WIL JE EEN TICKET ALERT ONTVANGEN?

Ontvang informatie over beschikbare tickets in je mail.

Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen

GROEPSTENT

Veel mooier dan met je vrienden of familie in een grote ‘groepstent’ van 30m2 te verblijven, wordt het waarschijnlijk niet. Alle eenpersoonsbedden zijn voorzien van compleet beddengoed en bij de inrichting is uiteraard ook gedacht aan de gezellige uurtjes samen. De twee bierbanksets vallen ongetwijfeld in de smaak. In de groepstent is plaats voor 5, 6 of 7 personen.

Vanaf €370,- p.p.

Incl. BTW en excl. boekingskosten & toeristenbelasting

 

BOEK NU
Dutch GP

#VILLAGEVIBES

01 04

VEELGESTELDE VRAGEN

ALLE VEELGESTELDE VRAGEN
WAAR KAN IK OVERNACHTEN IN DE BUURT VAN CIRCUIT ZANDVOORT?

Als je meerdere dagen naar de F1 Heineken Dutch Grand Prix komt, zijn er meerdere opties om in de buurt te overnachten. Kampeer pal naast het circuit en ervaar het Formule 1 spektakel van heel dichtbij op de official 538 Dutch Grand Prix village. Kijk op https://dutchgp.com/village/ om jouw plek op de 538 VIllage te bemachtigen. Daarnaast is het ook mogelijk een hotel te boeken in de omgeving, indien deze nog niet bezet zijn.

Ik ben mindervalide/rolstoel afhankelijk. Kan ik ook terecht op de Official 538 Dutch Grand Prix Village?

Iedereen is welkom op de Official 538 Dutch Grand Prix Village. We bekijken graag samen wat de mogelijkheden zijn. Mocht je meer informatie willen neem dan even contact op met de organisatie via village@dutchgp.com.

Wat mag ik niet meenemen?

Het is niet toegestaan de volgende zaken mee te nemen naar de Official 538 Dutch Grand Prix Village:
soft- of harddrugs, lachgas, glaswerk, messen, laserpennen, slag-, stoot- of vuurwapens, of op wapens gelijkende of aanstootgevende voorwerpen, aggregaten, gas- en olielampen, gasflessen, gasstellen en (wegwerp)barbecues, spuitbussen (m.u.v. zonnebrandcrème, deo en parfum), kaarsen, paraplu’s (wij adviseren als voorzorg om poncho’s mee te nemen), muziekinstrumenten, toeters of vergelijkbare items, vuurwerk of fakkels, provocerende uitingen op kleding, huisdieren (m.u.v. hulphonden), reclamemateriaal zoals flyers, folders, spandoeken (tenzij goedgekeurd en met toestemming door de organisatie), professionele film- foto- of geluidsapparatuur (tenzij goedgekeurd en met accreditatie voorzien door de organisatie), drones (zowel op de grond als in de lucht). ), speakers met een vermogen hoger dan 30 Watt, drones (zowel op de grond als in de lucht), (elektrische) steps en fietsen. Overige elektrische apparatuur dient geschikt te zijn voor campinggebruik. Indien het vermoeden bestaat dat apparatuur de oorzaak is van kortsluiting kan dit in beslag genomen worden. Er mag niet meer dan 1350 Watt per accommodatie gebruikt worden.

Alle afgenomen items worden weggegooid in de daarvoor speciaal aanwezige afvalcontainers en niet in bewaring genomen. Bij goederen waarin de huisregels niet voorzien, beslist de organisatie over mogelijk te nemen maatregelen. Als je twijfelt over bepaalde voorwerpen kun je contact opnemen met village@dutchgp.com

ALLE VEELGESTELDE VRAGEN

ONTDEK MEER

Tickets 2024/2025
Tickets
Geniet nog even na van de Dutch GP 2023!
Bekijk meer
Hospitality
Meer