Auto/motor

Zandvoort autovrij

Tijdens de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix zijn Zandvoort en Bloemendaal aan Zee, vanwege een gebrek aan parkeermogelijkheden, niet met de auto en motor bereikbaar. Bezoekers van de Grand Prix die met de auto of motor naar Zandvoort komen, kunnen tijdens het raceweekend hun auto of motor parkeren of zich laten afzetten in één van de speciaal gereserveerde Q-park garages in Amsterdam en Amstelveen en daarna verder reizen met het openbaar busvervoer richting het circuit.

Park+Ride

Tijdens de Dutch Grand Prix kan je jouw auto of motor parkeren op één van de P+R-parkeergarages in Amsterdam of Amstelveen (Handelsplein Amstelveen & Mahler Amsterdam Zuid). Je reserveert vooraf een parkeerplaats met je kenteken. Op deze P+R-terreinen parkeren bezoekers hun voertuig en maken vervolgens gebruik van het openbaar busvervoer. Connexxion zet bezoekers vlak voor de hoofdingang van CM.com Circuit Zandvoort (Gate 2) af, dus bezoekers hoeven hierna niet ver meer te lopen naar het event. Het P+R-garages en de daarbij horende buslijn van Connexxion zijn vanaf 07.30 uur geopend op alle racedagen.

Kiss + Ride | Taxi

Bezoekers brengen en ophalen in Zandvoort is niet mogelijk. De plek om je te laten brengen en ophalen is op het P+R-garages in Amsterdam en Amstelveen of bushalte in de regio. Vanaf hier rijd je verder met het openbaar busvervoer waarmee je vlak voor de hoofdingang van Circuit Zandvoort (Gate 1) wordt afgezet.

Park+Bike

Tijdens de Dutch Grand Prix is het mogelijk om de auto te parkeren en verder te fietsen naar één van de (brom)fietsenstallingen verspreid over Zandvoort en Bloemendaal aan Zee. Hiervoor zijn meerdere P+B-parkeerterreinen ingericht. Deze parkeerterreinen liggen op fietsafstand van Circuit Zandvoort en liggen gunstig aan provinciale wegen in omliggende gemeenten.

Op deze parkeerterreinen kunnen bezoekers de auto parkeren om vervolgens met eigen fiets of een vooraf gehuurde fiets naar één van de fietsenstallingen in Zandvoort of Bloemendaal aan Zee te fietsen. Reserveer nu alvast jouw Park+Bike ticket.

Camper

Tijdens het raceweekend zijn ook de gebruikelijke standplaatsen voor campers in Zandvoort in gebruik. Dat betekent dat het niet mogelijk om tijdens de Dutch Grand Prix om met een camper Zandvoort in te komen of vooraf in Zandvoort te parkeren.

De campers kunnen een overnachtingsplaats reserveren bij Camperpark N205. Vanaf daar kan men de fiets pakken of met het openbaar busvervoer naar Zandvoort. Reserveer jouw camperplek nu via info@camperparkn205.nl.