Touringcar vervoer

Met een luxe touringcar naar het circuit

Met Event Travel kunnen bezoekers met een luxe touringcar afreizen naar de Dutch Grand Prix. Verspreid over Nederland zijn er meer dan 275 opstapplaatsen om op een comfortabele manier en zonder enige vervoerszorgen naar de Dutch Grand Prix te komen. Er is altijd een opstapplaats in de buurt en er is zelfs de mogelijkheid om met een grotere groep een eigen opstapplaats te creëren. Bovendien heb je een gegarandeerde zitplek, hoef je niet over te stappen en ben je altijd op tijd op het circuit (aankomst tussen 08:00 uur en 09:00 uur en vertrek om 19:00 uur). Ook stap je in de buurt van het circuit uit op slechts 15 minuten lopen naar de gate.

Tickets Event Travel

De uit- en opstapplaats van het touringcar vervoer ligt in Bloemendaal aan Zee. Deze locatie bevindt zich ten noorden van Zandvoort en ligt op ongeveer 15 minuten loopafstand van het circuit (afhankelijk van jouw gate). Met deze vervoeroptie bespaar je een hoop overstaptijd op je reis en reis je met een gegarandeerde zitplaats samen met andere Dutch Grand Prix bezoekers comfortabel naar Zandvoort. De kosten voor een kaartje zijn afhankelijk van de afstand die je moet reizen. Bij het bestellen van je ticket kun je zien wat het kost vanaf jouw vertrekplaats.

Als groep een eigen touringcar?

Ga je met een grote groep naar The Ultimate Race Festival? Bezoekers kunnen als groep ook een privé touringcar huren via Event Travel. Neem contact op met Event Travel via info@eventtravel.nl voor een prijsopgaaf en dan wordt alles voor jouw groep geregeld!

Eigen touringcar

Ga je met een grote groep naar de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix? Bezoekers kunnen als groep ook een privé touringcar huren via Event Travel. Neem contact op met Event Travel via info@eventtravel.nl voor een prijsopgave en dan wordt alles voor jouw groep geregeld!

Het is ook mogelijk om met een eigen touringcar naar het circuit te komen. Hier zitten wel een aantal voorwaarden aan verbonden:

– Je boekt vooraf een touringcar parkeerticket. Dit is ook direct je accreditatie om Bloemendaal aan Zee binnen te komen. Zonder deze accreditatie heb je geen toegang tot de touringcarparkeerplaats.

– Er is maar één locatie als touringcar parkeerplaats aangewezen waar jij kan worden afgezet en opgehaald. Hierover word je vooraf geïnformeerd door Event Travel.

– Jouw touringcar heeft capaciteit van meer dan 20 personen. Anders dien je te parkeren op één van de P+R-terreinen.

Boek hier je touringcar parkeerticket.

De verkoop van een parkeerkaart voor jouw eigen touringcar loopt via Event Travel. Via Event Travel ontvang je de juiste route-informatie voor de chauffeur. LET OP: alleen met de juiste accreditatie komt jouw touringcar Bloemendaal aan Zee binnen. TIP: Heb jij al een touringcar geregeld? Wees goed voorbereid en stel jouw vragen via info@eventtravel.nl.