WIL JE EEN TICKET ALERT ONTVANGEN?

Ontvang informatie over beschikbare tickets in je mail.

Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen

Bezoekersinformatie

Bereid je voor op jouw komst naar Circuit Zandvoort

Get ready voor een raceweekend like no other! Om je goed voor te bereiden op jouw komst naar Circuit Zandvoort hebben we een aantal praktische zaken voor jou op een rij gezet.

Het evenemententerrein is op alle dagen geopend van 08.00 uur tot 21.00 uur. Na binnenkomst is re-entry niet meer mogelijk. Tijdens openingstijden staat er van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat spectaculaire races, de beste Nederlandse artiesten en nog veel meer op het programma.

Zandvoort is tijdens het raceweekend niet met de auto of motor te bereiken. Heb jij jouw reis nog niet geregeld? We hebben alle vervoersopties voor je reis naar Zandvoort op een rij gezet.

Bekijk vervoersopties

 

Het complete evenemententerrein is PIN only, dus je kan nergens met cash betalen. Bij binnenkomst ontvang je een CM.com recycle token om met elkaar het circuit schoon te houden. Lees hier hoe het werkt.

Bekijk recycle systeem

 

HUISHOUDELIJKE REGELS

Ons evenement is een plek waar iedereen zich veilig, welkom en op zijn gemak moet voelen. Om deze reden hanteren we een aantal regels, waarvan hieronder de belangrijkste op een rij:

  • Geen vuurwerk (fakkels, knal- en siervuurwerk)
  • We drinken alcohol met mate
  • Geen geweld, agressie of discriminatie
  • Geen wapens of gevaarlijke objecten
  • Geen zelf meegenomen (alcoholische) dranken en voeding (alleen indien medische noodzaak)
  • Geen drugs
  • Geen selfiesticks, drones of professionele camera/opname- apparatuur
  • Geen klapstoelen, paraplu’s, parasols of krukjes
  • Geen tassen groter dan A4 en dikker dan 10cm

Het is voor ons belangrijk dat iedereen, van bezoeker tot medewerker, zich veilig kan voelen en van ons evenement kan genieten. Daarom bieden we onze bezoekers de mogelijkheid om altijd direct met ons in contact te komen, mocht dit onverhoopt niet het geval zijn. Lees hier hoe dit werkt.

Lees meer

 

TICKETINFO

De hoofdboeker is verantwoordelijk voor het verspreiden van de tickets. Heb je je ticket(s) nog niet ontvangen vraag dan de hoofdboeker om jouw ticket(s) te downloaden in de MyDGP-omgeving en op te sturen of mee te nemen. Weekendtickets zijn geldig op zaterdag en zondag. Een passepartout is geldig op vrijdag, zaterdag en zondag.

 

DUTCHGP APP

Wil jij al deze informatie en meer altijd bij de hand hebben? Download dan nu de Official Dutch Grand Prix app. Laat je rondleiden met de interactieve kaart, bekijk het volledige weekendprogramma, voeg je ticket toe en nog veel meer! De app van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix zet jou op pole position.

ONTDEK MEER

Tickets 2024/2025
Tickets
Geniet nog even na van de Dutch GP 2023!
Bekijk meer
Hospitality
Meer