Veelgestelde vragen

Over mindervaliden tickets

Kan ik mijn ticket ruilen naar een mindervalide ticket?   
Het is helaas niet mogelijk om jouw reguliere ticket te wijzigen naar een Extra Care ticket. Het mindervalide platform is uitverkocht.

Kun jij niet meer naar het evenement komen? Dan kun je jouw tickets aanbieden op het resell platform via de MyDGP omgeving. De hoofdboeker kan deze tickets via de portal op een veilige manier doorverkopen.

Is het terrein goed toegankelijk?
Het evenemententerrein is niet goed toegankelijk voor fans die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten. Het is helaas niet mogelijk om je naar je zitplaats te begeleiden. Je mag een rollator of normale rolstoel (een inklapbare, geen uitgebreide of elektrische) meenemen naar het evenement. Deze kunnen bij tribune gestald worden, dit is echter wel op eigen risico.

Zijn er aangepaste toiletten?
Er zijn op het terrein aangepaste toiletten te vinden. Deze worden aangegeven op de plattegronden en d.m.v. bordjes en in de plattegrond.

Mag ik mijn medicijnen meenemen?
Neem medicijnen alleen mee als dit noodzakelijk is. Het meenemen van medicijnen is toegestaan op vertoning van een officiële doktersverklaring en in de originele verpakking.

Mag ik mijn eigen eten en drinken meenemen?
Voor medisch gebruik is het meenemen van eigen eten en drinken toegestaan. Zorg er echter voor dat je dit kunt aantonen.

Ik ben slecht ter been, maak ik aanspraak op een Extra Care ticket?
De Extra Care tickets zijn bedoeld voor mensen met een verstandelijke/lichamelijke beperking. Ben je slecht ter been? Dan kan je met een regulier ticket naar het circuit. Houd er rekening mee dat het evenemententerrein erg heuvelachtig is. Graag vragen we de fans die minder goed ter been zijn, vooraf goed te bedenken of dit geschikt voor hem/haar is. Er zijn tevens verharde en onverharde zones aanwezig. Er zijn geen Extra Care tickets meer te koop.

Heb jij een Extra Care ticket gekocht via HandicapNL? Dan adviseren we contact op te nemen via festivals@handicap.nl

Zijn er mindervalide parkeerplekken aanwezig?
De wegen naar Zandvoort zijn afgesloten daardoor is het helaas niet mogelijk om met de auto dichtbij het circuit te komen. Er zijn geen extra (algemene) mindervalide parkeerplaatsen beschikbaar in Zandvoort om met eigen vervoer af te reizen naar het circuit. We adviseren je om te parkeren op de Park+Ride in Amsterdam of Amstelveen en vervolgens verder te reizen met Connexxion. Koop jouw bustickets via deze pagina.

Is het circuit in Zandvoort makkelijk te bereiken via het openbaar vervoer?
Voor alle vragen rondom mobiliteit: check onze vervoerspagina op onze website.

Is het hele circuit toegankelijk voor rolstoelgebruikers?
De fanzone, het terrein bij de hoofdtribune (tot aan de tarzanbocht), het lange eind en de vernieuwde kombocht zijn verharde gebieden.

Kan ik naar mijn tribune gebracht worden?
Helaas is het niet mogelijk om met een transport naar jouw tribune gebracht te worden. Je kunt in een rolstoel naar binnen en op eigen gelegenheid naar de tribune gaan. De rolstoel kan op eigen risico onderaan de tribune gestald worden.

Is het General Admission gebied goed toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn?
Nee, het General Admission gebied is niet goed toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn. We adviseren je hier dus goed rekening mee te houden voor jouw komst naar Zandvoort.