WIL JE EEN TICKET ALERT ONTVANGEN?

Ontvang informatie over beschikbare tickets in je mail.

Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen

Kies bij jouw reis met de Dutch Grand Prix Shuttle uit diverse opstapplekken bij jou in de buurt. Reis vervolgens comfortabel in een touringcar met andere racefans naar de Dutch Grand Prix. Je hebt een gegarandeerde zitplek, geen overstap en wordt slechts 400 meter van het circuit afgezet.

Reis comfortabel naar het circuit

Reis met de Dutch Grand Prix Shuttle

Met de Dutch Grand Prix Shuttle stap je in de buurt op en reis je zonder overstap direct naar het circuit. De kosten van een kaartje zijn afhankelijk van de afstand die je moet afleggen, maar beginnen vanaf €29,-. Met deze reisoptie geniet je van:

Keuze uit ±140 opstapplekken door heel Nederland.

Vaste tijden voor in- en uitstappen.

Gegarandeerde zitplekken.

Directe reis zonder overstap naar het circuit.

Uit- en opstapplaats op Boulevard Barnaart, slechts 400 meter van het circuit.

Reis jij met 14 of meer mensen vanaf dezelfde plaats? Dan kan in overleg met Pouw Vervoer een extra opstapplaats toegevoegd worden aan de kaart.

KOOP EEN DUTCH GRAND PRIX SHUTTLE TICKET

EEN EIGEN TOURINGCAR HUREN?

Ga je met een grote groep naar de Dutch Grand Prix? Voor groepen is het mogelijk om privé busvervoer te regelen via Pouw Vervoer. De bus brengt jouw groep comfortabel naar Zandvoort en ook weer thuis. Bekijk de opties op de website van Pouw Vervoer of neem contact op via sales@pouwvervoer.nl voor een advies op maat.

HUUR EEN TOURINGCAR

IN BEZIT VAN EEN EIGEN TOURINGCAR?

Ga je met een grote groep naar de Dutch Grand Prix en heb je eigen busvervoer geregeld? Boek dan vooraf een parkeer- of Kiss + Ride-ticket voor jouw touringcar. Zonder dit ticket kun je jouw touringcar niet parkeren in Zandvoort en krijg je geen toegang tot de in- en uitstapgelegenheid op Boulevard Barnaart. Tijdens de Dutch Grand Prix zijn Zandvoort en omliggende gemeenten namelijk niet met motorvoertuigen bereikbaar.

Je kunt ook een Kiss + Ride-ticket boeken voor kleine busjes tot 8 personen. Reserveer snel jouw parkeer- of Kiss + Ride-ticket voor jouw busvervoer.

Koop een parkeerticket

Veelgestelde vragen

Alle veelgestelde vragen
Hoe werkt het reizen met de Dutch Grand Prix Shuttle naar Circuit Zandvoort?

De Dutch Grand Prix Shuttle is een uitstekende vervoersoptie als je comfortabel naar Zandvoort wilt reizen. Je stapt op bij een van de 165 opstapplekken, die zich in de buurt van jouw eigen woonplaats of verblijfplaats bevinden. Met een gegarandeerde zitplek, geen overstap en een vaste aankomst- en vertrektijd word je op slechts 400 meter van het circuit afgezet. 

Ook is het mogelijk om met een grotere groep (minimaal 10 personen) een eigen opstapplaats te creëren.  Bekijk alle mogelijkheden. 

Kan ik een ticket voor de Dutch Grand Prix Shuttle met korting kopen?

Ja, je kunt een Super Early Bird-ticket voor de Dutch Grand Prix Shuttle kopen met €10 korting. Deze aanbieding is geldig voor de eerste 1000 tickets en loopt tot 3 juni 2024. Daarna worden de Early Bird-tickets beschikbaar, waarbij je €5 korting ontvangt. Deze aanbieding is geldig tot 29 juli 2024.

Alle veelgestelde vragen
Travel to Zandvoort

All transport options

(Brom)fiets

Kom met de (brom)fiets naar Circuit Zandvoort! Fiets rechtstreeks vanuit huis of kom met de auto en rijd de laatste 30 minuten op de fiets door de prachtige duinen. Gebruik een eigen fiets of huur een fiets/e-bike voor extra gemak.

Meer informatie
(Brom)fiets

Openbaar busvervoer

Woon of verblijf je in de regio Amstelland of Haarlemmermeer? Dan het is openbaar busvervoer een goede optie voor jou! Je stapt op bij een bushalte in de buurt en wordt vlakbij Circuit Zandvoort afgezet!

Meer informatie
Openbaar busvervoer

Dutch Grand Prix Shuttle

Kies bij de Dutch Grand Prix Shuttle uit diverse opstapplekken bij jou in de buurt. Reis vervolgens comfortabel in een luxe touringcar naar de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix met gegarandeerde zitplek, zonder overstappen, en word slechts 400 meter van het circuit afgezet. Na afloop word je weer teruggebracht naar jouw opstapplek!

Meer informatie
Dutch Grand Prix Shuttle

Deelvervoer

Dit jaar is het ook mogelijk om met deelscooters of deelfietsen naar Zandvoort te reizen, vooral handig voor bezoekers uit Haarlem, Hoofddorp en Zandvoort om snel en gemakkelijk naar Circuit Zandvoort te komen!

Meer informatie
Deelvervoer

Trein

De Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix is de enige Grand Prix ter wereld met een treinstation op loopafstand van het circuit. Je reist op een snelle manier naar station Zandvoort aan Zee en loopt vervolgens over de boulevard langs het strand naar de ingang van het circuit. Plan nu jouw treinreis naar Zandvoort!

Meer informatie
Trein

Auto of motor

Tijdens de Dutch Grand Prix zijn Zandvoort en omliggende gemeenten niet toegankelijk voor auto’s en motoren. Een alternatief is om te kiezen voor een van de andere vervoersopties. Als je toch met de auto wilt komen, parkeer dan op afstand en maak gebruik van het openbaar busvervoer of de fiets om verder te reizen.

Meer informatie
Auto of motor
SUPPORTERS & SUPPLIERS

OFFICIAL PARTNERS