WIL JE EEN TICKET ALERT ONTVANGEN?

Ontvang informatie over beschikbare tickets in je mail.

Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen

Kom met de (brom)fiets naar het Circuit Zandvoort! Fiets rechtstreeks vanuit huis of kom met de auto. Gebruik een eigen fiets of huur een fiets/e-bike voor extra gemak.

 

Nederland fietsland

Wanneer je met de (brom)fiets naar de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix komt, profiteer je van diverse voordelen:

• Neem je eigen fiets mee of huur ter plaatse een fiets of e-bike.

• Ervaar een prachtige fietstocht door de duinen.

• Gratis fietsenstalling op loopafstand van het circuit.

• Fietsers die vanuit het noorden komen (Amsterdam en Haarlem), kunnen gebruikmaken van speciale fietsenstallingen zoals Red Bull Ring en van Silverstone voor brom- en snorfietsen.

• Fietsers uit het zuiden (Aerdenhout of Heemstede) kunnen gebruikmaken van fietsenstallingen zoals Monza, Suzuka, Miami, Monaco, Bahrein of Portimão en van Baku voor brom- en snorfietsen.

RESERVEER JOUW PARK & BIKE TICKET!

EEN (BROM)FIETSPARKEERPLEK ONDER TOEZICHT

In de fietsenstallingen Monaco, Red Bull Ring en Silverstone kun je dit jaar tegen betaling je fiets onder toezicht stallen. Door van tevoren te reserveren, ben je verzekerd van een plek voor je fiets. De overige fietsenstallingen zijn gratis, onbewaakt en kunnen niet van tevoren worden gereserveerd. Wil je daar je fiets parkeren? Zorg er dan voor dat je op tijd vertrekt!

 

RESERVEER JOUW (BROM)FIETSPARKEERPLEK ONDER TOEZICHT
PARK & BIKE

RESERVEER JOUW PARK & BIKE PLEK

Als je ervoor kiest om een deel van de reis met de auto af te leggen en het laatste stuk met de fiets, raden we aan om vooraf je Park & Bike-parkeerplek te reserveren. Hiermee parkeer je je auto op een van de aangewezen plekken en vervolg je je reis met de fiets. Vanwege wegafsluitingen naar Zandvoort is het niet mogelijk om dicht bij het circuit te parkeren.

 

RESERVEER JOUW PARK & BIKE TICKET!

Veelgestelde vragen

ALLE VEELGESTELDE VRAGEN
Is het verplicht om een (brom)fietsparkeerplaats te reserveren?

Nee, het is niet verplicht om vooraf een parkeerplaats te reserveren. De meeste (brom)fietsparkeerplaatsen zijn gratis en hier is geen reservering voor nodig. 

Wil jij jouw (brom)fiets stallen in een van de stallingen met toezicht? Dan is het wel aan te raden om vooraf te reserveren. Voor deze parkeerplaatsen met toezicht voor (brom)fietsen wordt een kleine bijdrage gevraagd.   

Klik hier om te reserveren bij een (brom)fietsstalling met toezicht

Kan ik zonder eigen fiets gebruik maken van de Park & Bike parkeerterrein tijdens de Dutch Grand Prix?

Tijdens de Dutch Grand Prix is het mogelijk om de auto te parkeren op de Park & Bike parkeerterreinen in de omgeving van Zandvoort. Vanaf hier fiets je verder naar één van de fietsenstallingen verspreid over Zandvoort en Bloemendaal aan Zee! 

Hierbij kun je gebruik maken van een eigen fiets, maar het is ook mogelijk om een fiets of e-bike te huren. Het huren van een fiets kan zowel vooraf als ter plaatse op het Park & Bike-parkeerterrein. 

 

• Park & Bike-parkeerplek: vanaf €22,50 per auto

• Huur fiets: vanaf €25,- per fiets per dag

• Huur e-bike, incl. bewaakte fietsparkeerplek: vanaf €41,- per e-bike per dag

• Fietsparkeerplek onder toezicht: €3,50

 

Reserveer nu alvast jouw Park & Bike ticket 

 

ALLE VEELGESTELDE VRAGEN
Travel to Zandvoort

All transport options

(Brom)fiets

Kom met de (brom)fiets naar Circuit Zandvoort! Fiets rechtstreeks vanuit huis of kom met de auto en rijd de laatste 30 minuten op de fiets door de prachtige duinen. Gebruik een eigen fiets of huur een fiets/e-bike voor extra gemak.

Meer informatie
(Brom)fiets

Openbaar busvervoer

Woon of verblijf je in de regio Amstelland of Haarlemmermeer? Dan het is openbaar busvervoer een goede optie voor jou! Je stapt op bij een bushalte in de buurt en wordt vlakbij Circuit Zandvoort afgezet!

Meer informatie
Openbaar busvervoer

Dutch Grand Prix Shuttle

Kies bij de Dutch Grand Prix Shuttle uit diverse opstapplekken bij jou in de buurt. Reis vervolgens comfortabel in een luxe touringcar naar de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix met gegarandeerde zitplek, zonder overstappen, en word slechts 400 meter van het circuit afgezet. Na afloop word je weer teruggebracht naar jouw opstapplek!

Meer informatie
Dutch Grand Prix Shuttle

Deelvervoer

Dit jaar is het ook mogelijk om met deelscooters of deelfietsen naar Zandvoort te reizen, vooral handig voor bezoekers uit Haarlem, Hoofddorp en Zandvoort om snel en gemakkelijk naar Circuit Zandvoort te komen!

Meer informatie
Deelvervoer

Trein

De Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix is de enige Grand Prix ter wereld met een treinstation op loopafstand van het circuit. Je reist op een snelle manier naar station Zandvoort aan Zee en loopt vervolgens over de boulevard langs het strand naar de ingang van het circuit. Plan nu jouw treinreis naar Zandvoort!

Meer informatie
Trein

Auto of motor

Tijdens de Dutch Grand Prix zijn Zandvoort en omliggende gemeenten niet toegankelijk voor auto’s en motoren. Een alternatief is om te kiezen voor een van de andere vervoersopties. Als je toch met de auto wilt komen, parkeer dan op afstand en maak gebruik van het openbaar busvervoer of de fiets om verder te reizen.

Meer informatie
Auto of motor
SUPPORTERS & SUPPLIERS

OFFICIAL PARTNERS