Word Technical Pitlane Assistant bij de Dutch Grand Prix

Dichterbij het Dutch Grand Prix spektakel kom je niet! Als Official Event Supporter maakt VolkerWessels het mogelijk om tijdens de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix te werken in de pitstraat op Circuit Zandvoort! Zeg jij straks: “het waren 3 fantastische dagen”? 

VolkerWessels is vandaag een wervingscampagne gestart voor de unieke functie van ‘Technical Pitlane Asssistant’ tijdens de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2021. De geselecteerde kandidaten werken drie dagen als vrijwilliger tussen de Formule 1 teams en de coureurs in de pitstraat op Circuit Zandvoort en maken deel uit van Team VolkerWessels. Geïnteresseerden kunnen t/m 16 juli solliciteren via www.teamvolkerwessels.nl.

3, 4 en 5 september 2021 is het zover, de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix! De beste coureurs van de wereld staan aan de start van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix op Circuit Zandvoort en meer dan honderdduizend racefans zullen op het puntje van hun stoel zitten. Het werkterrein van de Technical Pitlane Assistant bevindt zich midden in de actie: de pitstraat. Tussen de racesessies door, gedurende een vrije training of tijdens de kwalificatie worden de F1 auto’s hier op gewicht en andere technische aspecten beoordeeld. Het is de taak van de Technical Pitlane Assistant om de wagens op een veilige manier te manoeuvreren richting de weegschalen in de FIA pitboxen en te assisteren bij andere werkzaamheden in de pitstraat. De gekozen kandidaten krijgen in aanloop naar het event een opleiding en een officiële KNAF licentie waarmee ze bevoegd zijn om als official in de pitstraat te werken.

Team VolkerWessels
De Technical Pitlane Assistant maakt deel uit van Team VolkerWessels, een groep van 450 enthousiaste VolkerWessels collega’s die zich, naast hun dagelijkse werk als uitvoerder, werkvoorbereider, vestigingsdirecteur of receptionist, tijdens de Dutch Grand Prix drie dagen als vrijwilliger inzetten op het circuit.

Alfred Vos, COO van VolkerWessels: “We zijn op zoek naar echte teamplayers die energie krijgen van snelheid, dynamiek en hard werken. Aanpakkers die initiatief tonen, durven, doen en alles met een kritische en frisse blik bekijken. Het is geweldig dat we als één van de Official Event Supporters deze spectaculaire functie voor drie dagen kunnen aanbieden, maar we kijken ook naar de toekomst. De kwaliteiten waar we om vragen komen overal in ons bedrijf goed van pas en we zijn constant op zoek naar mensen die met ons willen bouwen aan vernieuwing en verbetering en morgen mogelijk willen maken. Door drie dagen mee te draaien binnen Team VolkerWessels maak je onderdeel uit van een hele diverse groep mensen met uiteenlopende expertises, zoals we die ook binnen VolkerWessels kennen.”

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]