Openbaar busvervoer

Met de bus naar CM.com Circuit Zandvoort

Openbaar busvervoer tot aan de gate

Openbaar busvervoer is één van de beste opties voor iedereen die in de regio Amstelland (Amstelveen, Uithoorn, Aalsmeer) en Haarlemmermeer woont. Ook vanuit Amsterdam Zuidoost is dit een rechtstreekse en comfortabele vervoersoptie. Bezoekers van buiten deze regio’s kiezen voornamelijk voor andere vervoersopties waardoor je met openbaar busvervoer comfortabel en rustiger richting het circuit kan afreizen. Connexxion heeft speciaal voor dit evenement een DGP-Dagticket geproduceerd waarmee je vlak bij de hoofdingang van CM.com Circuit Zandvoort (Gate 2) wordt afgezet. Het dagticket is geldig voor één persoon voor alle buslijnen van Connexxion in de regio Amstelland Meerlanden en Haarlem-IJmond. Bekijk nu welke knooppunten en buslijnen vallen binnen deze regio.

Koop vooraf jouw busticket

Met het openbaar busvervoer kan je niet alleen door de regio Amstelland Meerlanden en Haarlem-IJmond reizen, maar rijden buslijnen 300 (alle dagen) en 356 (zaterdag en zondag) rechtstreeks van Haarlem Station door naar de hoofdingang van het circuit. Binnen 14 minuten sta je vanaf Haarlem Station voor de ingang bij Gate 2. Connexxion rijdt gemiddeld tussen 10 en 12 keer per uur, dus je hoeft nooit lang te wachten op de volgende bus. Buslijn 300 en 356 rijden tijdens instroom (08:00-12:00) en uitstroom (na afloop van F1-training, kwalificatie en race) rechtstreeks naar Zandvoort en terug naar Haarlem Station, dus overstappen is niet nodig. Wacht niet langer en reserveer alvast jouw plek op de bus!

Voorwaarden Connexxion Dutch Grand Prix Dagticket

Lees hieronder de exacte voorwaarden van het Dutch Grand Prix dagticket.

Voorwaarden Connexxion DGP-Dagticket
Dit busticket is de gehele kalenderdag geldig voor één persoon in de reisgebieden Amstelland Meerlanden en Haarlem-IJmond (inclusief de rechtstreeks buslijnen 300 en 356 van en naar de hoofdingang van CM.com Circuit Zandvoort (Gate 2)). Kies bij de bestelling van het dagticket het tijdblok dat je wilt aankomen bij het circuit in Zandvoort. Vergeet niet het ticket te scannen bij het betreden en verlaten van de bus. Alleen een gescand ticket is een geldig vervoerbewijs. Dit kan met een smartphone of een geprinte versie. De algemene voorwaarden voor streekvervoer zijn van toepassing.

Onder de reisgebieden Amstelland Meerlanden en Haarlem-IJmond vallen de volgende buslijnen:

  • Amstelland Meerlanden: 161 t/m 663 (inclusief doorgetrokken buslijnen 300 en 356)
  • Haarlem IJmond: 2 t/m 680