WIL JE EEN TICKET ALERT ONTVANGEN?

Ontvang informatie over beschikbare tickets in je mail.

Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen

Praktische informatie over de Dutch Grand Prix Village

Overnachten in het hart van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix op de Official 538 Dutch Grand Prix Village is een unieke racefestival ervaring. Om jezelf voor te bereiden op jouw kampeeravontuur pal naast het circuit hebben we de meest praktische informatie voor jou op een rij gezet.

Inchecken

Inchecken bij de camping kan op donderdag 24 augustus van 12.00-22.00 uur en op vrijdag van 08.00-22.00 uur. Bij aankomst meld je je bij de receptie van de Official 538 Dutch Grand Prix Village. Zorg ervoor dat je dit ticket én een geldig legitimatiebewijs meeneemt naar de Village. Dit is nodig bij het inchecken. Om toegang tot de Official 538 Dutch Grand Prix Village te krijgen, is het verplicht om een polsbandje te dragen. Deze ontvang je voor jou en/of jouw groep bij het inchecken. Ook betaal je tijdens het inchecken de verplichte toeristenbelasting. Deze bedraagt €3,30,- per persoon per nacht.

Receptie

Gedurende je verblijf op de Village kun je voor al je vragen terecht bij de informatiebalie die is gevestigd bij de entree van de Official 538 Dutch Grand Prix Village.

Openingstijden receptie/ informatiebalie

  • Donderdag 24 augustus            12.00 – 22.00 uur
  • Vrijdag 25 augustus                  08.00 – 22.00 uur
  • Zaterdag 26 augustus               08.00 – 22.00 uur
  • Zondag 27 augustus                  08.00 – 22.00 uur
  • Maandag 28 augustus               08.00 – 12.00 uur

Kiss & Ride

Heb je een ticket voor de Kiss & Ride aangeschaft via de shop van de Official 538 Dutch Grand Prix Village, dan kan je hiermee op donderdag 24 augustus van 11:00-22:00 uur gebruik van maken. ’Het Kiss&Ride doorlaatbewijs heb je digitaal van ons ontvangen, samen met jouw camping ticket. Dit doorlaatbewijs dien je uitgeprint en zichtbaar achter de voorruit te plaatsen.

LET OP: Op de Kiss & Ride is het niet mogelijk om de auto te parkeren en in te gaan checken. Er dient één persoon in de auto te blijven die na het uitladen direct weer verder rijdt. Dit in verband met de doorstroming en minimale capaciteit om stil te staan.

Programma

Op de Dutch Grand Prix Village is van alles te beleven. Geniet van verschillende activiteiten en entertainment op de camping. Iedere avond zorgen onder andere de DJ’s van Radio 538 voor een goed feestje. Bekijk hieronder wanneer de DJ’s draaien op de camping.

Donderdag 24 augustus
19:30-21:00: DJ Freek & Rens
21:00-23:30 – Stefan (538)

Vrijdag 25 augustus
19:30-21:00: DJ Freek & Rens
21:00-23:30 – Danny (538)

Zaterdag 26 augustus
19:30-21:00: DJ Freek & Rens
21:00-23:30 – Danny (538)

Zondag 27 augustus
18:00-22:00 – Stefan (538)

Regels

Ook op de Dutch Grand Prix gelden bepaalde regels. Zo is roken niet toegestaan op de village en mag je geen gebruikmaken van eigen BBQ’s en/of gasstellen. Ook is het meenemen van glaswerk verboden. Wil je nakijken wat je wel en niet mee mag nemen naar de Official 538 Dutch Grand Prix Village? Check dan de huisregels.

Bekijk de huisregels

Uitchecken  

Wanneer je verblijf erop zit, dien je je kampeerplek of accommodatie netjes en schoon achter te laten. Je hoeft niet uit te checken bij de receptie. Indien je een Official 538 Dutch Grand Prix tent gekocht hebt, mag je de tent en alle toebehoren meenemen. Bij het verlaten van een vooropgezette accommodatie met sleutel kan je deze in de accommodatie achterlaten. Op maandag 28 augustus 12.00 uur sluit de camping.

