Win-actie Heineken 0.0 #NowYouCan Drive-In 5 juli

Het nieuwe Formule 1 raceseizoen staat in de startblokken en gaat aanstaande zondag 5 juli, helaas nog zonder publiek, van start met de Grand Prix van Oostenrijk op de Red Bull Ring in Spielberg. Om het seizoen in te luiden organiseert Heineken® een speciale Heineken® 0.0 #NowYouCan Drive-In show op Circuit Zandvoort om de race in Oostenrijk op groot scherm mee te beleven.

Op het beroemde circuitterrein verrijst een enorm podium met groot scherm. Voor het podium is ruimte gecreëerd voor vijftig auto’s waarin honderd F1™ fans, waaronder ziekenhuismedewerkers, onder het genot van een Heineken® 0.0 en een hapje volop kunnen genieten van de race.

Van frontlinie naar pole position
Voor deze gelegenheid zijn zo’n veertig ziekenhuismedewerkers – met een passie voor Formule 1 – uitgenodigd die afgelopen maanden betrokken zijn geweest bij de zorg van Covid-19 patiënten. “We hebben veel aan hen te danken en willen met dit kleine gebaar graag iets terugdoen voor al het harde werk op de IC” aldus Hans Erik Tuijt, Director Global Heineken Sponsorships. “Puur als bedankje en hart onder de riem voor deze helden die in de frontline staan”.

Win jouw parkeerplek voor de Heineken Drive-In!
Alle plekken voor de Heineken® 0.0 #NowYouCan Drive-In zijn reeds vergeven, maar er kan nog één parkeerplek gewonnen worden via de social media kanalen van de Dutch Grand Prix (let op: je moet 18 jaar of ouder zijn). Reageer voor vrijdag 3 juli 2020 – 12:00 uur op Instagram of Facebook waarom jij bij de Drive-In wilt zijn. Wie weet ben jij de winnaar van deze fantastische ervaring. De winnaar krijgt persoonlijk bericht van ons, dient binnen 5 uur te reageren en zijn/haar gegevens worden gedeeld met Heineken. (i.v.m. toesturen van toegangsdocumenten).

Livestream DJ Oliver Heldens
Vooruitlopend op de eerste Grand Prix van het herziene 2020 F1 ™ -seizoen organiseert official partner Heineken® samen met DJ Oliver Heldens het seizoen openingsfeest via een livestream. De live set van Oliver Heldens wordt zaterdag 4 juli om 20:30 uur uitgezonden op de social mediakanalen van F1™, Aston Martin Red Bull Racing, Heineken® en Oliver Heldens YouTube- en Facebookkanalen. Op deze manier is er voor fans van over heel de wereld ondanks alle Covid-19 maatregelen toch nog een manier om virtueel bij elkaar te komen.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]