WIL JE EEN TICKET ALERT ONTVANGEN?

Ontvang informatie over beschikbare tickets in je mail.

Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen

Tijdens de Dutch Grand Prix zijn Zandvoort en omliggende gemeenten niet toegankelijk voor auto’s en motoren, wat betekent dat parkeren, afzetten en ophalen met deze voertuigen in Zandvoort niet mogelijk is. Als alternatief kun je kiezen uit andere vervoersopties. Als je toch met de auto wilt komen, parkeer dan op afstand en maak vervolgens gebruik van het openbaar busvervoer of de fiets om verder te reizen.

 

PARK & BIKE

Maak een gezamenlijke fietstocht dwars door de schitterende natuur naar de Dutch Grand Prix. Parkeer de auto op de speciaal hiervoor ingerichte Park & Bike-parkeerterreinen in de regio van Zandvoort. En fiets hierna in ongeveer 30 minuten naar het circuit. Na een schitterende fietstocht stal je de fiets gratis in een fietsenstalling op loopafstand van het circuit. Je kan je eigen fiets meenemen of een fiets/e-bike huren. Een fiets huren kan zowel vooraf als ter plaatse op het Park & Bike-parkeerterrein.

Koop jouw Park & Bike tickets

PARK + RIDE

Tijdens de Dutch Grand Prix kun je de auto of motor parkeren in Park + Ride-parkeergarages in Amsterdam, Hoofddorp of Amstelveen. Vanaf hier kan je verder met het openbaar vervoer. De Connexxion bus zet je met max. 5 personen snel en comfortabel af voor de gate van Circuit Zandvoort! De Park + Ride-garages en de bijbehorende buslijn van Connexxion zijn geopend vanaf 08.00 uur op alle racedagen. Wacht niet te lang en koop snel jouw Park + Ride ticket!

KOOP JOUW PARK + RIDE TICKET

CAMPER

Tijdens het raceweekend zijn ook de gebruikelijke standplaatsen voor campers in Zandvoort in gebruik. Dat betekent dat het niet mogelijk is om tijdens de Dutch Grand Prix met een camper Zandvoort in te komen of vooraf in Zandvoort te parkeren.

Wel kunnen campers een overnachtingsplaats reserveren bij Camperpark N205. Vanaf daar kan men de fiets pakken of met het openbaar busvervoer naar Zandvoort. Reserveer jouw camperplek nu via info@camperparkn205.nl.

KISS + RIDE / TAXI

Bezoekers brengen naar en ophalen in Zandvoort is niet mogelijk. De plek om je te laten brengen en ophalen is bij de Park + Ride-garages in Amsterdam en Amstelveen, de bushaltes of treinstations in de regio. Vanaf daar rij je verder met het openbaar vervoer.

KOOP JE PARK + RIDE TICKET

Veelgestelde vragen

Alle veelgestelde vragen
Zijn er elektrische laadpalen beschikbaar op het P+R parkeerterrein?

Vanwege de beperkte capaciteit op de P+R parkeerterreinen kunnen wij geen elektrische oplaadpunten voorzien. Houd hier rekening mee in je reis van en naar het circuit! 

Waar kan ik parkeren als ik met de auto of motor kom?

Tijdens de Dutch Grand Prix zijn Zandvoort en omliggende gemeenten, vanwege een gebrek aan parkeermogelijkheden, niet met de auto en motor bereikbaar. Een betere optie is om één van de duurzame vervoersopties te kiezen.  

Wil je toch met de auto naar de Dutch Grand Prix? Parkeer dan de auto of motor in Q-Park Mahler (Amsterdam Zuidas), Q-Park Buitenplein (Amstelveen), Q-Park Handelsplein (Amstelveen) of Q-Park Spaarne Gasthuis (Hoofddorp). Vanaf deze parkeerplaatsen reis je verder met openbaar busvervoer van Connexxion en word je afgezet op loopafstand van het circuit. Meer informatie vind je hier. 

Kan ik met een taxi naar de Dutch Grand Prix?

Nee dat is niet mogelijk, omdat tijdens het raceweekend Zandvoort en Bloemendaal aan Zee niet met de auto bereikbaar zijn. Kies daarom voor één van de andere vervoersopties. 

Alle veelgestelde vragen
Travel to Zandvoort

All transport options

(Brom)fiets

Kom met de (brom)fiets naar Circuit Zandvoort! Fiets rechtstreeks vanuit huis of kom met de auto en rijd de laatste 30 minuten op de fiets door de prachtige duinen. Gebruik een eigen fiets of huur een fiets/e-bike voor extra gemak.

Meer informatie
(Brom)fiets

Openbaar busvervoer

Woon of verblijf je in de regio Amstelland of Haarlemmermeer? Dan het is openbaar busvervoer een goede optie voor jou! Je stapt op bij een bushalte in de buurt en wordt vlakbij Circuit Zandvoort afgezet!

Meer informatie
Openbaar busvervoer

Dutch Grand Prix Shuttle

Kies bij de Dutch Grand Prix Shuttle uit diverse opstapplekken bij jou in de buurt. Reis vervolgens comfortabel in een luxe touringcar naar de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix met gegarandeerde zitplek, zonder overstappen, en word slechts 400 meter van het circuit afgezet. Na afloop word je weer teruggebracht naar jouw opstapplek!

Meer informatie
Dutch Grand Prix Shuttle

Deelvervoer

Dit jaar is het ook mogelijk om met deelscooters of deelfietsen naar Zandvoort te reizen, vooral handig voor bezoekers uit Haarlem, Hoofddorp en Zandvoort om snel en gemakkelijk naar Circuit Zandvoort te komen!

Meer informatie
Deelvervoer

Trein

De Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix is de enige Grand Prix ter wereld met een treinstation op loopafstand van het circuit. Je reist op een snelle manier naar station Zandvoort aan Zee en loopt vervolgens over de boulevard langs het strand naar de ingang van het circuit. Plan nu jouw treinreis naar Zandvoort!

Meer informatie
Trein

Auto of motor

Tijdens de Dutch Grand Prix zijn Zandvoort en omliggende gemeenten niet toegankelijk voor auto’s en motoren. Een alternatief is om te kiezen voor een van de andere vervoersopties. Als je toch met de auto wilt komen, parkeer dan op afstand en maak gebruik van het openbaar busvervoer of de fiets om verder te reizen.

Meer informatie
Auto of motor
SUPPORTERS & SUPPLIERS

OFFICIAL PARTNERS