Vervoer

Kom te weten hoe jij het beste naar CM.com Circuit Zandvoort kan afreizen

Bepaal jouw racestrategie
naar zandvoort

Vul hieronder de eerste vier cijfers van de postcode in waar je woont of waar je verblijft tijdens het raceweekend van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix en ontvang de reisopties die het beste passen bij jouw woon- of verblijfplaats.

Vanuit jouw woon- of verblijfplaats kan jij het beste afreizen met . Schaf hieronder jouw vervoersticket aan of bekijk meer informatie over deze vervoersopties.

Tijdens het raceweekend van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix reizen iedere dag duizenden racefans af naar CM.com Circuit Zandvoort. Met de ambitie om de duurzaamste race van de Formule 1-kalender te worden, dagen wij bezoekers uit om een duurzame vervoersoptie te kiezen. Bovendien zijn duurzame vervoersopties zoals de trein, de bus of de fiets vaak ook de snelste en meest comfortabele manier om naar Zandvoort af te reizen.

Je moet met de auto bijvoorbeeld ver buiten Zandvoort parkeren en rekening houden met 45 minuten extra reistijd voor het overstappen en verder reizen met het openbaar busvervoer. Ga je dan toch voor opstappen in de buurt en een gegarandeerde zitplek in een touringcar? Of stap jij lekker op de fiets vanuit jouw huis of auto? Bekijk hier de verschillende vervoersmogelijkheden.