MEEST GESTELDE VRAGEN

ALLE VEELGESTELDE VRAGEN
Kan ik mijn boeking nog wijzigen of annuleren?

Nadat je jouw arrangement hebt betaald, kun je deze niet meer annuleren of retourneren. Vanaf aankoop gelden 100% annuleringskosten. Alleen in het geval van afgelasting gelden mogelijk andere voorwaarden. Raadpleeg hiervoor de Algemene Voorwaarden van de Official 538 Dutch Grand Prix Village.

Voor het wijzigen van het product dat je hebt geboekt kun je contact opnemen met village@dutchgp.com. Voor het wijzigen van persoonsgegevens stuur je een mail naar support@cmtickets.com. Vermeld in beide gevallen in jouw bericht jouw ordernummer.

Waar is de Official 538 Dutch Grand Prix Village gevestigd en hoe kan ik daar komen?

De Official 538 Dutch Grand Prix Village is gevestigd aan de Duintjesveldweg 3 in Zandvoort.

Raadpleeg de website (klik hier) voor vervoersopties om naar het circuit Zandvoort. In aanvulling op deze reisopties is het voor gasten van de Official 538 Dutch Grand Prix Village mogelijk om gebruik te maken van Kiss & Ride. Voor de aankomst kan dit op donderdag 24 augustus van 11.00 – 22.00 uur en voor het vertrek kan dit tot maandag 28 augustus 12.00 uur. De Kiss & Ride service kan optioneel worden toegevoegd in de webwinkel

Wat mag ik niet meenemen?

Het is niet toegestaan de volgende zaken mee te nemen naar de 538 Village:
soft- of harddrugs, lachgas, glaswerk, messen, laserpennen, slag-, stoot- of vuurwapens, of op wapens gelijkende of aanstootgevende voorwerpen, aggregaten, gas- en olielampen, gasflessen, gasstellen en (wegwerp)barbecues, spuitbussen (m.u.v. zonnebrandcrème, deo en parfum), kaarsen, paraplu’s (wij adviseren als voorzorg om poncho’s mee te nemen), muziekinstrumenten, toeters of vergelijkbare items, vuurwerk of fakkels, provocerende uitingen op kleding, huisdieren (m.u.v. hulphonden), reclamemateriaal zoals flyers, folders, spandoeken (tenzij goedgekeurd en met toestemming door de organisatie), professionele film- foto- of geluidsapparatuur (tenzij goedgekeurd en met accreditatie voorzien door de organisatie), drones (zowel op de grond als in de lucht).

Je mag wel een kleine opvouwbare paraplu meenemen, mits deze geen scherpe punt heeft. Opvouwbare selfie-sticks, of een stok voor je GoPro zijn ook toegestaan, mits ze niet langer zijn dan 1m. Als je twijfelt over bepaalde voorwerpen kun je contact opnemen met village@dutchgp.com

Is er WIFI aanwezig op de Official 538 Dutch Grand Prix Village?

Er is op de Official 538 Dutch Grand Prix Village GEEN openbaar WIFI netwerk aanwezig.

Zijn er toiletten en douches aanwezig op de Official 538 Dutch Grand Prix Village?

Op de 538 Village zijn toiletten en warme douches aanwezig. Hier kun je gratis gebruik van maken. Deze faciliteiten zijn voor mannen en vrouwen gescheiden.

Is er een campingwinkel op de Official 538 Dutch Grand Prix Village?

Op het horecaplein is een klein assortiment aan praktische artikelen verkrijgbaar (tandenborstel, tandpasta, gel, shampoo etc.).

LET OP: Rookwaren worden niet verkocht op de 538 Village.

ALLE VEELGESTELDE VRAGEN