WIL JE EEN TICKET ALERT ONTVANGEN?

Ontvang informatie over beschikbare tickets in je mail.

Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
02.08.23

CM.com tekent ook in 2024 en 2025 voor optimale digitale fanexperience bij Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix

CM.com heeft als Event Supplier zijn verbintenis met de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix met twee jaar verlengd. CM.com is al vanaf de terugkeer van de Dutch Grand Prix in Zandvoort verantwoordelijk voor het digitale platform dat in hoge mate bijdraagt aan een optimale klantbeleving van de honderdduizenden bezoekers.

Van het ticketingproces tot een uitgebreide, relevante digitale communicatie met de bezoekers in aanloop naar en tijdens de raceweek en een cashless event op Zandvoort: CM.com zorgt als Event Supplier van de Dutch Grand Prix voor een vlekkeloze customer journey. Ook in 2024 en 2025 dus.

image

Na de Dutch Grand Prix van 2023 stopt CM.com per 1 september 2023 wel als naamgevend sponsor van Circuit Zandvoort. Met dankzij de Dutch Grand Prix en het verbinden van de bedrijfsnaam aan het circuit is de doelstelling om de naamsbekendheid nationaal en internationaal te vergroten na drie jaar ruimschoots behaald.

Jeroen van Glabbeek, CEO van CM.com; “Voor ons is dit het grootste sportevenement waar onze expertise wordt benut. Het is uniek dat we samen met de Dutch Grand Prix dit vanaf het begin helemaal vanuit niets hebben kunnen opbouwen en praktisch al onze diensten kunnen inzetten voor een optimale fanexperience. De Grand Prix is een benchmark in ons vakgebied, een globaal visitekaartje waar ambitie en vertrouwen in onze diensten vanaf straalt. Dat is een belangrijke reden waarom we graag onze betrokkenheid als leverancier en sponsor continueren.”

Jan Lammers, sportief directeur van de Dutch Grand Prix over de verlenging; “Het succes van de Dutch Grand Prix wordt in grote mate bepaald door tevreden bezoekers en fans. Met alle uitdagingen op onze weg is CM.com meer dan in staat gebleken om het voor de bezoekers zo plezierig mogelijk te mogelijk. Vanaf het moment dat ze een kaartje hebben gekocht tot aan de uitgang. Met CM.com zijn we ook de komende jaren verzekerd van een optimale fanbeleving voor de honderdduizenden bezoekers en ook de fans die dit spektakel op afstand volgen.”