(brom)fiets

Nederland fietsland

Nergens anders ter wereld zijn er zoveel fietsen en wordt er zoveel gefietst als hier! Fietsen is de beste optie voor iedereen die in de regio van CM.com Circuit Zandvoort woont én voor iedereen die beschikt over een auto (met of zonder fietsendrager) en gebruik wil maken van de Park+Bike-optie. Wil je gebruikmaken van de Park+Bike-optie, dan heb je de mogelijkheid om je eigen fiets(en) mee te brengen of om in de omgeving van Zandvoort een speciaal gereserveerde fiets te huren. Hiervoor zijn zogenaamde Park+Bike (P+B)-terreinen ingericht. Deze Park+Bike-locaties liggen op een fietsafstand (30-35 minuten fietsen) van Circuit Zandvoort.

Reserveer Park + Bike plek

Tijdens de Dutch Grand Prix is het mogelijk om de auto te parkeren en verder te fietsen naar één van de (brom)fietsenstallingen verspreid over Zandvoort en Bloemendaal aan Zee. Hiervoor zijn meerdere P+B-parkeerterreinen ingericht. Deze parkeerterreinen liggen op fietsafstand van Circuit Zandvoort en liggen gunstig aan provinciale wegen in omliggende gemeenten.

Op deze parkeerterreinen kunnen bezoekers de auto parkeren om vervolgens met eigen fiets of een vooraf gehuurde fiets naar één van de fietsenstallingen in Zandvoort of Bloemendaal aan Zee te fietsen. Reserveer nu alvast jouw Park+Bike ticket.

Reserveer (brom-)fietsparkeerplek

Voor fietsers, brommers en scooters zijn, verspreid over Zandvoort en Bloemendaal aan Zee, meerdere (brom)fietsenstallingen ingericht. Alle(brom)fietsenstallingen zijn gratis en er is de gehele dag toezicht. Vanaf deze stallingen is het maximaal nog 15 minuten wandelen naar de ingang van Circuit Zandvoort (afhankelijk van jouw gate).

Om gebruik te maken van deze (brom)fietsenstallingen vragen we je om jouw plek vooraf te reserveren. De reservering kost niks, gebruiken we alleen ter controle bij de ingang en daarmee zorgen we dat we gegarandeerd op de door jou gewenste locatie een (brom-)fietsparkeerplaats voor jou beschikbaar hebben.