Deelvervoer

Met deelvervoer naar CM.com Circuit Zandvoort

MET DEELVERVOER NAAR DE DUTCH GRAND PRIX

Dit jaar is het ook mogelijk om met de deelscooter of deelfiets af te reizen naar de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Voor bezoekers vanuit Haarlem, Hoofddorp en Zandvoort, reis je zo makkelijk en snel richting CM.com Circuit Zandvoort. Met speciaal ingerichte parkeerlocaties tijdens het raceweekend kan je in de buurt van je eigen huis opstappen en jouw deelscooter of deelfiets dicht bij het circuit parkeren. Zo beperk je jouw reistijd en haal jij het MAXimale uit jouw F1 weekend!

Speciale Dutch Grand Prix korting

Als Dutch Grand Prix-bezoeker kan jij gebruikmaken van een speciale korting van GO Sharing. Download nu de GO Sharing app via de Apple App Store of de Google Play Store en ontvang met code ‘GOF1DGP’ je eerste 30 rijminuten gratis. Wanneer je de app hebt gedownload en een account hebt aangemaakt, kun je alle beschikbare GO Sharing voertuigen in de app vinden.

Tijdens het raceweekend kan je ook nog gebruikmaken van extra korting wanneer je parkeert in de aangewezen parkeerlocaties. Deze zijn in de app aangegeven met een paars servicegebied. Probeer het nu uit! Zoek een e-scooter bij jou in de buurt, start deze eenvoudig met de app en geniet van je rit.