Super Friday

Bemachtig tickets 1 mei 2020

Super Friday tickets

Na 35 jaar afwezigheid staat Nederland weer op de Formule 1 agenda en jij kunt erbij zijn! Bij Jumbo, één van onze Official Event Supporters, kun je namelijk terecht voor de allerlaatste tickets voor 1 mei 2020: de Super Friday van de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix. Race nu naar de supermarkt en scoor t/m 18 februari 2020 je tickets voor Super Friday!

De races

The Ultimate Race Festival begint met Super Friday! Op vrijdag 1 mei 2020 zetten we de toon voor een onvergetelijk raceweekend. Op Super Friday ben je de eerste die het vernieuwde circuit van Zandvoort mag betreden én zie je Max Verstappen, Lewis Hamilton, Sebastian Vettel en alle andere coureurs voor het eerst in actie tijdens de vrije trainingen van de Formule 1, Formule 2 én Formule 3.

Het programma

Naast het racespektakel op de baan kun je in de fanzone terecht voor optredens van onder andere Lil’ Kleine, Nick & Simon en Sam Feldt. Heb je altijd al willen weten hoe het is om in een Formule 1-wagen te rijden of hoe een je een supersnelle pitstop kunt uitvoeren? Test dan je reactiesnelheid met de beste Formule 1 coureurs op één van de vele racesimulators of daag je vrienden uit voor de Pit Stop Challenge!