Tickets

Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix

Super Friday Tickets 

Super Friday was afgelopen jaar een van de best bezochte vrijdagen van alle Grand Prix’s op de kalender en jij kan er dit jaar nog steeds bij zijn! Vier jij Super Friday met ons mee? Alleen bij Jumbo Supermarkten kun je nog tickets kopen voor de Super Friday van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2022. Wissel 100 Jumbo Extra’s punten in en ontvang jouw unieke actiecode. Na het verzilveren van de actiecode krijg je maar liefst 50% korting op deze exclusieve laatste tickets.

Resell Platform

Op 2, 3 en 4 september 2022 reist de Formule 1 opnieuw af naar CM.com Circuit Zandvoort. Helaas zijn er geen tickets meer beschikbaar voor Qualifying Saturday en Sunday Raceday op 3 & 4 september.

Wil je toch nog kans maken op tickets? Bij Jumbo Supermarkten kun je nog tickets kopen voor Super Friday van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2022 of race snel naar ons officiële Resell Platform! Op dit platform kunnen tickethouders hun gekochte tickets direct aanbieden aan andere racefans in binnen- en buitenland.

Tickets personaliseren

Om je tickets voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix te kunnen ontvangen, moet je ze eerst personaliseren via de MyDGP-omgeving. Het personaliseren van de tickets is nu mogelijk in de MyDGP-omgeving. Inloggen kan met het e-mailadres waarmee de tickets destijds zijn aangeschaft. De e-tickets worden vanaf 16 augustus toegevoegd in de MyDGP-omgeving, mits al jouw tickets zijn gepersonaliseerd.

Ticketinformatie

Heb jij tickets aangeschaft voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2022. Lees dan hier alle informatie die je nodig hebt voor jouw bezoek aan CM.com Circuit Zandvoort!

 

Prijzen

Meer informatie over onze prijzen per categorie en de verschillende zones vind je hieronder. Op alle tickets voor  zijn onze algemene en boekingsvoorwaarden van toepassing.

Bekijk algemene en boekingsvoorwaarden voor 2022

Bekijk algemene en boekingsvoorwaarden voor 2023

20220405 DGP Race Engineer webstie-01

Hi, ik help je graag bij al je vragen over tickets!

Stel jouw vraag

Vragen over tickets?

Het kan natuurlijk voorkomen dat er na het lezen van bovenstaande informatie nog zaken onduidelijk zijn. Heb je vragen over onze tickets, prijzen, categorieën, het aankoopproces, betalingen of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op en stel jouw vraag aan onze Race Engineer!