WIL JE EEN TICKET ALERT ONTVANGEN?

Ontvang informatie over beschikbare tickets in je mail.

Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Inclusiviteit en onze directe omgeving

Sociaal

ONTDEK MEER

Geniet nog even na van de Dutch GP 2023!
Bekijk meer
Tickets 2024/2025
Hospitality
Meer

AMBITIE:

EEN EVENEMENT VOOR IEDEREEN, MET OOG VOOR ONZE DIRECTE OMGEVING (ZANDVOORT/NOORD-HOLLAND/NEDERLAND).

 

Sociaal

HANDICAP NL

De Dutch Grand Prix is een van de evenementen die samenwerken met HandicapNL. Met het programma ‘Onbeperkt Feest’ kunnen 100 mensen (+begeleider) met een handicap genieten van een onvergetelijke dag op het circuit, waar ze op de eerste rang kunnen genieten van de race en ook gebruik kunnen maken van zorgfaciliteiten op maat, waaronder zorgruimtes en een prikkelarme ruimte. Ook is er de optie om op de camping te verblijven (incl zorgfaciliteiten) en het hele raceweekend te beleven.

Sociaal

JUMBO SUPER FRIDAY

Dankzij onze partner Jumbo is het mogelijk om de vrije trainingen op vrijdag te bezoeken voor de helft van de prijs. Hiermee wordt het bezoeken van de Formula 1 voor iedereen toegankelijk!

Sociaal

LINDA.FOUNDATION /VOEDSELBANK

Dutch Grand Prix ondersteunt de LINDA.Foundation. De LINDA.foundation biedt daarnaast 50 racefans uit minder bedeelde gezinnen gratis toegang tot de vrije training op vrijdag. Een onvergetelijke ervaring. LINDA.foundation biedt daarnaast tien kinderen een dag om nooit te vergeten aan. Zij worden geselecteerd als Grid Kids en ontmoeten hun idolen in levende lijve op de race zondag.

Sociaal

F1 op afstand

Enkele kinderen die langdurige medische zorg nodig hebben kunnen de F1 op een unieke manier beleven. Zij besturen de robots die door het paddock rijden en kunnen af en toe met een van de coureurs praten via het scherm en een kijkje nemen in de pitboxen.

Meer over duurzaamheid

Economische duurzaamheid
Ontdekken
Nieuwe initiatieven
Ontdekken
Mobiliteit
Ontdekken
Energie
Ontdekken
Natuur
Ontdekken
SUPPORTERS & SUPPLIERS

OFFICIAL PARTNERS