WIL JE EEN TICKET ALERT ONTVANGEN?

Ontvang informatie over beschikbare tickets in je mail.

Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix

Hospitality

01

ONTDEK MEER

Tickets 2024/2025
Tickets
Geniet nog even na van de Dutch GP 2023!
Bekijk meer
Hospitality
Meer

De Formula 1 is het neusje van de zalm in de autosport. Daar wil je bij zijn én van genieten. Bij de Grand Prix in Nederland kan dat op een unieke manier met collega’s, business relaties of vrienden die jij uitkiest. Like no Other. Overal op de eerste rij; van de pre-race show, de spectaculaire vertolking van het national anthem, de race tot en met de finish. Overal top hospitality en luxe catering. Zorg dat je er snel bij bent. Deze tickets gaan hard ! Hoe kan het ook anders bij de Dutch Grand Prix Formule 1…

Dutch GP

Hospitality experiences

Maak jouw dag en die van je business relaties onvergetelijk door te kiezen voor een bezoek aan de Formula 1 met alles erop en eraan. Claim nu met een hospitality experience de beste plekken op de tribune en beleef op de eerste rang het spektakel op en rond het circuit, waaronder de bruisende fanzone. Laat je meenemen in de unieke sfeer van de Formule 1 en geniet van de ontvangst in een van onze gastvrije lounges, zoals de Race Home, de Corporate Lounge of de exclusieve Founders Lounge.

Scroll verder
Ontdek onze

Hospitality Lounges

Wat alle lounges met elkaar gemeen hebben, is dat je je niet hoeft te kwalificeren voor pole position. Of je nu te gast bent in de Race Home, de Corporate Lounge of de exclusieve Founders Lounge; hier sta je altijd op één en ontbreekt het je aan niets. Al onze lounges bieden een unieke combinatie van gastvrijheid en culinair genot, waar je via tv-schermen ook het verloop van de race goed kunt volgen.

Download brochure Scroll verder
Ontdek meer

Alle hospitality lounges

Bekijk het aanbod
Race Home
Ontdekken
Corporate Lounge - Uitverkocht
Ontdekken
Paddock Club
Ontdekken
Private Lounge - Uitverkocht
Ontdekken
Founders Lounge - Uitverkocht
Ontdekken
Champions Club
Ontdekken
Neem contact met ons op!

MEER INFORMATIE OF EEN OFFERTE?

Kom meer te weten over de hospitality mogelijkheden bij de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix en vraag een online afspraak aan met een van onze medewerkers van het salesteam!

Neem contact op

Laatste nieuws

Nieuws

De datum van de F1 Heineken Dutch Grand Prix 2025 is bekend!

Formula One Management heeft vandaag bekend gemaakt dat de 2025 Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix plaatsvindt op zondag 31…

12.04.2024

"The Dutch Grand Prix is like being in a night club for three days"

Christian Horner – Team Red Bull Racing

SUPPORTERS & SUPPLIERS

OFFICIAL PARTNERS