(Brom)fiets

Op de fiets naar CM.com Circuit Zandvoort

Nederland fietsland

Nergens anders ter wereld zijn er zoveel fietsen en wordt er zoveel gefietst als hier! Fiets vanuit huis naar Zandvoort of kom met de auto en leg de laatste 30 minuten op de fiets af naar het circuit. Je kan je eigen fiets meenemen of een fiets/e-bike huren. Een fiets huren kan zowel vooraf als ter plaatse op Park+Bike parkeerplaats. In Zandvoort en Bloemendaal aan Zee kan je jouw fiets gratis stallen in fietsenstalling op loopafstand van het circuit. Kies voor een uitgezette fietstocht dwars door de schitterende natuur naar de Dutch Grand Prix.

Reserveer jouw Park+Bike plek!

Tijdens de Dutch Grand Prix is het mogelijk om de auto te parkeren en verder te fietsen naar één van de fietsparkeerplekken verspreid over Zandvoort en Bloemendaal aan Zee. Op deze parkeerterreinen kunnen bezoekers de auto parkeren om vervolgens met eigen fiets of een vooraf gehuurde fiets in ongeveer 30 minuten naar Zandvoort te fietsen. Reserveer nu alvast jouw Park+Bike ticket!

Reserveer jouw (brom)fiets parkeerplek

Voor fietsers, brommers en scooters zijn, verspreid over Zandvoort en Bloemendaal aan Zee, meerdere (brom)fietsenstallingen ingericht. Om gebruik te maken van deze gratis stallingen vragen we je om jouw plek vooraf te reserveren. Dit kost niks en wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat we voor jouw plek hebben op jouw gewenste locatie.

Fiets je uit Amsterdam, Haarlem of het noorden van het land, kies dan voor Silverstone of Red Bull Ring als (brom)fietsenstalling. Portimao, Baku, Monza, Yas Marina of Bahrein zijn de beste opties als je vanuit het zuiden naar Zandvoort fietst. Vertrek je uit Noordwijk, dan kan je het beste jouw fiets op Monza stallen.