WIL JE EEN TICKET ALERT ONTVANGEN?

Ontvang informatie over beschikbare tickets in je mail.

Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen

My DGP

In de mijn MyDGP-omgeving kunnen tickets worden ingezien en gedownload door diegene die de tickets heeft aangeschaft. Je kan deze zowel geprint dan wel digitaal meenemen of in de Dutch GP app zetten (indien tickets zijn gepersonaliseerd).

ONTDEK MEER

Tickets 2024/2025
Tickets
Geniet nog even na van de Dutch GP 2023!
Bekijk meer
Hospitality
Meer

In de MyDGP omgeving kan de hoofdboeker inloggen met het e-mailadres waarmee de bestelling is geplaatst. Halverwege mei 2024 ontvangt de hoofdboeker de mogelijkheid om de tickets te personaliseren. Je vindt de bestelling onder ‘Mijn Tickets’ en dan ‘Bestellingen’.

Let op: de daadwerkelijke tickets worden pas 2 weken voorafgaand het evenement beschikbaar in de MyDGP omgeving. Het klopt dus dat er nog geen tickets zichtbaar zijn.

Veelgestelde vragen

Wat is de MyDGP-omgeving?

Een persoonlijk omgeving voor tickethouders waarin de tickets kunnen worden ingezien en beheerd. Per e-mail ontvangen alle tickethouders een link om een account aan te maken.

Het lukt mij niet om in te loggen op de MyDGP-omgeving, wat nu?

Je kunt een nieuw wachtwoord opvragen voor het bij ons bekende e-mailadres via deze link. Mocht dit onverhoopt niet lukken, stuur dan een email met jouw gebruikte e-mailadres naar onze ticketpartner CM.com via support@cmtickets.com

Wat moet ik doen als ik geen e-mail heb ontvangen voor de MyDGP-omgeving?

Mogelijk is de e-mail in de spambox terecht gekomen. Heb je geen email ontvangen? Stuur dan een e-mail dan naar info@dutchgp.com.

Medemogelijk gemaakt door

onze partners