WIL JE EEN TICKET ALERT ONTVANGEN?

Ontvang informatie over beschikbare tickets in je mail.

Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen

Hospitality

De Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix biedt bedrijven de ideale gelegenheid om gasten te verwelkomen en gezamenlijk een uitzonderlijke dag te beleven. Dit alles vindt plaats vanuit een buitengewone locatie met een ongeëvenaard uitzicht, waar exclusieve hospitality en de allerbeste luxe catering samenkomen. Laat jezelf en je gasten een heel weekend lang volledig onderdompelen in de wereld van de Formule 1.

ONTDEK MEER

Geniet nog even na van de Dutch GP 2023!
Bekijk meer
Tickets 2024/2025
Hospitality
Meer

Experience like no other

In onze gastvrije lounges beleef je de Formule 1 niet vanaf de zijlijn, maar zit je er middenin. Hier ervaar je alle opwinding van dichtbij, of je nu ontspant in de gezellige Racehome, geniet van de luxe van de Corporate Lounge, of de exclusieve ambiance van de Founders Lounge ervaart. Al onze lounges bieden een unieke combinatie van gastvrijheid en culinair genot, allemaal gehuld in de sfeer van de Formula 1. De Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix is dé ideale plek voor bedrijven om gasten te verwelkomen en samen een onvergetelijke dag te beleven, waarbij je Formula 1 van dichterbij ervaart dan ooit tevoren.

Race Home

De Race Home geeft je het gevoel van een gezellige kroeg met de hele dag livemuziek (DJ), open bar en uiteraard Hollandse bitterballen. De combinatie van deze gemoedelijke sfeer en een topplek op een van de tribunes aan het rechte stuk maakt een onvergetelijk race-weekend bij de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix helemaal af.

Download Brochure

Corporate Lounge

Het Corporate Lounge pakket is bij uitstek geschikt om met 25 relaties de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix te bezoeken. Op de tribune krijg je met je groep een van de beste plekken toegewezen. Daarnaast is het goed toeven in de prachtige Corporate Lounge, waar je op elk moment van de dag kunt laten onderdompelen in hoogwaardige hospitality en geniet van luxe catering

Download Brochure

Private Lounge

In een Private Lounge kunnen maar liefst 100 relaties in een besloten en exclusieve setting genieten van het raceweekend. Luxe catering en first class hospitality maken deze ervaring nog mooier. De Private Lounge is ook beschikbaar op de donderdag voorafgaand aan de Dutch Grand Prix. Voor die dag wordt een speciaal programma samengesteld, inclusief een pitlane walk.

Download Brochure

Paddock Club

Als gast van de Paddock Club voel en hoor je het kloppende hart van de Formula 1. Alleen de coureurs zelf komen dichter bij de actie. Het ontbreekt je aan niets in deze setting: luxe high-end catering en hoogwaardige hospitality. Intiem en toch ook ruim.

Download Brochure

Founders Lounge

Wie opteert voor het zeer beperkt beschikbare Founders Lounge pakket, tekent voor een ervaring in Zandvoort die zich het beste laat omschrijven met het woord droombeleving. Als een van de maximaal 60 members van de Founders Lounge heb je onder meer exclusief toegang tot de Paddock. Veel mooier wordt het in het Formule 1-leven niet. Like no other.

Download Brochure

De ultieme sportieve gastvrijheid

Heb je interesse in onze hospitality mogelijkheden? Download dan vrijblijvend onze hospitality brochure voor meer informatie. Ontdek hoe je jouw gasten kunt trakteren op een onvergetelijke Formule 1-ervaring en laat je inspireren door de mogelijkheden die wij bieden. Klik hier om de brochure nu te downloaden en je eerste stappen te zetten naar een buitengewone Formula 1-beleving!

Download brochure
Exclusieve ervaring

A VIEW LIKE NO OTHER

SUPPORTERS & SUPPLIERS

OFFICIAL PARTNERS