WIL JE EEN TICKET ALERT ONTVANGEN?

Ontvang informatie over beschikbare tickets in je mail.

Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix

Plattegrond

ONTDEK MEER

Tickets 2024/2025
Tickets
Geniet nog even na van de Dutch GP 2023!
Bekijk meer
Hospitality
Meer

Drie ingangen voor de fans
Om alle fans veilig en comfortabel toegang te geven zijn er drie ingangen en twee tunnels. Op het ticket zal de gate staan vermeld waar je straks naar binnen kan. Hoe reis jij naar Circuit Zandvoort? Bekijk de verschillende vervoersmogelijkheden en bestel alvast je vervoersticket voor jou én je reisgezelschap!

Meer dan 80 duizend stoeltjes en 16 grote schermen!
In de afgelopen jaren heeft Circuit Zandvoort al meerdere renovaties ondergaan, zowel op als buiten de baan. De Arie Luyendykbocht en de Hugenholtz bocht zijn na de verbouwing een speciale kombocht geworden met een hellingspercentage van 32% (18 graden). Dit gaat vanuit de Arie Luyendykbocht spectaculaire duels opleveren met DRS volledig open over start-finish. Voor de Dutch Grand Prix worden er bijna 85.000 tijdelijke stoeltjes geplaatst rondom het circuit. De coureurs zullen zich opnieuw onderdompelen in de Sea of Orange, tribunes vol met racefans.

Verlenging van de pitstraat
Een van de meest opvallende veranderingen buiten het circuit is de verlenging van de pitstraat en de uitbreiding van het aantal pitboxen.

 

SUPPORTERS & SUPPLIERS

OFFICIAL PARTNERS