WIL JE EEN TICKET ALERT ONTVANGEN?

Ontvang informatie over beschikbare tickets in je mail.

Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen

UNLOCK YOUR PART OF THE TRACK

Krijg toegang tot jouw eigen digitale stukje asfalt van het CM.Com Circuit Zandvoort

ONTDEK MEER

Geniet nog even na van de Dutch GP 2023!
Bekijk meer
Tickets 2024/2025
Hospitality
Meer

Unlock the Track

We willen jou als fan graag nog meer onderdeel maken van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix beleving. En daarom hebben we iets speciaals voor je. Jouw eigen digitale stuk van de track, een unieke collectible die je alleen nog maar hoeft uit te pakken. En…ter ere van het 75-jarig bestaan van het Circuit van Zandvoort geven we ook nog een aantal speciale collectibles weg.

 

Zo werkt het

Stap 1

Als tickethouder heb jij automatisch recht op een digitaal stukje circuit. Stap 1 is het claimen van jouw digital collectible. Vervolgens plaatsen wij de collectible als ‘loader’ in een automatisch gegeneerde wallet en de Dutch GP app. De collectible wordt daarbij gekoppelt aan jouw MyDGP-account.

Zo werkt het

Stap 2

Één uur voor de race op zondag 27 augustus wordt jouw stukje track ‘unwrapped’. Middels coördinaten kan je zien welk stukje circuit van jou is in je automatisch gegenereerde wallet en de Dutch GP app. Je ontvangt hier van ons ook een melding van.

Dutch GP prijzen

Als eigenaar van de Dutch GP collectible ben je niet alleen mede-eigenaar van het Circuit tijdens het raceweekend, maar maak je ook kans op Dutch GP prijzen. Na afloop van de race ontvangen 75 gelukkigen een extra limited edition van de Dutch GP collectible. Deze 75 winnaars ontvangen een fysiek exemplaar van de collectible, 2 kaarten voor de Historic Grand Prix 2024.

Veelgestelde vragen

Alle veelgestelde vragen
Wat is het?

Dit jaar heb jij de unieke kans om mede-eigenaar van het CM.com Circuit Zandvoort worden, door een stuk van het track te claimen. Je ontvangt een digitale collectible, die terug te vinden is in je persoonlijke wallet en de Dutch GP app, met daarop coördinaten van het Circuit. Daarmee wordt je tijdens de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix mede-eigenaar van het Circuit.

Daarnaast maakt iedere eigenaar kans op unieke Dutch GP prijzen.

Waarom geeft de Dutch Grand Prix een digital collectible uit?

De Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix zet met deze reeks aan digital collectibles een nieuwe stap in de ontwikkeling van de fanbeleving rondom de Dutch Grand Prix. Wij zijn continu op zoek naar nieuwe manieren om onze fans aan de Dutch Grand Prix te verbinden. Middels deze digital collectibles zetten we een eerste stap in deze nieuwe manier van engagement.

Wat is een digital collectible?

De digital collectible is een uniek object dat geregistreerd staat op de blockchain. Op deze manier kunnen we authenticeren of iemand daadwerkelijk een collectible in bezit en toegang heeft tot voordelen.

Hoeveel collectibles zijn er beschikbaar?

Iedere tickethouder heeft recht op een digital collectible. Hij wordt echter enkel uitgekeerd indien je hem zelf activeert. Het claimen van de digital collectible is dus niet verplicht.

Wat is een wallet?

Om de collectibles toe te kennen aan de gebruikers die ze verzamelen, is een wallet nodig om ze op te slaan. Zodra een gebruiker toegang wil hebben tot iets (in dit geval de exclusieve berichten) toont een gebruiker met de wallet aan dat de collectibles in zijn of haar bezit zijn. De wallet wordt automatisch voor de gebruiker aangemaakt zodra de collectible geclaimd wordt. Hier hoef je zelf dus niets voor te doen. Daarnaast zal de collectible ook zichtbaar zijn in de Dutch GP app.

Kan ik de collectibles verhandelen?

Op dit moment kiezen we ervoor om de collectibles wel in een wallet te plaatsen, maar het is nog niet mogelijk ermee te handelen. We willen fans op een unieke manier laten kennismaken met het Circuit en dus geen speculatie of andere vormen van financiële activiteiten stimuleren.

Ik zie dat mijn collectible verandert

Dat klopt! Zodra je de collectible geclamid hebt verschijnt er in jouw wallet en de Dutch GP app een loader. Pas één uur voor de race zie jij je daadwerkelijk stukje circuit inclusief coördinaten.

Hoe maak ik kans op prijzen?

Na afloop van de race op zondag 27 augustus 2023, worden er willekeurig 75 gebruikers geselecteerd die een extra collectible ontvangen in hun wallet en de Dutch GP app. Deze 75 gebruikers zijn automatisch ook de winnaars van de Dutch GP prijzen. Wij nemen automatisch contact op met de prijswinnaars voor uiterlijk 18 september 2023.

Ben ik echt mede-eigenaar van het circuit?

Ja dat ben je, maar dan wel alleen digitaal tijdens het raceweekend.

Alle veelgestelde vragen
SUPPORTERS & SUPPLIERS

OFFICIAL PARTNERS