WIL JE EEN TICKET ALERT ONTVANGEN?

Ontvang informatie over beschikbare tickets in je mail.

Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen

Nergens anders ter wereld zijn er zoveel fietsen en wordt er zoveel gefietst als hier! Fiets vanuit huis naar Zandvoort of kom met de auto en leg de laatste 30 minuten op de fiets af naar het circuit. Je kan je eigen fiets meenemen of een fiets/e-bike huren.

 

DE FIETS WINT HET VAN DE AUTO

Kies voor een fietstocht dwars door de schitterende natuur naar de Dutch Grand Prix. Je kan je eigen fiets meenemen of een fiets of e-bike vooraf of ter plaatse huren. In Zandvoort en Bloemendaal aan Zee kan je jouw fiets gratis stallen in fietsenstalling op loopafstand van het circuit.

Bezoekers die vanuit het noorden, Amsterdam en Haarlem komen, kunnen het beste kiezen voor fietsparkeerplekken als Monza en de Portimao. Kom je vanuit het zuiden dan zijn Portimao, Baku, Monza of Bahrein handige eindstations in Zandvoort en Bloemendaal aan Zee. Daar kun je jouw fiets gratis stallen in een fietsenstalling op loopafstand van het circuit.

PARK + BIKE

RESERVEER JOUW PARK+BIKE PLEK

Wanneer je voor de combinatie auto en fiets kiest, doe je er goed aan om vooraf al jouw Park+Bike ticket te reserveren. Dan kun je jouw auto goed parkeren en het laatste stuk onbezorgd met de fiets afleggen. Met je eigen fiets of een vooraf gehuurde fiets en die weer stallen in een van de bewaakte en gratis stallingen in Zandvoort of Bloemendaal aan Zee, op loopafstand van het circuit.

RESERVEER JOUW P+B TICKET!
(BROM) FIETS PARKEERPLEK

RESERVEER JOUW (BROM)FIETS PARKEERPLEK

Voor fietsers, brommers en scooters zijn, verspreid over Zandvoort en Bloemendaal aan Zee, meerdere (brom)fietsenstallingen ingericht. Op deze fietsenstallingen kan je jouw fiets parkeren en verder lopen naar het circuit. Op de premium fietsenstallingen ‘Red Bull Ring’ en ‘Silverstone’ kan je jouw fiets dit jaar tegen betaling bewaakt stallen. Als je van tevoren reserveert, heb je gegarandeerd plek voor jouw fiets. De andere fietsenstallingen zijn gratis, niet bewaakt en kan je niet van tevoren reserveren. Wil je daar jouw fiets parkeren? Zorg dan dat je op tijd vertrekt!

RESERVEER JOUW (BROM)FIETSPARKEERPLEK
Reizen naar Zandvoort

ALLE VERVOERSOPTIES

(Brom)fiets

Maak een prachtige fietstocht dwars door de schitterende natuur. Fiets vanuit huis naar Zandvoort of kom met de auto en leg de laatste 30 minuten op de fiets af naar het circuit. Je kan je eigen fiets meenemen of een fiets/e-bike huren. Reserveer jouw fietsparkeerpleek of boek een Park+Bike ticket.

Meer informatie
(Brom)fiets

Openbaar busvervoer

Openbaar busvervoer is de beste optie voor iedereen die in de regio Amstelland (Amstelveen, Uithoorn, Aalsmeer) en Haarlemmermeer woont of verblijft. Je stapt op in de regio en wordt afgezet vlak bij CM.com Circuit Zandvoort (op 400 meter van gate 1). Wacht niet langer en reserveer alvast jouw plek in de bus!

Meer informatie
Openbaar busvervoer

Georganiseerd vervoer

Comfortabel en filevrij naar de Dutch Grand Prix? Reis dan met georganiseerd touringcar vervoer naar Zandvoort. Met een gegarandeerde zitplek, geen overstap, een vaste aankomst- en vertrektijd en een drop-off op 400 meter van het circuit, is het georganiseerd touringcarvervoer een hele goede reisoptie naar de Dutch Grand Prix.

Meer informatie
Georganiseerd vervoer

Deelvervoer

Dit jaar is het ook mogelijk om met de deelscooter of deelfiets af te reizen naar de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Voor bezoekers vanuit Haarlem, Hoofddorp en Zandvoort, reis je zo makkelijk en snel richting CM.com Circuit Zandvoor

Meer informatie
Deelvervoer

Trein

De Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix is de enige Grand Prix ter wereld met een treinstation op loopafstand van het circuit. Je reist op een snelle manier naar station Zandvoort aan Zee en loop je over de boulevard langs het strand naar de ingang van het circuit. Plan nu jouw treinreis naar Zandvoort.

Meer informatie
Trein

Auto of motor

Tijdens de Dutch Grand Prix zijn Zandvoort en omliggende gemeenten niet met de auto en motor bereikbaar. Een betere optie dan de auto is om één van de duurzame vervoersopties te kiezen. Wil je toch met de auto komen? Je kan op afstand parkeren en verder reizen met het openbaarbusvervoer of de fiets. Bekijk hier de mogelijkheden.

Meer informatie
Auto of motor
SUPPORTERS & SUPPLIERS

OFFICIAL PARTNERS