WIL JE EEN TICKET ALERT ONTVANGEN?

Ontvang informatie over beschikbare tickets in je mail.

Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
16.08.23

Entertainment Like No Other

Ook dit jaar pakken we weer uit met een gevarieerd spektakel op het gebied van muziek, show en activiteiten in de fanzones en voor de tribunes. Muzikale hoofdrollen zijn weggelegd voor onder anderen André Rieu & DJ La Fuente, Flemming, Emma Heesters en Snelle.

Track as a stage
Vanaf vrijdag 25 augustus worden de fans het hele weekend vermaakt met shows van maar liefst 11 Nederlandse topartiesten. Op het immense podium in het Arena-gebied (bocht 10 t/m 12) en op het podium in de Fanzone is het een komen en gaan van de beste Nederlandse artiesten die weten hoe je een feestje bouwt. Het entertainment, de trainingen, kwalificatie en de races zijn bovendien op het circuit ook nog eens te volgen via 15 grote publieksschermen met geluid. Daarmee presenteert de Dutch Grand Prix de hoogste schermdichtheid per strekkende meter van alle F1-circuits op de kalender.

Het uitgebreide programma van de Dutch Grand Prix kun je op deze pagina bekijken of download de Dutch GP app om hem altijd bij de hand te hebben!

Download de Dutch gp app

Super Friday
De Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix wordt afgetrapt met Super Friday. Naast de actie op de baan zijn er verschillende activiteiten voor jong en oud in de F1 Fanzone. Met optredens van onder meer Mental Theo, Flemming en Snelle wordt het publiek op Super Friday van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat getrakteerd op de gezelligste  liveoptredens.

image

Qualifying Saturday
Als de coureurs zich opmaken voor de kwalificatie, zit de sfeer er in de Fanzone en de Arena er al goed in. Op het programma staan optredens van onder andere Marco Schuitmaker en FeestDJRuud. Later in de Fanzone zijn er optredens van Joël Borelli en Tino Martin. Naast de optredens kunnen de fans zich daar ook vermaken met succesnummers uit eerdere edities zoals de Holland Casino Bingo Show. Dit jaar worden voor het eerst de Heineken Player 0.0 Wildcard Final georganiseerd, waarbij fans zich kunnen kwalificeren voor een virtuele race tegen Max Verstappen.

image

Sunday Raceday
Het traditionele volkslied vlak voor de start van de Formule 1 race wordt vertolkt door niemand minder dan André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest. Dit moment wordt voorafgegaan door Pre Race Show met DJ La Fuente. Rieu en zijn gehele orkest begeleiden eerder op de dag ook muzikaal de Drivers’ Parade. Na de race gaat het feestje nog even door in de Fanzone en zijn er optredens van Emma Heesters, Flemming, de DGP Band en DJ La Fuente.

image

F1 Fanzone
De F1 Fanzone is het entertainmentplein waar jong en oud genoeg kunnen beleven. Vergaap je aan F1 modelauto’s, doe mee met het F1-bandenwisselspel of maak een vlucht in het reuzenrad met prachtig uitzicht over het CM.com Circuit Zandvoort en het strand. Uiteraard staan hier ook genoeg E-sport racesimulatoren om je eigen raceskills te testen. In de Fanzone zullen regelmatig coureurs worden geïnterviewd vanaf het grote podium en brengt Radio 538 vanaf deze plek live verslag in hun radioprogramma’s

Zandvoort Racefestival
Voor alle bezoekers die na afloop niet direct naar huis gaan, biedt Zandvoort nog genoeg vertier. ‘Zandvoort Racefestival’ heeft de hele maand augustus een mooi programma met side-events en muziek. Kijk op deze pagina voor meer informatie.