Sociaal

Inclusiviteit en onze directe omgeving (Zandvoort/Noord-Holland/Nederland)

Ambitie : Een evenement voor iedereen, met oog voor onze directe omgeving.

HandicapNL
De Dutch Grand Prix 2022 is een van de evenementen die samenwerken met HandicapNL. Met het programma ‘Onbeperkt Feest’ zorgen we ervoor dat 100 mensen met een handicap niet alleen vanaf de beste plaatsen op het circuit kunnen genieten van de race. Zij kunnen ook gebruik maken van zorgfaciliteiten op maat. Natuurlijk is er ook de optie om op de camping te verblijven en het hele raceweekend te beleven.

Bewonersdag
Voor de inwoners van Zandvoort en Bentveld openen wij op donderdag de poorten van het circuit. Zij kunnen dan gratis een kijkje komen nemen op het terrein, inclusief diverse activiteiten. Op die manier proberen we bij te dragen aan de trots op hun race.

Jumbo Super Friday
Dankzij onze partner Jumbo is het mogelijk om de vrije trainingen op vrijdag te bezoeken met maar liefst 50% korting. Hiermee wordt het bezoeken van de Formula 1 voor iedereen bereikbaar.

LINDA.foundation / Voedselbank
Dutch Grand Prix ondersteunt de LINDA.Foundation. Dit wordt gedaan door middel van de Grote Prijs Loterij https://degroteprijsloterij.nl/. De inkomsten hiervan gaan voor 50% naar de foundation, die samenwerkt met de voedselbank. Zij zorgen voor cadeaubonnen die minderbedeelde gezinnen in diverse winkels kunnen gebruiken om de kerstinkopen te doen. De LINDA.foundation biedt daarnaast vijftig racefans uit minder bedeelde gezinnen gratis toegang tot de vrije training op vrijdag. Een onvergetelijke ervaring voor iedereen die dat meemaakt!

Voor vijf door de LINDA.foundation te selecteren kinderen wordt de zondag helemaal speciaal. Zij worden Grid Kids en ontmoeten hun idolen in levenden lijve.