WIL JE EEN TICKET ALERT ONTVANGEN?

Ontvang informatie over beschikbare tickets in je mail.

Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
23.08.23

Nieuwe Event Supporter JACKS.NL zet in op Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix

JACKS.NL verbindt zich als een van de hoofdsponsors aan de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. JACKS.NL is een van de leidende aanbieders van online kansspelen en maakt onderdeel uit van de JVH gaming & entertainment Group, een bedrijf met Nederlandse roots dat (anno 1958) een lange historie kent en is gegroeid tot marktleider in Nederland. JACKS.NL verbindt zich vanaf 2024 aan de Dutch Grand Prix en voegt zich daarmee in het rijtje van eerdere hoofdsponsors zoals Pon, Heineken, Radio 538 en Jumbo. 

JACKS.NL en Dutch Grand Prix
Eric Olders, Voorzitter van de Raad van Bestuur, namens JACKS.NL: “We zijn al een geruim aantal jaren nauw verbonden aan de racesport en delen een passie voor de sport, de snelheid en spanning. Het past helemaal bij ons; daarmee ook dit unieke partnership dat we nu zijn aangegaan met de Dutch Grand Prix. Ik heb bij de vorige edities gezien dat de Grand Prix en JACKS.NL uitstekend samengaan.”
“De fantastische combinatie van spanning en ontspanning bij de Dutch Grand Prix is wat je terug ziet in de kansspel beleving die wij met onze diensten ook aanbieden. En dan vanzelfsprekend net als in de Formule 1 met de juiste meetinstrumenten en veiligheidsmaatregelen om die spanning gecontroleerd te kunnen ervaren,” besluit Olders.
 
Norbert Kout, CMO bij JVH gaming & entertainment: “We zijn vanuit onze groep al enkele jaren actief in de autosport en sponsoren bijvoorbeeld de JACK’s Racing Day op het circuit in Assen, het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa. Daarnaast zijn we mediapartner van Ziggo Race Café dat rond alle Grand Prix events wordt uitgezonden. We sponsoren de rally sport en binnen de Porsche Carrera Cup Benelux hebben we gesponsord.  De auto- en motorsport zit dus in onze haarvaten. De grote stap naar de Dutch Grand Prix is eigenlijk een logisch vervolg van wat we al in de racesport doen.”
Ambitieuze plannen
Jan Lammers, sportief directeur van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix: “We verwelkomen met JACKS.NL een mooie Event Supporter met een hart voor de autosport. Dat zorgt al vanaf het begin voor een warm gevoel. We merken aan alles dat JACKS.NL met ambitieuze plannen hoog inzet. Onze nieuwe Event Supporter is meer dan een passende aanvulling van de Dutch Grand Prix-familie, die zeker een nieuwe dimensie aan de beleving tijdens de week in Zandvoort zal geven.”
JACKS.NL verbindt zich vanaf 2024 aan de Dutch Grand Prix en voegt zich daarmee in het rijtje van eerdere hoofdpartners zoals Pon, Heineken, Radio 538 en Jumbo.