste kijken op de website van de NS of voor vragen naar de NS klantenservice. Zij zijn te bereiken via  https://www.ns.nl/klantenservice 

Om gegarandeerd te zijn van jouw (brom)fietsparkeerplek moet je vooraf jouw parkeerplek reserveren. De reservering kost niks en gebruiken we alleen om ervoor te zorgen dat we op de door jou gewenste locatie een (brom-)fietsparkeerplaats voor jou beschikbaar hebben.

Wanneer je woont of verblijft in Zandvoort, Bloemendaal aan Zee of in de directe omgeving van Zandvoort, is lopen de beste optie! Je bent van niemand afhankelijk en kan makkelijk overal langs. Bovendien moet je met alternatieve vervoersmogelijkheden altijd nog een deel van de reis te voet afleggen, dus is lopen vaak de snelste optie.

De aangepaste betaaltermijnen voor de 3-jaars tickets zijn:

 • 1e termijn 2022 = begin juni 2021
 • 2e termijn 2022 = begin februari 2022
 • 3e termijn 2022 = begin juni  2022
 • 1e termijn 2023 = begin april 2022
 • 2e termijn 2023 = eind oktober 2022
 • 3e termijn 2023 = eind januari  2023

 

Uiteraard ontvang je ruim van tevoren bericht per e-mail over deze betaling.

Een persoonlijk omgeving voor tickethouders waarin de tickets kunnen worden ingezien en beheerd. Per e-mail ontvangen alle tickethouders een link om een account aan te maken.

Jouw geslacht en adres kun je zelf aanpassen door in te loggen in de MyDGP omgeving via deze link met het e-mailadres waarmee je ticket op naam is gezet. 
Je kunt je naam, e-mailadres en telefoonnummer gemakkelijk laten wijzigen door de hoofdboeker van het ticket. Diegene kan in de MyDGP-omgeving via ‘Bestellingen’ jouw kaart resetten en opnieuw op naam zetten met de juiste gegevens

Een exclusief programma voor tickethouders van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Als lid van de DutchGP Club heb je het recht om als eerste  tickets aan te schaffen voor de volgende edities van de Dutch Grand Prix. Verder ontvang je kortingen op diverse producten, maak je kans op unieke experiences op Circuit Zandvoort en krijg je als eerste toegang tot exclusieve behind the scenes content.

De DutchGP Club is exclusief voor tickethouders van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Na het op naam zetten van de tickets krijgen ook de andere tickethouders toegang tot de DutchGP club.

 

Tickets zijn enkel zichtbaar voor degene die de tickets hebben aangeschaft. Indien jouw ticket door iemand anders is aangeschaft, wordt jouw ticket op een later moment zichtbaar. Het ticket blijft in beheer van degene die de ticket(s) heeft aangeschaft, en worden ook naar hem of haar per e-mail verstuurd.

De MyDGP-omgeving is alleen voor tickethouders die hun kaarten hebben aangeschaft voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix op de officiële Dutch Grand Prix website en voor iedereen die een ticket op zijn of haar naam heeft staan.

Als het niet lukt om in te loggen op je MyDGP-account kun je contact op nemen met onze ticketpartner via Whatsapp door een bericht te sturen naar +31 762012630. Let op: zij zijn niet telefonisch bereikbaar op dit nummer. 

Indien je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van de gegevens van een medebezoeker en deze gegevens hebt opgeslagen, kan de hij of zij vervolgens zelf de NAW-gegevens aanpassen in de MyDGP omgeving. Let op: dit geldt niet voor de naam en het e-mailadres.

Het aanpassen van de naam en e-mailadres kun je zelf vanaf eind oktober regelen. Mocht dit niet lukken kan je via Whatsapp contact opnemen met onze ticketpartner CM.com door een bericht te sturen naar +31 762012630. Let op: zij zijn niet telefonisch bereikbaar op dit nummer. 

 

Mogelijk is de e-mail in de spambox terecht gekomen. Heb je geen email ontvangen? Stuur dan een e-mail dan naar info@dutchgp.com.

Het is niet toegestaan om professionele film- foto- of geluidsapparatuur of drones (zowel op de grond als in de lucht) mee te nemen naar de Dutch Grand Prix.  Om foto’s en video’s te maken is het toegestaan om een smartphone, een kleine digitale compact camera, of een GoPro camera mee te nemen.  

