WIL JE EEN TICKET ALERT ONTVANGEN?

Ontvang informatie over beschikbare tickets in je mail.

Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Dutch Grand Prix

Extra Care Court

DISCOVER MORE

Relive the Dutch GP 2023
Watch now
Tickets 2024/2025
More
Hospitality
More

De Extra Care Court kaarten voor de editie 2024 zijn uitverkocht. De F1 Heineken Dutch Grand Prix biedt voor rolstoel gebonden bezoekers speciale faciliteiten, de Extra Care kaarten. HandicapNL verzorgt deze ‘extra care’.  De Extra Care tickets bieden toegang tot het rolstoeltoegankelijke Extra Care deck op één van de beste plekken op het circuit: aan de start/finish op maar een paar meter afstand van het grid! Daarnaast kunnen extra care bezoekers gebruik maken van de volgende faciliteiten en services:

  • Prikkelarme rustruimte
  • Extra Care deck met extra zitplaatsen
  • Koeling voor medicijnen
  • Verpleegkundige zorg
  • Ondersteuning van vrijwilligers
  • Aangepaste sanitaire voorzieningen (met optie gebruik tillift)
  • Privé verzorgingsruimte
  • Parkeer- en vervoerfaciliteit

Tickets & overnachten

De Extra Care Court kaarten voor de editie 2024 zijn uitverkocht. Ook ruilen van tickets is niet meer mogelijk. Voor meer informatie over het mooie werk dat HandicapNL bij ons, maar ook bij andere evenementen doet, kijk je op de website van Handicap NL.

Via HandicapNL is het ook mogelijk om te overnachten op onze camping met speciale zorgvoorzieningen. Ook deze optie is inmiddels uitverkocht.

Meer informatie
Extra Care Court

Entree

Ga jij dit jaar naar de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix? Bereidt dan jouw bezoek tot in de puntjes voor door alvast de plattegrond te bekijken. Er is een speciale entree ingericht voor het Extra Care Court. Deze entrée is op de plattegrond terug te vinden.

Bekijk plattegrond

Parkeren + vervoer

Uitsluitend in combinatie met een Extra Care Ticket is het mogelijk om een parkeerkaart in de directe omgeving van het circuit aan te schaffen. Voor mensen die lastig langere afstanden te voet af kunnen leggen, raden we het busvervoer aan via Connexxion. Koop jouw busticket via onderstaande button. Let op dat de uitstap op ons busstation met rolstoel lastig kan zijn zonder hulp. De NS is daarom ook een optie, maar de wandeling vanaf het station neemt ongeveer een kwartier in beslag. Het is niet mogelijk om losse doorlaatbewijzen of parkeerkaarten aan te schaffen.

Koop jouw busticket

Speciale wensen en verzoeken

Wij ontvangen zeer veel wensen met speciale verzoeken om bijvoorbeeld coureurs te ontmoeten of iets speciaals te regelen. Vaak heel mooie en regelmatig ook verdrietige verhalen die wij natuurlijk het liefst allemaal in zouden willigen. Helaas kunnen wij geen ontmoetingen met coureurs of andere mensen van teams organiseren.

Met Ambulance Wens hebben we een afspraak gemaakt dat zij op iedere evenementdag een wens in vervulling kunnen laten gaan. Neem voor een eventuele wens contact op met Ambulance Wens.

Slecht ter been op het terrein

Bezoekers met reguliere tickets mogen ook een rollator en normale rolstoel of een kleine elektrische scootmobiel meenemen naar het evenement. Deze kunnen bij tribune gestald worden, dit is wel op eigen risico. Houdt er rekening mee dat het op tijden erg druk kan zijn op het terrein en dat je niet snel van de ene naar de andere plek kunt verplaatsen.

We hebben een zeer beperkt aantal leenrolstoelen beschikbaar bij Gate 2. Het terrein is vrij uitgestrekt en glooiend is en heeft verschillende ondergronden heeft zoals zand, half verharding en asfalt. De afstanden kunnen lang zijn en een stuk kunnen lopen is nodig om vanaf de ingang bij je zit- of staanplaats te kunnen komen.

Veelgestelde vragen

ALLE VEELGESTELDE VRAGEN
Ik ben slecht ter been. Kan iemand mij naar mijn zitplaats brengen?

Indien je een regulier ticket hebt is dit helaas niet mogelijk. Deze service wordt alleen aangeboden aan mindervalide tickethouders. Hierover wordt met de betreffende tickethouders contact opgenomen. 

Waar bevindt het Extra Care court zich?

Het platform voor mindervaliden bevindt zich in de laatste bocht voor het rechte stuk op ‘Main Straight’. Deze staat in de plattegrond aangegeven als ‘accessibility platform’. 

Mag ik een rolstoel, scootmobiel of rollator meenemen het terrein op?

Bezoekers met reguliere tickets mogen een rollator, rolstoel of scootmobiel (een inklapbare, geen uitgebreide of elektrische) meenemen naar het evenement. Deze kunnen bij de tribune gestald worden. Let op: dit is op eigen risico. 

Voor fans met een mindervalide ticket geldt dat zij op een veilige manier naar het Extra Care court kunnen komen. Het evenemententerrein is niet goed toegankelijk voor fans die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten. 

Waar kunnen mindervalide bezoekers parkeren tijdens de Dutch Grand Prix?

Voor de bezoekers met een ticket voor de mindervalidetribune zijn speciale parkeergelegenheden en vervoersopties beschikbaar. Meer informatie hierover krijgen zij persoonlijk toegestuurd. Er zijn geen extra (algemene) mindervalide parkeerplaatsen beschikbaar in Zandvoort om met eigen vervoer af te reizen naar het circuit. 

Voor mensen met een regulier ticket die slecht ter been zijn of mindervaliden adviseren wij te parkeren op de P+R in Amsterdam of Amstelveen en vervolgens verder te reizen met de bus. Je kunt dan uitstappen bij gate 1, op 250m tot het circuit.

Meer informatie

Zijn er aangepast toiletten voor mensen met een beperkte mobiliteit?

Er zijn op het terrein aangepaste toiletten te vinden. Deze worden aangegeven op de plattegronden en informatieborden op het evenemententerrein. 

ALLE VEELGESTELDE VRAGEN