Tickets Menu

Ticket
Informatie.

Op pole position

De exacte datum van het raceweekend, het volledige programma en alle informatie over de tickets worden in de komende weken bekend gemaakt. Wij gaan zoveel mogelijk racefans de kans geven om bij de F1 Dutch Grand Prix aanwezig te zijn. Wil jij dit racespektakel niet missen? Registreer je dan vanaf 27 mei 2019 via deze website en sta op pole position om tickets te bemachtigen.

Houd me op de hoogte
Tickets F1 Dutch Grand Prix FAQ
1

Hoe registreer ik me?

Je hoeft niet ’s ochtends vroeg klaar te zitten voor je laptop of vrij te nemen van je werk, want de registratieperiode loopt van 27 mei 2019 09:00 uur tot en met 16 juni 2019. Iedereen die zich in deze periode registreert, maakt evenveel kans om tickets te bemachtigen. Registreren is niets meer dan jouw gegevens achterlaten via een formulier dat vanaf 27 mei beschikbaar komt op deze website. Registreren is kosteloos en zonder enige vorm van verplichtingen.

2

Wat gebeurt er na mijn registratie?

Door de verwachte populariteit werken we met een aanvraagproces. Na de registratie periode en bekendmaking van de details over tickets voor de F1 Dutch Grand Prix, ontvang je per email de informatie over hoe en per wanneer je tickets aan kan vragen. Met deze gegevens zoeken wij naar tickets die het beste bij jouw wensen passen. Alleen fans die zich voor 17 juni hebben geregistreerd, ontvangen deze mail en maken kans om een ticket te bemachtigen. Als er meer inschrijvingen zijn dan tickets, wordt er geloot. Op deze manier hopen wij zoveel mogelijk fans een kans te geven om erbij te zijn!

Heb je nog vragen?

Het kan natuurlijk voorkomen dat er na het lezen van bovenstaande informatie nog zaken onduidelijk zijn. We hebben de meest gestelde vragen samengevoegd in een overzichtelijke pagina. Check onze veelgestelde vragen!

Veelgestelde vragen
Tickets F1 Dutch Grand Prix
Tickets F1 Dutch Grand Prix