Vervoer

naar CM.com Circuit Zandvoort

Tijdens het raceweekend van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix reizen iedere dag duizenden racefans af naar CM.com Circuit Zandvoort. Om gegarandeerd te zijn van jouw favoriete vervoersoptie, kan je het beste vooraf jouw vervoer naar Zandvoort regelen. Pak de  fiets, reis met openbaar busvervoer, de trein of ga voor een gegarandeerd zitplek in de touringcar. Bekijk hieronder alle vervoersopties naar de Dutch Grand Prix

Weet jij nog niet hoe jij naar Circuit Zandvoort wil afreizen? Dan hebben we persoonlijk vervoersadvies voor jou!

Drukke reistijden

Met meer dan honderdduizend bezoekers per dag die naar de Dutch Grand Prix reizen, zal het drukker zijn dan normaal in en rondom Zandvoort. Houd rekening met drukkere toegangswegen, vollere treinen en bussen en meer overstaptijd en langere wachttijden. Wil je de drukte vermijden? Probeer dan buiten de drukste aankomsttijden aan te komen op CM.com Circuit Zandvoort.

Mindervaliden

Voor de bezoekers met een ticket voor de mindervalidetribune zijn speciale parkeergelegenheden en vervoersopties beschikbaar. Meer informatie hierover krijgen deze bezoekers persoonlijk toegestuurd. Er zijn geen extra (algemene) mindervalideparkeerplaatsen beschikbaar in Zandvoort om met eigen vervoer af te reizen naar het circuit. Voor de reguliere bezoeker die slechter ter been of mindervaliden is, adviseren wij te parkeren op de Park+Ride in Amsterdam-Zuid of Amstelveen en verder te reizen met Connexxion of gebruik te maken van het landelijk touringcarvervoer.

Taxi/Uber

Tijdens het evenement is Zandvoort en de omgeving van Zandvoort niet bereikbaar voor taxi’s. Een taxi kan niet dichterbij komen dan 1,5 uur lopen naar het circuit. Mochten bezoekers toch met de taxi willen komen, moeten zij zich laten afzetten op één van de Park+Ride locaties in Amsterdam of Amstelveen en vervolgens verder reizen met Buslijn 300 of 356 van Connexxion. Bustickets zijn vooraf te koop via de shop van Connexxion.