Tickets 2022

Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2022 is uitverkocht!

Toewijzing tickets 2022

Op 2, 3 en 4 september 2022 reist de Formule 1 opnieuw af naar CM.com Circuit Zandvoort. Vanaf 1 november tot 22 november kon je, mits geregistreerd, tickets aanvragen voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2022. Op donderdag 9 december maken we bekend of de tickets zijn toegewezen. Daarna volgt de betaallink om de toegewezen tickets te betalen.

Hoe werkt het?

– Van 1 november t/m 22 november krijg je de mogelijkheid om tickets aan te vragen.
– Alle aanvragen maken evenveel kans op toewijzing van tickets ongeacht de datum van de aanvraag. Je hebt dus ruim de tijd om de aanvraag te doen.
– In de aanvraagperiode kun je ten alle tijden de aanvraag-shop in. Je kunt alleen maximaal 6 tickets per emailadres aanvragen.
– Meerdere orders kunnen niet naast elkaar worden geplaatst.
– Om de kans op tickets te vergroten kan je aangeven of je ook in aanmerking wil komen voor goedkopere of duurdere tickets dan die je hebt aangevraagd.
– General admission tickets (staanplaatsen) zijn helaas niet meer beschikbaar, omdat deze door de corona-maatregelen doorgeschoven zijn vanuit 2021.
– Log in met het email-adres waar je deze email op ontvangt. Vervolgens dien je eenmalig een wachtwoord aan te maken om toegang te krijgen.
– Bij toewijzing van de tickets geldt een automatische betalingsverplichting middels een betaallink die in de week van 13 december per e-mail wordt verzonden en moet binnen 7 dagen worden voldaan. Let op, het is niet mogelijk om gespreid te betalen.
– Kies je ervoor om met vrienden via meerdere accounts tickets aan te vragen dan blijft de betalingsverplichting bestaan.
– Je hoort uiterlijk in de week van 6 december of de tickets zijn toegewezen.