Ticket informatie

Lees hier alles over jouw tickets

Tickets personaliseren

Om je tickets voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix te kunnen ontvangen, moet je ze eerst personaliseren via de MyDGP-omgeving. Het personaliseren van de tickets is nu mogelijk in de MyDGP-omgeving. Inloggen kan met het e-mailadres waarmee de tickets destijds zijn aangeschaft. De e-tickets worden vanaf 16 augustus toegevoegd in de MyDGP-omgeving, mits al jouw tickets zijn gepersonaliseerd.

Super Friday

Alle tickets die dit jaar zijn gekocht via de Jumbo Super Friday actie zijn nog niet zichtbaar in de MyDGP-omgeving. Vanaf donderdag 11 augustus is het mogelijk om ook deze tickets te personaliseren en in te zien in de MyDGP-omgeving. Ook alle Jumbo Super Friday tickets moeten gepersonaliseerd worden. Dit kan in aanloop na het evenement. Alle ticketkopers ontvangen automatisch bericht wanneer het personaliseren mogelijk is.

20220405 DGP Race Engineer webstie-01

Hi, ik help je graag bij al je vragen over tickets!

Stel jouw vraag

Vragen over tickets?

Het kan natuurlijk voorkomen dat er na het lezen van bovenstaande informatie nog zaken onduidelijk zijn. Heb je vragen over onze tickets, prijzen, categorieën, het aankoopproces, betalingen of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op en stel jouw vraag aan onze Race Engineer.