WIL JE EEN TICKET ALERT ONTVANGEN?

Ontvang informatie over beschikbare tickets in je mail.

Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Legenda
Tribune hero
2
F1 Experience Champions Club
1
Heineken Lounge
  • 32 seats
  • Airco
  • Afterparty
01 02
Ontdek alle

Hospitality Lounges

Race Home

De Race Home geeft je het gevoel van een gezellige kroeg. De combinatie van deze gemoedelijke sfeer en een topplek op één van de tribunes aan het rechte stuk maakt een onvergetelijk race-weekend bij de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix helemaal af.

Ontdek deze lounge
Corporate Lounge

Het is goed toeven in de prachtige Corporate Lounge, waar je op elk moment van de dag kunt laten onderdompelen in hoogwaardige hospitality en geniet van luxe catering! Daarnaast krijg je op de tribune met jouw groep een van de beste plekken toegewezen op het rechte stuk.

Ontdek deze lounge
Paddock Club

Als gast van de Paddock Club voel en hoor je het kloppende hart van de Formula 1. Alleen de coureurs zelf komen dichter bij de actie. Het ontbreekt je aan niets in deze setting: luxe high-end catering en hoogwaardige hospitality. Intiem en toch ook ruim.

Ontdek deze lounge
Founders Lounge

Als een van de maximaal 60 members van de Founders Lounge heb je onder meer exclusief toegang tot de Paddock. Veel mooier wordt het in het Formule 1-leven niet!

Ontdek deze lounge
Private Lounge

In een Private Lounge kunnen maar liefst 100 relaties in een besloten en exclusieve setting genieten van het raceweekend. Luxe catering en first class hospitality maken deze ervaring nog mooier.

Ontdek deze lounge
Hospitality experiences

Like no other

Beleef de actie van de Formula 1 dichterbij dan ooit in één van onze unieke lounges, met ongekend uitzicht, exclusieve hospitality en de allerbeste luxe catering. Haal het maximale uit jouw Formula 1 experience en verwelkom jouw gasten in 2024 & 2025 op het iconische circuit van Zandvoort om samen een onvergetelijke dag te beleven

Download brochure
Neem contact met ons op!

MEER INFORMATIE OF EEN OFFERTE?

Kom meer te weten over de hospitality mogelijkheden bij de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix en vraag een online afspraak aan met een van onze medewerkers van het salesteam!

Neem contact op
Supporters & suppliers

Official partners