Touringcar vervoer

naar CM.com Circuit Zandvoort

Georganiseerd touringcar vervoer

Comfortabel en filevrij naar de Dutch Grand Prix? Reis dan met georganiseerd touringcar vervoer naar Zandvoort. Huur jouw eigen touringcar met een groep of stap bij jou in de buurt op in een luxe touringcar. Verspreid over Nederland (en direct over de grens) zijn er 200 opstapplaatsen, dus er is altijd een opstapplaats in de buurt. Met een gegarandeerde zitplek, geen overstap, een vaste aankomst- en vertrektijd en een drop-off op 400 meter van het circuit, is het georganiseerd touringcar vervoer een hele goede reisoptie naar de Dutch Grand Prix.

Tickets Pouw Vervoer

Met het georganiseerd touringcar vervoer stap je in de buurt op en reis je zonder overstap direct naar het circuit. De uit- en opstapplaats van het touringcarvervoer ligt op de Boulevard Barnaart, op slechts 400 meter van het circuit. Met deze vervoeroptie bespaar je een hoop overstaptijd op je reis en reis je met een gegarandeerde zitplaats samen met andere Dutch Grand Prix bezoekers comfortabel naar Zandvoort. De kosten voor een kaartje zijn afhankelijk van de afstand die je moet reizen. Bij het bestellen van je ticket kun je zien wat het kost vanaf jouw vertrekplaats.

Een eigen touringcar huren

Ga je met een grote groep naar de Dutch Grand Prix? Bezoekers kunnen als groep ook een privé touringcar huren via Pouw Vervoer. Zij zorgen ervoor dat jouw vriendengroep comfortabel naar Zandvoort en weer thuis wordt gebracht. Bekijk de opties in de shop of neem contact op met Pouw Vervoer via sales@pouwvervoer.nl voor een advies op maat.

In bezit van een eigen touringcar

Ga je met een grote groep naar de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix en heb jij al een eigen touringcar geregeld? Dan moet vooraf een parkeer- of Kiss&Ride-ticket voor jouw touringcar boeken. Zonder dit ticket kun je jouw touringcar niet parkeren in Zandvoort of krijg je geen toegang tot de in- en uitstap gelegenheid op Boulevard Barnaart. Het is ook mogelijk om een Kiss&Ride-ticket te boeken voor kleine busjes tot 8 personen. Boek snel jouw parkeer- of Kiss&Ride-ticket voor jouw touringcar.