WIL JE EEN TICKET ALERT ONTVANGEN?

Ontvang informatie over beschikbare tickets in je mail.

Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen

Tijdens de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix zijn Zandvoort en omliggende gemeenten, vanwege een gebrek aan parkeermogelijkheden, niet met de auto en motor bereikbaar. Een betere optie is om één van de duurzame vervoersopties te kiezen. Wil je toch met de auto komen? Je kan op afstand parkeren en verder reizen met het openbaarbusvervoer of de fiets. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

 

PARK + RIDE

Tijdens de Dutch Grand Prix parkeer je jouw auto of motor in één van de P+R-parkeergarages in Amsterdam, Hoofddorp of Amstelveen (Handelsplein en Buitenplein Amstelveen, Mahler Amsterdam Zuid en Spaarne gasthuis Hoofddorp). Je reserveert vooraf een parkeerplaats met je kenteken. In deze P+R garages parkeren bezoekers hun voertuig en maken vervolgens gebruik van het openbaar busvervoer. Connexxion zet bezoekers vlak bij het circuit af, dus bezoekers hoeven hierna niet ver meer te lopen naar het event. De P+R-garages en de daarbij horende buslijn van Connexxion zijn vanaf 08.00 uur geopend op alle racedagen.

KOOP JE P+R TICKET

KISS + RIDE / TAXI

Bezoekers brengen en ophalen in Zandvoort is niet mogelijk. De plek om je te laten brengen en ophalen is bij de P+R-garages in Amsterdam en Amstelveen of de bushaltes of treinstations in de regio. Vanaf hier rijd je verder met het openbaar vervoer waarmee je vlak bij het circuit wordt afgezet. Voor de bezoeker die slechter ter been of mindervaliden is, adviseren wij te parkeren op de Park+Ride in Amsterdam-Zuid of Amstelveen en verder te reizen met Connexxion of gebruik te maken van het landelijk touringcarvervoer.

KOOP JE P+R TICKET

RESERVEER JOUW PARK+BIKE PLEK

Tijdens de Dutch Grand Prix is het mogelijk om de auto te parkeren en verder te fietsen naar één van de fietsparkeerplekken verspreid over Zandvoort en Bloemendaal aan Zee. Op deze parkeerterreinen kunnen bezoekers de auto parkeren om vervolgens met eigen fiets of een vooraf gehuurde fiets in ongeveer 30 minuten naar Zandvoort te fietsen. Reserveer nu alvast jouw Park+Bike ticket.

Koop jouw P+B ticket

CAMPER

Tijdens het raceweekend zijn ook de standplaatsen voor campers in Zandvoort in gebruik. Het is dus niet mogelijk om tijdens de Dutch Grand Prix met een camper naar Zandvoort te reizen of hier vooraf te parkeren. De overnachtingsplaats bij Camperpark N205 is dit jaar ook niet beschikbaar. Er zijn wel andere campings- en overnachtingsplaatsen beschikbaar in de regio. Vanaf daar kan men de fiets pakken of met het openbaar busvervoer naar Zandvoort.

Reizen naar Zandvoort

ALLE VERVOERSOPTIES

(Brom)fiets

Maak een prachtige fietstocht dwars door de schitterende natuur. Fiets vanuit huis naar Zandvoort of kom met de auto en leg de laatste 30 minuten op de fiets af naar het circuit. Je kan je eigen fiets meenemen of een fiets/e-bike huren. Reserveer jouw fietsparkeerpleek of boek een Park+Bike ticket.

Meer informatie
(Brom)fiets

Openbaar busvervoer

Openbaar busvervoer is de beste optie voor iedereen die in de regio Amstelland (Amstelveen, Uithoorn, Aalsmeer) en Haarlemmermeer woont of verblijft. Je stapt op in de regio en wordt afgezet vlak bij CM.com Circuit Zandvoort (op 400 meter van gate 1). Wacht niet langer en reserveer alvast jouw plek in de bus!

Meer informatie
Openbaar busvervoer

Georganiseerd vervoer

Comfortabel en filevrij naar de Dutch Grand Prix? Reis dan met georganiseerd touringcar vervoer naar Zandvoort. Met een gegarandeerde zitplek, geen overstap, een vaste aankomst- en vertrektijd en een drop-off op 400 meter van het circuit, is het georganiseerd touringcarvervoer een hele goede reisoptie naar de Dutch Grand Prix.

Meer informatie
Georganiseerd vervoer

Deelvervoer

Dit jaar is het ook mogelijk om met de deelscooter of deelfiets af te reizen naar de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Voor bezoekers vanuit Haarlem, Hoofddorp en Zandvoort, reis je zo makkelijk en snel richting CM.com Circuit Zandvoor

Meer informatie
Deelvervoer

Trein

De Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix is de enige Grand Prix ter wereld met een treinstation op loopafstand van het circuit. Je reist op een snelle manier naar station Zandvoort aan Zee en loop je over de boulevard langs het strand naar de ingang van het circuit. Plan nu jouw treinreis naar Zandvoort.

Meer informatie
Trein

Auto of motor

Tijdens de Dutch Grand Prix zijn Zandvoort en omliggende gemeenten niet met de auto en motor bereikbaar. Een betere optie dan de auto is om één van de duurzame vervoersopties te kiezen. Wil je toch met de auto komen? Je kan op afstand parkeren en verder reizen met het openbaarbusvervoer of de fiets. Bekijk hier de mogelijkheden.

Meer informatie
Auto of motor
SUPPORTERS & SUPPLIERS

OFFICIAL PARTNERS