Ticket informatie

Lees hier alles over jouw tickets

Tickets personaliseren

Om je tickets voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix te kunnen ontvangen, moet je ze eerst personaliseren via de MyDGP-omgeving. Het personaliseren van de tickets is nu mogelijk in de MyDGP-omgeving. Inloggen kan met het e-mailadres waarmee de tickets destijds zijn aangeschaft. De e-tickets worden vanaf 16 augustus toegevoegd in de MyDGP-omgeving, mits al jouw tickets zijn gepersonaliseerd.

General Admission

Tickethouders voor General Admission 1 worden geadviseerd om het evenemententerrein te betreden via Gate 1 of Gate 4. Voor de beste (staan)plekken in dit gebied geldt het principe ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’.

Er is geen overkapping aanwezig in dit gebied. Houd de weersvoorspellingen in de gaten om je hier goed op voor te bereiden. Vanwege de beperkingen die gelden voor General Admission 1 zijn onderstaande artikelen niet toegestaan om mee te nemen:
– Parasols en paraplu’s
– Klapstoelen, strandstoelen en andere opvouwbare stoelen/krukken
– Koelboxen
– Vuurwerk of fakkels

Er zijn verschillende faciliteiten aanwezig in General Admission 1, zoals toiletten en cateringpunten met eten en drinken. Volg hiervoor de aanwijzingen op de aanwezige borden. Door het uitgestrekte gebied kunnen we niet garanderen dat op iedere plek goed zicht is op een tv-scherm.

Super Friday

Alle tickets die dit jaar zijn gekocht via de Jumbo Super Friday actie zijn nog niet zichtbaar in de MyDGP-omgeving. Vanaf donderdag 11 augustus is het mogelijk om ook deze tickets te personaliseren en in te zien in de MyDGP-omgeving. Ook alle Jumbo Super Friday tickets moeten gepersonaliseerd worden. Dit kan in aanloop na het evenement. Alle ticketkopers ontvangen automatisch bericht wanneer het personaliseren mogelijk is.

20220405 DGP Race Engineer webstie-01

Hi, ik help je graag bij al je vragen over tickets!

Stel jouw vraag

Vragen over tickets?

Het kan natuurlijk voorkomen dat er na het lezen van bovenstaande informatie nog zaken onduidelijk zijn. Heb je vragen over onze tickets, prijzen, categorieën, het aankoopproces, betalingen of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op en stel jouw vraag aan onze Race Engineer.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]