Het meenemen van een (opvrouwbare) kruk of stoel is niet toegestaan op het terrein vanwege de steile hellingen in de General Admission en de beperkte capaciteit. 
 Het is niet toegestaan de volgende zaken mee te nemen naar het evenemententerrein: tassen groter dan een A4-formaat en dikker dan 10 cm, soft- of harddrugs, lachgas, glaswerk, slag-, stoot- of vuurwapens, of op wapens gelijkende of aanstootgevende voorwerpen, vlaggen met een stok langer dan een meter, spuitbussen (m.u.v. zonnebrandcrème, deo en parfum), gasstellen en (wegwerp)barbecues, paraplu’s (wij adviseren als voorzorg om poncho’s mee te nemen), muziekinstrumenten, geluidsdragers en toeters of vergelijkbare items, vuurwerk of fakkels, provocerende uitingen op kleding, koelboxen, (opvouwbare) stoeltjes en krukjes, alle items die te groot zijn om onder een tribunestoel te kunnen plaatsen, huisdieren (m.u.v. hulphonden), rolschaatsen, skeelers, skateboards, hoverboards, stepjes, fietsen, (brom) scooters, reclamemateriaal zoals flyers, folders, spandoeken (tenzij goedgekeurd en met toestemming door de organisatie), professionele film- foto- of geluidsapparatuur (tenzij goedgekeurd en met accreditatie voorzien door de organisatie), selfiesticks, drones (zowel op de grond als in de lucht).  

Alle afgenomen items worden weggegooid in de daarvoor speciaal aanwezige afvalcontainers en niet in bewaring genomen.

Ook kinderwagens en (opvouwbare) buggy's zijn helaas niet toegestaan. 

Een uitgebreide lijst van wat wel en niet is toegestaan om mee te nemen is terug te vinden in de huisregels van Circuit Zandvoort.

Op het officiële resell platform worden op een veilige manier tickets voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix aangeboden van andere race-fans. Je kunt gebruiken maken van het resell platform tot twee weken voor het evenement. 

Wanneer je tickets hebt kunnen bemachtigen via de Dutch Grand Prix in 2021, maar je hier toch geen gebruik van wilt maken dan kun je via het officiële resell platform deze op een veilige manier aan andere race-fans aanbieden. Je kan jouw ticket(s) altijd weer uit de verkoop halen, totdat een andere race-fan jouw ticket(s) heeft gekocht. Na verkoop ontvang je binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag minus €10,00 administratiekosten per ticket retour.

Als jouw ticket wordt verkocht dan ontvang je automatisch een notificatie per e-mail. Het aankoopbedrag minus €10,00 administratiekosten wordt vervolgens binnen 10 werkdagen overgemaakt.

Nee, souvenir tickets kunnen niet worden verkocht via het resell platform. Jouw souvenir ticket komt automatisch te vervallen na de verkoop van jouw ticket(s).

Je kan jouw ticket altijd weer uit de verkoop halen, totdat een andere race-fan jouw ticket heeft gekocht. Via de button ‘Resell’ in jouw MYDGP-account kan je de tickets eventueel terugtrekken.

Het resell platform stelt fans, die hun kaarten niet wensen te gebruiken, in staat om deze via een officieel kanaal aan andere fans aan te bieden.

Op dit moment is dat niet mogelijk.

Er zijn diverse buitenlandse resellers die officiële tickets verkopen voor het evenement. De resellers zijn:

 • Motorsport Tickets
 • F1.com
 • Der Touristik
 • Rapido Travel / Top Tours
 • GP Ticketshop
 • BeResor
 • F1 Experiences
 • Grand Prix Events
 • Grand Prix Tickets
 • K-Rejser

Het is strikt verboden om een ticket door te verkopen of aan te bieden op iedere andere commerciële wijze. Het is wel toegestaan tickets over te dragen of door te verkopen aan andere natuurlijke personen (van wie de gegevens online gekoppeld worden aan de kaarten) op voorwaarde dat: 

 • de entreekaarten voor persoonlijk gebruik zijn; 
 • deze doorverkoop nooit geschied tegen een vergoeding hoger dan de gepubliceerde prijs van de entreekaart op www.dutchgp.com, eventueel vermeerderd met handling fee zoals betaald door de ticketeigenaar;
 • en de nieuwe tickethouder, de algemene voorwaarden aanvaardt zoals die gepubliceerd zijn op deze website.
   

Degene die de tickets toegewezen heeft gekregen, is te allen tijde verantwoordelijk voor een correct gebruik van de tickets. Bij (poging tot) doorverkoop of commercieel gebruik in strijd met de voorwaarden van de organisator, is Formula 1 Dutch Grand Prix gerechtigd de betreffende aanvragen/tickets ongeldig te maken. 

De tickets kunnen te koop worden aangeboden via het officiële resell platform.

Per persoon kun je maximaal 6 tickets aanvragen. Daarnaast kun je maar één aanvraag (van maximaal 6 tickets) per email adres doen.

Klik hier voor een overzicht van alle prijzen. De prijzen zijn berekend inclusief 9% btw. De handling fee is berekend inclusief 21% BTW.

Geen resultaten gevonden gebaseerd op jouw trefwoord.