WIL JE EEN TICKET ALERT ONTVANGEN?

Ontvang informatie over beschikbare tickets in je mail.

Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen

Met deelvervoer naar de Dutch Grand Prix

Dit jaar is het ook mogelijk om met de deelscooter of deelfiets af te reizen naar de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Voor bezoekers vanuit Haarlem, Hoofddorp en Zandvoort, reis je zo makkelijk en snel richting CM.com Circuit Zandvoort. Met speciaal ingerichte parkeerlocaties tijdens het raceweekend kan je in de buurt van je eigen huis opstappen en jouw deelscooter of deelfiets dicht bij het circuit parkeren. Zo beperk je jouw reistijd en haal jij het MAXimale uit jouw F1 weekend!

Meer informatie
Sharing is caring!

Speciale Dutch Grand Prix korting

Als Dutch Grand Prix-bezoeker kan jij gebruikmaken van een speciale korting van GO Sharing. Download nu de GO Sharing app via de Apple App Store of de Google Play Store, gebruik de code ‘GrandPrix23’ en ontvang 10% korting op jouw rit naar Zandvoort.

Wanneer je de app hebt gedownload en een account hebt aangemaakt, kun je alle beschikbare GO Sharing voertuigen in de app vinden.

Tijdens het raceweekend kan je ook nog gebruikmaken van extra korting wanneer je parkeert in de aangewezen parkeerlocaties. Deze zijn in de app aangegeven met een paars servicegebied. Probeer het nu uit! Zoek een e-scooter bij jou in de buurt, start deze eenvoudig met de app en geniet van je rit.

Download de app
Reizen naar Zandvoort

ALLE VERVOERSOPTIES

(Brom)fiets

Maak een prachtige fietstocht dwars door de schitterende natuur. Fiets vanuit huis naar Zandvoort of kom met de auto en leg de laatste 30 minuten op de fiets af naar het circuit. Je kan je eigen fiets meenemen of een fiets/e-bike huren. Reserveer jouw fietsparkeerpleek of boek een Park+Bike ticket.

Meer informatie
(Brom)fiets

Openbaar busvervoer

Openbaar busvervoer is de beste optie voor iedereen die in de regio Amstelland (Amstelveen, Uithoorn, Aalsmeer) en Haarlemmermeer woont of verblijft. Je stapt op in de regio en wordt afgezet vlak bij CM.com Circuit Zandvoort (op 400 meter van gate 1). Wacht niet langer en reserveer alvast jouw plek in de bus!

Meer informatie
Openbaar busvervoer

Georganiseerd vervoer

Comfortabel en filevrij naar de Dutch Grand Prix? Reis dan met georganiseerd touringcar vervoer naar Zandvoort. Met een gegarandeerde zitplek, geen overstap, een vaste aankomst- en vertrektijd en een drop-off op 400 meter van het circuit, is het georganiseerd touringcarvervoer een hele goede reisoptie naar de Dutch Grand Prix.

Meer informatie
Georganiseerd vervoer

Deelvervoer

Dit jaar is het ook mogelijk om met de deelscooter of deelfiets af te reizen naar de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Voor bezoekers vanuit Haarlem, Hoofddorp en Zandvoort, reis je zo makkelijk en snel richting CM.com Circuit Zandvoor

Meer informatie
Deelvervoer

Trein

De Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix is de enige Grand Prix ter wereld met een treinstation op loopafstand van het circuit. Je reist op een snelle manier naar station Zandvoort aan Zee en loop je over de boulevard langs het strand naar de ingang van het circuit. Plan nu jouw treinreis naar Zandvoort.

Meer informatie
Trein

Auto of motor

Tijdens de Dutch Grand Prix zijn Zandvoort en omliggende gemeenten niet met de auto en motor bereikbaar. Een betere optie dan de auto is om één van de duurzame vervoersopties te kiezen. Wil je toch met de auto komen? Je kan op afstand parkeren en verder reizen met het openbaarbusvervoer of de fiets. Bekijk hier de mogelijkheden.

Meer informatie
Auto of motor
SUPPORTERS & SUPPLIERS

OFFICIAL PARTNERS