WIL JE EEN TICKET ALERT ONTVANGEN?

Ontvang informatie over beschikbare tickets in je mail.

Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
09.05.23

PON verlengt partnercontract met de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix

Pon verlengt partnercontract met de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix met twee jaar. Pon is ook in 2024 en 2025 een van de exclusieve partners van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Met 125 jaar ervaring in mobiliteit en een breed scala aan mobiliteitsproducten en diensten in het portfolio, blijft Pon een relevante supporter van het evenement. Met de ondersteuning van Pon in de vorm van de duizenden oranje fietsen is de Dutch Grand Prix organisatie in staat om ook van mobiliteit een duurzaam feest te maken.

Het Nederlandse familiebedrijf, dat een historische link heeft met de Grand Prix in Zandvoort, onder andere omdat Ben Pon in 1962 als Formule 1-coureur deelnam aan de Grand Prix van Nederland is extreem tevreden met de zakelijke resultaten van de overeenkomst.

“Voor Pon is de Dutch Grand Prix een belangrijk relatie-evenement, waarbij we klanten, leveranciers en partners uitnodigen om samen van dit evenement te genieten in onze eigen Ben Pon Lounge en op de Ben Pon Tribune, gelegen aan het rechte stuk naast de hoofdtribune. Wij kijken uit naar de Dutch Grand Prix in 2024 en 2025 samen met onze relaties. Daarnaast zijn we verheugd, als importeur van Porsche, aan te mogen kondigen dat de Porsche Supercup onderdeel blijft van het programma in Zandvoort.

Als partner dragen wij natuurlijk ook bij aan de bereikbaarheid en duurzaamheid van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix door duizenden bezoekers de laatste kilometers te laten fietsen op onze Oranje Gazelle fietsen. Wij zijn ervan overtuigd dat de combinatie van een elektrische auto en (elektrische) fiets de perfecte manier is om de Dutch Grand Prix te bezoeken, ” besluit Janus Smalbraak, CEO Pon Holding.