Touringcar vervoer

Met een luxe touringcar naar het circuit

Georganiseerd touringcar vervoer

Met Pouw Vervoer kunnen bezoekers met een luxe touringcar afreizen naar de Dutch Grand Prix. Verspreid over Nederland zijn er meer dan 240 opstapplaatsen om op een comfortabele manier en zonder enige vervoerszorgen naar de Dutch Grand Prix te komen. Er is altijd een opstapplaats in de buurt en er is zelfs de mogelijkheid om met een grotere groep (minimaal 10 personen) een eigen opstapplaats te creëren. Bovendien heb je een gegarandeerde zitplek, hoef je niet over te stappen en ben je altijd op tijd op het circuit (aankomst rond 09:00 uur en vertrek rond 19:00 uur). Ook stap je in de buurt van het circuit uit op ongeveer 400 meter van de eerstvolgende gate.

Tickets Pouw Vervoer

De uit- en opstapplaats van het touringcar vervoer ligt op het DGP-busstation. Het DGP-busstation ligt op de Boulevard Barnaart van waaruit je het circuit al kunt zien liggen. Deze locatie bevindt zich ten noorden van Zandvoort en ligt op ongeveer 400 meter van de eerstvolgende gate. Met deze vervoeroptie bespaar je een hoop overstaptijd op je reis en reis je met een gegarandeerde zitplaats samen met andere Dutch Grand Prix bezoekers comfortabel naar Zandvoort. De kosten voor een kaartje zijn afhankelijk van de afstand die je moet reizen. Bij het bestellen van je ticket kun je zien wat het kost vanaf jouw vertrekplaats.

Een eigen touringcar huren

Ga je met een grote groep naar de Dutch Grand Prix? Bezoekers kunnen als groep ook een privé touringcar huren via Pouw Vervoer. Zij zorgen ervoor dat jouw vriendengroep comfortabel naar Zandvoort en weer thuis wordt gebracht. Bekijk de opties in de shop of neem contact op met Pouw Vervoer via sales@pouwvervoer.nl voor een advies op maat.

In bezit van een eigen touringcar

Ga je met een grote groep naar de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix en heb jij al een eigen touringcar geregeld? Boek dan vooraf een parkeer- of Kiss&Ride-ticket voor jouw touringcar. Met dit ticket kan je jouw touringcar parkeren in Zandvoort of krijg je toegang tot de laad en los gelegenheid op Boulevard Barnaart. Ook is het mogelijk om een Kiss&Ride-ticket te boeken voor kleine busjes van 10 tot 20 personen. Boek dan snel jouw een parkeer- of Park&Ride-ticket voor jouw touringcar.