WIL JE EEN TICKET ALERT ONTVANGEN?

Ontvang informatie over beschikbare tickets in je mail.

Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
30.08.22

EventMakers worden dikke vrienden tijdens Dutch GP

De Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix was in 2021, 2022 & 2023 een groot succes. Dat succes is mede te danken aan de inzet en het plezier van vele vrijwilligers die steevast ‘EventMakers’ worden genoemd vanwege hun onmisbare bijdrage. Op zaterdag 27 augustus 2022 kwam een grote groep van de in totaal 1.500 van deze enthousiastelingen bijeen voor een laatste briefing, voor hun kledingpakket van Mascot Workwear en een inspirerend verhaal van Jan Lammers.

In de ochtend heette algemeen directeur Robert van Overdijk alle mensen van harte welkom namens de hele organisatie en benadrukte het belang van alle Eventmakers. Rick Winkelman vroeg vervolgens Jan Lammers iets te vertellen over zijn inspirerende leven met fantastische verhalen over zijn avonturen als Zandvoorter in de Formule 1.

Na het uitreiken van de kleding, aangeboden door VolkerWessels, zijn alle EventMakers getrakteerd op een rondleiding over CM.com Circuit Zandvoort, waarbij de wandeling door de pitstraat en het paddock gebied als heel bijzonder is ervaren.

Carlijn Spaaij is volunteer manager van alle Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix EventMakers. “Het was weer een geweldige dag. Zo mooi om te zien dat er heel veel mensen voor de tweede keer komen. Mensen die elkaar vorig jaar voor het eerst leerden kennen en nu aangevraagd hebben om weer met elkaar ingedeeld te kunnen worden. Het zijn vriendengroepen geworden. Het enthousiasme is aanstekelijk, een bijzondere groep.”

Een groot deel van deze Eventmakers zijn ook werknemers van Event Supporter VolkerWessels Dit is een groep van honderden enthousiaste VolkerWessels collega’s die zich, naast hun dagelijkse werk als uitvoerder, werkvoorbereider, vestigingsdirecteur of receptionist, tijdens de Dutch Grand Prix drie dagen als vrijwilliger inzetten op het circuit.