Openbaar busvervoer

Met de bus naar CM.com Circuit Zandvoort

Openbaar busvervoer door de hele regio

Openbaar busvervoer is één van de beste opties voor iedereen die in de regio Amsterdam-Amstelland en Haarlemmermeer woont. Bezoekers van buiten deze regio’s kiezen voornamelijk voor andere vervoersopties waardoor je met openbaar busvervoer comfortabel en rustiger richting het circuit kan afreizen. Connexxion heeft speciaal voor dit evenement een Dutch Grand Prix dagticket geproduceerd waarmee je tot vlakbij het circuit kan afreizen. Het dagticket is geldig voor één persoon voor alle buslijnen van Connexxion in de regio Amstelland Meerlanden en Haarlem-IJmond. Bekijk nu welke knooppunten en buslijnen vallen binnen deze regio.

Koop vooraf jouw busticket

Met het Dutch Grand Prix dagticket kan je niet alleen door de regio Amstelland Meerlanden en Haarlem-IJmond reizen, maar kan je ook gebruikmaken van de speciale Dutch Grand Prix buslijn 33 van Haarlem Station tot aan Bloemendaal, De Lakens. Vanaf daar is het ongeveer 15 minuten lopen tot aan het circuit. Buslijn 33 rijdt tijdens het raceweekend tussen 08:00 en 11:00 meer dan 8 keer per uur, zodat bezoekers niet lang hoeven te wachten op de volgende bus. Wacht niet langer en reserveer alvast jouw plek op de bus!

Voorwaarden Connexxion Dutch Grand Prix Dagticket

Dit busticket is de gehele kalenderdag geldig voor één persoon in de reisgebieden Amstelland Meerlanden en Haarlem-IJmond + de speciale Dutch Grand Prix buslijn 33 van Haarlem Station naar Bloemendaal, De Lakens (op 15 min. lopen van het circuit) en terug. Reizen met lijn 33 richting circuit kan uitsluitend in het gekozen uurblok, zoals vermeld op dit ticket. Vergeet niet het ticket te scannen bij het betreden en verlaten van de bus. Alleen een gescand ticket is een geldig vervoerbewijs. Dit kan met een smartphone of een geprinte versie. De algemene voorwaarden voor streekvervoer zijn van toepassing.

Onder de reisgebieden Amstelland Meerlanden en Haarlem-IJmond vallen de volgende buslijnen:

– Amstelland Meerlanden: 161 t/m 663

– Haarlem IJmond: 2 t/m 680

– DGP buslijn op 3, 4, 5 september: 33