Veelgestelde vragen

Backstage Show

Hoe kom ik het circuit op?
Via de hoofdingang van CM.com Circuit Zandvoort kun je naar binnen. Voor je navigatie kan je het adres Burgemeester van Alphenstraat 108 aanhouden. Bij de hoofdingang hangen borden en vanaf daar word je begeleidt naar de track.

Waar moet ik parkeren?
Je rijdt met je eigen auto een rondje over CM.com Circuit Zandvoort begeleidt door de audiotour van Rick Winkelman. Daarna parkeer je op de track waar je te voet verder gaat naar de Dutch Grand Prix lounge.

Is er vooraf de mogelijkheid om naar het toilet te gaan?
Helaas is er vooraf geen mogelijkheid om naar het toilet te gaan, aangezien iedereen in zijn auto blijft zitten voor de formation lap. Er zijn wel toiletten aanwezig in de Dutch Grand Prix lounge waar de show plaatsvindt, je komt hier na afloop van de formation lap en audiotour.

Hoelaat start de Backstage Show?
De eerste formation lap start om 19:00. De Backstage Show start om 20:00. Bekijk HIER extra informatie over het programma.

Vanaf hoelaat mag je het terrein op?
Je kan pas vanaf 18:45 het terrein op voor het startschot van jouw formation lap! Eerder kan je het terrein helaas niet betreden.

Hoelaat is de Backstage Show afgelopen?
De Backstage Show duurt tot circa 21:00. Vanaf 21:15 zullen de eerste auto’s onder begeleiding weer het terrein afrijden. Dit zal in 2 groepen gebeuren. Heb jij als 1e groep de formation lap gereden dan zal jij ook als eerst het terrein verlaten. Om 22:00 is CM.com Circuit Zandvoort volledig gesloten.

Waar kan ik de audiotour downloaden?
Rick Winkelman begeleidt deze tour als zeer ervaren gids en neemt jullie mee langs de Tarzanbocht, de Gerlachbocht en de Hunserug. Terwijl jullie rijden, deelt hij persoonlijke ervaringen en sublieme Formula 1 weetjes. Je ontvangt een e-mail met daarin de link waar je het audiobestand kan beluisteren tijdens de formation lap! Heb je deze niet ontvangen? Klik dan op onderstaande button om de audiotour te beluisteren.
Beluister de audiotour
 

Waar bevindt zich de Dutch Grand Prix Lounge?
De Dutch Grand Prix Lounge is tijdens de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix benoemd als de Founders Lounge. Bekijk op deze plattegrond waar de Founders Lounge zich bevindt.

Kan ik foto’s maken tijdens de Backstage Show?
Het is niet toegestaan om foto’s te maken en iets op social media te plaatsen. Wij vragen jullie hiermee ook om rekening te houden met de privacy van al onze werknemers. Ook de werknemers in de bouw.

Met welke huisregels dien ik rekening te houden tijdens mijn bezoek aan CM.com Circuit Zandvoort?
De actuele huisregels van het circuit kan je vinden op deze pagina. Daarnaast is het circuit nu een officiele bouwplaats en gelden de daarbij behorende regels. Volg daarom te alle tijden de instructies van de crew op.

Waar kan ik de vrijwaring vinden?
De vrijwaring kan je via onderstaande button downloaden en vragen we je uitgeprint en getekend mee te nemen. Deze heb je ook via e-mail ontvangen. Helaas is het niet mogelijk om een formation lap te rijden zonder uitgeprinte en getekende vrijwaring. Geen vrijwaringsbewijs, geen formation lap!
Download de vrijwaring!

Is er eten en drinken tijdens de Backstage Show?
Goed om te weten; er zijn dranken en snacks tegen betaling verkrijgbaar in de Dutch Grand Prix lounge. Dit zijn geen maaltijd vervangende gerechten, dus mocht je willen eten dan is het goed om dit voorafgaand aan je bezoek te doen. Let op: Betalen bij de Dutch Grand Prix Lounge kan alleen cashless.

Mindervalide fans en/of begeleiders
Na de formation lap parkeer je je auto op de baan en ga je te voet, via een trap, naar de Dutch Grand Prix Lounge voor de Backstage Show. We adviseren alle mindervalide fans en/of begeleiders om een mail te sturen naar miva@dutchgp.com voor meer informatie.
We zien elkaar op het CM.com Circuit Zandvoort.
Tot dan!

Groeten van het Dutch Grand Prix Backstage Show team