WIL JE EEN TICKET ALERT ONTVANGEN?

Ontvang informatie over beschikbare tickets in je mail.

Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen

Met deelvervoer naar Circuit Zandvoort

Je kunt met de deelscooter of deelfiets afreizen naar de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Voor bezoekers vanuit Haarlem, Hoofddorp en Zandvoort reis je zo makkelijk en snel naar Circuit Zandvoort. Met speciale parkeerlocaties tijdens het raceweekend vind je een deelscooter of deelfiets vlakbij jouw verblijfplaats en parkeer je dichtbij het circuit.

Meer informatie

Speciale Dutch Grand Prix korting

Als Dutch Grand Prix-bezoeker kun jij een speciale korting van GO Sharing gebruiken. Gebruik de code ‘GrandPrix24’ en ontvang 10% korting op jouw rit.

DOWNLOAD THE APP
Travel to Zandvoort

All transport options

(Brom)fiets

Kom met de (brom)fiets naar Circuit Zandvoort! Fiets rechtstreeks vanuit huis of kom met de auto en rijd de laatste 30 minuten op de fiets door de prachtige duinen. Gebruik een eigen fiets of huur een fiets/e-bike voor extra gemak.

Meer informatie
(Brom)fiets

Openbaar busvervoer

Woon of verblijf je in de regio Amstelland of Haarlemmermeer? Dan het is openbaar busvervoer een goede optie voor jou! Je stapt op bij een bushalte in de buurt en wordt vlakbij Circuit Zandvoort afgezet!

Meer informatie
Openbaar busvervoer

Dutch Grand Prix Shuttle

Kies bij de Dutch Grand Prix Shuttle uit diverse opstapplekken bij jou in de buurt. Reis vervolgens comfortabel in een luxe touringcar naar de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix met gegarandeerde zitplek, zonder overstappen, en word slechts 400 meter van het circuit afgezet. Na afloop word je weer teruggebracht naar jouw opstapplek!

Meer informatie
Dutch Grand Prix Shuttle

Deelvervoer

Dit jaar is het ook mogelijk om met deelscooters of deelfietsen naar Zandvoort te reizen, vooral handig voor bezoekers uit Haarlem, Hoofddorp en Zandvoort om snel en gemakkelijk naar Circuit Zandvoort te komen!

Meer informatie
Deelvervoer

Trein

De Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix is de enige Grand Prix ter wereld met een treinstation op loopafstand van het circuit. Je reist op een snelle manier naar station Zandvoort aan Zee en loopt vervolgens over de boulevard langs het strand naar de ingang van het circuit. Plan nu jouw treinreis naar Zandvoort!

Meer informatie
Trein

Auto of motor

Tijdens de Dutch Grand Prix zijn Zandvoort en omliggende gemeenten niet toegankelijk voor auto’s en motoren. Een alternatief is om te kiezen voor een van de andere vervoersopties. Als je toch met de auto wilt komen, parkeer dan op afstand en maak gebruik van het openbaar busvervoer of de fiets om verder te reizen.

Meer informatie
Auto of motor
SUPPORTERS & SUPPLIERS

OFFICIAL PARTNERS