WIL JE EEN TICKET ALERT ONTVANGEN?

Ontvang informatie over beschikbare tickets in je mail.

Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
20.09.23

Veel meer vraag dan aanbod voor Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2024

Na drie succesvolle edities staat ook in 2024 en 2025 de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix weer op de F1-kalender tussen wereldsteden als Las Vegas, Monaco en São Paulo. De vraag naar kaarten voor dit race- en entertainment spektakel in Zandvoort bleek tijdens de aanvraagperiode groter dan ooit. Ook is er weer veel interesse van het bedrijfsleven voor premium hospitality arrangementen.

image

Weer in no-time uitverkocht
De Dutch Grand Prix was de vorige drie edities in no-time uitverkocht. Daarom maakt de organisatie ook voor 2024 en 2025 gebruik van een aanvraag- en toewijzingsproces. Geïnteresseerden hadden tot 8 september 2023 de kans om deze kaarten aan te vragen en ook deze keer is de vraag vele malen groter dan het aanbod. Opvallend is hierbij een groeiend deel van de aanvragen vanuit het buitenland. De organisatie laat deze week alle aanvragers weten wie de aangevraagde tickets toegewezen krijgt.
Ook veel vraag van zakelijke markt
Zo is er ook veel vraag van de zakelijke markt voor premium hospitality arrangementen voor 2024 en 2025. Er is nog een beperkt aantal arrangementen beschikbaar voor bedrijven die hier gebruik van willen maken.
Twee weken de tijd
Het aanvraagproces is op vrijdag 25 augustus gestart en liep tot en met 8 september 2023. In die periode van twee weken heeft iedereen een aanvraag kunnen doen. Bij dit proces is het niet van belang of je als eerste of als laatste registreert. De toewijzing van de kaarten voor de edities van 2024, en zelfs al een flink aantal voor 2025, vindt deze week plaats. Voor diegenen die voor 2024 uitgeloot zijn, wordt de kans geboden om direct voor 2025 kaarten te kopen.
Sportief directeur Jan Lammers ziet dat de racefans nog lang niet genoeg hebben van de populariteit van de Formule 1 in Nederland. “De belangstelling van de fans is onverminderd groot. De vraag blijft eenvoudigweg vele malen groter dan het aanbod. We zijn vijf tot tien keer overvraagd, afhankelijk van het soort kaarten. Na drie jaar staat de racefan uit binnen- en buitenland nog steeds in de rij en is het enthousiasme onverminderd groot. Zo ook in de zakelijke markt. Met nieuwe energie zijn we alweer bezig met 2024 en 2025,” besluit Lammers.