WIL JE EEN TICKET ALERT ONTVANGEN?

Ontvang informatie over beschikbare tickets in je mail.

Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
21.07.23

MASCOT® WORKWEAR ook in 2024 & 2025 official Event Supplier!

MASCOT® WORKWEAR is ook in 2024 en 2025 als Official Event Supplier verbonden aan de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. De toonaangevende en wereldwijd actieve producent van premiumkwaliteit werkkleding en veiligheidsschoenen voorziet meer dan 1500 Event Hosts, vrijwilligers en organisatiemedewerkers van de Dutch GP van kleding en accessoires.

Danny Bonn, Market Director Benelux van MASCOT® WORKWEAR: “We zijn trots dat we wederom een bijdrage kunnen leveren aan de uitstraling van dit bijzondere racespektakel, waar heel autosport-minnend Nederland elk jaar naar uitkijkt. Met MASCOT zijn we al jaren actief in de autosport en sinds dit seizoen ook officieel partner van Alfa Romeo F1 Team Stake in de Formule 1. In Zandvoort tijdens de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix zullen we wederom nadrukkelijk op en rondom het circuit zichtbaar zijn, mede dankzij de Event Hosts die de fans rondom en op het circuit op weg helpen en verwelkomen. Hoewel we verschillende producttypes leveren aan de meer dan 1500 medewerkers, is de uniforme en representatieve uitstraling van de Dutch GP gewaarborgd.”

Jan Lammers, sportief directeur van de Dutch Grand Prix: “Met MASCOT zijn we verzekerd van een partner, die zorgdraagt voor de professionaliteit, kwaliteit en uitstraling die we in alle geledingen nastreven. Mooie, representatieve kleding is niet alleen een van de visitekaartjes van een evenement als de Dutch Grand Prix, maar draagt ook bij aan het plezier van iedereen die zich enorm inzet om de Dutch GP succesvol te laten zijn.”

MASCOT
Het ontwikkelen en produceren van de beste werkkleding en veiligheidsschoenen is de missie van MASCOT. ‘Best Practice’ zijn daarbij sleutelwoorden. De bedrijfscultuur van MASCOT kenmerkt zich door een toegewijde, oplossingsgerichte en flexibele aanpak die ten goede komt aan de klant. Belangrijke onderdelen binnen de strategie zijn de uitgebreide testprocedures en de controles waaraan alle materialen, producten en leveranciers worden onderworpen: dit is Tested to work! MASCOT onderscheidt zich op de markt door een volledige service, efficiënte logistiek, hoge leveringsbetrouwbaarheid, een makkelijk bestelproces en een professioneel dealernetwerk. Ga naar www.mascot.nl voor meer informatie over MASCOT.