WIL JE EEN TICKET ALERT ONTVANGEN?

Ontvang informatie over beschikbare tickets in je mail.

Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
op Circuit Zandvoort

Huisregels

SAMEN ZIJN WE ALS GEEN ANDER

De Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix is voor ons allemaal meer dan een race. We ontmoeten elkaar in Zandvoort en juichen, dansen, eten, drinken en kijken daar met elkaar naar een spektakel met topsport en entertainment van wereldniveau. De komst van de Formule 1 naar Zandvoort geeft ons een weekend lang de kans om die welbekende oranje zee te vormen en ons visitekaartje af te geven aan de rest van de wereld.

Daarom is het voor ons belangrijk dat iedereen, van bezoeker tot medewerker zich veilig kan voelen en onder de best mogelijke omstandigheden van ons evenement kan genieten. Ons evenement is een plek waar iedereen zich veilig, welkom en op zijn gemak moet voelen. Een plek waar niemand discriminatie of intimidatie mag ervaren. Iedereen moet zichzelf kunnen zijn, ongeacht geslacht, geaardheid, religie, etniciteit of handicap. We bieden onze bezoekers de mogelijkheid om altijd direct met ons in contact te komen. Hiervoor hebben we verschillende kanalen ingericht waar meldingen of situaties betreft uw veiligheid bij gemeld kunnen worden. Kijk voor meer informatie op deze pagina. We verwachten verantwoord gedrag van onze fans, medewerkers, coureurs en artiesten. Het gaat om samen handelen, met een gedeeld gevoel van verantwoordelijkheid. Zorg goed voor jezelf en je vrienden. Wees de beste versie van jezelf.

We doen er alles aan om ons evenement zo gezond en veilig mogelijk te maken. Hieronder leggen we alvast de belangrijkste afspraken aan je voor.  Laten we die met elkaar naleven. Klik hier voor het hele huishoudelijke reglement.

Hieronder de belangrijkste regels even kort samengevat;

  • Geen vuurwerk (fakkels, knal- en siervuurwerk)
  • We drinken alcohol met mate
  • Re-entry is niet toegestaan
  • Geen geweld, agressie of discriminatie
  • Geen wapens of gevaarlijke objecten
  • Geen zelf meegenomen (alcoholische) dranken en voeding
  • Geen drugs
  • Geen selfiesticks, drones of professionele camera/opname- apparatuur
  • Geen klapstoelen, paraplu’s, parasols of krukjes
  • Geen tassen groter dan A4 en dikker dan 10cm

Niet teveel gevraagd toch? Tot snel!

Namens Team Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix,
Jan Lammers, Sportief Directeur

 

ONTDEK MEER

Tickets 2024/2025
Tickets
Geniet nog even na van de Dutch GP 2023!
Bekijk meer
Hospitality
Meer