WIL JE EEN TICKET ALERT ONTVANGEN?

Ontvang informatie over beschikbare tickets in je mail.

Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen

Comfortabel en filevrij naar de Dutch Grand Prix? Reis dan met georganiseerd touringcarvervoer naar Zandvoort. Huur jouw eigen touringcar met een groep of stap bij jou in de buurt op in een luxe touringcar. Verspreid over Nederland (en direct over de grens) zijn er 200 opstapplaatsen, dus er is altijd een opstapplaats in de buurt. Met een gegarandeerde zitplek, geen overstap, een vaste aankomst- en vertrektijd en een drop-off op 400 meter van het circuit, is het georganiseerd touringcarvervoer een hele goede reisoptie naar de Dutch Grand Prix.

 

TICKETS POUW VERVOER

BESTEL JOUW TICKETS VIA POUW VERVOER

Met het georganiseerd touringcar vervoer stap je in de buurt op en reis je zonder overstap direct naar het circuit. De uit- en opstapplaats van het touringcarvervoer ligt op de Boulevard Barnaart, op slechts 400 meter van het circuit. Met een gegarandeerde zitplek, geen overstap, een vaste aankomst- en vertrektijd en een drop-off op 400 meter van het circuit, is het georganiseerd touringcar vervoer een hele goede reisoptie naar de Dutch Grand Prix. De kosten voor een kaartje zijn afhankelijk van de afstand die je moet reizen. Bij het bestellen van je ticket kun je zien wat vanaf jouw vertrekplaats de kosten zijn.

KOOP JOUW TOURINGCARTICKETS
EIGEN TOURINGCAR

EEN EIGEN TOURINGCAR HUREN

Ga je met een grote groep naar de Dutch Grand Prix? Bezoekers kunnen als groep ook een privé touringcar huren via Pouw Vervoer. Die touringcar brengt jouw vriendengroep comfortabel naar Zandvoort en ook weer thuis. Bekijk de opties in de shop of neem contact op met Pouw Vervoer via sales@pouwvervoer.nl voor een advies op maat.

HUUR EEN TOURINGCAR

IN BEZIT VAN EEN EIGEN TOURINGCAR

Ga je met een grote groep naar de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix en heb jij al een eigen touringcar geregeld? Dan moet je vooraf een parkeer- of Kiss&Ride-ticket voor jouw touringcar boeken. Zonder dit ticket kun je jouw touringcar niet parkeren in Zandvoort of krijg je geen toegang tot de in- en uitstap gelegenheid op Boulevard Barnaart. Tijdens de Dutch Grand Prix zijn Zandvoort en omliggende gemeenten namelijk niet met voertuigen bereikbaar. Het is ook mogelijk om een Kiss&Ride-ticket te boeken voor kleine busjes tot 8 personen. Boek snel jouw parkeer- of Kiss&Ride-ticket voor jouw touringcar.

Koop een parkeerticket Boek een Kiss&Ride-ticket
Reizen naar Zandvoort

ALLE VERVOERSOPTIES

(Brom)fiets

Maak een prachtige fietstocht dwars door de schitterende natuur. Fiets vanuit huis naar Zandvoort of kom met de auto en leg de laatste 30 minuten op de fiets af naar het circuit. Je kan je eigen fiets meenemen of een fiets/e-bike huren. Reserveer jouw fietsparkeerpleek of boek een Park+Bike ticket.

Meer informatie
(Brom)fiets

Openbaar busvervoer

Openbaar busvervoer is de beste optie voor iedereen die in de regio Amstelland (Amstelveen, Uithoorn, Aalsmeer) en Haarlemmermeer woont of verblijft. Je stapt op in de regio en wordt afgezet vlak bij Circuit Zandvoort (op 400 meter van gate 1). Wacht niet langer en reserveer alvast jouw plek in de bus!

Meer informatie
Openbaar busvervoer

Georganiseerd vervoer

Comfortabel en filevrij naar de Dutch Grand Prix? Reis dan met georganiseerd touringcar vervoer naar Zandvoort. Met een gegarandeerde zitplek, geen overstap, een vaste aankomst- en vertrektijd en een drop-off op 400 meter van het circuit, is het georganiseerd touringcarvervoer een hele goede reisoptie naar de Dutch Grand Prix.

Meer informatie
Georganiseerd vervoer

Deelvervoer

Dit jaar is het ook mogelijk om met de deelscooter of deelfiets af te reizen naar de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Voor bezoekers vanuit Haarlem, Hoofddorp en Zandvoort, reis je zo makkelijk en snel richting Circuit Zandvoort.

Meer informatie
Deelvervoer

Trein

De Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix is de enige Grand Prix ter wereld met een treinstation op loopafstand van het circuit. Je reist op een snelle manier naar station Zandvoort aan Zee en loop je over de boulevard langs het strand naar de ingang van het circuit. Plan nu jouw treinreis naar Zandvoort.

Meer informatie
Trein

Auto of motor

Tijdens de Dutch Grand Prix zijn Zandvoort en omliggende gemeenten niet met de auto en motor bereikbaar. Een betere optie dan de auto is om één van de duurzame vervoersopties te kiezen. Wil je toch met de auto komen? Je kan op afstand parkeren en verder reizen met het openbaarbusvervoer of de fiets. Bekijk hier de mogelijkheden.

Meer informatie
Auto of motor
SUPPORTERS & SUPPLIERS

OFFICIAL PARTNERS