WIL JE EEN TICKET ALERT ONTVANGEN?

Ontvang informatie over beschikbare tickets in je mail.

Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen

Tijdens het raceweekend van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix komen elke dag duizenden racefans naar het Circuit Zandvoort. Bereid je dus goed voor op jouw reis naar Zandvoort. Beschouw dat als de strategie van jouw eigen race naar Zandvoort! Alle vervoersopties naar de Dutch Grand Prix komen binnenkort beschikbaar voor verkoop en zullen dan op deze pagina zichtbaar worden. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en schrijf je in voor onze Dutch GP nieuwsbrief.

Je kunt uit diverse vervoersopties kiezen. Pak de fiets, reis met openbaar busvervoer, de trein of reserveer een comfortabele stoel in de touringcar.

 

MINDERVALIDEN

Voor de bezoekers met een ticket voor de mindervalidetribune zijn speciale parkeergelegenheden en vervoersopties beschikbaar. Meer informatie hierover krijgen deze bezoekers persoonlijk toegestuurd. Er zijn geen extra (algemene) mindervalideparkeerplaatsen beschikbaar in Zandvoort om met eigen vervoer af te reizen naar het circuit. Wij adviseren de reguliere bezoeker die slechter ter been of mindervaliden is om te parkeren op één van onze Park + Rides en verder te reizen met Connexxion of gebruik te maken van het touringcarvervoer.

Binnenkort beschikbaar
Duurzaamheid

Kies voor duurzaam

Tijdens het raceweekend van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix reizen iedere dag duizenden racefans af naar Circuit Zandvoort. Met de ambitie om de duurzaamste race van de Formule 1-kalender te worden, dagen wij bezoekers uit om een duurzame vervoersoptie te kiezen.

Meer over Dutch GP en duurzaamheid

VEELGESTELDE VRAGEN

Alle veelgestelde vragen
Hoe kan ik tijdens het event naar Zandvoort afreizen?

We stimuleren graag duurzame vervoersopties. Daarom adviseren wij iedereen om met de fiets, trein of touringcar af te reizen naar het circuit. De wegen naar Zandvoort zijn voor auto’s niet bereikbaar vanaf donderdag 24 augustus 05:00 uur en daardoor is het helaas niet mogelijk om met de auto dichtbij het circuit te komen.

Wat zijn reisopties voor mindervaliden?

De wegen naar Zandvoort zijn afgesloten daardoor is het helaas niet mogelijk om met de auto dichtbij het circuit te komen. Er zijn geen (algemene) mindervalide parkeerplaatsen beschikbaar in Zandvoort. Daardoor is het niet mogelijk om met eigen vervoer af te reizen naar het circuit. Wanneer je slecht ter been bent is touringcarvervoer de beste optie of parkeer met eigen vervoer op een Park+Ride. Deze vervoeropties komen binnenkort in de verkoop.

Hoe kom ik van het station naar circuit Zandvoort?

Vanaf station Zandvoort loop je binnen een kleine kilometer naar het circuit. De fiets meenemen in de trein is niet toegestaan vanwege de verwachte drukte.

Alle veelgestelde vragen
SUPPORTERS & SUPPLIERS

OFFICIAL PARTNERS