WIL JE EEN TICKET ALERT ONTVANGEN?

Ontvang informatie over beschikbare tickets in je mail.

Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
21.12.23

Boek nu jouw overnachting op de Official Dutch Grand Prix Village

Overnachten in het hart van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix? De Official Dutch Grand Prix Village is dé plek voor de ultieme Formule 1 beleving. Kom 4 nachten kamperen pal naast het circuit en ervaar het Formule 1 spektakel van heel dichtbij!

Word wakker in je eigen camper of eigen meegebrachte tent! Ben jij toch wat meer van de luxe? Kies dan één van de vooropgezette accommodaties en scoor een lekker ontbijtje bij de campingshop. Geniet ook nog eens van de vele activiteiten en optredens op het gezellige horecaplein. Het zal je niet verbazen dat je hier veel gelijkgestemden treft en nieuwe vrienden maakt!

BOEK NU JOUW OVERNACHTING

Als gast van de Official Dutch Grand Prix Village ben je verzekerd van:

 • Een slaapplek waar iedere Formule 1 liefhebber jaloers op is.
  Maak een keuze uit een van de vele vooropgezette accommodaties of neem je eigen tent mee en claim je slaapplek direct naast het circuit. Dit is de enige mogelijkheid om het Dutch Grand Prix weekend van zo dichtbij mee te maken!
 • Circuit op loopafstand
  Een toegangspoort direct naast de camping tot het circuit waardoor je zo naar jouw plek op het circuit wandelt.
 • Kiss & Ride
  Maak op donderdag 22 augustus en maandag 26 augustus gebruik van de speciale Kiss & Ride mogelijkheid. Je kunt je dan op korte afstand van je slaapplek af laten zetten en weer op laten halen.
 • Pendeldienst
  Kom je liever met het openbaar vervoer? Vanaf station Zandvoort gaat er op donderdag 24 en vrijdag 25 augustus een rechtstreekse pendelbus naar de Official Dutch Grand Prix Village. Deze zelfde pendeldienst staat op maandag 26 augustus weer voor je klaar om je terug te brengen naar het station met je bagage.
 • Side events en Horecaplein
  Op de Official Dutch Grand Prix Village zullen verschillende activiteiten georganiseerd worden. Houd de komende maanden de website in de gaten voor meer nieuws hierover!

De Official Dutch Grand Prix Village gaat open op donderdag 22 augustus om 12:00 uur en sluit op maandag 26 augustus om 12:00 uur. Neem voor informatie over alle beschikbare faciliteiten contact met ons op via de Dutch GP Race Engineer!

Benieuwd naar de huisregels op de Village? Lees ze hier. Bekijk de algemene voorwaarden via deze link.