Tickets 2023

Informatie over tickets voor de Dutch Grand Prix 2023

Tickets Dutch Grand Prix 2023

De ticketverkoop voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2023 is alweer in volle gang. Vanaf 2 september kon jij tickets aanvragen voor de race in 2023. Eind november 2022 zullen tickets worden toegewezen en weet jij of je er 2023 bij bent in Zandvoort.

TICKETPROCES 2023 – UITGELEGD

Stap 1: aanvragen

Van 2 t/m 16 september had je de mogelijkheid om tickets naar keuze aan te vragen. Alle aanvragen maken evenveel kans op toewijzing van tickets ongeacht de datum van de aanvraag. Je hebt dus ruim de tijd om de aanvraag te doen. In de aanvraagperiode kun je te allen tijde de aanvraagshop in. Je kunt maximaal 6 tickets per emailadres aanvragen. Om de kans op tickets te vergroten kan je aangeven of je ook in aanmerking wil komen voor goedkopere of duurdere tickets dan die je hebt aangevraagd.

Stap 2: toewijzing + betaling
Eind november 2022 hoor jij of de door jouw aangevraagde tickets zijn toegewezen. Bij toewijzing van de tickets geldt een automatische betalingsverplichting middels een betaallink in je MyDGP-omgeving. De betaling moet binnen 7 dagen na de toewijzing worden voldaan. Kies je ervoor om met vrienden via meerdere accounts tickets aan te vragen en je krijgt meerdere orders toegewezen, dan blijft de betalingsverplichting bestaan en krijg je dus alle toegewezen tickets geleverd.

PRIJZEN

Meer informatie over onze prijzen per categorie en de verschillende zones vind je hieronder. Op alle tickets voor zijn onze algemene en boekingsvoorwaarden van toepassing.

Bekijk boekingsvoorwaarden 2023