WIL JE EEN TICKET ALERT ONTVANGEN?

Ontvang informatie over beschikbare tickets in je mail.

Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen

Resell Platform

Koop of verkoop nu jouw tickets via het officiële Dutch Grand Prix resell platform!

ONTDEK MEER

Tickets 2024/2025
Tickets
Geniet nog even na van de Dutch GP 2023!
Bekijk meer
Hospitality
Meer
Dutch Grand Prix

Officiële Resell Platform

Op het Officiële Dutch Grand Prix resell platform kunnen tickets direct aangeboden worden aan andere racefans in binnen- en buitenland. Kun jij onverhoopt niet meer naar het evenement? Dan kan de hoofdboeker het ticket op een officiële en veilige manier aanbieden via ons officiële resell platform.

Daarnaast zijn er tickets beschikbaar op het platform die eigenlijk uitverkocht waren en worden ze te koop gezet tegen de originele ticketprijs. Het resell platform is tot en met het evenement geopend. Bekijk dus snel het aanbod, want het aanbod is beperkt!

Ga naar Resell Platform Scroll verder

RESELL PLATFORM

Het Dutch Grand Prix Resell Platform is de officiële en veilige manier om je tickets te verkopen of de laatste tickets te kunnen kopen. Ga naar het platform en bekijk het huidige aanbod van tickets!

Ga naar het officiële resell platform

Veelgestelde vragen

Alle veelgestelde vragen
Wat is een resell platform?

Wanneer je tickets hebt kunnen bemachtigen via de Dutch Grand Prix in 2024, maar je hier toch geen gebruik van kunt of wilt maken dan kun je via het officiële resell platform deze op een veilige manier aan andere race-fans aanbieden.

Je kan jouw ticket(s) altijd weer uit de verkoop halen, totdat een andere race-fan jouw ticket(s) heeft gekocht. Na verkoop ontvang je binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag minus €10,00 administratiekosten per ticket retour.

Let op: het is niet mogelijk om eerder aangeschafte tickets opnieuw aan te bieden op het platform. Ook is het niet mogelijk om tickets aan te bieden op het resell platform als je gebruikt maakt van gespreid betalen.

Hoe werkt het resell platform?

Iedereen die een ticket heeft gekocht kan gebruik maken van het officiële resell platform. Alleen de hoofdboeker kan tickets uit zijn/haar bestelling aanbieden op het resell platform. Je ticket(s) verkopen op het resell platform kan via de MyDGP-omgeving. Op dit platform vind je het resell platform via de knop ‘Resell’ bovenaan in de menubalk.

Let op: je kunt geen tickets aanbieden op het resell platform als je gebruik hebt gemaakt van de optie gespreid betalen.

Wat zijn de officiële resellers van tickets voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix?

De Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix heeft voor de periode 2024-2025 onderstaande officiële resellers aangewezen:

  • F1tickets.com
  • Goo Tickets
  • Verstappen Travel
  • XS2Events
  • F1 Experiences
Is het veilig om een ticket te kopen via een ander platform dan het Dutch GP Resell Platform?

We adviseren met klem om alleen tickets of pakketten van Dutch GP of van deze resellers te kopen omdat je dan zeker weet dat je officiële tickets in handen krijgt. Koop je van een andere reseller of op de zwarte markt dan loop je het risico dat je tickets vals zijn, meerdere keren uitgegeven en dat je wordt geweigerd aan de gates. Dutch Grand Prix treedt actief op tegen resellers die handelen in strijd met onze vooraarden en wij blokkeren elk jaar honderden tickets die op een ongeoorloofde manier doorverkocht zijn.

Ik heb mijn tickets verkocht via het resell platform. Wanneer ontvang ik mijn geld terug?

Na verkoop ontvangt de hoofdboeker binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag minus €10,00 administratiekosten per ticket retour. Dit geld wordt teruggestort op het bij ons bekende bankrekeningnummer. Let op: het is niet mogelijk om eerder aangeschafte tickets op het resell platform opnieuw aan te bieden op het resell platform.

Ik heb mijn tickets gekocht via het resell platform en wil ze nu weer verkopen. Kan dat?

Het is helaas niet mogelijk om je tickets op het resell platform te verkopen, als de tickets eerder op dit platform zijn aangeschaft.

Een advies is om de tickets onderhands aan een bekende te verkopen, mits dat voor dezelfde prijs gebeurt. Dat is wettelijk toegestaan in Nederland en kun je gemakkelijk organiseren door de tickets op naam van de bekende te personaliseren. De ticketkoper blijft verantwoordelijk voor het ontvangen en verspreiden van de tickets, maar hoeft op deze manier geen administratiekosten af te dragen.

Alle veelgestelde vragen
SUPPORTERS & SUPPLIERS

OFFICIAL PARTNERS