Auto/motor

Met de auto of motor naar het circuit

Tijdens de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix zijn Zandvoort en Bloemendaal aan Zee, vanwege een gebrek aan parkeermogelijkheden, niet met de auto en motor bereikbaar. Bezoekers van de Dutch Grand Prix die met de auto of motor naar Zandvoort komen, kunnen tijdens het raceweekend op grote Park+Ride-parkeerterreinen hun auto of motor parkeren of zich daar laten afzetten. Daarna kunnen zij verder reizen met de pendelbus richting het circuit. LET OP: Houd rekening met extra overstaptijd in verband met de transfer naar de pendelbus.

Op dit moment is het aanschaffen van een Park+Ride- en een Kiss+Ride-ticket nog niet mogelijk. Deze gaan op een later moment in de verkoop. Deze parkeerterreinen liggen in Beverwijk en de Keukenhof en parkeren op deze terreinen is gratis. Een dagretour ticket voor een pendelbus kost €35,00 per persoon.

Park+Bike

Tijdens de Dutch Grand Prix is het mogelijk om de auto te parkeren en verder te fietsen naar één van de fietsparkeerplekken verspreid over Zandvoort en Bloemendaal aan Zee. Hiervoor zijn meerdere P+B-parkeerterreinen ingericht. Deze parkeerterreinen liggen op fietsafstand van Circuit Zandvoort en liggen gunstig aan provinciale wegen in omliggende gemeenten.

Op deze parkeerterreinen kunnen bezoekers de auto parkeren om vervolgens met eigen fiets of een vooraf gehuurde fiets naar één van de fietsenstallingen in Zandvoort of Bloemendaal aan Zee te fietsen. Reserveer nu alvast jouw Park+Bike-ticket en ontvang tot 50% korting op jouw aan te schaffen P+B parkeerplek.